Kontakt

VI ÄR BONLIVA!

Vill du bli vårdkonsult, behöver du arbetskraft, är du nyfiken på att bli en del av oss eller kanske behöver du snabbt komma i kontakt med någon av oss? Varmt välkommen att höra av dig!

Aminda Feuerstein

Kvalitetskoordinator

Adrian Lindeberg

Rekryteringsassistent

Annie Agouda

HR- & BEMANNINGSANSVARIG TEAM SOCIONOM

Destiny Englund

HR- & BEMANNINGSANSVARIG SSK ANOPIVA

Gilava Kiabi Elmqvist

HR- & BEMANNINGSANSVARIG TEAM PSYKOLOG

Johan Krosse

HR- & BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE PSYKIATRI

Alice Embe

Rekryteringsassistent

Josefine Hedström

HR- & BEMANNINGSANSVARIG FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER

Johan Krook

Rekryteringsassistent

Christian Höglund

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Madeleine Peterson

HR- & BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

André Svartling

HR- & BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Efter ett år utomlands och tre års studier på HR-programmet på Linköpings universitet, har jag nu åter flyttat tillbaka till min hemstad Stockholm. Mina vägar har i sin tur lyckligtvis nu även lett till Bonliva! Tidigare har jag arbetat inom butiksverksamhet samt med rekrytering inom Kriminalvården. På fritiden tar jag gärna en löptur eller går ut och brunchar med mina kompisar. Nu ser jag mycket fram emot att utvecklas inom Bonliva samt ta del av Bonlivas familjära arbetsmiljö och arbete mot en mer jämlik vård!

Lovisa Åkesson

Bemanningskoordinator SSK ANOPIVA

Thea Rohr

KVALITETSKOORDINATOR

Celine Strokirk

HR- & BEMANNINGSANSVARIG SSK ANOPIVA

Alessia Lager

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Ida Bengtsson

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Amanda Wesser

KVALITETSKOORDINATOR

Izabelle Ribbenstrand

HR- & BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Sofia Skoglund

Ekonomi- & Avtalskoordinator

Sofia Lindström

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Hanna Engblom

RESE- & BOENDEAGENT

Jag har alltid velat jobba inom vården och därför utbildade mig till undersköterska i gymnasiet. Efter år av vård behövde jag en paus och hoppade in på diverse säljyrken. Mina år inom vård och sälj har tagit mig till Bonliva, där jag får utnyttja alla mina färdigheter och samtidigt behålla känslan av att jag gör en skillnad där samhället behöver det som mest. Jag är otroligt tacksam för möjligheten.

Deaven de Freene

HR- & BEMANNINGSANSVARIG UNDERSKÖTERSKOR

Natali Lestaric

BEMANNINGSKOORDINATOR TEAM OMSORG

Gilda Söderlind

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Line Ekblad

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Jag är född och uppvuxen i Skåne. Efter att ha jobbat extra inom restaurang- och säljbranschen i 4 år under studierna, samt biträdande chef ett halvår efter studenten – kände jag att jag var redo att gå vidare. Jag packade ihop mitt liv och flyttade till Stockholm.

Jag hamnade på just Bonliva av en slump, jag sökte massor av olika jobb i Stockholm, men Bonliva var det som jag fastnade för direkt. Det kändes helt rätt och jag är mer än nöjd med mitt val. Bonliva är en otrolig arbetsplats på många sätt och vis. Det finaste är vetskapen att man gör allt för att hjälpa vården att bli bättre. Arbetsmiljön på kontoret driver en framåt varje dag tillsammans med alla underbara kollegor som strävar efter samma sak.

Bonliva är en arbetsgivare med väldigt mycket utvecklingsmöjligheter både arbets- och personlighetsmässigt vilket är en väldigt fin egenskap med arbetsplatsen. Jag är så glad över att få vara en del av Bonliva-familjen som sprider en sån positiv energi dagligen. Att lägga sig lycklig på kvällen och längta till jobb är något jag verkligen beundrar.

Wilma Olsson

BEMANNINGSKOORDINATOR SSK MEDICIN

Hilda Augustsson

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Uppvuxen i Upplands Väsby och kommer ifrån bilbranschen sen tidigare, där har jag varit i 4 år både som säljare och försäljningschef. Jag kände att jag ville prova något helt nytt och blev rekommenderad av flera bekanta som arbetar på Bonliva att söka hit – och på den vägen är det! På fritiden försöker jag hålla mig i trim så gott det går och spenderar väldigt mycket tid med min sambo och mina vänner.

Johannes Jansson

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE PSYKIATRI

Eleni Mousta

Ekonomi- och löneassistent

Mitt namn är Dennis Leal och är född och uppväxt i Södertälje, 28 år gammal med 3 kids varav ett par tvillingar som är snart 2 år.

Mina huvudintressen är framförallt människans hälsa både psykiskt och fysiskt, och är en tävlingsmänniska rakt igenom. Gammal landslagsman i både amerikansk fotboll och friidrott (kortsprint), brukar även kalla mig Sveriges snabbaste bemanningsansvarig.

När mina prematurfödda tvillingar föddes fick jag bo med dem på sjukhuset i 150 dagar. Den här långa perioden inom vården fick mig att se klart och tydligt hur vissa avdelningar är väldigt underbemannade, och det är extremt hög press på vården i Sverige. Därför ville jag bli en bidragande del till vården och bestämde mig för att komma tillbaka till vårdbemanning.

Rätt person vid rätt plats, vid rätt tid.

Dennis Leal

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE RADIOLOGI/OFTALMOLOGI

Jag är en Rospigg i grunden som har pluggat personalvetenskap i Örebro de senaste tre åren innan jag hamnade på Bonliva. Innan dess har jag många års erfarenhet av rekrytering- och servicebranschen.

Efter min personalvetarexamen var Bonliva ett självklart val! Den familjära kulturen och arbetet för en mer jämlik vård har känts så rätt sedan dag ett!

Emma Ljunglöf

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN- & PRIMÄRVÅRD

Jag är 20 år gammal, född och uppvuxen i Stockholm. Tidigare studerat samhällsvetenskap på Bromma gymnasium, och arbetat på ett litet ICA Nära sedan jag fyllde 16. När jag inte jobbar hittar ni mig på golfbanan eller framför TV:n tittandes på fotboll. Att få vara en del av Bonliva känns fantastiskt på många sätt, härliga kollegor och roliga arbetsuppgifter motiverar mig att göra mitt yttersta för alla konsulter!

Anton Vikström

Ekonomi- och löneassistent

Johanna Enocksson

Junior anbudsansvarig

När HR-studierna började lida mot sitt slut var det dags att söka arbete och efter att ha hamnat här på Bonliva känns det som handen i handsken. En sprudlande och varm arbetsplats där syftet med vårt arbete är förbättra vård, omsorg och skola. Att veta vad vi arbetar för och kontakten med alla konsulter gör det extra roligt att gå till jobbet.

Cornelia Lager

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Elenore Rehnqvist

Ekonomi- och löneassistent

Saga Schéle

HR-och bemanningsansvarig Team Omsorg

2019 var första gången som jag jobbade på Bonliva med ett sommarjobb och här hamnade jag givetvis igen efter tre års studier. Med mitt intresse för psykologi och människans välmående, men även resande och spontana äventyr, sökte jag mig till Bonliva som rese- och boendeagent i hopp om att dels underlätta för mina medarbetare där vi varje dag har som mål att förbättra vården – men också känna att jag bidrar till något större.

Hittar ni inte mig läsandes en bok på en hängmatta någonstans på stranden så hittar ni mig umgås med familjen och min älskade systerdotter. Annars hittar ni mig på Sveriges bästa kontor!

Canni Amin

Rese-och boendeagent

Född i Dalarna, uppvuxen i Gävle och nu har jag hittat till Stockholm efter några års studier i Uppsala där jag tog min examen i Freds- och Utvecklingsstudier. De senaste åren har jag varit överallt och ingenstans i Sverige och i världen för att göra bland annat praktik, utlandsstudier och jobba.

Därför känns det helt rätt att jag nu landat hos Bonliva-familjen som tog emot mig med öppna armar. Här får jag göra det jag gör helst och även bäst, att möta folk från olika kulturer och i helt unika livssituationer, bygga relationer med dem och samtidigt bidra till en jämlik vård. Perfekt.

Yasmine Kinnunen

HR-och bemanningsansvarig läkare medicin

Vendela Forselius

HR- och bemanningskoordinator Läkare Primärvård

Född och uppvuxen i underbara Kalmar, och har sedan mitt yrkesverksamma liv började arbetat inom restaurang- och modebranschen. Jag motiveras av att kunna hjälpa människor i deras vardag för att underlätta så mycket som möjligt.
Jag brinner för att hjälpa människor att uppnå sina mål i karriären.
Det känns kul att numera tillhöra Bonliva-familjen och att kunna bidra till jämlik vård. Jag ser fram emot min tid här på Bonliva!

Miranda Rohr

KVALITETSKOORDINATOR & RESE- OCH BOENDEAGENT

När jag var 7 år flyttade vi till Sverige, Västerås, från Irak. Jag gick stylistlinjen på gymnasiet och började jobba som säljare och makeup artist under studierna. Efter gymnasiet flyttade jag till Stockholm och började frilansa för Makeup store och hade produktutbildningar för personalen.

Därefter har jag hunnit arbeta som third key manager för bland annat MAC och varit ambassadör för Dior Sverige, och fått resa till Paris för att representera Dior Sverige inom makeup. Sen valde jag att avsluta min karriär som makeup artist för att satsa på något jag brann för och utbildade mig till personlig tränare. Jag arbetade som PT ett tag tills min partner startade en restaurang där jag var med och byggde upp stället, jag började igen fundera på vad jag ville göra och i samma stund träffade jag på en kollega på Bonliva som tipsade mig om att arbeta här.

Det som gör att jag stannar hos Bonliva är hela den aura som finns på kontoret, kollegor som stöttar varandra och som delar samma mål – att vården i Sverige ska bli bättre. Vi har inte råd att förlora vårdpersonalen, så jag och mina kollegor hjälper konsulterna att finna arbetsglädjen igen, för vi öppnar upp valmöjligheter för de som inte trivs i sin situation. Vi finns här för att vi behövs och vi gör skillnad på riktigt.

Nadeen Sami

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN- & PRIMÄRVÅRD

Ursprungligen från Stockholm och efter sju år i södra Kalifornien så återvände jag till Sverige 2020 med en utbildning inom Business och Entreprenörskap, samt fem års erfarenhet av arbete inom student housing. Väl i Sverige så fortsatte resan inom den svenska fastighetsbranschen fram till december 2022 när jag valde att ta klivet till Bonliva. Att få bidra till en mer jämlik vård känns väldigt inspirerande!

När jag inte är på kontoret så spenderas en hel del tid på att snickra hus samt att springa runt i sanden och jaga en beachvolleyboll. Är en person som sällan säger nej och som aldrig tycker att det går att sporta för mycket.

Adam Ranebo

HR-och bemanningsansvarig norge

Nancy Touma

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Gabriela Tanu

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Är född och uppvuxen i Göteborg, men har nu tagit mitt pick och pack och flyttat till huvudstaden. Med tidigare aspirationer inom ridsporten som på senare år bytt form till en hobby efter jag valt att i stället lägga ett större fokus på min arbetskarriär. Så jag bytte en typ av hästkrafter mot en annan och startade min karriär inom bilbranschen, och har jobbat med det i många år. Jag har även under åren hunnit med att skaffa en utbildning inom E-commerce.

Efter att jag funnit Bonliva så kände jag att det var helt rätt plats för mig att utvecklas både mig som individ och arbetsmässigt. Jag kände att det Bonliva vill göra för en mer gemensam vård var en resa jag vill följa med på. Så nu är jag här och gör min del i att förbättra vården en dag i taget.

Emma Persson

HR-och bemanningsansvarig ssk medicin

Lana Rash

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Vincent De La Rosée

DRIFTANSVARIG, IT-ADMINISTRATÖR

Är en ålänning som hittat till Sverige och bor i Uppsala med min sambo sedan 2021. Jag har studerat marknadsföring från gymnasiet fram till min master, och har tidigare arbetat på bank och som säljare på en digital kommunikationsbyrå. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller äter gott med familj och vänner. Jag är otroligt stolt över att få arbeta på Bonliva, tillsammans för bättre liv.

Petra Nordqvist

Marknadskoordinator

Liam Myrman

HR-och bemanningsansvarig SSK KOMMUN- & PRIMÄRVÅRD

Född och uppvuxen i Stockholm, där jag nu även bor efter att ha varit ute på vift ett tag. Jag är en social och positiv kille som älskar allt som har med sport att göra, både att själv utöva samt att kolla på. Tidigare har jag arbetat med försäljning såväl som ekonomi.

Att få arbeta på Bonliva är otroligt utvecklande och att konstant bli bemött av positivitet är något jag frodas av. Samt det faktum att jag får tillsammans med Bonliva arbeta för att göra vården mer rättvis i Sverige är ytterligare ett stort plus för mig.

Douglas Skoog

HR-och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA/BARN

Född och uppvuxen i Jönköping och bor sedan hösten 2022 i Gävle. Jag har studerat HR med inrikting företagsekonomi på Jönköping universitet och gjorde under mina studier min praktik på Bonliva. Detta ledde sedan till först sommarjobb och nu jobbar jag på Bonliva efter mina studier.

Anna Hellström

Bemanningskoordinator SSK Psykiatri

Tob Hoffmann

HR-och bemanningsansvarig LÄKARE PRIMÄRVÅRD

Jag har flyttat runt en hel del i mitt liv, 25 gånger för att vara exakt, och utöver Sverige har jag bott i Singapore och Scotland!

På fritiden gillar jag att spela spel, läsa, rita och har alltid någon form av Indie-pop musik på i bakgrunden. Mitt största intresse är människor.

Jag pluggade teater på gymnasiet och jobbade som barista i 6 år efter det. Jag trivdes otroligt bra med att göra kaffe och jobba med människor men efter 6 år kan man i stort sett göra kaffe i sömnen. Jag började leta mig till nästa äventyr och ville hamna på en arbetsplats som visade mer uppskattning för sina medarbetare, samt något som var utmanande och skulle utveckla mig som person. Av en slump träffade jag på en som jobbar på Bonliva och som föreslog att jag borde söka en tjänst här. Jag förstod mig knappast på rollen men är så glad att jag tog chansen, det var det bästa beslutet jag gjort på ett tag.

Det känns otroligt att få vara med om en så stöttande arbetsmiljö med världens bästa kollegor som visar en uppskattning för även de minsta milstolparna. Det är riktigt mäktigt att få vara en del av ett företag som strävar efter en mer jämlik vård.

Sarina Lundquist

Koordinator

Johanna Åhsberg

Rese-och boendeagent

Jenny Olsson

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Efter några år på vift var det dags att vända hem till Stockholm igen. Med en berikad akademisk utbildning men även personlig utveckling kändes Bonliva som det självklara valet för mig. Att få bidra till en mer jämlik vård och jobba med något som gör skillnad känns viktigt för mig.

När jag inte arbetar hittar ni mig med stor sannolikhet på en av Stockholms alla glassbarer!

Ellinor Westesdotter

HR-och bemanningsansvarig Doc Primärvård

Född Gävlebo som flyttade till Uppsala för att läsa till personalvetare. Innan studierna jobbade jag inom både skolans värld och inom LSS. Under studierna var jag engagerad i Dynamicus som är studentföreningen för personalvetarstudenter i Uppsala. Där var jag involverad i näringslivsutskottet, marknadsföringsutskottet och satt dessutom i projektgrupp för Nordens största mässa för personalvetarstudenter – Personalvetarnas Dag.

Efter examen sökte jag mig till Bonliva då jag under min tid inom LSS sett hur viktigt det är med rätt person på rätt plats för att de kunder vi stöttade skulle få högkvalitativ vård. Som anställd hos Bonliva hoppas jag kunna använda dessa erfarenheter och min utbildning för på mitt lilla sätt bidra till en mer jämnlik och högkvalitativ vård.

På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner, njuter gärna av god mat och dryck. Sen sjunger jag och spelar piano så ofta jag kan, även om det var ett tag sedan det skedde i ordnade former i svenska artisters sällskap.

Maja Axén

KVALITETSKOORDINATOR

Jag har en 5 år University utbildning från mitt hemland Bangladesh och en yrkeshögskoleutbildning från Sverige som riktar mot löneekonom. Under mina studier har jag gjort min praktik på Gröna Lunds tivoli som löneassistent, sedan har jag även arbetat som säsongsanställd med samma tjänst.

När jag blev klar med utbildningen var det en av mina vänner som rekommenderade mig till att ansöka till Bonliva, och jag fick en anställning som lön och ekonomiassistent. Jag älskar att lära av andra och ser varje utmaning som en möjlighet att lära mig något nytt. Det känns kul att kunna vara en del av Bonliva där jag har möjlighet att utvecklas som person, och samtidigt bidra med mina kunskaper inom lön som kan leda till en kvalitetssäker och tidseffektiv löneprocessen.

Zerin Khan

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Född och uppvuxen i Stockholm, tillbaka nu efter att ha pluggat Business Management och Psykologi i Skottland i 4 år. Tidigare har jag jobbat en del inom bar och restaurang, bland annat som aktivitetsledare för både 3-kamper och interaktiv Virtual Reality. Tanken både innan och under studierna har dock varit att jobba med HR vilket jag nu fått chansen att göra. Jag blev tagen av bemötandet under rekryteringsprocessen och av Bonlivas tydliga vision om mer jämlik vård som jag med stolthet kan ställa mig bakom. Jag är även glad att ha hittat en arbetsplats med så trevliga och stöttande kollegor, och för den sociala och fartfyllda kulturen vi har här på Bonliva.

William Lim

HR-och bemanningsansvarig ssk medicin

Maria Dovärn

FÖRÄLDRALEDIG

En Rospigg i grund och botten, men har på senare år flyttat söder om Stockholm till Hagsätra med min dotter. Har bakgrund som både amerikansk fotbollsspelare och tränare men i dagsläget så får pirret i fingrarna stillas med att gediget följa NFL-säsongen. I min unga arbetskarriär så har det mesta av den spenderas inom byggbranschen, mer specifikt som proffssäljare inom plattsättning och som projektör inom solceller. Jag valde att börja jobba på Bonliva eftersom det kändes som ett företag i nutiden och framtiden med ett imponerande driv att hjälpa avlasta vården, helt enkelt en resa jag kände att jag ville vara med på.

Andreas Edland

HR-och bemanningsansvarig ssk medicin

Har precis flyttat hem till Skälby efter tre års studier av Human Resource i Jönköping. I programmet ingick en praktikperiod på 5 veckor som genomfördes på Bonliva, här fick jag direkt kastas in i hetluften och fastnade direkt för företagets sociala och fartfyllda kultur! Jag fortsatte under sommaren på Bonliva så när studierna väl avslutades föll det naturligt att påbörja mitt arbetsliv här och hjälpa sjukvården runtom i Sverige. På fritiden är jag väldigt aktiv där alla former av sport intresserar mig både fysiskt och genom att kolla på TV. Om det inte handlar om sport så umgås jag gärna med familj och vänner där god mat är centralt.

William Lennartsson

Bemanningskoordinator läkare psykiatri & medicin

Gjuten och formad inom resebranschen där karriären startade som reseledare utomlands och fortsatte med utbildning som resekonsult med flera år på Migrationsverket där mellan. Chansen att få jobba med både resor och boenden, på en arbetsplats som Bonliva var svår att tacka nej till!

Hockey är min stora passion i livet och när det inte skall gå riktigt så fort hittar ni mig med ett fiskespö i ena handen och en öring i den andra.

Uppväxt i den lilla men otroligt fina staden Sigtuna och är nu rotad i Knivsta, efter många år i studentstaden Uppsala. En perfekt blandning av lugnet på hemmaplan och den härliga pulsen på Bonliva är precis vad jag behöver!

Joakim Gustafsson

Rese-och boendeagent

Född och uppvuxen i Göteborg tills dess att jag under hösten 2021 flyttade till Stockholm. Har hunnit göra mycket olika saker i livet; allt ifrån att flippa burgare på McDonalds till att sälja bilar.

Jag kom till Stockholm utan några knytpunkter men tack vare en rekommendation att söka till Bonliva kan jag nu kalla denna staden mitt hem. Den härliga arbetsmiljön och de trevliga kollegorna lockade in mig. Känslan av att tillsammans med de duktiga läkarna jag har lärt känna, kunna göra skillnad – det är vad som fått mig att stanna.

Ludvig Nygren

HR-och bemanningsansvarig doc medicin

Uppvuxen i Karlstad, men flyttade till Stockholm efter studenten 2019 för att plugga. Läser nu min sista termin på personalvetarprogrammet på Stockholms Universitet.

Som person är jag utåtriktad och social, tycker om att umgås och skratta med människor. Gillar att träna, läsa, och att dricka vin med kompisar. Min bästa serie är the office och jag älskar Melodifestivalen!

En kompis rekommenderade mig att söka mig till Bonliva, och jag trivs jättebra! Känns roligt och viktigt att få vara med och bidra till en mer jämlik vård.

Ida Thorildsson

HR- OCH BEMANNINGSKOORDINATOR Radiologi/Kirurgi/Ortopedi

Född och uppvuxen på södra sidan av den stora staden Stockholm. Innan jag hamnade på Bonliva har jag själv arbetat inom vården och brinner för att alltid finnas till hands för dem som behöver det mest. När jag efter 10 år arbetat på fältet valde jag att skola om mig till ekonomiassistent för att kunna påverka vården inifrån då jag känner att jag fortfarande på något vis vill vara delaktig för en bättre vård.

Jag spenderar gärna min fritid med mina barn, vänner och familj. Vi träffas för att grilla eller bara umgås med lite fika.
Jag hittade till Bonliva via en bekant som tipsade mig. Här känner jag att jag kan på bästa sätt få använda mina kunskaper inom service och få vara en del av vårdens vardag.

Nathalie Hagelsjö

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Lyubomir Maslarov

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Mitt namn är Moa, 23 år från Västerås, och har sedan januari 2022 arbetat på Bonlivas ekonomiavdelning som ekonomiassistent. Tidigare student i Uppsala, där jag fortsatt är bosatt. Utöver mitt jobb blir det en del härliga aktiviteter med vänner, träning och gärna ett åk eller två i skidbacken på vintrarna. Jag har alltid beundrat personer som ägnar sina liv åt att hjälpa andra, och det känns fint att vara en liten liten del av ett stort kugghjul, som just bidrar till att det sker. Stort tack alla konsulter för era insatser!

Moa Lindberg

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Jag är uppväxt i Italien i en stad som heter Alba, och pluggade handels i Grekland. Har tidigare erfarenheter som ekonomiassistent och löneekonom på alltifrån bank till SF Studios men har också arbetat inom klädbranschen. Tycker väldigt mycket om att få utvecklas som person och få ge glädje till människor. Jag ser fram emot att få utvecklas både som person och i min profession här på Bonliva, och hoppas jag kan bidra tillbaka!

Rezarta Ajdini

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Uppvuxen i Söderköping och med längtan efter något större så blev Stockholm ett självklart val.

Jag är en social person som har nära till skratt och gillar att spendera min lediga tid med nära och kära.

Efter studier inom ekonomi och it samt flera års arbetserfarenhet inom inredning, service och ledarskap, så kom Bonliva upp som en ny spännande utmaning som ger mig möjligheten att utvecklas inom en ny bransch.

Jag är otroligt stolt över att jobba för ett företag med sunda värderingar och jag längtar efter att utvecklas inom detta företag.

Anna Persson

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Smålänning som bott i Stockholm sen 2019. Jag är född och uppvuxen i Växjö, dit åker jag så ofta jag kan för att umgås med min familj och njuta av lugnet i de småländska skogarna.

I december 2021 tog jag examen från en utbildning inom lön, ekonomi och HR. Jag ser nu fram emot att utvecklas i min nya yrkesroll. Jag är extra stolt över att få göra det på ett företag som brinner för något viktigt, det gjorde Bonliva till en självklar arbetsplats för mig.

Sophie Nerle

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Född och uppvuxen på Ekerö, men bott i Umeå de senaste 3 åren där jag pluggat personalvetarprogrammet. Tidigare har jag arbetat som HR-assistent under min studietid, och på förskola dessförinnan. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, gör någon rolig aktivitet eller tränar. Jag ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans med Bonliva och att vara med i arbetet mot en bättre och mer jämlik vård!

Joanna Granberg

Kvalitetskoordinator

Uppvuxen i Stockholm men älskar att uppleva nya kulturer. Utöver min passion för italiensk mat har jag ett starkt intresse för film, böcker och konst. Spenderade de senaste 5 åren i New York där jag även fullbordade min utbildning inom företagsekonomi innan jag påbörjade mitt nya äventyr hos Bonliva. Min drivkraft i livet är att göra världen till en bättre plats med de förutsättningarna jag har.

Kian Hermansson

HR- och bemanningsansvarig LÄKARE PRIMÄRVÅRD

Bor idag i Skälby, Järfälla som ligger på Norra sidan där har jag fastnat då jag även är uppvuxen där. Fritiden spenderar jag med familjen och vännerna, försöker även klämma in lite träningspass däremellan. När Bonliva gav mig chansen att jobba som HR- & Bemanningsansvarig var jag direkt intresserad men efter jag hört om deras mission visste jag att detta var något jag var tvungen att bidra till

Yahya Tuncer

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Wilhelm Edermark

HR- och bemanningsansvarig DOC Medicin

Bor i Åkersberga som ligger norr om Stockholm där jag är född och uppvuxen. Trivs väldigt bra i Roslagskommunen och har därför blivit kvar där. Ledig tid spenderar jag gärna med familjen och vännerna. Planen är att snart köpa mig en liten hund som jag kan tvinga med mig på långpromenaderna också!

När jag nu fick chansen att jobba inom HR & bemanning på Bonliva så kunde jag bara inte tacka nej, något jag alltid brunnit lite extra för från tiden inom Retail. Redan första gången på kontoret kände jag att detta skulle bli riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot tiden med Bonliva-familjen!

Lisa Gahm

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Har det här året nått 30 år i Stockholm, bor för tillfället ute på skärgården med fyra vaktlar ­–– Bosse, Tiril, Caramel och Toffee. Jag har alltid fascinerats över hur vi använder kommunikation i vår vardag, så efter flera år inom vården sadlade jag om och blev kommunikatör. Jag har arbetat med marknadskommunikation och projektledning främst inom sociala medier och film. Är intresserad av konst, mat och massa mängder humor!

Jaana Salla

Junior Kommunikatör

Yaren Aköz

Kontorsansvarig/receptionist

Jag är en Uppsalabo som nyligen fick chansen att testa mina vingar i Stockholm. Jag är halvvägs igenom min utbildning till personalvetare på Uppsala Universitet med kurser i både arbetsrätt, företagsekonomi och sociologi i bagaget. Jag har under många år jobbat inom service på ett eller annat sätt, nu senast som säljare för ett internationellt företag. Jag ser fram emot att möta nya utmaningar, växa och utvecklas i min nya roll på Bonliva. Samtidigt känns det otroligt roligt att få vara en del av en verksamhet som strävar efter jämlik vård för alla i vårt avlånga land!

Nina Tateladze

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN

Liza Aroyan

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Aktiv tjej från Nacka. Ägnar fritiden åt att träna och tävla i dressyr med hästarna River och Nasse. Upptäcker gärna nya miljöer på resor med kompisar och familj. Blev introducerad till Bonliva av en vän och stortrivs sedan första dagen med arbetsuppgifterna och härliga kollegor.

Anna Åqvist

Bemanningskoordinator Norge

Sara Angberg

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Amanda Näslund

HR- och bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Göteborgare som blev Stockholmare för drygt 10 år sedan. Har mångårig erfarenhet från PR- och kommunikationsbranschen samt tidigare även från olika, mest administrativa, roller inom vården. Jag är en positiv realist som brukar hitta kreativa lösningar på de flesta problem. Förutom att vara en person som älskar att tävla (i allt), är jag även hästtjej, hundälskare och basketentusiast.

Hanna Brezicka

Operativ Chef Marknad

Jag är född och uppvuxen i St.Petersburg där jag jobbade inom försäljningar under många år. När jag flyttade till Sverige beslutade jag att byta yrke och utbildade mig till Redovisningskonsult på Yrkeshögskolan. Ekonomi är något jag alltid har lockats av!

Jag ser verkligen fram emot att jobba med så positiva och intressanta människor. Jag är oerhört glad att ha hamnat just här på Bonliva och att vi tillsammans är med och bidrar till viktiga förbättringar inom vård!

Irina Romanova

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Född och uppvuxen i Sigtuna norr om Stockholm. Nu mera boende i Knivsta.
Glad, obotlig optimist som älskar att njuta av allt som livet har att erbjuda!
Om du inte hittar mig på golfbanan, så tillbringar jag min tid med familjen, spela gitarr och äter god mat! Kommer från en tidigare anställning hos Ticket som resesäljare, med en TRAC-diplomerad resekonsults utbildning i ryggen. Spenderat över 5 år utanför Sveriges gränser, framförallt Australien, Nya Zealand och Japan. Började jobba hos Bonliva för att få chansen att erbjuda våra vårdhjältar en behövlig vila och smidig transport under sina uppdrag! Trivs som fisken i vattnet!

Marcus Gustafsson

RESE- OCH BOENDEAGENT

Här har ni mig, en glad person med mycket energi. Född i Söderköping men uppväxt i Gävle. Har en bakrund inom vården och servicebranschen, jag älskar att arbeta med människor och att ge service där det behövs. Därav passar det här jobbet mig som handen i handsken. Att få vara en del av att förbättra vården med insatser där det behövs känns sjukt givande och jag är tacksam som fått chansen att vara en del av det. Det känns helt otroligt att få arbeta mot att ge alla människor rätt till en mer jämlik vård. Ni hittar mig på Gävle kontoret där jag och mina fantastiska kollegor inom röntgen arbetar, tillsammans kämpar vi för att skapa bra relationer till kunder och konsulter för att se till att minska belastningen inom vården. På fritiden umgås jag med familj och vänner, jag uppskattar att vara ute i naturen och att röra på mig.

 

Natalie Särnstedt

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK RADIOLOGI

Uppvuxen i lilla Sigtuna, flyttade sedan till storstan i några år och bor numera i hus i Nacka.

När jag inte jobbar spenderar jag mycket tid med min sambo och vår dvärgtax Sivan. Älskar även att äta goda middagar med vänner och att resa!

Har främst erfarenhet från service/administrationsyrken och har studerat media och kommunikationskunskap på Stockholms universitet. Det känns så kul att få vara en del av Bonliva-familjen och att få möjligheteten till att bidra till en mer jämlik vård i hela landet. Ser fram emot att följa denna resa!

Caroline Weihagen

RESE- OCH BOENDEAGENT

Född och uppvuxen i nordvästra Stockholm med bakgrund inom serviceyrken, redovisning och bank. Brukar bli medvetandegjord om att mitt skratt hörs, bra eller dåligt? Det beror nog på vem du frågar. På fritiden spenderar jag mycket tid med min familj, vänner och min hund Sid. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser men går lika bra med en lugn vecka i sommarstugan belägen i Smålands skogar. Som nyexaminerad personalvetare med kandidat i sociologi intresserar jag mig för diverse organisatoriska strukturer, arbetsmiljö och att lyfta fram människan bakom arbetet. Att få känna att jag drar mitt strå till stacken för en jämlik vård är en av anledningarna till att jag fastande för Bonliva. Det känns så kul att få växa i min yrkesroll tillsammans med den fantastiska Bonliva-familjen och mina inspirerande kollegor som alltid ställer upp. Oavsett om det gäller hjälp, råd eller bara med en rolig kommentar.

 

Elin Sandén

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Nvin Smith

FÖRÄLDRALEDIG

Är född och uppvuxen norr om Stockholm med erfarenhet från serviceyrken, barnomsorg och som ekonomiassistent. Att leverera service i högsta klass är något jag brinner för. På fritiden spenderar jag mycket tid med min familj och mina vänner, tränar och passar gärna på att baka något gott när det finns tillfälle till det. Jag har nyligen tagit kandidatexamen inom ekonomi och ser stora möjligheter för mig att utvecklas hos Bonliva. Det känns så spännande att få vara en del av den fantastiska Bonliva-familjen med så många inspirerande kollegor.

Malin Bruno

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Ny-pensionerad proffsgolfare från Stockholm, som efter år på resande fot hittat hit till Bonliva. Älskar djur, natur och utmaningar, är duktig med min träning och i köket. Inom Bonliva känner jag att kan få utlopp för mitt driv samt möjligheten att etablera nya och att vårda långsiktiga relationer på daglig basis, vilket är allra viktigast för mig.

Svante Larsson

HR- och bemanningsansvarig Norge

En stor anledning till att valde att börja jobba på Bonliva var företagskulturen och bolagets goda rykte. Jag har arbetat med bemanning och rekrytering inom skola och barnomsorg de senaste fem åren och jag hade hört väldigt gott om Bonliva redan  innan jag började jobba här. Det känns otroligt inspirerande och roligt att komma till en arbetsplats som Bonliva.

Privat så gillar jag  att umgås med vänner och att vara aktiv, tidigare så har hockey varit en stor del av mitt liv och idag spelar jag gärna padel så ofta som jag kan.

 

 

Daniel Racklin

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER / LÄRARE

Efter mina i 3 år inom LSS:en i Norge, beslutade jag mig för att komma hem igen. Jag halkade rakt in i detaljhandelsbranschen och arbetade som både säljare och butikschef, vilket var väldigt roligt! Där hade jag förmånen att träffa vänner för livet som idag arbetar på Bonliva, och det var så som jag kom i kontakt med Bonliva och med vårdbemanning.
Nu, några år senare, kan jag säga att jag har haft äran att arbeta med läkare, fysio- och arbetsterapeuter och nu tillsammans med psykologer. Jag ser fram emot det som kommer att bli en mycket spännande och lärorik resa tillsammans med både teamet och psykologerna!

Winta Abraham

Operativ Chef, Team Psykolog

Fyrspråkig göteborgare med ursprung från Chile som hunnit bo i både Tyskland, Spanien och Norge innan det tillslut blev Stockholm. Efter många år i restaurangbranschen blev det en kandidatexamen från programmet Entreprenörskap, innovation och marknad med huvudämnet psykologi. Efter en utbildning med fokus på innovation och entreprenörsanda, ett år inom bemanningservice och ett stort intresse för människor blev Bonliva ett solklart nästa steg. Stämningen som råder här, det otroligt varma och öppna välkomnandet samt det genuina intresset för jämlik vård är något utöver det vanliga. Är ursprungligen hästtjej, spenderade ungdomen i stallet och trivs fortfarande som bäst på hästryggen men numera är latinodans den stora passionen. Många timmar spenderas på både bachata-, salsa- och kizombagolven samt på träningar, shower och dansfestivaler runt om i världen.

Sandra Skoglund

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född i metropolen London som snabbt byttes ut mot Sverige och uppväxt i Stockholm. Enda sedan barnsben har lagsport genomsyrat mitt liv där hjärtat slår lite extra för fotboll och basket. På senare år har utövandet dessvärre blivit ersatt av passionerat tittande och följande av favoritlagen. Vägen till Bonliva har innehållit dels en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala Universitet och flera år inom finansbranschen. Att bli bemanningsansvarig på Bonliva blev en självklarhet, då jag fick uppleva den passion och det driv som finns för att varje dag förbättra vården en bemanning i taget

Petter Hallström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG oftalmologi

Född och uppvuxen norr om Stockholm med ett stort intresse för resor, hästar, träning och människor. Som nykläckt student har jag precis fått en gymnasieexamen i företagsekonomi, juridik och marknadsföring på Thoren Business School. Mitt yrkesverksamma liv började med ett butiksjobb som jag arbetade på i två år, men Bonliva blev det självklara valet då jag dagligen vill kunna få möjligheten till att kunna förbättra människors liv. Att få vara med och kunna påverka Bonlivas resa till en mer jämnlik vård känns som ett betydelsefullt uppdrag.

Sanna Sharif

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Uppvuxen så långt söder man kan komma i vårt avlånga land men har inte anammat den skånska dialekten. Utbildad vid Uppsala Universitet i företagsekonomi och efter en sväng i Startup-världen hamnade jag på Bonliva. Det som gjorde att jag fastnade för denna bransch är möjligheten att bygga långsiktiga relationer och den passion mina kollegor visar för det arbete vi gör. Utmana mig gärna på valfri racketsport.

Edward Lindeberg

Operativ Chef Läkare Psykiatri & Medicin

Är född och uppvuxen i norra Stockholm och har tidigare erfarenhet inom barnomsorgen och projektarbete med inriktning mot Afrika. Är en glad och positiv person som har ett stort intresse av att jobba med människor. Att arbeta som bemanningsassistent och få ge människor bra service och trygghet är anledningen till att jag brinner för mitt arbete på Bonliva.

Caroline Källström Hassel

Administrativ chef Bonliva Care

Utbildad MSK och USK och har tillbringat större delen yrkeslivet inom handikappomsorgen och Socialförvaltningen söder om Stockholm. Arbetat som boendestödjare samt enhetschef på en av de mer livliga gruppbostäderna i kommunen med mycket hot och våld. Kort sagt har jag alltid arbetat med människor och relationsbyggande i olika former. Att byta och arbeta för Bonliva, känns nu i efterhand som en given väg för mig och jag får använda mycket av de erfarenheter jag har samlat på mig och skapa relationer, allt i en härlig, stimulerande blandning. Jag har fyra vuxna barn, stor hårig hund och en mycket fin make. Jag tränar en hel del och njuter av och med familjen på fritiden.

Susanne Aspberg

HR- och bemanningsspecialist Läkare Primärvård & Anestesi

Uppvuxen i Hässelby och har bott i Stockholm hela mitt liv (förutom 7 år i England för universitetsstudier och jobb i London).

Började min karriär som kommunikationsassistent och har bl.a. jobbat som projektledare/producent inom media och det digitala. Jag tröttnade på ”ytligheten” och ville jobba med något betydelsefullt och som bidrar till ett bättre samhälle. Brinner för att alla ska ha rätt till lika vård, oavsett bakgrund. Är så glad att jag har hittat hem till min nya familj! På fritiden älskar jag att njuta av livet, klappa hundar och hänga i naturen.

Nicole Özgün Jimenez

PROJEKT- OCH PRODUKTIONSLEDARE

Född och uppvuxen i Eskilstuna med en basketboll alltid nära till hands. Efter flera år som arbetsledare på ett postföretag valde jag att flytta till Värmlands pärla Karlstad för att utbilda mig till personalvetare. Efter tre år blev det Värmländska lugnet alltför påtagligt, och en flytt till Stockholm blev ett faktum snarare än en dröm. I Stockholm blev jag förälskad i Bonliva från första ögonkastet och kärleken blev genast besvarad. Att jobba på Bonliva är en kärlekssaga där jag får skratta tillsammans med mina kollegor varje dag, samt jobba med någonting som verkligen betyder någonting – att förbättra sjukvården. Som HR- och Bemanningsansvarig är mitt mål att fortsätta bemanna Sveriges sjukhus med ett leende på läpparna och detta gör jag helst inte helt olikt världens alla kärleksklyschor: ”Lycklig i alla mina dar”.

Tobias Hagman

OPERATIV CHEF SSK MEDICIN

Jag är en påhittig småbarnsmamma, född i Finland och uppväxt i Örebro. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag valt att arbeta med människor i alla möjliga åldrar och miljöer. Allt från ungdomsledare inom hästsport, äldrevård till försäljning. Jag försöker alltid se personerna i min omgivning, småprata med någon i kassakön eller bara säga hej till någon som ser ensam ut. Intresset att jobba med människor har alltid varit stort, så jag är stolt över att få vara med och bidra till att fler har möjlighet att få sin röntgenundersökning i tid. På fritiden lägger jag mycket tid på min familj, hästar och matlagning. Kom gärna till Gävle kontoret och hälsa på, där hittar ni mig

Kati Ruonakangas

HR- och bemanningsansvarig ssk radiologi

Född och uppvuxen i Stockholm med en bakgrund inom flera olika områden, främst personalansvar och resultat. Drivs av att arbeta med människor som ett team i alla led, och har alltid brunnit extra för arbetsmiljö och konfliktlösning. Kommer senast från en tjänst som HR- assistent, och har även ett stort intresse för hälsa & kost och skaffade mig därför en licens som kostrådgivare. Att arbeta på Bonliva gör mig stolt där jag gärna bidrar med det jag kan för en mer jämlik vård.

Sofia Kadah

FÖRÄLDRALEDIG

Ursprungligen från Umeå i norr men valde att flytta till Stockholm. Intresset för psykologi, juridik och ekonomi fick mig att utbilda mig till personalvetare och jag har sedan dess arbetat i olika HR-roller inom både privat och offentlig sektor. Vetskapen om att jag får möjligheten till att förstärka vården och bidra till ökad patientsäkerhet fick mig att välja Bonliva!

Anders Markgren

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG UNDERSKÖTERSKOR & Medicinska sekreterare

En nyfiken småstadstjej från Motala med erfarenhet inom vård och omsorg, som sedan flyttade till New York för att ta sin Bachelor’s Degree i Merchandise and Management; med en minor inom International Business. Efter 6 år var det dags att flytta hem igen, och bosätta sig i Stockholm. Intresset att jobba med människor har alltid varit stort, så Bonliva är en självklar arbetsplats där det finns rum för en meningsfull insats. Att Bonliva även strävar för en jämlik vård är pricken över i:et!

Sophia Eriksson

Rese- och boendeagent

Uppvuxen på Värmdö & nu mer bosatt i Bagarmossen. Har lätt till skratt och anses vara den klumpiga i sällskapet. Tidigare studerat beteendevetenskap samt psykologi och brinner för att arbeta med människor. Att ha hamnat i Bonliva-familjen är en otrolig stolthet, och med hjälp av bolagets starka mål till en jämnlik vård så är det alltid lika glädjande att komma in till kontoret.

Caroline Malmsten

Rese- och Boendeagent

Född och uppvuxen i en liten fiskeby nere i Skåne. Flyttade till Stockholm 2014 och trivs som fisken i vattnet! Är just nu inne på mitt sista år som ekonomistudent och jobbar 50 % här på Bonliva. På fritiden tycker jag det är väldigt trevligt att springa, dricka goda drinkar och umgås med vänner.

Nelly Jansson

HR-och bemanningsansvarig psykolog

Född och uppvuxen norr om Stockholm flyttade jag till USA och tog en bachelor i Business Management samtidigt som jag reste runt med skollaget och tävlade i golf. Efter en satsning som professionell golfare samt ett par år inom sälj och marknadsföring hittade jag till Bonliva. Jag är mycket social, målmedveten och tävlingsinriktad så det känns som en perfekt match med Bonliva och dess vision om att skapa en jämlik vård. Samtidigt får jag möjligheten att bidra till en bättre vård, värdesätta sjukvårdspersonal, träffa nya människor och skapa långa relationer.
Utanför jobbet hittar ni mig sannolikt med ett padelracket alternativt golfklubba i handen eller ute och fiskar. Efteråt sitter jag gärna runt ett stort bord omgiven av min familj och vänner med mycket god mat och dryck.

Fredrik Hansson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Född och uppvuxen i Gävle men bott och arbetat i Stockholm sedan 2000. Utbildad sjuksköterska och har tillbringat större delen av yrkeslivet inom akutsjukvården men har tjänstgjort inom läkarbemanning och konsultbranschen sedan 2008. Har nu en tjänst hos Bonliva där jag tillsammans med kollegor inom samtlig läkarbemanning arbetar för ett hållbart och långsiktigt bemanningsarbete hos våra vårdgivare framåt. Jag personligen har också extra mycket erfarenhet av just bemanning inom psykiatrin. På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar och reser så ofta jag kan – många städer i Östeuropa hör till mina favoritresmål!

Johnny Kreft

Verksamhetsutvecklare

Jag är en entusiastisk tjej som är född och uppvuxen i norra Stockholm. Jag har stor passion för hälsa i alla dess former och är utbildad hälsopedagog med en kandidatexamen i idrottsvetenskap och folkhälsa. På min fritid hittar man mig antingen på handbollsplanen, gymmet eller framför spisen där jag älskar att stå och laga mat. Bonliva är verkligen den perfekta platsen för mig som älskar att få hjälpa människor och få bidra till förbättring.

Louise Gränström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Jag är en glad och nyfiken tjej som är uppväxt norr om Stockholm och har under en stor del av mitt liv tillbringat min tid åt fotboll och innebandy.
Har en personalvetarexamen från Stockholms Universitet och brinner för att hjälpa andra människor. Jag fastnade för Bonliva för att jag tillsammans med mina kollegor får möjligheten att bidra till en mer jämlik vård.

Hanna Åkermark

OPERATIV CHEF, KVALITETSAVDELNING

Sprallig och glad tjej född och uppvuxen i stockholm med ett stort intresse av hälsa, resor och god mat, älskar sås. 

Jobbat inom vårdbranschen större delen av mitt ungdomsliv. Efter 10 år på samma arbetsplats kände jag att det var dags för ett kliv ut i det okända och då kändes bonliva som det självklara valet.

Är även mamma till en son som jag tillbringar större delen av min fritid med.

Madeleine Näslund

EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

Född och uppvuxen i Stockholmsområdet, men med ett sedan barnsben brinnande intresse av att få se jordens alla hörn. Med en bakgrund och utbildning inom både medicin och personalvetenskap ger Bonliva mig det bästa av två världar, samt en förhoppning om att kunna göra skillnad för andra. Fritiden tillbringas oftast och helst på resande fot.

Helena Clarin

Kvalitetskoordinator

Född och uppvuxen i Sveriges ”lilla Paris”, Vänersborg. Har sedan liten haft ett stort träningsintresse och kan nu mera även titulera mig som Iron(wo)man. Jag har studerat ekonomi, teknik och design på Södertörns Högskola, Konstfack och KTH. Innan dess har jag jobbat mycket med försäljning och nu senast kommer jag från en tjänst som platschef på Nordic Wellness. Både träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat och därför känns det extra kul att dagligen få vara med och skapa en mer jämställd vård och bättre arbetsförhållanden för våra hjältar ute i vården!

Kajsa Baardsen

HR- och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA/BARN

Född och uppvuxen i Stockholm med stort intresse för fotboll och mat. Redan innan min student våren 2018 hade jag prövat på många olika yrken men kände att något saknades. Jag blev på senare tid mer intresserad av företagsekonomi. En bra arbetsmiljö med kund i fokus, jämställdhet kollegorna emellan samt bra utvecklingsmöjligheter, gjorde Bonliva till ett självklart val för mig.

Jacob Hägg

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Född och uppvuxen i Nybro, mitt i det småländska glasriket. Sedan mitt yrkesverksamma liv började har jag arbetat för individ och familjeförvaltningen i min hemkommun med persongrupper som tillämpats av LSS och SoL.

Sedan 2018 bor jag numer i Stockholm och är en del av den fantastiska Bonlivafamiljen.

Jag brinner för kontakten med människor och vården i sin helhet. Detta gör Bonliva till den optimala arbetsgivaren där jag kan få besörja verksamheter med kompetent personal inom omsorg och sjukvård där det behövs som mest!

Niklas Åberg

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Född på den skånska landsbygden och har en stor kärlek till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Hamnade på en catwalk i Milano som sedan höll mig kvar ett par månader och där jag tidigt började bygga relationer med personer från olika kulturer och länder. Det var under denna perioden som jag förstod vikten av relationer och bemöta en människa, det kan jag bygga vidare på idag och samtidigt påverka något så viktigt som vården.

Filip Nihlén

Operativ Chef Läkare Primärvård

Född och uppvuxen i Solna där jag spenderade stora delar av min uppväxt. Våren 2018 avslutade jag gymnasiet och därmed även mina år framför skolbänken. Bonliva blev den nya platsen där dagarna skulle spenderas, och som jag njuter! Stora utvecklingsmöjligheter och fantastiska kollegor i kombination med att kunna bidra till en bättre vård för så många som möjligt gör arbetsveckorna till något utöver det vanliga. På fritiden är innebandy ett stort intresse.

Villiam Vikström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Har studerat personalvetenskap och ekonomi och har tidigare arbetat som simskolelärare samt inom café och restaurang. Alla som någon gång varit sjuka eller haft någon nära som varit det, vet hur viktigt det är med bra sjukvård. Jag själv är inte utbildad inom sjukvården, men om jag kan bidra på något sätt vill jag göra det, och därför brinner jag för mitt jobb. Det bästa jag vet är att åka båt i skärgården under vinterhalvåret och att åka bil och lyssna på hög musik mellan Abborträsk och Arvidsjaur.

Nicole Kuba

Operativ chef Support

Småbarnspappa från Stockholm med erfarenhet från mediabranschen där jag främst har hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag har burit med mig in på Bonliva sedan jag började i februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när ett högt tempo och när det händer saker. På fritiden umgås jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Resglad göteborgare med bakgrund i Kanada, Frankrike och Ghana. Tidigare engagerad inom internationella relationer men bytte till vårdområdet för att få arbeta i en sektor som dagligen gör konkret skillnad i människors liv. Älskar att åka skidor och driver på fritiden ett utvecklingsprojekt i Ghana. Skidorna gav mig, som så många andra, min första erfarenhet av både ortopedi och anestesi efter att ett korsband smällt i backen. Ledorden i mitt bemanningsarbete är lyhördhet och långsiktigt förtroende, både gentemot vårdgivare och läkarkonsult. Som bemanningsansvarig måste man leva efter devisen ”två öron, en mun” – lyssna dubbelt så mycket som du pratar för att kunna hitta den bästa möjliga lösningen i varje enskilt fall.

Henrik Rundquist

Operativ chef IT

Är ursprungligen från Nässjö men bosatt i Stockholm sedan 2011 där jag bor tillsammans med min familj. Jag älskar att vara  kreativ och att arbeta med människor. Har tidigare erfarenhet inom retail branschen som visual merchandiser i Norden. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj, reser mycket och njuter i vårt lilla torp. Att få äran att arbeta för Bonliva gör mig otroligt stolt.

Emma Söder

Föräldraledig

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långsiktiga relationer.

Mikaela Siberg

FÖRÄLDRALEDIG

Kommer från de sydvästra delarna av Skåne och har spenderat 4 år i Uppsala för ekonomistudier. Valet föll efter studierna naturligt på Stockholm där jag sedan start på Bonliva nu bor och stormtrivs. Om jag inte återfinns vid min arbetsplats är jag antagligen utomhus, på golfbanan, eller hemma i soffan tittandes på en bra serie med en stor tallrik hemmalagad mat. Glöm för all del inte att smör är bättre än olja när du steker köttbullar.

Ludwig Tornheden

HR- och bemanningsspecialist SSK Psykiatri

Uppvuxen söder om Stockholm men passade på att testa vingarna genom tre års ekonomistudier i Gävle med en utlandstermin i Italien. Med mer än halva familjen inom vården vill jag vara med och påverka den till det bättre. Att arbeta på Bonliva där vi har genuina mål att förbättra och förstärka vården gör mig stolt. På min lediga tid åker jag gärna skidor, reser och umgås med familj och vänner.

Erika Hamsten

HR-generalist

Kommer ursprungligen från Gävle men har de senaste åren rest och bott runt om i Sverige och världen. Har nu funnit mig till rätta i Stockholm och hittat till Bonliva. Rollen som HR- bemanningssupport passar mig som handen i handsken med min känsla för struktur, administration och service. Har testat på många olika branscher men vårdbemanning känns mer meningsfull än någon annan bransch.

Nelly Olsson

FÖRÄLDRALEDIG

  Född och uppvuxen i Stockholm och har studerat Key Account Management på IHM Business School. Efter många år i golfbranschen vill jag nu bidra till en bättre vård. Jag brinner för service och att skapa en bättre tillvaro för alla runt omkring mig. Hittar man mig inte på kontoret så hittar man mig på golfbanan!

  Tobias Granlund

  HR- och bemanningsspecialist Läkare Psykiatri

  Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

  Nicole Linder

  Operativ Chef SSK AN/OP/IVA & BARN

  Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag läste till personalvetare. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor, vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som Hr- och bemanningsansvarig!

  Emma Fredriksson

  HR- och bemanningsspecialist Norge

  Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

  Nathalie Lundgren

  OPERATIV CHEF SSK Kommun- & Primärvård

  Född och uppvuxen i Stockholm, och har alltid haft ett stort intresse för djur och natur. Jag har testat mina vingar inom diverse branscher, men har nu funnit mitt hem hos Bonliva. Att vara med och bidra till en bättre vård och ge vården ett bättre rykte är något som driver mig framåt. Att umgås med vänner och familj, se världen och njuta av livets goda är några av de sakerna som ger mig det lilla extra i livet.

  Victoria Breitz

  EKONOMI- & AVTALSKOORDINATOR

  Har arbetat med ekonomi i hela mitt där allt från löpande redovisning till årsredovisningar ingått. Diplomerad godkänd revisor med kompletterande utbildning inom IT och HR. De senaste 18 åren i olika ledande befattningar, där jag suttit i olika ledningsgrupper och haft ansvar för personal, tjänster, processer och verksamhetsutveckling. Resor och familjen är mina passioner. Har sprungit en mängd lopp (midnattsloppet 49.11 min), halvmarathon och orienterat. Tränat karate och ägt och tränat travhästar. Har även bott i Italien i 1 år. Jag är stolt över att arbeta här eftersom jag känner att vi som företag gör en stor skillnad – framförallt med vår kvalitetssäkring av våra uthyrda konsulter.

  Maria Stenberg

  Ekonomichef

  Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

  Camilla Rispling

  OPERATIV CHEF Team Läkare Radiologi/Kirurgi/Ortopedi/Anestesi

  Med en bakgrund inom vårdrekrytering och försäljning, studier vid Cambridge University och Berghs School of Communication har jag alltid velat bygga, skapa, förändra och förbättra i alla tänkbara situationer, företag och branscher där jag hamnat. När jag tillsammans med Fredrik startade Bonliva hade vi en tydlig vision om att förbättra och bidra till att vården i Sverige skulle bli mer jämlik. Vi har kommit en bit på vägen men har mycket kvar att bidra med. Genom att fortsätta höja kvalitetsnivån i uppdragen, utveckla visionsarbetet och bibehålla vår starka förbättrarkultur kommer vi förverkliga vår vision och våra mål med Bonliva. I övrigt älskar jag att åka fyrhjuling, har tränat kickboxning under mina unga år och är en fena på snowboard.

  Är i grund och botten utbildad retorikkonsult, men har även läst en del psykologi. Försöker röra på mig rätt mycket och spelar både fotboll och innebandy på lägre nivå. När pulsen är lägre umgås jag helst med vänner och tar mig ut på stan. På Bonliva har vi ett driv som jag aldrig har upplevt tidigare och med vår vision om att skapa en jämlik vård kan jag varje dag känna att vi gör skillnad. Det tillsammans med härliga kollegor gör att jag trivs väldigt bra.

  Simon Lagerström

  HR- OCH BEMANNINGSSPECIALIST Läkare Primärvård

  Certifierad löne- och personaladministratör med tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen och utbildningsvärlden där jag jobbat med allt från reception, administration och ekonomi. Jag tycker om att arbeta med vårdbemanning eftersom jag vill göra skillnad för dem som utför det hårda arbetet och jag älskar att ingen dag är den andra lik.

  Sandra Stendahl

  Löneadministratör

  Uppvuxen norr om Stockholm där jag fortfarande bor kvar. Siffror, problemlösning och service är mina ledord i det dagliga arbetet. Är en planerare av rang och tycker om att ställa upp för mina medmänniskor. Kan aldrig få nog av sol och vatten, så semestern tillbringas gärna tillsammans med familjen på ett varmt resmål någonstans på jorden.

  Tove Bergman

  Ekonomi- & löneassistent

  Född och uppvuxen i södra Stockholm. Jobbat i olika serviceyrken innan jag valde att läsa ekonomprogrammet på Uppsala universitet för att sedan hitta till Bonliva. Efter fyra års arbete inom bemanningen ansvarar jag nu för våra anbud och avtal. Det är väldigt lätt att ta till sig och knyta an till Bonlivas vision om att skapa en jämlik vård vilket gör att jag verkligen trivs på jobbet. På fritiden umgås jag gärna med vänner, reser samt spelar fotboll och badminton. Har även spelat trummor i många år vilket tyvärr inte är allt för uppskattat i bostadsrättsföreningen i Stockholm så nu förgylls vardagen av gitarrspelande och hunden Duff.

  John Elias

  Operativ Chef Anbud och Avtal

  Uppvuxen i Stockholms innerstad och började efter gymnasiet började att arbeta med mediaförsäljning, som sedan övergick till uppdrag inom rekrytering och eget bolag där vi designade brandsäkerhetsprodukter. Som konsultansvarig på Bonliva trivs jag oerhört bra. Arbetet passar mig utmärkt, eftersom jag får chans att bygga långsiktiga och givande relationer med såväl sjuksköterskor som sjukhus. Jag gillar att resa, umgås med familj och vänner.

  Lucas Dahl

  Konsultansvarig SSK

  Började min resa på Bonliva som administratör men har successivt blivit som en kapten på Bonliva-skeppet där ni numera hittar mig i vår reception. Min roll är att styra och ställa på kontoret så vi alltid har rätt förutsättningar att vara den bästa arbetsplatsen. Med en kortvarig men bred erfarenhet inom serviceyrket så kan jag inte låta bli att vilja ha näsan i blöt inom bemanningen också. Att stötta sjuksköterskebemanningen inom Team ANOPIVA/barn är en viktig del utav mitt arbete och är något jag känner ger mig chansen att vara med i arbetet om en mer jämlik vård och omsorg tillsammans.

  Gabriella Sadjak

  HR- och BEMANNINGSSPECIALIST SSK ANOPIVA/BARN

  Har tidigare i mitt yrkesliv arbetat som butiksbiträde tills jag utbildade mig till ekonomiassistent vid Centrumvux när jag hade fått mitt tredje barn då jag ville arbeta med något jag tycker är roligt, eftersom man ska arbeta i nästan hela sitt liv. Sen att det blev en sådan fullträff att jag hamnade just här är bara en lycklig historia. Det bästa med mig är att jag har stor livsglädje, ser oftast saker från den ljusa sidan och älskar fart och fläkt, vilket får mig att älska både livet på jobbet och att umgås med min familj och mina vänner.

  Anna Rindehag

  Ekonomiassistent

  Född och uppvuxen i centrala Stockholm men bytte för några år sedan hemmastaden för studier i underbara Uppsala och är nu i sällskap av en kandidatexamen i ekonomi tillbakaflyttad. Med en härlig blandning av tidigare erfarenheter som personlig assistent, inom mäklarbranschen och som säljare är det grymt att ha hamnat på Bonliva. Att få vara en del av, och dela företagets värderingar och vision om att bidra till en jämlik vård gör arbetet väldigt betydelsefullt och jag hoppas dagligen kunna göra skillnad i människors liv. Att lyfta skrot, plinka på gitarren och matlagningsförsök är favoritsysslorna på fritiden.

  Axel Holmgren

  HR- och bemanningsspecialist Läkare Psykiatri

  Född och uppvuxen i Göteborg och är helt klart företagets skaldjursexpert. Har innan anställning hos Bonliva jobbat i bankväsendet och sportbranschen. Har ett stort intresse för ishockey, golf, vänner och solresor. Har spelat golf i Sveriges alla landskap och vet hur det är att resa landet runt och skapa resultat. Jag har alltid gillat att jobba med människor och när man får jobba för ett företag med en tydlig vision från grundarna att skapa en mer jämlik vård känns det bra att gå till jobbet varje dag.

  Marcus Ohlsson

  Verksamhetsutvecklare

  Med många år bakom mig inom handel där god service är A och O är problemlösning något jag brinner för. Denna egenskap kommer väl till hands i mitt arbete här på Bonliva. Med företagskurser i bland annat beteendevetenskap har jag utvecklat förmågan att anpassa mig utifrån varje enskilt utgångsläge. Jag är en trogen löpare där nyckeln är att alltid röra sig framåt, vilket jag gör både i träning och personlig utveckling.

  Alexandra Ahlin

  Ledningsassistent

  Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges vårdgivare, socialtjänst och skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

  Ossian Eklund

  Operativ Chef / Rekryteringsansvarig

  Uppvuxen i Stockholm men älskar friluftslivet och träning och är en väldigt aktiv person som har ett extra öga för elefanter. Att se mig åka skidor, löpa eller åka vattenskidor i skärgården är inte en ovanlighet. Har en bakgrund inom personalvetenskap och tycker utöver elefanter även mycket om hundar. Det bästa med Bonliva är att vi får mycket eget ansvar och fria tyglar i vårt dagliga arbete.

  Siri Ludwigs

  Marknadskoordinator & rekryterare

  Ser mig själv som en utvecklare och entreprenör inom svensk sjukvård. Jag drivs av att varje dag göra skillnad för patienter genom att se till att våra bemanningslösningar sker med kvalitet och hög kontinuitet. Ni fantastiska konsulter som vigt erat liv åt att hjälpa andra, ni är mina sanna hjältar då ni var dag hjälper oss att uppnå vår vision om en mer jämlik sjukvård. Jag har sedan 17 års ålder arbetat i vård- och omsorgsyrket och är i grunden undersköterska samt medicinsk sekreterare.

  Sofie Seger

  HR-och Bemanningsspecialist Läkare Medicin

  Lämnade mitt älskade Skåne för studier inom ekonomi på Uppsala Universitet och började hösten 2015 på Bonliva. Efter fyra år som bemanningsspecialist ansvarar jag sedan 2019 för Bonlivas marknadsavdelning. Hjärtat ligger i handbollen och min kärlek till sport gjorde också att jag 2008 slog Nevadas delstatsrekord i längsta field goal i amerikansk fotboll. Det ni!

  Jonathan Brandt

  Vice VD / Marknadschef

  Med en HR-examen och ett par års erfarenhet som butikschef var det dags för mig att bege mig vidare mot nya äventyr. Efter en träff med Bonliva och visionen om en jämlik vård visste jag att jag hade hittat hem. Första dagen i våra nya lokaler i början av 2016 var även första dagen för min resa här på Bonliva och jag har inte ångrat mig en enda dag sedan dess. Det absolut bästa med mitt arbete är att jag varje dag får chansen att förbättra arbetssituationen för våra vårdhjältar där ute!

  Lara Mashan

  Hr- och bemanningsspecialist SSK Psykiatri

  Kommer med en kandidat inom personal- och arbetslivsfrågor i bagaget och med fördjupade studier i psykologi så klassar jag mig som en riktig människokännare. Mitt driv ligger i att hitta den perfekta bemanningslösningen och jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Favoritstunden ligger i att få avnjuta en god pastarätt vid havet tillsammans med min hund Mac.

  Josefine Eriksson

  Operativ Chef SSK Psykiatri

  Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården. Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

  Therese Åhlander

  HR- & Bemanningsansvarig / Operativ Chef SSK radiologi

  Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

  Rebecca Karbassi

  Verksamhetschef bemanning Sverige

  Har förmånen att dagligen utbildas av våra samarbetspartners och intressegrupper inom svensk sjukvård och i synnerhet av våra medarbetare på kontoret och på klinikerna. Nyckelorden förstå, förändra och förbättra samt visionen om att förbättra svensk sjukvård och verka för att skapa Sveriges bästa arbetsgivare inom vården har värden som tilltalar mig. Duktig vårdpersonal är vår tids riktiga hjältar!

  Jag har aldrig sagt nej till sport, vill du utmanas i racketsporter på golfbanan eller ett parti schack, välkommen att höra av dig. Då kan vi diskutera vården under tiden.

  Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

  Gustaf Brandelius

  Verksamhetsutvecklare & operativ chef Norge

  Efter försök att förverkliga barndomsdrömmen inom sportens värld var det dags för en utbildning med inriktning ekonomi. Jobbade till en början med rekrytering innan längtan till idrotten och i synnerhet golfen blev för stor. Efter en kortare sejour på Nike, 4 år på Titleist och arbetslivserfarenheter med Fredrik och Maria föddes en stark vilja att vara med på Bonlivas resa och bygga något stort.

  Visionen om en jämlik vård kombinerat med den fantastiska attityd och förbättringsglädje som finns i företaget gör att jag verkligen älskar mitt jobb.

  Att börja på Bonliva var ett självklart val för mig med min utbildningsbakgrund inom folkhälsa och arbetshälsa samt min tidigare arbetslivserfarenhet inom bemanning. Jobbat på Bonliva sedan 2014 och det har alltid varit en familjär känsla här på arbetsplatsen. Att arbeta på Bonliva känns meningsfullt. Bor i Hammarbyhöjden och är mamma till två små barn.

  Marie-France Dawson

  Kvalitetskoordinator & Rekryterare