fbpx

JOBBA I NORGE INOM VÅRDBEMANNING?

Så du är globetrotter
nu kör vi!

 

Vill du jobba som sjuksköterska eller läkare i Norge? Då har du hamnat helt rätt. Det är vi som är teamet som arbetar med vårdbemanning i Norge.

Vad roligt att du går i tankarna kring att hjälpa till även hos våra grannar. Vi arbetar inom alla specialiteter och har uppdrag från norr till söder och är en upphandlad aktör i samtliga regioner samt sjukhus i vårt kära grannland.

WE CONNECT CARE.

 

anta utmaningen

ARBETA i norge

SOM SJUKSKÖTERSKA

Att jobba i Norge som sjuksköterska eller läkare via oss innebär en trygg partner där vi ser till att du har allt du behöver för att bidra med din kunskap. Oroa dig inte för allt det praktiska kring resa, boende eller försäkringar – det ordnar vi!

Läs om hur det är att arbeta inom vården i vårt grannland.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan bemanning av läkare och sjuksköterskor, och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Väljer du att jobba som läkare eller sjuksköterska i Norge hos oss, får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Kontakta oss och bidra till en jämlik vård över hela Norden.

Utan dig, inget liv!

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långssiktiga relationer.

Mikaela Siberg

Operativ Chef Norge

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag nu läser personalvetarprogrammet parallellt med mitt arbete på Bonliva. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor,  vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som konsultansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Har en 14-årig bakgrund inom kultur, media och modebranschen som bl.a sångare, musikalartist, skådespelare och modell i Sverige, Spanien och USA.
Vård, omsorg och HR har alltid intresserat mig med en nyfikenhet, och att nu få chansen till att bidra till en jämlik vård i samhället med en personlig prägel är något jag drivs av att få göra i just denna atmosfär på Bonliva.

Malick Afocozi

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE NORGE

Habil Kamrudin

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Elin Wernersson

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT NORGE

Maja Fjellgren

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Wilhelm Westin

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Att ha många bollar i luften och att vara spindeln i nätet är något som jag alltid har gillat. Varje dag innebär nya utmaningar men framförallt nya möjligheter. Jag flyttade från hemstaden Eskilstuna till Stockholm strax efter gymnasiet för att få nya erfarenheter och har blivit kvar i huvudstaden sedan dess. Jag värdesätter tid med min familj och mina vänner. Har tidigare arbetat administrativt på en advokatbyrå och ser fram emot spännande tider på Bonliva.

Amanda Ström

Föräldraledig