Socionombemanning

Du behövs inom

Socionombemanning!

Vi förser socialkontor över hela landet med erfarna socionomkonsulter och socialsekreterare som är specialiserade inom socialtjänstens samtliga områden. Vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna för att på så sätt kunna garantera att varje klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Följ oss gärna här om du vill se lediga jobb som vi kommer att publicera med jämna mellanrum. Bonliva tillhandahåller även extern handledning till dig som konsult. Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

VI BEMANNAR MED:

Socialarbetare med erfarenhet av barn- och ungdomsutredningar, familjerätt, försörjningsstöd, individ- och äldreomsorg, boendestöd, gruppchefer, socialsekreterare, socialchefer, arbetsterapi och psykoterapi

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

En 25-årig värmlänning med rötter inom nationalekonomi. Efter år av studier, egenföretagande och arbete utomlands så hamnade jag här på Bonliva och älskar det! Jag har alltid motiverats av att hitta sätt att förenkla och förbättra människors liv, och det var det som gjorde mig så intresserad av att arbeta för detta företag. Här har jag fått möjligheten att påverka både socialarbetares och socialkontors arbetsförhållanden till det bättre, vilket i sig känns fantastiskt! Det som dock känns absolut bäst är att jag också fått möjligheten att bidra till att alla utsatta människor i dagens samhälle får tillgång till det kompetenta stöd som de förtjänar, och det är det som är det viktigaste av allt! Om du känner samma drivkraft mot en jämlik vård och omsorg för alla, tveka inte att höra av dig till mig så ser vi om vi kan hjälpas åt. Tillsammans bygger vi en hållbar framtid!

Sigge Christoffersson

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Småbarnspappa från Stockholm med erfarenhet från mediabranschen där jag främst har hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag har burit med mig in på Bonliva sedan jag började i februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när ett högt tempo och när det händer saker. På fritiden umgås jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Fotbollsspelande statsvetare som efter sin utbildning insåg att han drog mer åt det administrativa och ekonomiska hållet. Med erfarenhet inom bland annat kundreskontra samt från inkassobranschen sökte han nya utmaningar, och från första stund som han satte foten innanför dörrarna till Bonliva kände han ”Här vill jag vara!”. Känslan att hitta lösningar på problem, stora som små, är det som driver honom framåt. Den lilla fritid som inte upptas av fotboll, upptas oftast av sport i andra former.

Pontus Neander

HR- och bemanningssupport Socionom/SSK Psykiatri

Varje ärende är

ett människoliv

Hos oss får du goda villkor, flexibla arbetslösningar och ett personligt bemötande.

Vi tillgodoser både såväl uppdragsgivares och konsulternas behov. Uppdragen finns på socialkontor men även inom andra områden hos både offentliga och privata aktörer runtom i hela Sverige. Oavsett om du är socionom, gruppchef eller socialsekreterare kommer vi hitta ett uppdrag till dig.

Kort och gott är alla typer av erfarenhet intressant! Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan socionombemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult. 

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag.  Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning