Sjuksköterskebemanning

Team Medicin

I oss har du ett team som vägleder och stöttar dig inför, under och efter ditt uppdrag. Vi försöker alltid att kombinera dina och arbetsplatsens behov för att kunna leverera trygg sjuksköterskebemanning med hög kontinuitet och kvalitet. Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor inom medicin, kirurgi, akutsjukvård och ortopedi där avdelningar såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion ingår. Specialistutbildade sjuksköterskor inom anestesi, IVA, operation, barn/neonatal, barnmorskor samt undersköterskor

Kontinuitet

Bonliva symbol

Kvalitet

Ett personligt team

Vi är specialiserade på bemanning för sjukhusens medicin-, kirurgi- och ortopedavdelningar. Dessutom matchar vi specialistutbildade sjuksköterskor med avdelningar för anestesi, operation, IVA, barn och ambulans.

Vårt jobb är att stötta dig och erbjuder en personlig bemanningsansvarig för att du alltid ska veta vem du kan kontakta med dina frågor. Vi har långa uppdrag där vi strävar efter att uppnå hög kontinuitet – vilket gynnar både patienter och arbetsgrupp, men även kortare uppdrag när det behövs.

Med ledord som service, kontinuitet och kvalitet strävar vi efter att hitta det uppdrag som passar just dig bäst, oavsett var i livet du befinner dig.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer från en ekonomikandidat i Uppsala och hann innan jag fann mig till rätta på Bonliva arbeta både som glassbilschaufför och frisör. Min passion ligger i att få arbeta med olika typer av människor och att få vara med och förbättra liv där jag kan. Har spelat trummor i många år vilket tyvärr inte är allt för uppskattat i bostadsrättsföreningen i Stockholm så nu förgylls vardagen av gitarrspelande och hunden Duff.

John Elias

Operativ Chef SSK Medicin/Psykiatri

Kommer från Sundsvall men letade mig ner till Uppsala och Personalvetarprogrammet en sväng innan jag började arbeta på Bonliva. Jag tycker om att arbeta med bemanning då arbetet är väldigt varierande från dag till dag. Jag har dagligen kontakt med sjuksköterskor och kunder och målet är att skapa långsiktiga relationer och samarbeten för att göra alla inblandade nöjda. Tycker om musik och så fort tillfälle ges går jag gärna på konserter. Tycker också om att umgås med familj och vänner.

Isabel Sund

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Kommer från Vasa i Finland och pluggade Civilekonomprogrammet med inriktning mot Service Management i Umeå och fick jobb på Bonliva direkt efter examen. Jag älskar att jobba med människor eftersom man aldrig vet vad som kommer hända nästa dag. Man kanske får höra om en konsults hunds födelsedagstårta för att i nästa stund sitta och försöka skapa relationer med kunder. Därför sökte jag mig till ett bemanningsarbete där huvudingrediensen var de personliga relationerna man får bygga.

 

Emma Hinttu

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

En positiv och sprallig stockholmare född i Köpenhamn, som snabbt som tusan hittade hem igen. Tog ut en beteendevetarexamen i Psykologi vid Stockholms universitet och fick dagarna att gå snabbare med tio extrajobb som barista, simlärare och receptionist. Provade på finansbranschen efter avslutade studier, men insåg snabbt att jag trivs bäst med att arbeta med människor. Är relativt ny som bemanningsansvarig på Bonliva och Team Medicin, men trivs redan som fisken i vattnet bland alla härliga kollegor och konsulter. Just det, simma är jag en fena på! Så hojta till om du behöver några tips och tricks!

Sara Löfgren

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Nybliven personalvetare från Stockholm som tidigare arbetat som innesäljare och även inom barnomsorgen. Är en väldigt glad och nyfiken person som älskar att möta nya människor. Mitt intresse för människor, tillsammans med det driv och engagemang som finns på företaget, är också varför jag fastnade för Bonliva. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj och dessutom älskar jag att resa. Innan universitetsstudierna hann jag med tre långresor till olika delar av världen. Nästa drömresa är roadtrip i USA.

Elina Ajne

HR- och bemanningssupport SSK Medicin

Uppvuxen i Stockholm men älskar friluftslivet och träning och är en väldigt aktiv person som har ett extra öga för elefanter. Att se mig åka skidor, löpa eller åka vattenskidor i skärgården är inte en ovanlighet. Har en bakgrund inom personalvetenskap och tycker utöver elefanter även mycket om hundar. Det bästa med Bonliva är att vi får mycket eget ansvar och fria tyglar i vårt dagliga arbete.

Siri Ludwigs

HR- och bemanningssupport SSK Medicin

Jag kommer från en stolt liten by i Skåne som heter Genarp. Efter studier och ett par års arbete som lärare nere i Lund har jag nu tagit klivet upp till huvudstaden. Jag drivs av att jobba med människor och att bygga relationer i privatlivet såväl som i yrkeslivet. Jag har rest mycket under mitt liv, främst utanför Europa, och bodde dessutom i Saudiarabien två år under min uppväxt. Jag är intresserad av olika kulturer och religioner och uppskattar att höra om perspektiv som jag inte vanligtvis kommer i kontakt med. Jag älskar diskussioner så säg gärna emot mig!

Joel Hallberg

HR- och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA

Född och uppvuxen i Stockholms norra delar med ett stort intresse för människor. Med en bakgrund inom serviceyrket och barnomsorg drogs jag till Bonliva för att tillsammans med mina kollegor vara med på en resa mot mer jämlik vård. Att få bygga upp långvariga och trygga relationer med människor ligger mig varmt om hjärtat. Mina största passioner i livet är att resa, äta god mat på kuppen och helst med de jag tycker mycket om! 

Sofie Lindeberg (Föräldraledig)

Föräldraledig

Född och uppvuxen i Stockholm men har hunnit vara bosatt i både Dalarna och USA. Är en positiv och tävlingsinriktad tjej som brinner för relationsbyggande. Efter några års erfarenhet inom äldreomsorgen och avslutade studier i företagsekonomi var det dags för nya utmaningar. Bonliva känns som det självklara valet med sina engagerade medarbetare och det är en glädje att få skapa långsiktiga relationer med både konsulter och kunder. På fritiden hittar ni mig omgiven av familj och vänner eller på läktaren där jag hejjar fram Sveriges finaste fotbollslag.

Linn Karlsson

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Sara Wendel

HR- och Bemanningsansvarig SSK Medicin

Louise Enwall

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin