fbpx

Läkarbemanning

läkarbemanning
för alla!

Vi är ett bemanningsföretag för läkare som är specialiserade på nischad läkarbemanning. Vi stärker upp där behovet är som störst utifrån dina unika premisser och vårdgivarnas behov.

Anmäl dig gärna eller läs mer under din medicinska inriktning. Följ oss här om du vill, eller kontakta en av våra nischade bemanningsansvariga – för kontinuerliga aktiviteter och nyheter för dig som läkare, samt urval av lediga jobb som bemanningsläkare/hyrläkare. Vi finns bara ett knapptryck bort.

WE CONNECT CARE.

läkarbemanning är

vårt uppdrag

Vi är ett bemanningsföretag för läkare och har lång erfarenhet av läkarbemanning. Vi vet att det är mycket att hålla reda på inför, under och efter ett uppdrag som vårdkonsult.

Som bemanningsläkare hos oss får du ett eget team som hjälper dig inför, under och efter ditt skräddarsydda uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor längs vägen, ser över balansen mellan arbetsliv och privatliv, samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på ditt uppdrag som läkare.

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning

VI HAR DEDIKERADE BEMANNINGSTEAM INOM ALLA VÅRA NISCHADE OMRÅDEN INOM LÄKARBEMANNING. 

Välj inriktning här för att se ditt team:

Psykiatri

Medicin

Kirurgi

Radiologi

Oftalmologi

Primärvård

Träffa
Mino & Doris

”Fördelarna är att man kan arbeta när och hur mycket som man själv väljer, denna valfrihet är mycket viktigt för mig. Jag är övertygad om att konsultarbetet har gjort mig till en mycket bättre läkare.”

– Mino Cho, allmänspecialist

 

Läs hela intervjun med Mino och Doris