fbpx

JOBBA SOM LÄKARE?

LÄKARBEMANNING

FÖR ALLA!

Vi är ett bemanningsföretag för läkare som är specialiserade på nischad läkarbemanning i Sverige. Vi stärker upp där behovet är som störst utifrån dina unika premisser och vårdgivarnas behov.

VAD ÄR BEMANNINGSLÄKARE?

En bemanningsläkare jobbar som konsult och hos oss har du möjlighet att välja själv hur lite eller mycket du vill jobba. Du kan exempelvis jobba som konsult på heltid eller jobba extra vid sidan av.

SÖKER DU LEDIGA LÄKARUPPDRAG?

Bli bemanningsläkare hos Bonliva. Anmäl dig gärna eller läs mer under din medicinska inriktning. Följ oss här om du vill, eller kontakta en av våra nischade bemanningsansvariga – för kontinuerliga aktiviteter och nyheter för dig som läkare, samt urval av lediga jobb som bemanningsläkare / hyrläkare. Vi har mängder av uppdrag för dig som väljer att jobba som läkare på bemanningsföretag. Vi erbjuder även uppdrag för dig som är intresserad av att jobba som läkare i Norge.
Vi finns bara ett knapptryck bort.

WE CONNECT CARE.

LÄKARBEMANNING ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi är ett bemanningsföretag för läkare och har lång erfarenhet av vårdbemanning. Vi vet att det är mycket att hålla reda på inför, under och efter ett uppdrag som konsultläkare / bemanningsläkare.

HUR ÄR DET ATT JOBBA SOM BEMANNINGSLÄKARE?

Som bemanningsläkare hos oss får du ett eget team som hjälper dig inför, under och efter ditt skräddarsydda läkaruppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor längs vägen, ser över balansen mellan arbetsliv och privatliv, samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på ditt läkaruppdrag som bemanningsläkare.

Är du hjältematerial? Så här funkar det att jobba som vårdkonsult

VI HAR DEDIKERADE BEMANNINGSTEAM INOM ALLA VÅRA NISCHADE OMRÅDEN INOM LÄKARBEMANNING. 

Välj inriktning här för att se ditt team:

Psykiatri

Medicin

Kirurgi

Radiologi

Oftalmologi

Primärvård

TRÄFFA MINO & DORIS

”Fördelarna är att man kan arbeta när och hur mycket som man själv väljer, denna valfrihet är mycket viktigt för mig. Jag är övertygad om att konsultarbetet har gjort mig till en mycket bättre läkare.”

– Mino Cho, allmänspecialist

 

Läs hela intervjun med Mino och Doris