BEMANNINGSFÖRETAG LÄKARE / Läkarbemanning

LÄKARBEMANNING

FÖR ALLA!

 

Vill du jobba inom bemanning? Läkare behövs hela tiden! Bonliva är ett bemanningsföretag för läkare som är specialiserade på nischad läkarbemanning i Sverige. Vi stärker upp där behovet är som störst utifrån dina unika premisser och vårdgivarnas behov. Inled en karriär på Bonliva och börja jobba som läkare (bemanning) med oss!

VAD ÄR BEMANNINGSLÄKARE?

En bemanningsläkare jobbar som konsult och hos oss har du möjlighet att välja själv hur lite eller mycket du vill jobba. Väljer du att jobba som läkare (bemanning) kan du välja mellan att jobba som konsult på heltid eller jobba extra vid sidan av.

SÖKER DU NYA UPPDRAG?

Bli bemanningsläkare hos Bonliva. Vi är ett nischat bemanningsföretag för läkare med många års erfarenhet i branschen. Anmäl dig gärna eller läs mer under din medicinska inriktning. Följ oss här om du vill, eller kontakta en av våra nischade bemanningsansvariga – för kontinuerliga aktiviteter och nyheter för dig som läkare, samt urval av lediga jobb som bemanningsläkare / hyrläkare.

LEDANDE BEMANNINGSFÖRETAG FÖR LÄKARE

Välkommen att jobba som läkare med oss på Bonliva! Som ledande bemanningsföretag för läkare och specialister på läkarbemanning har vi mängder av uppdrag för dig som väljer att jobba som läkare på bemanningsföretag. Oavsett om du vill jobba heltid eller deltid har vi uppdrag som möter dina behov. Dessutom erbjuder vi även uppdrag för dig som är intresserad av att jobba som läkare i Norge. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig utifrån dina önskemål.
Vi finns bara ett knapptryck bort.

WE CONNECT CARE.

LÄKARBEMANNING

ÄR VÅRT UPPDRAG

Vi har lång erfarenhet av vårdbemanning och vet om att det är mycket att hålla reda på inför, under och efter ett uppdrag som konsultläkare / bemanningsläkare.

HUR ÄR DET ATT JOBBA SOM BEMANNINGSLÄKARE?

När du jobbar hos oss får du ett eget team som hjälper dig inför, under och efter ditt skräddarsydda läkaruppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor längs vägen, ser över balansen mellan arbetsliv och privatliv, samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på ditt läkaruppdrag som bemanningsläkare.

LÖN OCH VILLKOR

Via Bonliva får du alltid en marknadsmässig och konkurrenskraftig lön. Lönesättningen är individuell och kan påverkas av flera faktorer, så som arbetsuppgifter, arbetsbelastning och arbetsort. Du har också rätt till sjuklön enligt lag. Du väljer själv om du vill jobba som anställd eller via eget bolag. Få mer information om en hyrläkares lön.

Är du hjältematerial? Så här funkar det att jobba som vårdkonsult

JOBBA SOM LÄKARE

Vi har dedikerade bemanningsteam inom alla våra nischade områden inom läkarbemanning. Välj inriktning för att se vilket team som kommer att ta hand om dig när du jobbar som läkare med oss:

Psykiatri

Medicin

Kirurgi

Radiologi

Oftalmologi

Primärvård

TRÄFFA MINO & DORIS

”Fördelarna är att man kan arbeta när och hur mycket som man själv väljer, denna valfrihet är mycket viktigt för mig. Jag är övertygad om att konsultarbetet har gjort mig till en mycket bättre läkare.”

– Mino Cho, allmänspecialist

 

Läs hela intervjun med Mino och Doris