Kontakt

vi är bonliva!

Vill du bli vårdkonsult, behöver du arbetskraft, är du nyfiken på att bli en del av oss eller kanske behöver du snabbt komma i kontakt med någon av oss? Varmt välkommen att höra av dig!

Är född och uppvuxen i norra Stockholm och har tidigare erfarenhet inom barnomsorgen och projektarbete med inriktning mot Afrika. Är en glad och positiv person som har ett stort intresse av att jobba med människor. Att arbeta som bemanningsassistent och få ge människor bra service och trygghet är anledningen till att jag vill arbeta på Bonliva.

Caroline Hassel

Administratör SSK Kommun/Primärvård

Uppvuxen så långt söder man kan komma i vårt avlånga land men har inte anammat den skånska dialekten. Utbildad vid Uppsala Universitet i företagsekonomi och efter en sväng i Startup-världen hamnade jag på Bonliva och Team Primärvård. Det som gjorde att jag fastnade för denna bransch är möjligheten att bygga långsiktiga relationer och den passion mina kollegor visar för det arbete vi gör. Utmana mig gärna på valfri racketsport.

Edward Lindeberg

Bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Erfaren och driven person som gillar siffror lika mycket som att resa till Azorerna eller plantera växter. Har 16 år på AMEX i ryggen där jag arbetat som ansvarig för visum, hotell, kundregister, receptionen och kundreskontra. Även arbetat ett år på redovisningsbyrå som redovisningsassistent. Konsultyrket har jag själv provat på, och tycker det är en erfarenhet värd att ha med sig i livet.

Sara Bergman

Ekonomiassistent

Lara Saad

Konsultansvarig SSK Kommun

Utbildad MSK och USK och har tillbringat större delen yrkeslivet inom handikappomsorgen och Socialförvaltningen söder om Stockholm. Arbetat som boendestödjare samt enhetschef på en av de mer livliga gruppbostäderna i kommunen med mycket hot och våld. Kort sagt har jag alltid arbetat med människor och relationsbyggande i olika former. Att byta och arbeta för Bonliva, känns nu i efterhand som en given väg för mig och jag får använda mycket av de erfarenheter jag har samlat på mig och skapa relationer, allt i en härlig, stimulerande blandning. Jag har fyra vuxna barn, stor hårig hund och en mycket fin make. Jag tränar en hel del och njuter av och med familjen på fritiden.

Susanne Aspberg

Områdesansvarig Läkare Primärvård

Född och uppvuxen i Gävle men bott och arbetat i Stockholm sedan 2000. Utbildad sjuksköterska och har tillbringat större delen av yrkeslivet inom akutsjukvården men har tjänstgjort inom läkarbemanning och konsultbranschen sedan 2008. Har en ny tjänst hos Bonliva där jag tillsammans med kollegor inom samtlig läkarbemanning ska arbeta för ett hållbart och långsiktigt bemanningsarbete hos våra vårdgivare framåt. Jag personligen har också extra mycket erfarenhet av just bemanning inom psykiatrin. På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar och reser så ofta jag kan – många städer i Östeuropa hör till mina favoritresmål!

Johnny Kreft

Bemanningsansvarig Läkare Psykiatri samt Försäljningsansvarig

Uppvuxen i norra delarna av Stockholm och är en person som alltid gillat utmaningar, vilket efter gymnasiet tog mig till de nordligaste delarna av Norge. Där lärde jag mig uppskatta 40 minusgrader och blev bekant med norrskenet. Efter att ha drivit ett café, vikt kläder på H&M och serverat på stadshotellet, bar det av mot ekonomistudier i Uppsala. Med en ekonomikandidat i bagaget och en termin i Köpenhamn föll det naturligt att återvända till hemstaden. Frågeställningarna kring psykisk ohälsa har alltid intresserat mig, och då jag brinner för att bygga och förvalta relationer föll det naturligt att arbeta med bemanning inom psykiatri. Skidor, resa och träffa nya människor ligger mig varm om hjärtat.

Emma Johannesson

Områdesansvarig Läkare Psykiatri

Född på den skånska landsbygden och har en stor kärlek till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Hamnade på en catwalk i Milano som sedan höll mig kvar ett par månader och där jag tidigt började bygga relationer med personer från olika kulturer och länder. Det var under denna perioden som jag förstod vikten av relationer och bemöta en människa, det kan jag bygga vidare på idag och samtidigt påverka något så viktigt som vården.

Filip Nihlén

Bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Utbildad civilekonom med brinnande intresse för organisations – och affärsutveckling. Har sedan barnsben analyserat reklamfilm, kommunikation och relationer. Älskar det som är kärnan av något, det som är på riktigt, och att få det som är betydande i framåtrörelse. Att tillsammans få vara med och bidra till ett bättre och balanserat liv, i synnerhet inom vårdsektorn driver mig framåt. Började i bolaget som bemanningsansvarig inom primärvården och inspireras av möten med vårdkonsulter och eldsjälar inom vården. Skulle kunna bosätta mig i en bokaffär och få tiden att stanna. Har en mexikansk nakenhund med päls och en liten dotter tillsammans med en strandvandrare.

Charlotte Olsmar

Marknadschef

Har studerat personalvetenskap och ekonomi och har tidigare arbetat som simskolelärare samt inom café och restaurang. Alla som någon gång varit sjuka eller haft någon nära som varit det, vet hur viktigt det är med bra sjukvård. Jag själv är inte utbildad inom sjukvården, men om jag kan bidra på något sätt vill jag göra det, och därför brinner jag för mitt jobb. Det bästa jag vet är att åka båt i skärgården under vinterhalvåret och att åka bil och lyssna på hög musik mellan Abborträsk och Arvidsjaur.

Nicole Kuba

Upphandlingsansvarig

30 årig småbarnspappa från Stockholm och kommer tidigare från mediabranschen där jag främst hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag bär med mig in i Bonliva som jag började på februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när det händer saker och är tempo i luften! På fritiden hänger jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

Bemanningsansvarig Socionom

Sara Nicolau

Ekonomi- och löneassistent

Kommer från de sydvästra delarna av Skåne och har spenderat 4 år i Uppsala för ekonomistudier. Valet föll efter studierna naturligt på Stockholm där jag sedan start på Bonliva nu bor och stormtrivs. Social omvårdnad har alltid intresserat mig och då jag inte genomfört Socionomstudier och kan bistå kliniskt känns detta som den bästa lösningen för att hjälpa den svenska socialtjänsten. Om jag inte återfinns vid min arbetsplats är jag antagligen utomhus, på golfbanan, eller hemma i soffan tittandes på en bra serie med en stor tallrik hemmalagad mat. Glöm för all del inte att smör är bättre än olja när du steker köttbullar.

Ludwig Tornheden

Områdesansvarig Socionom

Resglad göteborgare med bakgrund i Kanada, Frankrike och Ghana. Tidigare engagerad inom internationella relationer men bytte till vårdområdet för att få arbeta i en sektor som dagligen gör konkret skillnad i människors liv. Älskar att åka skidor och driver på fritiden ett utvecklingsprojekt i Ghana. Skidorna gav mig, som så många andra, min första erfarenhet av både ortopedi och anestesi efter att ett korsband smällt i backen. Ledorden i mitt bemanningsarbete är lyhördhet och långsiktigt förtroende, både gentemot vårdgivare och läkarkonsult. Som bemanningsansvarig måste man leva efter devisen ”två öron, en mun” – lyssna dubbelt så mycket som du pratar för att kunna hitta den bästa möjliga lösningen i varje enskilt fall.

Henrik Rundquist

Bemanningsansvarig Läkare Dermatologi/Ortopedi/Anestesi

Född på Södermalm i hjärtat av Stockholm men uppvuxen i dom östra delarna. Bytte pojkrummet hos föräldrarna till Australiens östkust där jag spenderade tre år för studier. Har tidigare erfarenhet av försäljning inom företagshälsovården, och det som lockade med Bonliva var möjligheten att få påverka till en mer jämlik vård. Stort intresse för all form av idrott och hittar du mig inte på gymmet så sitter jag antagligen klistrad framför någon fotbollsmatch.

Casper Hedin

Bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Michaela Liljedahl

Konsultansvarig Läkare Primärvård

Ida Grunwald

Administratör Läkare Psykiatri

Nvin Smith

Konsultansvarig Fysio- och arbetsterapeuter

Joel Hallberg

Bemanningsansvarig SSK Anopiva

Victoria Breitz

Administratör LÄKARE Primärvård

Pontus Neander

Administratör Socionombemanning

Jag är socionom sedan länge, och även utbildad handledare inom psykosocialt arbete. Jag har bred erfarenhet från det sociala arbetet, och har arbetat inom både behandling och myndighetsutövning. Jag älskar att inspirera, och har förmågan att se den större bilden i olika sammanhang. Att vara en del av Bonliva, och att få stötta konsulter i deras viktiga arbete ute i kommunerna, känns både roligt och viktigt. Ett sant drömuppdrag! Jag älskar mitt arbete som handledare och att hjälpa människor att se förbi hinder och att få syn på sina styrkor istället för svagheter.

Mari-Louise Broth

Operativ handledare/Rådgivare socionomer

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

Bemanningsansvarig SSK Kommun

Nybliven personalvetare från Stockholm som tidigare arbetat som innesäljare och även inom barnomsorgen. Är en väldigt glad och nyfiken person som älskar att möta nya människor. Mitt intresse för människor, tillsammans med det driv och engagemang som finns på företaget, är också varför jag fastnade för Bonliva. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj och dessutom älskar jag att resa. Innan universitetsstudierna hann jag med tre långresor till olika delar av världen. Nästa drömresa är roadtrip i USA.

Elina Ajne

Bemanningsassistent SSK Medicin

Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

Nicole Linder

Bemanningsansvarig SSK Radiologi

Statsvetare med inriktning mot mellanöstern som insåg att människor och utmaningar driver mig. Ursprungligen uppvuxen i de norra delarna av Sverige men som valt att bosätta sig söderut. Gillar mat, dryck och umgänge, gärna i kombination. Ser fram emot att lära mig så mycket som möjligt om branschen och kunna utvecklas i min roll.

Alexander Westergård

Bemanningsansvarig SSK Medicin

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

Bemanningsansvarig Läkare Radiologi/Kirurgi

Har arbetat med ekonomi i hela mitt där allt från löpande redovisning till årsredovisningar ingått. Diplomerad godkänd revisor med kompletterande utbildning inom IT och HR. De senaste 18 åren i olika ledande befattningar, där jag suttit i olika ledningsgrupper och haft ansvar för personal, tjänster, processer och verksamhetsutveckling. Resor och familjen är mina passioner. Har sprungit en mängd lopp (midnattsloppet 49.11 min), halvmarathon och orienterat. Tränat karate och ägt och tränat travhästar. Har även bott i Italien i 1 år. Jag är stolt över att arbeta här eftersom jag känner att vi som företag gör en stor skillnad – framförallt med vår kvalitetssäkring av våra uthyrda konsulter.

Med en bakgrund inom vårdrekrytering och försäljning, studier vid Cambridge University och Berghs School of Communication har jag alltid velat bygga, skapa, förändra och förbättra i alla tänkbara situationer, företag och branscher där jag hamnat. När jag tillsammans med Fredrik startade Bonliva hade vi en tydlig vision om att förbättra och bidra till att vården i Sverige skulle bli mer jämlik. Vi har kommit en bit på vägen men har mycket kvar att bidra med. Genom att fortsätta höja kvalitetsnivån i uppdragen, utveckla visionsarbetet och bibehålla vår starka förbättrarkultur kommer vi förverkliga vår vision och våra mål med Bonliva. I övrigt älskar jag att åka fyrhjuling, har tränat kickboxning under mina unga år och är en fena på snowboard.

Maria Längquist

Grundare (styrelseledamot)

En person som förmodligen gjort det mesta i yrkesväg – allt från att ha huserat i fastighetsbranschen till marknadsföring och PR – men en röd tråd igenom alla mina jobb är att jag alltid jobbat relationsbyggande. Att tillsammans med er, vårdkonsulter och vårdgivare, få en chans att bidra till ett bättre vårdklimat betyder väldigt mycket för mig. Jag omger mig helst alltid av nära och kära, både fyrbenta och tvåbenta. Uppskattar likväl fartfylld galopp över ängen i sällskap av en fyrbent vän som en lugn mysig middag hemma tillsammans med goda vänner och familj. Och det bästa jag har gjort i livet, det är mina två barn!

 

 

 

Hanna Cantoreggi

Bemanningsansvarig Läkare Medicin

Är i grund och botten utbildad retorikkonsult, men har även läst en del psykologi. Försöker röra på mig rätt mycket och spelar både fotboll och innebandy på lägre nivå. När pulsen är lägre umgås jag helst med vänner och tar mig ut på stan. På Bonliva har vi ett driv som jag aldrig har upplevt tidigare och med vår vision om att skapa en jämlik vård kan jag varje dag känna att vi gör skillnad. Det tillsammans med härliga kollegor gör att jag trivs väldigt bra.

Simon Lagerström

Bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Uppvuxen norr om Stockholm där jag fortfarande bor kvar. Siffror, problemlösning och service är mina ledord i det dagliga arbetet. Är en planerare av rang och tycker om att ställa upp för mina medmänniskor. Kan aldrig få nog av sol och vatten, så semestern tillbringas gärna tillsammans med familjen på ett varmt resmål någonstans på jorden.

Tove Bergman

Ekonomi – och löneassistent

Utbildad distriktssköterska och jobbat som verksamhetschef inom primärvården och under 6 år även ansvarat för inköp av konsultläkare/ssk till Västerbottens läns landsting. Detta innan jag började min anställning hos Bonliva. Anledningen till att jag jobbar på Bonliva är företagets signum –  kvalitet och att företaget vill vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen. Det är en spännande bransch att jobba inom med många kontaktytor och händelserika arbetsdagar. Jag har många intressen men ett stort sådant är motorsport. Ni hittar mig på vårt lokalkontor i Örnsköldsvik

Ewa Bylin

Upphandlingsansvarig

Kommer från en ekonomikandidat i Uppsala och hann innan jag fann mig till rätta på Bonliva arbeta både som glassbilschaufför och frisör. Min passion ligger i att få arbeta med olika typer av människor och att få vara med och förbättra liv där jag kan. Har spelat trummor i många år vilket tyvärr inte är allt för uppskattat i bostadsrättsföreningen i Stockholm så nu förgylls vardagen av gitarrspelande och hunden Duff.

John Elias

Områdesansvarig SSK Medicin

Nyfiken Göteborgare som älskar tennis, längdskidåkning och det mesta som har med sport att göra. Efter tre års ekonomistudier i Lund, med en avstickare till Singapore, var det dags att lämna studentlivet för Stockholm och Bonliva. Det var framförallt engagemanget hos medarbetarna och den tydliga visionen i bolaget som lockade. Att få arbeta med människor i en snabbväxande miljö har alltid varit en dröm för mig.

Cajsa Browall

Bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Certifierad löne- och personaladministratör med tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen och utbildningsvärlden där jag jobbat med allt från reception, administration och ekonomi. Jag tycker om att arbeta med vårdbemanning eftersom jag vill göra skillnad för dem som utför det hårda arbetet och jag älskar att ingen dag är den andra lik.

Sandra Stendahl

Löneadministratör

Född och uppvuxen här i vår vackra huvudstad. Har genom åren jobbat med mode, främst i butik, men även hos en större distributör med ansvar för flera olika varumärken. Hamnade till slut här som administratör genom mina studier på Internationella Handelsskolan i Stockholm. Jag fastnade för Bonliva, av många anledningar, men kanske främst den ambition och energi som företaget har. På fritiden tar jag och min sambo gärna långa promenader med vår lilla hund Alma.

Charlotte Brännström (föräldraledig)

Administratör Läkare Primärvård

Uppvuxen i Stockholms innerstad och började efter gymnasiet började att arbeta med mediaförsäljning, som sedan övergick till uppdrag inom rekrytering och eget bolag där vi designade brandsäkerhetsprodukter. Som bemanningskonsult på Bonliva trivs jag oerhört bra. Arbetet passar mig utmärkt, eftersom jag får chans att bygga långsiktiga och givande relationer med såväl sjuksköterskor som sjukhus. Jag gillar att resa, umgås med familj och vänner. Bor med sambo och sju (!) små hundar.

Lucas Dahl (ledig)

Bemanningsansvarig SSK Kommun

Har sedan innan arbetat som bemanningsansvarig för läkare i Norge och har nu fått möjligheten att startat upp bemanning av fysio-och arbetsterapeuter tillsammans med teamet jag numera tillhör – SSK Kommun och Primärvård. Beskrivs som väldigt glad och har alltid lätt till skratt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder, och vill vara nyckelpersonen för dig som vill testa på att arbeta som konsult – allt för att säkerställa att vårdgivare får bra förutsättningar till att bidra till en mer jämlik vård.

 

Winta Abraham

Bemanningsansvarig Fysio- och arbetsterapeuter

Har tidigare i mitt yrkesliv arbetat som butiksbiträde tills jag utbildade mig till ekonomiassistent vid Centrumvux när jag hade fått mitt tredje barn då jag ville arbeta med något jag tycker är roligt, eftersom man ska arbeta i nästan hela sitt liv. Sen att det blev en sådan fullträff att jag hamnade just här är bara en lycklig historia. Det bästa med mig är att jag har stor livsglädje, ser oftast saker från den ljusa sidan och älskar fart och fläkt, vilket får mig att älska både livet på jobbet och att umgås med min familj och mina vänner.

Anna Rindehag

Ekonomiassistent

Har ekonomiutbildning inom ett kandidatprogram inom Management och har tidigare jobbat som administratör på Bonliva innan jag tog tjänsten som ekonomi- och löneassistent som jag har idag. Arbetade dessförinnan inom servicebranschen så har alltid haft ett stort intresse av personlig kontakt i mitt arbete och få chansen att hjälpa människor. På fritiden hittar ni mig ute och tävlingsseglar.

Lisa Claesson

Ekonomi- och löneassistent

Har bytt västkusten mot östkusten och stormtrivs numera i huvudstaden. Efter tre års ekonomistudier på Handelshögskolan i Göteborg lockade nya äventyr och utmaningar. Med stor del av familjen i vårdyrket var Bonliva en självklarhet. Jag vill kunna bidra till att förbättra vården genom administrativ effektivisering och kvalitet. Eftersom jag arbetar med kollegor som brinner lika mycket för bättre liv som jag gör inspireras och peppas jag dagligen. Att umgås med vänner och familj, upptäcka nya platser och låta smaklökarna beatboxa är något som får mig hög på livet!

Amanda Gatzinsky Thorell

Marknadskoordinator

Dalkulla uppvuxen i Falun som studerat till personalvetare vid Uppsala Universitet. Har arbetat på Bonliva sedan 2014 och älskar den nära kontakt jag har med mina sjuksköterskor. Ett urval av mina intressen är att vara på landet, dyka, fascineras över Border terriers och lunchträningen med Bonliva.

Amanda Hägglund

Operativt ansvarig Norge

Kommer från de norra delarna av huvudstaden och efter gymnasiet, åtta månaders campande, seglande och surfande i Oceanien slängde jag mig rakt ut i arbetslivet och blev så småningom butikschef för en klädesbutik. Mina många år som ansvarig för butiken gav mig mycket erfarenhet och utvecklade mitt ledarskap. Att idag få hjälpa vården känns väldigt betydelsefullt. Nu när jag vet hur situationen ser ut, hoppas jag att min insats blir en del av Bonlivas goda gärning. Om du inte finner mig hemma framför en tallrik med god mat, (är jag den enda som älskar mat?), hoppas jag vara på ett flygplan till sydligare breddgrader tillsammans med mina vänner.

Josephine Höök

Bemanningsansvarig Psykologer

Började min resa på Bonliva som administratör men har successivt blivit som en kapten på Bonliva-skeppet där ni numera hittar mig i vår reception. Min roll är att styra och ställa på kontoret så vi alltid har rätt förutsättningar att vara den bästa arbetsplatsen. Med en kortvarig men bred erfarenhet inom serviceyrket så kan jag inte låta bli att vilja ha näsan i blöt inom bemanningen också. Att stötta sjuksköterskebemanningen inom Team Psykiatri är en viktig del utav mitt arbete och är något jag känner ger mig chansen att vara med i arbetet om en mer jämlik vård och omsorg tillsammans.

Gabriella Sadjak

Kontorsansvarig

Kommer från Sundsvall men letade mig ner till Uppsala och Personalvetarprogrammet en sväng innan jag började arbeta på Bonliva. Jag tycker om att arbeta med bemanning då arbetet är väldigt varierande från dag till dag. Jag har dagligen kontakt med sjuksköterskor och kunder och målet är att skapa långsiktiga relationer och samarbeten för att göra alla inblandade nöjda. Tycker om musik och så fort tillfälle ges går jag gärna på konserter. Tycker också om att umgås med familj och vänner.

Isabel Sund

Bemanningsansvarig SSK Medicin

Född och uppvuxen i Göteborg och är helt klart företagets skaldjursexpert. Har innan anställning hos Bonliva jobbat i bankväsendet och sportbranschen. Har ett stort intresse för ishockey, golf, vänner och solresor. Har spelat golf i Sveriges alla landskap och vet hur det är att resa landet runt och skapa resultat. Jag har alltid gillat att jobba med människor och när man får jobba för ett företag med en tydlig vision från grundarna att skapa en mer jämlik vård känns det bra att gå till jobbet varje dag.

Marcus Ohlsson

Områdesansvarig Läkare Psykiatri

Född och uppvuxen i centrala Stockholm men bytte för några år sedan hemmastaden för studier i underbara Uppsala och är nu i sällskap av en kandidatexamen i ekonomi tillbakaflyttad. Med en härlig blandning av tidigare erfarenheter som personlig assistent, inom mäklarbranschen och som säljare är det grymt att ha hamnat på Bonliva. Att få vara en del av, och dela företagets värderingar och vision om att bidra till en jämlik vård gör arbetet väldigt betydelsefullt och jag hoppas dagligen kunna göra skillnad i människors liv. Att lyfta skrot, plinka på gitarren och matlagningsförsök är favoritsysslorna på fritiden.

Axel Holmgren

Bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Jurist från Cypern som sadlat om till administratör. Har en passion för struktur och organisering, vilket kommer väl till pass inom min yrkesroll. Uppskattar den sociala miljön samt variationen i arbetsuppgifterna på Bonliva. Fördriver gärna tid med en god bok, delikat mat och fina ord.

Aysun Yücel

Administratör Läkare

Med många år bakom mig inom handel där god service är A och O är problemlösning något jag brinner för. Denna egenskap kommer väl till hands i mitt arbete här på Bonliva. Med företagskurser i bland annat beteendevetenskap har jag utvecklat förmågan att anpassa mig utifrån varje enskilt utgångsläge. Jag är en trogen löpare där nyckeln är att alltid röra sig framåt, vilket jag gör både i träning och personlig utveckling.

Alexandra Ahlin

Ledningsassistent/Bemanningsansvarig Medicinska Sekreterare

Efter att ha arbetat med försäljning inom elektronik-, data- och telebranschen, samt inom management, rekrytering och bemanning i nästan 20 års tid har jag nu hittat ett företag som verkligen passar mig. Här får jag arbeta med människans välmående i centrum tillsammans med fantastiska kollegor. En 3-årig ekonomiutbildning ligger i grunden för min yrkesresa och när jag inte jobbar hittar man mig antingen framför datorn eller konsolen spelandes något av de senaste spelen eller på gymmet i färd med att försöka sätta något personbästa. Är en riktig popcorn-fanatiker och avverkar nu popcornmaskin nummer 3 och 4.

Tobias Norlin

Bemanningsansvarig läkare ögon

Kommer från Vasa i Finland och pluggade Civilekonomprogrammet med inriktning mot Service Management i Umeå och fick jobb på Bonliva direkt efter examen. Jag älskar att jobba med människor eftersom man aldrig vet vad som kommer hända nästa dag. Man kanske får höra om en konsults hunds födelsedagstårta för att i nästa stund sitta och försöka skapa relationer med kunder. Därför sökte jag mig till ett bemanningsarbete där huvudingrediensen var de personliga relationerna man får bygga.

 

Emma Hinttu

Bemanningsansvarig SSK Medicin

Utbildad marknadsekonom med flera års erfarenheter från IT-branschen. En av mina starkaste sidor är att skapa relationer och bygga förtroende både över telefon och i det personliga mötet. Min energi och målsättning i yrkeslivet bygger på utveckling, engagemang, glädje och att göra skillnad. Jag hoppas kunna göra detta genom att bemöta alla, konsulter som kunder, med respekt och uppskattning och alltid erbjuda hög kompetens och stort engagemang. Tror att ”om man gör gott kommer gott”.

Michelle Molander

Bemanningsansvarig Läkare Medicin

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser som tilltalas av de bemanningsutmaningar som ögonvården står inför. Även numera ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar som vill vara med och bidra till vårt dagliga arbete på Bonliva.

Ossian Eklund

Områdesansvarig Läkare Oftalmologi/Radiologi samt Rekryteringsansvarig Bonliva

Uppvuxen i Stockholm men älskar friluftslivet och träning och är en väldigt aktiv person som har ett extra öga för elefanter. Att se mig åka skidor, löpa eller åka vattenskidor i skärgården är inte en ovanlighet. Har en bakgrund inom personalvetenskap och tycker utöver elefanter även mycket om hundar. Det bästa med Bonliva är att vi får mycket eget ansvar och fria tyglar i vårt dagliga arbete.

Siri Ludwigs

Administratör SSK Medicin

Ser mig själv som en utvecklare och entreprenör inom svensk sjukvård. Jag drivs av att varje dag göra skillnad för patienter genom att se till att våra bemanningslösningar sker med kvalitet och hög kontinuitet. Ni fantastiska konsulter som vigt erat liv åt att hjälpa andra, ni är mina sanna hjältar då ni var dag hjälper oss att uppnå vår vision om en mer jämlik sjukvård. Jag har sedan 17 års ålder arbetat i vård- och omsorgsyrket och är i grunden undersköterska samt medicinsk sekreterare.

Sofie Seger

Områdesansvarig Läkare Medicin

Lämnade mitt älskade Skåne för studier inom ekonomi i Uppsala och har därefter hittat min självklara plats i Team Psykiatri. Jag beskrivs som en person med en härlig personlighet och hög stämma. Hjärtat ligger i handbollen och min kärlek till sport gjorde också att jag 2008 slog Nevadas delstatsrekord i längsta field goal i amerikansk fotboll. Det ni!

Jonathan Brandt

Områdesansvarig SSK Psykiatri

Ambitiös person som drivit eget inom detaljhandeln. Strukturerad och glad norrlänning som trivs med administrativa uppgifter. Jag beskrivs ofta som prestigelös och har nära till skratt. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen och att umgås med vänner och familj. Ett nyfunnet intresse är att baka!

Rebecca Åkerlund

Administratör LÄKARE Psykiatri

Kommer med en kandidat inom personal- och arbetslivsfrågor i bagaget och med fördjupade studier i psykologi så klassar jag mig som en riktig människokännare. Mitt driv ligger i att hitta den perfekta bemanningslösningen och jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Favoritstunden ligger i att få avnjuta en god pastarätt vid havet tillsammans med min hund Mac.

Josefine Eriksson

Bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Född och uppvuxen i Arboga. Har en kandidatexamen i internationell ekonomi och magisterexamen i marknadsföring. Har tidigare arbetat som säljare, banktjänsteman och har nu hittat rätt i sin roll som bemanningsansvarig på Bonliva. Känns bra att få göra någonting meningsfullt, att få hjälpa vårdpersonal med utveckling i sin karriär och att få arbeta med det de verkligen vill göra. Älskar att titta på serier, resa och att lära mig spela gitarr

Sari Nabolsi

Bemanningsansvarig SSK Kommun

Med rötter i orienten och med ett klingande skratt, så beskrivs jag av många. Utöver ett brinnande intresse för mina psykiatrisjuksköterskor och deras arbetssituationer är jag även involverad i mina sjuksköterskors privata välgörenhetsprojekt och jag har bland annat hjälpt till med en insamling på kontoret för att kunna skänka två vattentankar till en utsatt by i Kenya. Jag tror på att lite extra hjärta kan göra stora skillnader för konsulter, kollegor och kunder.

Lara Mashan

Bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Bemanningsansvarig SSK Kommun

En positiv och sprallig stockholmare född i Köpenhamn, som snabbt som tusan hittade hem igen. Tog ut en beteendevetarexamen i Psykologi vid Stockholms universitet och fick dagarna att gå snabbare med tio extrajobb som barista, simlärare och receptionist. Provade på finansbranschen efter avslutade studier, men insåg snabbt att jag trivs bäst med att arbeta med människor. Är relativt ny som bemanningsansvarig på Bonliva och Team Medicin, men trivs redan som fisken i vattnet bland alla härliga kollegor och konsulter. Just det, simma är jag en fena på! Så hojta till om du behöver några tips och tricks!

Sara Löfgren

Bemanningsansvarig SSK Medicin

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården.  Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander (föräldraledig)

Områdesansvarig SSK Radiologi

Med rötter i läraryrket och vidareutbildad KBT-terapeut har jag under mina senaste år skaffat mig en gedigen erfarenhet och respekt för socialt arbete och mänskliga behov. Som personalansvarig för socionomerna på Bonliva kan jag leva ut med det jag håller högst: att bygga goda relationer mellan personer och verksamheter som arbetar med viktiga samhällsfunktioner. Mitt mål i arbetet är inte att släcka bränder utan att göra en långsiktig förändring så att socialarbetarna får erkännande i det viktiga arbete de utför samt att verksamheterna får den hjälpen de behöver inom sin bemanning. Jag tror att man kommer långt på ett leende och engagemang och det är det jag och konsulter på Bonliva står för!

Ana Hobbi

Bemanningsansvarig Socionom

En lagom nördig kille från västkustens sommarstad Halmstad. I grunden utbildad inom IT med en sväng ingenjörsanda efter studier på Chalmers. Har tidigare jobbat inom distribution och även försäkringsbranschen. Hamnade i huvudstaden tack vare sambon som höll hårt i sina rötter. Jobbar med administration inom Bonliva som passar hans pedantiska sinne väl och det gör även planering av resor och boenden då han är väl berest i världen. Har även ett enormt bilintresse och självklart grym på go-kart!

Tomi Boros

Administratör SSK Psykiatri

Har förmånen att dagligen utbildas av våra samarbetspartners och intressegrupper inom svensk sjukvård och i synnerhet av våra medarbetare på kontoret och på klinikerna. Nyckelorden förstå, förändra och förbättra samt visionen om att förbättra svensk sjukvård och verka för att skapa Sveriges bästa arbetsgivare inom vården har värden som tilltalar mig. Duktig vårdpersonal är vår tids riktiga hjältar!

Jag har aldrig sagt nej till sport, vill du utmanas i racketsporter på golfbanan eller ett parti schack, välkommen att höra av dig. Då kan vi diskutera vården under tiden.

Fredrik Olsmar

Grundare (styrelseledamot)

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

En 25-årig värmlänning med rötter inom nationalekonomi. Efter år av studier, egenföretagande och arbete utomlands så hamnade jag här på Bonliva och älskar det! Jag har alltid motiverats av att hitta sätt att förenkla och förbättra människors liv, och det var det som gjorde mig så intresserad av att arbeta för detta företag. Här har jag fått möjligheten att påverka både socialarbetares och socialkontors arbetsförhållanden till det bättre, vilket i sig känns fantastiskt! Det som dock känns absolut bäst är att jag också fått möjligheten att bidra till att alla utsatta människor i dagens samhälle får tillgång till det kompetenta stöd som de förtjänar, och det är det som är det viktigaste av allt! Om du känner samma drivkraft mot en jämlik vård och omsorg för alla, tveka inte att höra av dig till mig så ser vi om vi kan hjälpas åt. Tillsammans bygger vi en hållbar framtid!

Sigge Christoffersson

Bemanningsansvarig Socionom

Efter försök att förverkliga barndomsdrömmen inom sportens värld var det dags för en utbildning med inriktning ekonomi. Jobbade till en början med rekrytering innan längtan till idrotten och i synnerhet golfen blev för stor. Efter en kortare sejour på Nike, 4 år på Titleist och arbetslivserfarenheter med Fredrik och Maria föddes en stark vilja att vara med på Bonlivas resa och bygga något stort.

Visionen om en jämlik vård kombinerat med den fantastiska attityd och förbättringsglädje som finns i företaget gör att jag verkligen älskar mitt jobb.

Marie-France Dawson

Administratör SSK Radiologi