VÅRDJOBB I NORGE

VÄLJ BONLIVA BEMANNINGSFÖRETAG (NORGE)

Letar du efter ett vårdjobb i Norge? Då har du hamnat helt rätt. Bonliva är bemanningsföretaget som kan erbjuda dig heltids- och deltidstjänster inom vård och omsorg. Vi arbetar inom alla specialiteter och har uppdrag från norr till söder när det kommer till vårdjobb i Norge. Vi är en upphandlad aktör i samtliga regioner och sjukhus i vårt kära grannland.

ALLA TYPER AV VÅRDJOBB I NORGE

Oavsett om du är intresserad av ett jobb i Norge som sjuksköterska, eller vill jobba som läkare i Norge, kan vi skräddarsy en tjänst som passar din livssituation och erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i vårt vackra grannland. Vi har uppdrag inom alla typer av vårdjobb i Norge; konsultuppdrag såväl som hel- eller deltidsjobb. Kontakta oss för mer information om hur det fungerar när man jobbar hos oss.

Er du norsk sykepleier eller lege? Besøk i stedet vår norske nettside!

WE CONNECT CARE.

 

HUR FUNGERAR BEMANNING VIA BONLIVA?

Är du intresserad av att jobba med omväxlande arbetsuppgifter via bemanning? En tjänst på ett bemanningsföretag ger dig stora fördelar; bra avtal, flexibilitet och erfarenheter för livet. Att jobba i Norge med Bonliva ger dig en stor trygghet och vi erbjuder vårdbemanning inom flera olika roller. Jobba som konsult i Norge samtidigt som du får chansen att upptäcka vårt vackra grannland. Vi ser till ditt bästa och att du ska ha det du behöver för att kunna bidra med din kunskap.

Resa, boende och försäkringar behöver du inte tänka på – vi ordnar med allt det praktiska! Det finns en god anledning till att många väljer oss som bemanningsföretag i Norge.

Läs om hur det är att arbeta inom vården i vårt grannland.

JOBBA SOM KONSULT I NORGE

Är du nyfiken på hur det är att jobba som konsult i Norge? Vi vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Väljer du att jobba hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv. Ta chansen att få jobba som konsult i Norge via Bonliva!

Kontakta oss och bidra till en jämlik vård över hela Norden.

Utan dig, inget liv!

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långsiktiga relationer.

Mikaela Siberg

FÖRÄLDRALEDIG

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag läste till personalvetare. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor, vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som Hr- och bemanningsansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsspecialist Norge

Ny-pensionerad proffsgolfare från Stockholm, som efter år på resande fot hittat hit till Bonliva. Älskar djur, natur och utmaningar, är duktig med min träning och i köket. Inom Bonliva känner jag att kan få utlopp för mitt driv samt möjligheten att etablera nya och att vårda långsiktiga relationer på daglig basis, vilket är allra viktigast för mig.

Svante Larsson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

Gustaf Brandelius

Verksamhetsutvecklare & operativ chef Norge

Född och uppvuxen norr om Stockholm flyttade jag till USA och tog en bachelor i Business Management samtidigt som jag reste runt med skollaget och tävlade i golf. Efter en satsning som professionell golfare samt ett par år inom sälj och marknadsföring hittade jag till Bonliva. Jag är mycket social, målmedveten och tävlingsinriktad så det känns som en perfekt match med Bonliva och dess vision om att skapa en jämlik vård. Samtidigt får jag möjligheten att bidra till en bättre vård, värdesätta sjukvårdspersonal, träffa nya människor och skapa långa relationer.
Utanför jobbet hittar ni mig sannolikt med ett padelracket alternativt golfklubba i handen eller ute och fiskar. Efteråt sitter jag gärna runt ett stort bord omgiven av min familj och vänner med mycket god mat och dryck.

Fredrik Hansson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Ursprungligen från Stockholm och efter sju år i södra Kalifornien så återvände jag till Sverige 2020 med en utbildning inom Business och Entreprenörskap, samt fem års erfarenhet av arbete inom student housing. Väl i Sverige så fortsatte resan inom den svenska fastighetsbranschen fram till december 2022 när jag valde att ta klivet till Bonliva. Att få bidra till en mer jämlik vård känns väldigt inspirerande!

När jag inte är på kontoret så spenderas en hel del tid på att snickra hus samt att springa runt i sanden och jaga en beachvolleyboll. Är en person som sällan säger nej och som aldrig tycker att det går att sporta för mycket.

Adam Ranebo

HR-och bemanningsansvarig norge