fbpx

Bonliva: Bästa bemanningsföretaget för sjuksköterska

Bonliva har utsetts till bästa bemanningsföretaget, i undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare” som utförts av Universum. Dessutom är vi en 5-stjärnig arbetsgivare, enligt sjuksköterskor som lämnat omdöme via Bemlo och har mycket nöjda medarbetare som visat sig i vår konsultundersökning.

Att Bonliva är en omtyckt arbetsgivare och får utmärkelser och goda omdömen likt dessa är såklart något vi är väldigt stolta över och något vi vill dela med oss av. I den här artikeln kan du läsa mer om undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare – fler än 250 anställda”, ta del av omdömen om oss från Bemlo samt Bonlivas konsultundersökning i vilken våra sjuksköterskor medverkat. Tack vare alla dessa faktorer är vi mycket stolta över att kalla oss ”bästa bemanningsföretaget för sjuksköterskor”

Bästa bemanningsföretaget för sjuksköterskor, enligt undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”

Bonliva kammar hem förstaplatsen i underkategorin ”bemanningsföretag” i den årliga undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare – fler än 250 anställda”, som utförs av Employer Branding-företaget Universum och vi kan därför kalla oss ”bästa bemanningsföretaget för sjuksköterskor”. Flera hundra företag deltar i undersökningen och medarbetarna har själva möjligheten att betygsätta sin arbetsgivare i frågor som arbetsmiljö, ledarskap och möjlighet till utveckling. Läs mer om undersökningen här.

Våra sjuksköterskors omdömen på Bemlo.se – övervägande 5-stjärnigt

Bemlo är en tjänst som jämför bemanningsföretag inom vården. På deras hemsida kan sjuksköterskor och läkare lämna betyg, hitta information om bemanningsföretag och söka jobb.

På Bemlo har många sjuksköterskor lämnat betyg och recensioner om sitt arbete med oss på Bonliva, där vi övervägande får 5 stjärnor av våra anställda. Att vara en arbetsgivare med 5 stjärnor är alltid det vi strävar efter för att alltid vara det bästa bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska och bästa möjliga arbetsgivare för våra medarbetare.

Några av recensionerna om oss

Ferne 5/5

”Bonliva det bästa av flera bemanningföretag som jag har jobbat med. Alltid ett bra bemötande, snabba att svara, löser de eventuella problem som uppstår, betalning sker i tid och jag upplever att alla jobbar mot samma mål. De har förstått att vi som ssk är lika viktiga för dem som de är för oss. Det är något som andra bolag kan ta lärdom av. Jag kommer inte på något förbättringsområde.”

Susanne 5/5

”Här jobbat för Bonliva i 5 år. Är jättenöjd, kan få jobb när jag vill och i den omfattning jag vill. Snabba svar och besked och inte minst lönen kommer inom 10 dagar. Toppen med samma konsultchef alltid i mitt fall Lara som alltid är lätt att nå och komma överens med.”

Ta del av fler recensioner på Bemlo.se.

Bonlivas konsultundersökning

Vad tycker Bonlivas konsulter om att jobba som konsultsjuksköterska via Bonliva? Vi har gjort en konsultundersökning som 525 konsulter deltagit i, vilken också visar att vi har väldigt nöjda medarbetare och att vi kan fortsätta vårt arbete mot att vara bästa bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska.

Så här blev resultatet:

  • 93 % anser att Bonliva var en Bra eller Mycket Bra arbetsgivare/uppdragsgivare
  • 57 % mycket bra, 33 % bra
  • 92 % anser att kommunikationen med sin kontaktperson på Bonliva är mycket bra
  • 92 % anser att de fått rätt information och engagemang inför och under sitt uppdrag
  • 90 % anser att hanteringen av lön och fakturautbetalningar går snabbt och smidigt till
  • 9 av 10 (88%) hade kunnat tänka sig att rekommendera Bonliva till en vän eller kollega.

Vill du veta mer om hur det är att vara bemanningssjuksköterska via Bonliva? Läs mer om att jobba som hyrsjuksköterska här.