Att jobba som konsult

BLI KONSULT
HELTID, DELTID
ELLER VID SIDAN AV

Det finns många olika sätt att jobba som konsult. Oavsett om du väljer att jobba några semesterveckor vid sidan av ditt vanliga jobb, eller att satsa på heltid så får du både frihet och trygghet hos oss. Engagemang får du på köpet. Om du vill kan vi även se över uppdrag för någon som du gärna arbetar tillsammans med, så kan ni åka båda två.

 

Vilken typ av konsult är du?

 

Utvecklas genom Fortbildning

Alla våra konsulter som jobbar med kontinuitet får en skräddarsydd fortbildningsplan. Vi vill hjälpa våra konsulter att fortbilda sig inom det som du brinner för, oavsett om det är via en föreläsning, en kurs eller om det skulle vara att åka på en volontärresa. Vi kan genom programmet skräddarsy den fortbildning du önskar. LÄS MER

 

Trygghet och frihet

Vi har trygga villkor för dig som väljer att arbeta via oss. Med oss får du frihet i kombination med trygghet. KONTAKTA OSS så skickar vi dig en trygghetsmanual!

 

Engagemang längs vägen

Du får ett dedikerat team som ansvarar över att hjälpa dig inför, under och efter ett arbetsuppdrag. Engagemanget får du på köpet. KONTAKTA OSS HÄR

 

FOKUSERA PÅ DET
DU ÄR BÄST PÅ

Det är mycket som händer runt dig när du jobbar som konsult, därför hjälper vi dig med allt det där som bara brukar lösa sig när man har en traditionell anställning. 

Ditt team sköter allt från det praktiska som resa, boende och avtal. När något oväntat händer finns vi alltid där för dig.

Dessutom arbetar vi hela tiden för att det allra viktigaste ska stämma. Vi arbetar för balans mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling.

Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet.

HJÄLTAR FINNS I ALLA FORMER. VEM ÄR DU?

Att jobba som konsult är ett sätt att knyta nya bekantskaper. Du känner dig trygg och inspirerad vid en arbetsplats där alla får möjlighet att utvecklas i sin unika roll. Utvärdering och gemenskap är viktigt. Det är det som driver en arbetsplats framåt.

Att sammanföra människor med olika bakgrund skapar intressanta diskussioner och öppnar upp för olika sätt att se på saker och ting, både medicinskt och för hela livet i sig. Genom att dela med dig av dina erfarenheter och lyssna på andra är du en uppskattad vän, kollega och mentor.

frihetsgudinnan

När hela världen vilar på ens axlar är det svårt att veta var man ska börja. Att välja ett yrke inom vård och omsorg eller skola var naturligt och att kunna kombinera det med upplevelser är för dig det ultimata äventyret. Du är inspiratören som brinner för att upptäcka nya platser och skaffa nya bekantskaper.

För dig är vård och omsorg eller utbildning inte en isolerad aktivitet utan något man behöver se på ur ett helhetsperspektiv. Du ger gärna patienten, klienten eller eleven det lilla extra av omvårdnad och omtanke eftersom du är en förespråkare av livsstilens läkande kraft.

En hållbar livsstil innebär att alla drar sitt strå till stacken. Livet är så mycket större än den lilla hemstaden. Att jobba som konsult är ett sätt att vidga vyerna och lära dig nya kulturer och rutiner. Att kunna kombinera detta med familjelivet och visa barnen andra platser är för dig fantastiskt.

Genom att dela upp jobbet så skapas optimala förhållanden för att familjen ska kunna vara tillsammans. Genom att inte se så komplicerat på livet kopplar du ofta ned och varvar ned och skapar tid för familjen.

Varför inte ta för sig av livet när det ligger för ens fötter? Med din erfarenhet är du en trygg punkt. Forskning intresserar dig ännu mer då tid finns på ett helt annat sätt och du kan tryggt navigera mellan medarbetare och ansvariga och dem du arbetar för och med.

Genom att vara konsult kan du använda din fulla potential samtidigt som du kan ta för dig av resten av livet. Pensionen ligger nära men den känns som en hel livstid bort.

Att jobba som konsult är ett annat sätt att dela upp balansen mellan ledighet och arbetstid. Intensiva arbetstoppar där du kan fokusera på hantverket i kombination med längre ledighet perioder passar dig. Helst jobbar du i team, gärna med din bästa vän eller partner – eller med nya bekantskaper som du träffar längs vägen.

Du agerar gärna hjälp åt andra både för jaget och laget. Du är en stark karaktär som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har valt vårdyrket för att kunna bidra till samhället. Du är en naturlig ledare som är mycket kunnig, insatt i olika samhällsfrågor och har en aktiv fritid med många vänner och intressen.

Ett starkt skäl till att välja yrket är att aktivt kunna bidra till att skapa ett bättre samhälle. Du är en stark karaktär som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du är en naturlig ledare som är mycket kunnig.

Du är insatt i olika samhällsfrågor och har en aktiv fritid med många vänner och intressen.

Du är högpresterande och väljer yrket eftersom det passar din livsstil. En egen vårdplats, skola eller konsultplats ligger inte långt bort. Att kunna kombinera det som gör dig stark i ditt liv med varierande mängd jobb passar dig då du ständigt vill utveckla dig.

Du gillar utmaningen i att hela tiden ta dig an nya projekt. På jobbet får du saker gjort och blir otålig av att sitta av tid.

Så här går det till

Det är enkelt att bli konsult, för vi guidar dig och finns med längs hela vägen. Det personliga engagemanget kommer på köpet.

INFÖR

Intresseanmälan

Intervju

Kvalitetskontroll

Välj uppdrag!

Information & guidning

UNDER

Stärk vård, omsorg och skola!

Hur trivs du?

EFTER

Tidrapportering & utbetalning

Utvärdering

TRÄFFA
MINO & DORIS

”Fördelarna är att man kan arbeta när och hur mycket som man själv väljer, denna valfrihet är mycket viktigt för mig. Jag är övertygad om att konsultarbetet har gjort mig till en mycket bättre läkare.

– Mino Cho, allmänspecialist

 

Läs hela intervjun med Mino och Doris

Vilken slags
HJÄLTE
är du?

Genom att bemanna vård, omsorg och skola där behoven finns, bidrar vi till att skapa ett bättre liv för alla. Det skulle inte gå utan alla fantastiska hyrläkare, stafettläkare, sjuksköterskor, lärare, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer och annan vårdpersonal som bidrar med sitt hantverk.