Kontakt

vi är bonliva!

Vill du bli vårdkonsult, behöver du arbetskraft, är du nyfiken på att bli en del av oss eller kanske behöver du snabbt komma i kontakt med någon av oss? Varmt välkommen att höra av dig!

Tina Jonsson

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Är född och uppvuxen i norra Stockholm och har tidigare erfarenhet inom barnomsorgen och projektarbete med inriktning mot Afrika. Är en glad och positiv person som har ett stort intresse av att jobba med människor. Att arbeta som bemanningsassistent och få ge människor bra service och trygghet är anledningen till att jag vill arbeta på Bonliva.

Caroline Hassel

HR- och bemanningssupport Kommun/Primärvård / Fysio- & Arbetsterapeuter

Erfaren och driven person som gillar siffror lika mycket som att resa till Azorerna eller plantera växter. Har 16 år på AMEX i ryggen där jag arbetat som ansvarig för visum, hotell, kundregister, receptionen och kundreskontra. Även arbetat ett år på redovisningsbyrå som redovisningsassistent. Konsultyrket har jag själv provat på, och tycker det är en erfarenhet värd att ha med sig i livet.

Sara Bergman

Ekonomiassistent

Uppvuxen så långt söder man kan komma i vårt avlånga land men har inte anammat den skånska dialekten. Utbildad vid Uppsala Universitet i företagsekonomi och efter en sväng i Startup-världen hamnade jag på Bonliva. Det som gjorde att jag fastnade för denna bransch är möjligheten att bygga långsiktiga relationer och den passion mina kollegor visar för det arbete vi gör. Utmana mig gärna på valfri racketsport.

Edward Lindeberg

HR- och bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Utbildad MSK och USK och har tillbringat större delen yrkeslivet inom handikappomsorgen och Socialförvaltningen söder om Stockholm. Arbetat som boendestödjare samt enhetschef på en av de mer livliga gruppbostäderna i kommunen med mycket hot och våld. Kort sagt har jag alltid arbetat med människor och relationsbyggande i olika former. Att byta och arbeta för Bonliva, känns nu i efterhand som en given väg för mig och jag får använda mycket av de erfarenheter jag har samlat på mig och skapa relationer, allt i en härlig, stimulerande blandning. Jag har fyra vuxna barn, stor hårig hund och en mycket fin make. Jag tränar en hel del och njuter av och med familjen på fritiden.

Susanne Aspberg

HR- och bemanningsspecialist Läkare Primärvård & Anestesi

Född och uppvuxen i Gävle men bott och arbetat i Stockholm sedan 2000. Utbildad sjuksköterska och har tillbringat större delen av yrkeslivet inom akutsjukvården men har tjänstgjort inom läkarbemanning och konsultbranschen sedan 2008. Har en ny tjänst hos Bonliva där jag tillsammans med kollegor inom samtlig läkarbemanning ska arbeta för ett hållbart och långsiktigt bemanningsarbete hos våra vårdgivare framåt. Jag personligen har också extra mycket erfarenhet av just bemanning inom psykiatrin. På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar och reser så ofta jag kan – många städer i Östeuropa hör till mina favoritresmål!

Johnny Kreft

Bemanningsansvarig Läkare Psykiatri samt Försäljningsansvarig

Sara Wendel

HR- och Bemanningsansvarig SSK Medicin

Född på den skånska landsbygden och har en stor kärlek till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Hamnade på en catwalk i Milano som sedan höll mig kvar ett par månader och där jag tidigt började bygga relationer med personer från olika kulturer och länder. Det var under denna perioden som jag förstod vikten av relationer och bemöta en människa, det kan jag bygga vidare på idag och samtidigt påverka något så viktigt som vården.

Filip Nihlén

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård/Rekrytering

Larnie Boström

HR- och Bemanningssupport SSK Radiologi

Född och uppvuxen i Halmstad med ett stort intresse för fotboll, vänner, resor och god mat. Efter flera års arbete på ett klinisk kemiskt laboratorium för veterinärmedicin samt en personalvetarexamen från Uppsala Universitet, gick flytten till Stockholm och Bonliva. Jag brinner för att skapa en bättre och mer jämlik vård oavsett om det gäller människor eller djur.

Fredrik Jansson

HR- och bemanningssupport Läkare Psykiatri/Psykologi

Utbildad civilekonom med brinnande intresse för organisations – och affärsutveckling. Har sedan barnsben analyserat reklamfilm, kommunikation och relationer. Älskar det som är kärnan av något, det som är på riktigt, och att få det som är betydande i framåtrörelse. Att tillsammans få vara med och bidra till ett bättre och balanserat liv, i synnerhet inom vårdsektorn driver mig framåt. Började i bolaget som bemanningsansvarig inom primärvården och inspireras av möten med vårdkonsulter och eldsjälar inom vården. Skulle kunna bosätta mig i en bokaffär och få tiden att stanna. Har en mexikansk nakenhund med päls och en liten dotter tillsammans med en strandvandrare.

Charlotte Olsmar

Marknadschef

Född och uppvuxen i Solna där jag spenderade stora delar av min uppväxt. Våren 2018 avslutade jag gymnasiet och därmed även mina år framför skolbänken. Bonliva blev den nya platsen där dagarna skulle spenderas, och som jag njuter! Stora utvecklingsmöjligheter och fantastiska kollegor i kombination med att kunna bidra till en bättre vård för så många som möjligt gör arbetsveckorna till något utöver det vanliga. På fritiden är innebandy ett stort intresse.

Villiam Vikström

Ekonomi- och löneassistent

Efter en ekonomikandidat med inriktning företagsekonomi och marknadsföring på Handelshögskolan i Göteborg lockade nya äventyr och utmaningar i Stockholm. Jag brinner för att dagligen kunna påverka människors liv till det bättre och arbetet på Bonliva ger mig värdefull erfarenhet.

Amanda Gatzinsky Thorell

Marknadskoordinator

Född och uppvuxen i Stockholm med ett stort intresse för hälsa och människor. Genom restaurangbranschen fick jag upp ögonen för personal och började därför studera personal- och arbetslivsprogrammet med inriktning psykologi i Gävle. Att dagligen få känna att jag bidrar till en jämlik sjukvård är anledningen till att jag arbetar på Bonliva. 

Caroline Lundin

HR- och Bemanningssupport Kommun/Primärvård/Fysio- & arbetsterapeuter

Har jobbat med systemutveckling i över 10 år i olika former, både som konsult och på privata bolag. Har en systemvetarexamen i grunden även om arbetserfarenheten är det som han värderar mest. Gillar att effektivisera och förenkla för användare så att vardagen kan bli bättre – teknik och mjukvaruutveckling är ett utmärkt sätt att uppnå det.

Har studerat personalvetenskap och ekonomi och har tidigare arbetat som simskolelärare samt inom café och restaurang. Alla som någon gång varit sjuka eller haft någon nära som varit det, vet hur viktigt det är med bra sjukvård. Jag själv är inte utbildad inom sjukvården, men om jag kan bidra på något sätt vill jag göra det, och därför brinner jag för mitt jobb. Det bästa jag vet är att åka båt i skärgården under vinterhalvåret och att åka bil och lyssna på hög musik mellan Abborträsk och Arvidsjaur.

Nicole Kuba

Kvalitets- och processansvarig

Utbildad Sport Manager som är född och uppvuxen i södra Stockholm. I princip hela min släkt arbetar inom vården, vilket har lett till en vision om att förbättra arbetsvillkoren för vårdpersonal. Sport är ett av mina stora intressen och jag tillbringar många kvällar som fotbollstränare. Semestrarna spenderas självklart under ytan då jag är certifierad divemaster.

Oskar Elfström

HR- och bemanningsansvarig Kommun & Primärvård

Småbarnspappa från Stockholm med erfarenhet från mediabranschen där jag främst har hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag har burit med mig in på Bonliva sedan jag började i februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när ett högt tempo och när det händer saker. På fritiden umgås jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Född och uppvuxen på Sveriges näst största ö och minsta landskap Öland. Lockades till huvudstaden av sin storasyster och föll pladask. Karriären började inom servicebranschen men hon visste tidigt att det var ekonomi som gällde. Arbetet på Bonliva började som ett vikariat över sommaren och har fortsatt sedan dess. Att träffa familj och vänner, äta gott och skratta gör mig lyckligast i livet.

Sara Nicolau

Ekonomi- & löneassistent

Louise Enwall

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Luisa Perea

HR- och Beanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Född och uppvuxen i USA men med svenska föräldrar är dock Stockholm hemorten sedan 2008.  Utbildad i internationell ekonomi samt sociologi och med en karriär inom rese- och utbildningsbranschen i bagaget. Har alltid älskat att jobba med människor och brinner för att få hjälpa andra, därför var Bonliva det självklara valet. På fritiden älskar hon att åka skidor, samla på gamla kokböcker och vara ute med Jack Russeln ”Boogie”.

Camilla Rännefors

HR- och bemanningsansvarig Norge

Emma Söder

HR- och bemanningssupport SSK Psykiatri

Glad personalvetare från Göteborg med erfarenhet av service, bemanning och rekrytering. Som HR-och Bemanningsansvarig på Bonliva uppskattar jag möjligheten att få möta så många inspirerande människor i mitt dagliga arbete. Jag är även glad för att vara med och bidra till ett hälsosammare och friskare Norden.

Mikaela Görrel

HR- och Bemanningsansvarig Psykologer

Uppvuxen söder om Stockholm men passade på att testa vingarna genom tre års ekonomistudier i Gävle med en utlandstermin i Italien. Med mer än halva familjen inom vården vill jag vara med och påverka den till det bättre. Att arbeta på Bonliva där vi har genuina mål att förbättra och förstärka vården gör mig stolt. På min lediga tid åker jag gärna skidor, reser och umgås med familj och vänner.

Erika Lundström

HR- och bemanningssupport Läkare Medicin/Allians

Född och uppvuxen i Stockholm men har hunnit vara bosatt i både Dalarna och USA. Är en positiv och tävlingsinriktad tjej som brinner för relationsbyggande. Efter några års erfarenhet inom äldreomsorgen och avslutade studier i företagsekonomi var det dags för nya utmaningar. Bonliva känns som det självklara valet med sina engagerade medarbetare och det är en glädje att få skapa långsiktiga relationer med både konsulter och kunder. På fritiden hittar ni mig omgiven av familj och vänner eller på läktaren där jag hejjar fram Sveriges finaste fotbollslag.

Linn Karlsson

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Kommer från de sydvästra delarna av Skåne och har spenderat 4 år i Uppsala för ekonomistudier. Valet föll efter studierna naturligt på Stockholm där jag sedan start på Bonliva nu bor och stormtrivs. Om jag inte återfinns vid min arbetsplats är jag antagligen utomhus, på golfbanan, eller hemma i soffan tittandes på en bra serie med en stor tallrik hemmalagad mat. Glöm för all del inte att smör är bättre än olja när du steker köttbullar.

Ludwig Tornheden

HR- och bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Jag är en Uppsalafödd fotbollsnörd med ett starkt tävlingsintresse! Jag stimuleras av att bygga och vårda relationer vilket går hand i hand med hur Bonliva vill arbeta internt och externt. Mår andra bra, mår jag bra.

Anton Hovstadius

HR- och bemanningsansvarig Läkare Radiologi

Glad och energisk stockholmare som älskar att resa, träna och träffa nya människor. Utbildad personal- och beteendevetare vid Stockholms Universitet med en termin i Florida. Alltid haft lätt att prata med människor, skapa kontakter och knyta nya relationer. Arbetar även som gruppträningsinstruktör på SATS där jag älskar att vara med och bidra till hälsosammare liv. Intresset för människor, hälsa och engagemang är anledningen till varför jag fastnade på Bonliva, där vi varje dag är med och bidrar till en mer jämlik vård.

Rebecka Feldhof

HR- och bemanningsansvarig SSK Radiologi

Att ha många bollar i luften och att vara spindeln i nätet är något som jag alltid har gillat. Varje dag innebär nya utmaningar men framförallt nya möjligheter. Jag flyttade från hemstaden Eskilstuna till Stockholm strax efter gymnasiet för att få nya erfarenheter och har blivit kvar i huvudstaden sedan dess. Jag värdesätter tid med min familj och mina vänner. Har tidigare arbetat administrativt på en advokatbyrå och ser fram emot spännande tider på Bonliva.

Amanda Ström

HR- och bemanningssupport Norge

Uppvuxen i de södra delarna av Stockholm med ett brinnande intresse för människor och jämlikhet. Spenderade nyligen sex månader i Norge för skidåkning och nya relationer. Älskar sport och är återkommande besökare på Hammarby-matcher. Kommer senast från en bemanningsroll i Södertälje Kommun men för att fortsätta hjälpa människor inom vården var Bonliva det självklara valet.

Adam Ydebrink

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Kommer ursprungligen från Gävle men har de senaste åren rest och bott runt om i Sverige och världen. Har nu funnit mig till rätta i Stockholm och hittat till Bonliva. Rollen som kontorsansvarig passar mig som handen i handsken med min känsla för struktur, administration och service. Har testat på många olika branscher men vårdbemanning känns mer meningsfullt än någon annan bransch.

Nelly Olsson

Kontorsansvarig/Receptionist

Anna Tennander

HR- och bemanningssupport SSK Psykiatri

Född och uppvuxen i Stockholm och har studerat Key Account Management på IHM Business School. Efter många år i golfbranschen vill jag nu bidra till en bättre vård. Jag brinner för service och att skapa en bättre tillvaro för alla runt omkring mig. Hittar man mig inte på kontoret så hittar man mig på golfbanan!

Tobias Granlund

HR- och bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Född och uppvuxen i Stockholms norra delar med ett stort intresse för människor. Med en bakgrund inom serviceyrket och barnomsorg drogs jag till Bonliva för att tillsammans med mina kollegor vara med på en resa mot mer jämlik vård. Att få bygga upp långvariga och trygga relationer med människor ligger mig varmt om hjärtat. Mina största passioner i livet är att resa, äta god mat på kuppen och helst med de jag tycker mycket om! 

Sofie Lindeberg (Föräldraledig)

Föräldraledig

Resglad göteborgare med bakgrund i Kanada, Frankrike och Ghana. Tidigare engagerad inom internationella relationer men bytte till vårdområdet för att få arbeta i en sektor som dagligen gör konkret skillnad i människors liv. Älskar att åka skidor och driver på fritiden ett utvecklingsprojekt i Ghana. Skidorna gav mig, som så många andra, min första erfarenhet av både ortopedi och anestesi efter att ett korsband smällt i backen. Ledorden i mitt bemanningsarbete är lyhördhet och långsiktigt förtroende, både gentemot vårdgivare och läkarkonsult. Som bemanningsansvarig måste man leva efter devisen ”två öron, en mun” – lyssna dubbelt så mycket som du pratar för att kunna hitta den bästa möjliga lösningen i varje enskilt fall.

Henrik Rundquist

HR- och bemanningsansvarig Läkare Dermatologi/Ortopedi/Anestesi

Uppväxt i Dalarna där jag alltid har arbetat med människor, senast administrativt på en advokatbyrå innan jag tog steget att flytta till Stockholm för att testa något nytt. Jag drogs till Bonliva för att jag har ett stort intresse av att hjälpa människor och vill gärna bidra till en bättre och tryggare vård. En passion i livet är att resa och besöka olika ställen runt om i världen.

Caroline Andersson

HR- och bemanningssupport Läkare Psykiatri

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långssiktiga relationer. Nu ser jag fram emot att skapa fantastiska relationer med Bonlivas konsulter och kunder.

Mikaela Siberg

HR- och bemanningsansvarig Norge

Född på Södermalm i hjärtat av Stockholm men uppvuxen i dom östra delarna. Bytte pojkrummet hos föräldrarna till Australiens östkust där jag spenderade tre år för studier. Har tidigare erfarenhet av försäljning inom företagshälsovården, och det som lockade med Bonliva var möjligheten att få påverka till en mer jämlik vård. Stort intresse för all form av idrott och hittar du mig inte på gymmet så sitter jag antagligen klistrad framför någon fotbollsmatch.

Casper Hedin

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Snart färdigutbildad personalvetare från Stockholm med tidigare erfarenhet av rekrytering inom IT. Min nyfikenhet och mitt intresse för människor tillsammans med det fantastiska engagemanget som finns på företaget fick mig att fastna för Bonliva. Jag ser fram emot att lära mig mer om branschen och få möjlighet att hjälpa till där det behövs som mest. På fritiden ägnar jag mig åt matlagning och springer långt!

Michaela Liljedahl

Konsultansvarig Läkare Primärvård

Alexander Lundqvist

Marknadskoordinator

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag nu läser personalvetarprogrammet parallellt med mitt arbete på Bonliva. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor,  vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som konsultansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Som liten var hon säker på en sak – att som vuxen få arbeta med människor. Efter ett par års arbete inom service, barnomsorg och stödboenden för ungdomar växte längtan efter att få arbeta med människor i ett större perspektiv. Vilken bättre plats att göra det än här på Bonliva? Drivkraften kommer från viljan av att försöka hjälpa människor få tillgång till bra sjukvård, vart i landet de än befinner sig och samtidigt få möjlighet att stötta vårdpersonalen. Uppvuxen bland människor från olika kulturer och bakgrund samt med flera års boende utomlands i ryggraden finns en stor förståelse för alla typer av människor.

Nvin Smith

Konsultansvarig Fysio- & arbetsterapeuter

Jag kommer från en stolt liten by i Skåne som heter Genarp. Efter studier och ett par års arbete som lärare nere i Lund har jag nu tagit klivet upp till huvudstaden. Jag drivs av att jobba med människor och att bygga relationer i privatlivet såväl som i yrkeslivet. Jag har rest mycket under mitt liv, främst utanför Europa, och bodde dessutom i Saudiarabien två år under min uppväxt. Jag är intresserad av olika kulturer och religioner och uppskattar att höra om perspektiv som jag inte vanligtvis kommer i kontakt med. Jag älskar diskussioner så säg gärna emot mig!

Joel Hallberg

HR- och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA

Fotbollsspelande statsvetare som efter sin utbildning insåg att han drog mer åt det administrativa och ekonomiska hållet. Med erfarenhet inom bland annat kundreskontra samt från inkassobranschen sökte han nya utmaningar, och från första stund som han satte foten innanför dörrarna till Bonliva kände han ”Här vill jag vara!”. Känslan att hitta lösningar på problem, stora som små, är det som driver honom framåt. Den lilla fritid som inte upptas av fotboll, upptas oftast av sport i andra former.

Pontus Neander

HR- och bemanningssupport Socionom/SSK Psykiatri

Victoria är född och uppvuxen i Stockholm, och har alltid haft ett stort intresse för djur och natur. Hon har testat sina vingar inom diverse branscher, men har nu funnit sitt hem hos Bonliva. Att vara med och bidra till en bättre vård och ge vården ett bättre rykte är något som driver Victoria framåt. Att umgås med vänner och familj, se världen och njuta av livets goda är några av de sakerna som ger henne det lilla extra i livet.

Victoria Breitz

HR- och bemanningssupport Läkare Primärvård

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun- & Primärvård

Nybliven personalvetare från Stockholm som tidigare arbetat som innesäljare och även inom barnomsorgen. Är en väldigt glad och nyfiken person som älskar att möta nya människor. Mitt intresse för människor, tillsammans med det driv och engagemang som finns på företaget, är också varför jag fastnade för Bonliva. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj och dessutom älskar jag att resa. Innan universitetsstudierna hann jag med tre långresor till olika delar av världen. Nästa drömresa är roadtrip i USA.

Elina Ajne

HR- och bemanningssupport SSK Medicin

Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

Nicole Linder

HR- och bemanningsansvarig SSK Radiologi

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

HR- och bemanningsansvarig Läkare Radiologi/Kirurgi

Har arbetat med ekonomi i hela mitt där allt från löpande redovisning till årsredovisningar ingått. Diplomerad godkänd revisor med kompletterande utbildning inom IT och HR. De senaste 18 åren i olika ledande befattningar, där jag suttit i olika ledningsgrupper och haft ansvar för personal, tjänster, processer och verksamhetsutveckling. Resor och familjen är mina passioner. Har sprungit en mängd lopp (midnattsloppet 49.11 min), halvmarathon och orienterat. Tränat karate och ägt och tränat travhästar. Har även bott i Italien i 1 år. Jag är stolt över att arbeta här eftersom jag känner att vi som företag gör en stor skillnad – framförallt med vår kvalitetssäkring av våra uthyrda konsulter.

Maria Stenberg

Ekonomichef

Är i grund och botten utbildad retorikkonsult, men har även läst en del psykologi. Försöker röra på mig rätt mycket och spelar både fotboll och innebandy på lägre nivå. När pulsen är lägre umgås jag helst med vänner och tar mig ut på stan. På Bonliva har vi ett driv som jag aldrig har upplevt tidigare och med vår vision om att skapa en jämlik vård kan jag varje dag känna att vi gör skillnad. Det tillsammans med härliga kollegor gör att jag trivs väldigt bra.

Simon Lagerström

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård

En person som förmodligen gjort det mesta i yrkesväg – allt från att ha huserat i fastighetsbranschen till marknadsföring och PR – men en röd tråd igenom alla mina jobb är att jag alltid jobbat relationsbyggande. Att tillsammans med er, vårdkonsulter och vårdgivare, få en chans att bidra till ett bättre vårdklimat betyder väldigt mycket för mig. Jag omger mig helst alltid av nära och kära, både fyrbenta och tvåbenta. Uppskattar likväl fartfylld galopp över ängen i sällskap av en fyrbent vän som en lugn mysig middag hemma tillsammans med goda vänner och familj. Och det bästa jag har gjort i livet, det är mina två barn!

 

 

 

Hanna Cantoreggi

HR- och bemanningsansvarig Läkare Medicin

Med en bakgrund inom vårdrekrytering och försäljning, studier vid Cambridge University och Berghs School of Communication har jag alltid velat bygga, skapa, förändra och förbättra i alla tänkbara situationer, företag och branscher där jag hamnat. När jag tillsammans med Fredrik startade Bonliva hade vi en tydlig vision om att förbättra och bidra till att vården i Sverige skulle bli mer jämlik. Vi har kommit en bit på vägen men har mycket kvar att bidra med. Genom att fortsätta höja kvalitetsnivån i uppdragen, utveckla visionsarbetet och bibehålla vår starka förbättrarkultur kommer vi förverkliga vår vision och våra mål med Bonliva. I övrigt älskar jag att åka fyrhjuling, har tränat kickboxning under mina unga år och är en fena på snowboard.

Uppvuxen norr om Stockholm där jag fortfarande bor kvar. Siffror, problemlösning och service är mina ledord i det dagliga arbetet. Är en planerare av rang och tycker om att ställa upp för mina medmänniskor. Kan aldrig få nog av sol och vatten, så semestern tillbringas gärna tillsammans med familjen på ett varmt resmål någonstans på jorden.

Tove Bergman

Ekonomi- & löneassistent

Certifierad löne- och personaladministratör med tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen och utbildningsvärlden där jag jobbat med allt från reception, administration och ekonomi. Jag tycker om att arbeta med vårdbemanning eftersom jag vill göra skillnad för dem som utför det hårda arbetet och jag älskar att ingen dag är den andra lik.

Sandra Stendahl

Löneadministratör

Utbildad distriktssköterska och jobbat som verksamhetschef inom primärvården och under 6 år även ansvarat för inköp av konsultläkare/ssk till Västerbottens läns landsting. Detta innan jag började min anställning hos Bonliva. Anledningen till att jag jobbar på Bonliva är företagets signum –  kvalitet och att företaget vill vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen. Det är en spännande bransch att jobba inom med många kontaktytor och händelserika arbetsdagar. Jag har många intressen men ett stort sådant är motorsport. Ni hittar mig på vårt lokalkontor i Örnsköldsvik

Ewa Bylin

Upphandlingsansvarig

Kommer från en ekonomikandidat i Uppsala och hann innan jag fann mig till rätta på Bonliva arbeta både som glassbilschaufför och frisör. Min passion ligger i att få arbeta med olika typer av människor och att få vara med och förbättra liv där jag kan. Har spelat trummor i många år vilket tyvärr inte är allt för uppskattat i bostadsrättsföreningen i Stockholm så nu förgylls vardagen av gitarrspelande och hunden Duff.

John Elias

Operativ Chef SSK Medicin/Psykiatri

Född och uppvuxen här i vår vackra huvudstad. Har genom åren jobbat med mode, främst i butik, men även hos en större distributör med ansvar för flera olika varumärken. Hamnade till slut här som administratör genom mina studier på Internationella Handelsskolan i Stockholm. Jag fastnade för Bonliva, av många anledningar, men kanske främst den ambition och energi som företaget har. På fritiden tar jag och min sambo gärna långa promenader med vår lilla hund Alma.

Charlotte Brännström (föräldraledig)

Föräldrarledig

Uppvuxen i Stockholms innerstad och började efter gymnasiet började att arbeta med mediaförsäljning, som sedan övergick till uppdrag inom rekrytering och eget bolag där vi designade brandsäkerhetsprodukter. Som bemanningskonsult på Bonliva trivs jag oerhört bra. Arbetet passar mig utmärkt, eftersom jag får chans att bygga långsiktiga och givande relationer med såväl sjuksköterskor som sjukhus. Jag gillar att resa, umgås med familj och vänner. Bor med sambo och sju (!) små hundar.

Lucas Dahl

Konsultansvarig SSK

Har sedan innan arbetat som bemanningsansvarig för läkare i Norge och har nu fått möjligheten att startat upp bemanning av fysio-och arbetsterapeuter tillsammans med teamet jag numera tillhör – SSK Kommun och Primärvård. Beskrivs som väldigt glad och har alltid lätt till skratt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder, och vill vara nyckelpersonen för dig som vill testa på att arbeta som konsult – allt för att säkerställa att vårdgivare får bra förutsättningar till att bidra till en mer jämlik vård.

 

Winta Abraham

HR- och bemanningsansvarig Fysio- & arbetsterapeut

Har ekonomiutbildning inom ett kandidatprogram inom Management och har tidigare jobbat som administratör på Bonliva innan jag tog tjänsten som ekonomi- och löneassistent som jag har idag. Arbetade dessförinnan inom servicebranschen så har alltid haft ett stort intresse av personlig kontakt i mitt arbete och få chansen att hjälpa människor. På fritiden hittar ni mig ute och tävlingsseglar.

Lisa Claesson

Ekonomi- & löneassistent

Kommer från de norra delarna av huvudstaden och efter gymnasiet, åtta månaders campande, seglande och surfande i Oceanien slängde jag mig rakt ut i arbetslivet och blev så småningom butikschef för en klädesbutik. Mina många år som ansvarig för butiken gav mig mycket erfarenhet och utvecklade mitt ledarskap. Att idag få hjälpa vården känns väldigt betydelsefullt. Nu när jag vet hur situationen ser ut, hoppas jag att min insats blir en del av Bonlivas goda gärning. Om du inte finner mig hemma framför en tallrik med god mat, (är jag den enda som älskar mat?), hoppas jag vara på ett flygplan till sydligare breddgrader tillsammans med mina vänner.

Josephine Höök

Operativ Chef Psykolog & Socionom

Har tidigare i mitt yrkesliv arbetat som butiksbiträde tills jag utbildade mig till ekonomiassistent vid Centrumvux när jag hade fått mitt tredje barn då jag ville arbeta med något jag tycker är roligt, eftersom man ska arbeta i nästan hela sitt liv. Sen att det blev en sådan fullträff att jag hamnade just här är bara en lycklig historia. Det bästa med mig är att jag har stor livsglädje, ser oftast saker från den ljusa sidan och älskar fart och fläkt, vilket får mig att älska både livet på jobbet och att umgås med min familj och mina vänner.

Anna Rindehag

Ekonomiassistent

Började min resa på Bonliva som administratör men har successivt blivit som en kapten på Bonliva-skeppet där ni numera hittar mig i vår reception. Min roll är att styra och ställa på kontoret så vi alltid har rätt förutsättningar att vara den bästa arbetsplatsen. Med en kortvarig men bred erfarenhet inom serviceyrket så kan jag inte låta bli att vilja ha näsan i blöt inom bemanningen också. Att stötta sjuksköterskebemanningen inom Team Psykiatri är en viktig del utav mitt arbete och är något jag känner ger mig chansen att vara med i arbetet om en mer jämlik vård och omsorg tillsammans.

Gabriella Sadjak

Konsultansvarig SSK Psykiatri

Kommer från Sundsvall men letade mig ner till Uppsala och Personalvetarprogrammet en sväng innan jag började arbeta på Bonliva. Jag tycker om att arbeta med bemanning då arbetet är väldigt varierande från dag till dag. Jag har dagligen kontakt med sjuksköterskor och kunder och målet är att skapa långsiktiga relationer och samarbeten för att göra alla inblandade nöjda. Tycker om musik och så fort tillfälle ges går jag gärna på konserter. Tycker också om att umgås med familj och vänner.

Isabel Sund

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Född och uppvuxen i Göteborg och är helt klart företagets skaldjursexpert. Har innan anställning hos Bonliva jobbat i bankväsendet och sportbranschen. Har ett stort intresse för ishockey, golf, vänner och solresor. Har spelat golf i Sveriges alla landskap och vet hur det är att resa landet runt och skapa resultat. Jag har alltid gillat att jobba med människor och när man får jobba för ett företag med en tydlig vision från grundarna att skapa en mer jämlik vård känns det bra att gå till jobbet varje dag.

Marcus Ohlsson

Operativ Chef Läkare

Född och uppvuxen i centrala Stockholm men bytte för några år sedan hemmastaden för studier i underbara Uppsala och är nu i sällskap av en kandidatexamen i ekonomi tillbakaflyttad. Med en härlig blandning av tidigare erfarenheter som personlig assistent, inom mäklarbranschen och som säljare är det grymt att ha hamnat på Bonliva. Att få vara en del av, och dela företagets värderingar och vision om att bidra till en jämlik vård gör arbetet väldigt betydelsefullt och jag hoppas dagligen kunna göra skillnad i människors liv. Att lyfta skrot, plinka på gitarren och matlagningsförsök är favoritsysslorna på fritiden.

Axel Holmgren

HR- och bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Jurist från Cypern med en passion för struktur och organisering, vilket kommer väl till pass inom min yrkesroll. Uppskattar den sociala miljön samt variationen i arbetsuppgifterna på Bonliva. Fördriver gärna tid med en god bok, delikat mat och fina ord.

Aysun Yücel

Jurist/Dataskyddsombud

Med många år bakom mig inom handel där god service är A och O är problemlösning något jag brinner för. Denna egenskap kommer väl till hands i mitt arbete här på Bonliva. Med företagskurser i bland annat beteendevetenskap har jag utvecklat förmågan att anpassa mig utifrån varje enskilt utgångsläge. Jag är en trogen löpare där nyckeln är att alltid röra sig framåt, vilket jag gör både i träning och personlig utveckling.

Alexandra Ahlin

HR- och bemanningsansvarig Medicinska sekreterare/Ledningsassistent

Efter att ha arbetat med försäljning inom elektronik-, data- och telebranschen, samt inom management, rekrytering och bemanning i nästan 20 års tid har jag nu hittat ett företag som verkligen passar mig. Här får jag arbeta med människans välmående i centrum tillsammans med fantastiska kollegor. En 3-årig ekonomiutbildning ligger i grunden för min yrkesresa och när jag inte jobbar hittar man mig antingen framför datorn eller konsolen spelandes något av de senaste spelen eller på gymmet i färd med att försöka sätta något personbästa. Är en riktig popcorn-fanatiker och avverkar nu popcornmaskin nummer 3 och 4.

Tobias Norlin

HR- och bemanningsansvarig Läkare & SSK Oftalmologi

Kommer från Vasa i Finland och pluggade Civilekonomprogrammet med inriktning mot Service Management i Umeå och fick jobb på Bonliva direkt efter examen. Jag älskar att jobba med människor eftersom man aldrig vet vad som kommer hända nästa dag. Man kanske får höra om en konsults hunds födelsedagstårta för att i nästa stund sitta och försöka skapa relationer med kunder. Därför sökte jag mig till ett bemanningsarbete där huvudingrediensen var de personliga relationerna man får bygga.

 

Emma Hinttu

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef Lärare Rekryteringsansansvarig

Uppvuxen i Stockholm men älskar friluftslivet och träning och är en väldigt aktiv person som har ett extra öga för elefanter. Att se mig åka skidor, löpa eller åka vattenskidor i skärgården är inte en ovanlighet. Har en bakgrund inom personalvetenskap och tycker utöver elefanter även mycket om hundar. Det bästa med Bonliva är att vi får mycket eget ansvar och fria tyglar i vårt dagliga arbete.

Siri Ludwigs

HR- och bemanningssupport SSK Medicin

Ser mig själv som en utvecklare och entreprenör inom svensk sjukvård. Jag drivs av att varje dag göra skillnad för patienter genom att se till att våra bemanningslösningar sker med kvalitet och hög kontinuitet. Ni fantastiska konsulter som vigt erat liv åt att hjälpa andra, ni är mina sanna hjältar då ni var dag hjälper oss att uppnå vår vision om en mer jämlik sjukvård. Jag har sedan 17 års ålder arbetat i vård- och omsorgsyrket och är i grunden undersköterska samt medicinsk sekreterare.

Sofie Seger

HR-och Bemanningsspecialist Läkare Medicin

Lämnade mitt älskade Skåne för studier inom ekonomi i Uppsala och har därefter hittat min självklara plats i Team Psykiatri. Jag beskrivs som en person med en härlig personlighet och hög stämma. Hjärtat ligger i handbollen och min kärlek till sport gjorde också att jag 2008 slog Nevadas delstatsrekord i längsta field goal i amerikansk fotboll. Det ni!

Jonathan Brandt

HR- och bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Ambitiös person som drivit eget inom detaljhandeln. Strukturerad och glad norrlänning som trivs med administrativa uppgifter. Jag beskrivs ofta som prestigelös och har nära till skratt. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen och att umgås med vänner och familj. Ett nyfunnet intresse är att baka!

Rebecca Waldemar (Föräldraledig)

Föräldrarledig

Kommer med en kandidat inom personal- och arbetslivsfrågor i bagaget och med fördjupade studier i psykologi så klassar jag mig som en riktig människokännare. Mitt driv ligger i att hitta den perfekta bemanningslösningen och jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Favoritstunden ligger i att få avnjuta en god pastarätt vid havet tillsammans med min hund Mac.

Josefine Eriksson

HR- och bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Med en HR-examen och ett par års erfarenhet som butikschef var det dags för mig att bege mig vidare mot nya äventyr. Efter en träff med Bonliva och visionen om en jämlik vård visste jag att jag hade hittat hem. Första dagen i våra nya lokaler i början av 2016 var även första dagen för min resa här på Bonliva och jag har inte ångrat mig en enda dag sedan dess. Det absolut bästa med mitt arbete är att jag varje dag får chansen att förbättra arbetssituationen för våra vårdhjältar där ute!

Lara Mashan

HR- och bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Operativ Chef SSK Kommun & Primärvård, USK, Fysio-& arbetsterapeut

En positiv och sprallig stockholmare född i Köpenhamn, som snabbt som tusan hittade hem igen. Tog ut en beteendevetarexamen i Psykologi vid Stockholms universitet och fick dagarna att gå snabbare med tio extrajobb som barista, simlärare och receptionist. Provade på finansbranschen efter avslutade studier, men insåg snabbt att jag trivs bäst med att arbeta med människor. Är relativt ny som bemanningsansvarig på Bonliva och Team Medicin, men trivs redan som fisken i vattnet bland alla härliga kollegor och konsulter. Just det, simma är jag en fena på! Så hojta till om du behöver några tips och tricks!

Sara Löfgren

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården.  Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander (Föräldraledig)

Föräldraledig

En lagom nördig kille från västkustens sommarstad Halmstad. I grunden utbildad inom IT med en sväng ingenjörsanda efter studier på Chalmers. Har tidigare jobbat inom distribution och även försäkringsbranschen. Hamnade i huvudstaden tack vare sambon som höll hårt i sina rötter. Jobbar med administration inom Bonliva som passar hans pedantiska sinne väl och det gör även planering av resor och boenden då han är väl berest i världen. Har även ett enormt bilintresse och självklart grym på go-kart!

Tomi Boros

IT-Koordinator

Som vidareutbildad KBT-terapeut med rötter i läraryrket har jag gedigen erfarenhet och passion för socialt arbete. För mig kommer individens behov alltid i första rummet och som personalansvarig för lärarbemanningen på Bonliva är mitt mål att bidra till en bättre skola för alla elever i Sverige, oavsett bakgrund och socioekonomiska förutsättningar. För att koppla av efter jobbet och samla kraft står jag gärna timmar i köket och lagar mat från jordens alla kontinenter. Jag väntar fortfarande på att produktionsbolaget till ”halv åtta hos mig” ska ringa mig – för jag kommer göra gästerna allt annat än besvikna.

 

Ana Hobbi

HR- och bemanningsansvarig Lärare

Har förmånen att dagligen utbildas av våra samarbetspartners och intressegrupper inom svensk sjukvård och i synnerhet av våra medarbetare på kontoret och på klinikerna. Nyckelorden förstå, förändra och förbättra samt visionen om att förbättra svensk sjukvård och verka för att skapa Sveriges bästa arbetsgivare inom vården har värden som tilltalar mig. Duktig vårdpersonal är vår tids riktiga hjältar!

Jag har aldrig sagt nej till sport, vill du utmanas i racketsporter på golfbanan eller ett parti schack, välkommen att höra av dig. Då kan vi diskutera vården under tiden.

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

Gustaf Brandelius

VVD/Operativ Chef Sjuksköterskor Radiologi

Efter försök att förverkliga barndomsdrömmen inom sportens värld var det dags för en utbildning med inriktning ekonomi. Jobbade till en början med rekrytering innan längtan till idrotten och i synnerhet golfen blev för stor. Efter en kortare sejour på Nike, 4 år på Titleist och arbetslivserfarenheter med Fredrik och Maria föddes en stark vilja att vara med på Bonlivas resa och bygga något stort.

Visionen om en jämlik vård kombinerat med den fantastiska attityd och förbättringsglädje som finns i företaget gör att jag verkligen älskar mitt jobb.

Marie-France Dawson (Föräldraledig)

Föräldraledig

En 25-årig värmlänning med rötter inom nationalekonomi. Efter år av studier, egenföretagande och arbete utomlands så hamnade jag här på Bonliva och älskar det! Jag har alltid motiverats av att hitta sätt att förenkla och förbättra människors liv, och det var det som gjorde mig så intresserad av att arbeta för detta företag. Här har jag fått möjligheten att påverka både socialarbetares och socialkontors arbetsförhållanden till det bättre, vilket i sig känns fantastiskt! Det som dock känns absolut bäst är att jag också fått möjligheten att bidra till att alla utsatta människor i dagens samhälle får tillgång till det kompetenta stöd som de förtjänar, och det är det som är det viktigaste av allt! Om du känner samma drivkraft mot en jämlik vård och omsorg för alla, tveka inte att höra av dig till mig så ser vi om vi kan hjälpas åt. Tillsammans bygger vi en hållbar framtid!

Sigge Christoffersson

HR- och bemanningsansvarig Socionom