fbpx

JOBBA SOM LÄKARE I NORGE?

VÄLKOMMEN TILL
BONLIVA!

 

Om du är intresserad av att jobba som läkare i Norge har du hamnat rätt. Bonliva är ett ledande bemanningsföretag för läkare i Norge och det är vi här som är teamet som arbetar med vårdbemanning i vårt grannland.

Vi tycker såklart att det är jätteroligt att du vill hjälpa till och jobba som läkare i vårt kära grannland. Bonliva utför läkaruppdrag över hela landet och vi jobbar inom alla specialiteter samt är en upphandlad aktör i samtliga regioner och sjukhus. Bli konsult och börja jobba som läkare i Norge via oss på Bonliva!

WE CONNECT CARE.

ANTA UTMANINGEN

JOBBA SOM

HYRLÄKARE I NORGE

När du jobbar som hyrläkare / stafettläkare i Norge via oss på Bonliva innebär det att du alltid får de rätta förutsättningarna för att göra ett bra jobb och bidra med din kunskap. Allt det praktiska såsom resa, boende eller försäkring behöver du inte oroa dig för – det tar vi hand om!

Bonliva är ett ledande bemanningsföretag för läkare i Norge och skräddarsyr uppdrag som passar alla erfarenhetsnivåer. Vi har nya uppdrag varje vecka och oavsett om du vill jobba på hel- eller deltid har vi uppdrag för dig. Den höga efterfrågan på kompetenta läkare innebär att valfriheten ökar för dig som väljer att arbeta som läkarkonsult. Vi skräddarsyr ditt uppdrag utifrån dina önskemål och behov.

Här kan du läsa mer om att JOBBA I NORGE via Bonliva.

VI FINNS FÖR DIG UNDER

HELA DITT UPPDRAG

SOM LÄKARE I NORGE

Bonliva kan bemanning av läkare och sjuksköterskor i Norge och Sverige, och därför vet vi att det kan dyka upp många frågor som man vill ha svar på när man ska jobba som vårdkonsult.

Om du väljer att jobba som läkare via oss, får du tillgång till ett eget team som kommer att finnas där för dig innan, under och efter ditt läkaruppdrag. Vi löser alla praktiska bitar och finns här för att svara på dina frågor samt ser till att du får sova på den skönaste kudden om du jobbar utanför hemmet. Detta medför att du kan fokusera på det du är bra på och att hitta balansen mellan privatliv och arbetsliv i det nya landet.

Hör av dig till oss om du vill bidra till en jämlik vård över hela Norden!

Utan dig, inget liv!

VI ÄR TEAMET SOM HJÄLPER DIG.

Vi hoppas på att få lära känna dig!

Ny-pensionerad proffsgolfare från Stockholm, som efter år på resande fot hittat hit till Bonliva. Älskar djur, natur och utmaningar, är duktig med min träning och i köket. Inom Bonliva känner jag att kan få utlopp för mitt driv samt möjligheten att etablera nya och att vårda långsiktiga relationer på daglig basis, vilket är allra viktigast för mig.

Svante Larsson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långsiktiga relationer.

Mikaela Siberg

HR- och bemanningsansvarig Norge

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag läste till personalvetare. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor, vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som Hr- och bemanningsansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

Gustaf Brandelius

Verksamhetsutvecklare & operativ chef Norge