fbpx

JOBBA I NORGE INOM VÅRDBEMANNING?

SÅ DU ÄR GLOBETROTTER
NU KÖR VI!

 

Vill du jobba som sjuksköterska eller läkare i Norge? Då har du hamnat helt rätt. Det är vi som är teamet som arbetar med vårdbemanning i Norge.

Vad roligt att du går i tankarna kring att hjälpa till även hos våra grannar. Vi arbetar inom alla specialiteter och har uppdrag från norr till söder och är en upphandlad aktör i samtliga regioner samt sjukhus i vårt kära grannland.

WE CONNECT CARE.

 

ANTA UTMANINGEN

ARBETA I NORGE
MED VÅRDBEMANNING

Har du velat jobba inom vården i Norge? En tjänst på ett bemanningsföretag ger dig stora fördelar; bra avtal, flexibilitet och erfarenheter för livet. Att jobba i Norge med Bonliva ger dig en stor trygghet och vi erbjuder vårdbemanning i Norge inom flera olika roller. Jobba som sjuksköterska i Norge (eller som läkare) samtidigt som du får chansen att upptäcka vårt vackra grannland. Vi ser till ditt bästa och att du ska ha det du behöver för att kunna bidra med din kunskap.

Resa, boende och försäkringar behöver du inte tänka på – vi ordnar med allt det praktiska! Det finns en god anledning till varför många väljer oss som bemanningsföretag inom vård i Norge.

Läs om hur det är att arbeta inom vården i vårt grannland.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan bemanning av läkare och sjuksköterskor, och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Väljer du att jobba inom vårdbemanning i Norge hos oss, oavsett om det är som läkare eller sjuksköterska, får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Kontakta oss och bidra till en jämlik vård över hela Norden.

Utan dig, inget liv!

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långsiktiga relationer.

Mikaela Siberg

HR- och bemanningsansvarig Norge

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag läste till personalvetare. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor, vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som Hr- och bemanningsansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Denna norrlänning hittade till Stockholm augusti 2018 och brukar bli beskriven som en positiv glädjespridare. Med en personalvetarexamen i bagaget har jag tidigare bland annat arbetat som personalansvarig på en marknadsföringsbyrå. Idag arbetar jag på Bonliva för att jag vill vara med och göra skillnad samt kunna arbeta med det jag tycker är roligast: att bygga relationer och få vara med och påverka på en arbetsplats med min kreativitet där det händer!

Maja Fjellgren

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Ny-pensionerad proffsgolfare från Stockholm, som efter år på resande fot hittat hit till Bonliva. Älskar djur, natur och utmaningar, är duktig med min träning och i köket. Inom Bonliva känner jag att kan få utlopp för mitt driv samt möjligheten att etablera nya och att vårda långsiktiga relationer på daglig basis, vilket är allra viktigast för mig.

Svante Larsson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

Gustaf Brandelius

Verksamhetsutvecklare & operativ chef Norge