fbpx

Socionombemanning

Du behövs inom

Socionombemanning!

Vi förser socialkontor över hela landet med erfarna socionomkonsulter och socialsekreterare som är specialiserade inom socialtjänstens samtliga områden. Vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna för att på så sätt kunna garantera att varje klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Följ oss gärna här om du vill se lediga jobb som vi kommer att publicera med jämna mellanrum. Bonliva tillhandahåller även extern handledning till dig som konsult. Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

VI BEMANNAR MED:

Socialarbetare med erfarenhet av barn- och ungdomsutredningar, familjerätt, försörjningsstöd, individ- och äldreomsorg, boendestöd, gruppchefer, socialsekreterare, socialchefer, arbetsterapi och psykoterapi

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Småbarnspappa från Stockholm med erfarenhet från mediabranschen där jag främst har hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag har burit med mig in på Bonliva sedan jag började i februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när ett högt tempo och när det händer saker. På fritiden umgås jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Kommer från de norra delarna av huvudstaden och efter gymnasiet, åtta månaders campande, seglande och surfande i Oceanien slängde jag mig rakt ut i arbetslivet och blev så småningom butikschef för en klädesbutik. Mina många år som ansvarig för butiken gav mig mycket erfarenhet och utvecklade mitt ledarskap. Att idag få hjälpa vården känns väldigt betydelsefullt. Nu när jag vet hur situationen ser ut, hoppas jag att min insats blir en del av Bonlivas goda gärning. Om du inte finner mig hemma framför en tallrik med god mat, (är jag den enda som älskar mat?), hoppas jag vara på ett flygplan till sydligare breddgrader tillsammans med mina vänner.

Josephine Höök

Operativ Chef Psykolog & Socionom

Tina Jonsson

HR- och bemanningsansvarig Socionom

Norrortstjej med kärlek för djur & natur. Mångårig erfarenhet inom administration och en utbildning inom eventprojektledning i ryggen. Brinner för ordning och reda, därav är tjänsten bemanningssupport på Bonliva som klippt och skuren för mig. Att jag dessutom dagligen är med och bidrar till en mer jämlik vård är som grädde på det välvispade moset. När jag inte jobbar ordnar jag gärna extravaganta middagar för mina nära och kära.

Beatrice Hedrén

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT PSYKOLOG / SOCIONOM

Varje ärende är

ett människoliv

Hos oss får du goda villkor, flexibla arbetslösningar och ett personligt bemötande.

Vi tillgodoser både såväl uppdragsgivares och konsulternas behov. Uppdragen finns på socialkontor men även inom andra områden hos både offentliga och privata aktörer runtom i hela Sverige. Oavsett om du är socionom, gruppchef eller socialsekreterare kommer vi hitta ett uppdrag till dig.

Kort och gott är alla typer av erfarenhet intressant! Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan socionombemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult. 

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag.  Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning