JOBBA SOM LÄKARE I NORGE?

VÄLKOMMEN TILL
BONLIVA!

 

Vill du jobba som läkare i Norge? Du är inte ensam. Som specialister på vårdbemanning vet vi att det finns en hel del fördelar, inte bara med att jobba som vårdkonsult, utan också med att jobba i Norge som läkare! På Bonliva är vi ledande inom bemanning av läkare i Norge, och det är vi som är teamet som kommer att hjälpa dig på vägen mot nya spännande uppdrag i vårt grannland.

BLI STAFETTLÄKARE I NORGE

Vi tycker såklart att det är jätteroligt att du vill hjälpa till och jobba som stafettläkare i Norge. Bonliva utför läkaruppdrag över hela landet och vi jobbar inom alla specialiteter, samt är en upphandlad aktör i samtliga regioner och sjukhus. Bli konsult och börja jobba som stafettläkare i Norge via oss på Bonliva!

Er du norsk lege? Besøk i stedet vår norske nettside!

WE CONNECT CARE.

ANTA UTMANINGEN:

HYRLÄKARE I NORGE

När du jobbar som hyrläkare i Norge via Bonliva får du alltid de rätta förutsättningarna för att göra ett bra jobb och bidra med din kunskap. Oroa dig inte för allt det praktiska såsom resa, boende eller försäkring – det tar vi hand om!

Bonliva är ett ledande bemanningsföretag för läkare i Norge och skräddarsyr uppdrag som passar alla erfarenhetsnivåer. Vi har nya uppdrag varje vecka och oavsett om du vill jobba på hel- eller deltid har vi uppdrag för dig. Den höga efterfrågan på kompetenta läkare innebär att valfriheten ökar för dig som väljer att arbeta som läkarkonsult. Vi skräddarsyr ditt uppdrag utifrån dina önskemål och behov.

Här kan du läsa mer om att ha ett VÅRDJOBB I NORGE via Bonliva.

VI FINNS FÖR DIG UNDER

HELA DITT UPPDRAG

Bonliva kan bemanning av läkare och sjuksköterskor i Norge och Sverige, och därför är vi fullt medvetna om att det kan dyka upp många frågor som du vill ha svar på när du ska jobba som vårdkonsult.

Om du väljer att jobba som läkare via oss får du tillgång till ett eget team som finns där för dig innan, under och efter ditt läkaruppdrag. Vi löser alla praktiska bitar och finns här för att svara på dina frågor samt ser till att du får sova på den skönaste kudden om du jobbar utanför hemmet. Detta innebär att du kan lägga fullt fokus på det du är bra på och att hitta balansen mellan privatliv och arbetsliv i det nya landet.

Hör av dig om du vill bidra till en jämlik vård över hela Norden!

Utan dig, inget liv!

JOBBA SOM LÄKARE I NORGE

– VI ÄR TEAMET SOM HJÄLPER DIG

Vi hoppas på att få lära känna dig!

Ny-pensionerad proffsgolfare från Stockholm, som efter år på resande fot hittat hit till Bonliva. Älskar djur, natur och utmaningar, är duktig med min träning och i köket. Inom Bonliva känner jag att kan få utlopp för mitt driv samt möjligheten att etablera nya och att vårda långsiktiga relationer på daglig basis, vilket är allra viktigast för mig.

Svante Larsson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långsiktiga relationer.

Mikaela Siberg

FÖRÄLDRALEDIG

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag läste till personalvetare. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor, vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som Hr- och bemanningsansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsspecialist Norge

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

Gustaf Brandelius

Verksamhetsutvecklare & operativ chef Norge

Född och uppvuxen norr om Stockholm flyttade jag till USA och tog en bachelor i Business Management samtidigt som jag reste runt med skollaget och tävlade i golf. Efter en satsning som professionell golfare samt ett par år inom sälj och marknadsföring hittade jag till Bonliva. Jag är mycket social, målmedveten och tävlingsinriktad så det känns som en perfekt match med Bonliva och dess vision om att skapa en jämlik vård. Samtidigt får jag möjligheten att bidra till en bättre vård, värdesätta sjukvårdspersonal, träffa nya människor och skapa långa relationer.
Utanför jobbet hittar ni mig sannolikt med ett padelracket alternativt golfklubba i handen eller ute och fiskar. Efteråt sitter jag gärna runt ett stort bord omgiven av min familj och vänner med mycket god mat och dryck.

Fredrik Hansson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Ursprungligen från Stockholm och efter sju år i södra Kalifornien så återvände jag till Sverige 2020 med en utbildning inom Business och Entreprenörskap, samt fem års erfarenhet av arbete inom student housing. Väl i Sverige så fortsatte resan inom den svenska fastighetsbranschen fram till december 2022 när jag valde att ta klivet till Bonliva. Att få bidra till en mer jämlik vård känns väldigt inspirerande!

När jag inte är på kontoret så spenderas en hel del tid på att snickra hus samt att springa runt i sanden och jaga en beachvolleyboll. Är en person som sällan säger nej och som aldrig tycker att det går att sporta för mycket.

Adam Ranebo

HR-och bemanningsansvarig norge