fbpx

JOBBA SOM SOCIONOM?

DU BEHÖVS INOM

SOCIONOMBEMANNING!

Vår socionombemanning förser socialkontor över hela landet med erfarna socionomkonsulter och socialsekreterare som är specialiserade inom socialtjänstens samtliga områden.

Vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna för att på så sätt kunna garantera att varje klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Hållbar socionombemanning börjar här.

Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned för våra kontaktuppgifter. Bonliva tillhandahåller även extern handledning till dig som socionomkonsult. Varmt välkommen att höra av dig för mer information. Vi kan socionombemanning för dig som värderar varje individ!

DETTA FÅR DU SOM SOCIONOMKONSULT!

Som socionomkonsult hos oss på Bonliva får du en hållbar arbetsgivare som tillåter dig att jobba när och där det passar dig samt att utvecklas genom kontinuerlig fortbildning. Du stöttas av ett engagerat team som ser till ditt bästa för att du ska känna trygghet i ditt uppdrag. Att jobba som socionom hos Bonliva innebär också att du får hjälp med allt det praktiska!

BLI SOCIONOMKONSULT!

VI BEMANNAR MED:

Socialarbetare med erfarenhet av barn- och ungdomsutredningar, familjerätt, familjehem, bistånd äldre/LSS, ensamkommande, vuxenmissbruk, våld- i nära relationer, handledare samt gruppledare och chefer. Vår bemanning tillåter dig att jobba som socionomkonsult i de verksamheter där du är specialiserad.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Småbarnspappa från Stockholm med erfarenhet från mediabranschen där jag främst har hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag har burit med mig in på Bonliva sedan jag började i februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när ett högt tempo och när det händer saker. På fritiden umgås jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Uppvuxen i Stockholm och har bakgrund inom ledarskap, försäljning och projektledning.
Vill bli ihågkommen som en person som är glad, driven och bidrar med bra energi!
När jag inte arbetar är jag en livsnjutare som unikt nog gillar att resa, äta och dricka gott.
Gillar all träning och är just nu, precis som alla andra, en nyfrälst padelspelare! Spela någon?

Daniel Dixgård

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SOCIONOM

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges vårdgivare, socialtjänst och skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef / Rekryteringsansvarig

VARJE ÄRENDE ÄR

ETT MÄNNISKOLIV

Som socionomkonsult hos oss får du goda villkor, flexibla arbetslösningar och ett personligt bemötande.

Vi tillgodoser både såväl uppdragsgivarens som konsulternas behov. Uppdragen finns på socialkontor, men även inom andra områden hos både offentliga och privata aktörer runtom i hela Sverige. Oavsett om du är socionom, gruppchef eller socialsekreterare kommer vi hitta ett uppdrag till dig.

Kort och gott är alla typer av erfarenhet intressant! Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan socionombemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som socionomkonsult. 

Att jobba som socionom hos oss innebär att du får ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag.  Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv. Avtal, resa och boende hjälper vi till med!

Är du hjältematerial?  Så här funkar jobbet som vårdkonsult