Socionombemanning

Du behövs inom

Socionombemanning!

Vi förser socialkontor över hela landet med erfarna socionomkonsulter och socialsekreterare som är specialiserade inom socialtjänstens samtliga områden. Vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna för att på så sätt kunna garantera att varje klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Följ oss gärna här om du vill se lediga jobb som vi kommer att publicera med jämna mellanrum. Scrolla ned så hittar du oss direkt! Varmt välkommen att höra av dig.

VI BEMANNAR MED:

Socialarbetare med erfarenhet av barn- och ungdomsutredningar, familjerätt, försörjningsstöd, individ- och äldreomsorg, boendestöd, gruppchefer, socialsekreterare, socialchefer, arbetsterapi och psykoterapi

  • Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer från de sydvästra delarna av Skåne och har spenderat 4 år i Uppsala för ekonomistudier. Valet föll efter studierna naturligt på Stockholm där jag sedan start på Bonliva nu bor och stormtrivs. Social omvårdnad har alltid intresserat mig och då jag inte genomfört Socionomstudier och kan bistå kliniskt känns detta som den bästa lösningen för att hjälpa den svenska socialtjänsten. Om jag inte återfinns vid min arbetsplats är jag antagligen utomhus, på golfbanan, eller hemma i soffan tittandes på en bra serie med en stor tallrik hemmalagad mat. Glöm för all del inte att smör är bättre än olja när du steker köttbullar.

Ludwig Tornheden

Områdesansvarig Socionom

Med rötter i läraryrket och vidareutbildad KBT-terapeut har jag under mina senaste år skaffat mig en gedigen erfarenhet och respekt för socialt arbete och mänskliga behov. Som personalansvarig för socionomerna på Bonliva kan jag leva ut med det jag håller högst: att bygga goda relationer mellan personer och verksamheter som arbetar med viktiga samhällsfunktioner. Mitt mål i arbetet är inte att släcka bränder utan att göra en långsiktig förändring så att socialarbetarna får erkännande i det viktiga arbete de utför samt att verksamheterna får den hjälpen de behöver inom sin bemanning. Jag tror att man kommer långt på ett leende och engagemang och det är det jag och konsulter på Bonliva står för!

Ana Hobbi

Bemanningsansvarig Socionom

En 25-årig värmlänning med rötter inom nationalekonomi. Efter år av studier, egenföretagande och arbete utomlands så hamnade jag här på Bonliva och älskar det! Jag har alltid motiverats av att hitta sätt att förenkla och förbättra människors liv, och det var det som gjorde mig så intresserad av att arbeta för detta företag. Här har jag fått möjligheten att påverka både socialarbetares och socialkontors arbetsförhållanden till det bättre, vilket i sig känns fantastiskt! Det som dock känns absolut bäst är att jag också fått möjligheten att bidra till att alla utsatta människor i dagens samhälle får tillgång till det kompetenta stöd som de förtjänar, och det är det som är det viktigaste av allt! Om du känner samma drivkraft mot en jämlik vård och omsorg för alla, tveka inte att höra av dig till mig så ser vi om vi kan hjälpas åt. Tillsammans bygger vi en hållbar framtid!

Sigge Christoffersson

Bemanningsansvarig Socionom

30 årig småbarnspappa från Stockholm och kommer tidigare från mediabranschen där jag främst hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag bär med mig in i Bonliva som jag började på februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när det händer saker och är tempo i luften! På fritiden hänger jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

Bemanningsansvarig Socionom

Jag är socionom sedan länge, och även utbildad handledare inom psykosocialt arbete. Jag har bred erfarenhet från det sociala arbetet, och har arbetat inom både behandling och myndighetsutövning. Jag älskar att inspirera, och har förmågan att se den större bilden i olika sammanhang. Att vara en del av Bonliva, och att få stötta konsulter i deras viktiga arbete ute i kommunerna, känns både roligt och viktigt. Ett sant drömuppdrag! Jag älskar mitt arbete som handledare och att hjälpa människor att se förbi hinder och att få syn på sina styrkor istället för svagheter.

Mari-Louise Broth

Operativ handledare/Rådgivare socionomer

Varje ärende är

ett människoliv

Hos oss får du goda villkor, flexibla arbetslösningar och ett personligt bemötande.

Vi tillgodoser både såväl uppdragsgivares och konsulternas behov. Uppdragen finns på socialkontor men även inom andra områden hos både offentliga och privata aktörer runtom i hela Sverige. Oavsett om du är socionom, gruppchef eller socialsekreterare kommer vi hitta ett uppdrag till dig.

Kort och gott är alla typer av erfarenhet intressant! Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan socionombemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult. 

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag.  Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning