Sjuksköterskebemanning

Team Kommun/Primärvård

Vi i Team Kommun & Primärvård arbetar med ett stort antal vårdgivare spridda över hela landet. Det ger oss goda möjligheter att kunna erbjuda dig som sjuksköterska arbete både nära där du bor, men även längre bort för dig som är mer äventyrslysten! Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor samt distriktssköterskor med erfarenhet av hemsjukvård, särskilt boende, avancerad hemsjukvård samt primärvård. Specialistkompetens från barnsjuksköterskor, skolsköterskor samt diabetessköterskor efterfrågas även.

Arbetsterapeuter samt fysioterapeuter. 

  • Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

Landsbygd

Bonliva symbol

Storstad

Vårdkonsult

på Heltid

eller deltid

Vi förser vårdgivare landet runt med trygga bemanningslösningar och återkommande sjuksköterskor. Vi matchar rätt behov med rätt sköterska, oavsett om det handlar om diabeteskompetens en dag i veckan eller ett heltidsbehov.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Bemanningsansvarig SSK Kommun

Född och uppvuxen i Arboga. Har en kandidatexamen i internationell ekonomi och magisterexamen i marknadsföring. Har tidigare arbetat som säljare, banktjänsteman och har nu hittat rätt i sin roll som bemanningsansvarig på Bonliva. Känns bra att få göra någonting meningsfullt, att få hjälpa vårdpersonal med utveckling i sin karriär och att få arbeta med det de verkligen vill göra. Älskar att titta på serier, resa och att lära mig spela gitarr

Sari Nabolsi

Bemanningsansvarig SSK Kommun

Har sedan innan arbetat som bemanningsansvarig för läkare i Norge och har nu fått möjligheten att startat upp bemanning av fysio-och arbetsterapeuter tillsammans med teamet jag numera tillhör – SSK Kommun och Primärvård. Beskrivs som väldigt glad och har alltid lätt till skratt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder, och vill vara nyckelpersonen för dig som vill testa på att arbeta som konsult – allt för att säkerställa att vårdgivare får bra förutsättningar till att bidra till en mer jämlik vård.

 

Winta Abraham

Bemanningsansvarig Fysio- och arbetsterapeuter

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

Bemanningsansvarig SSK Kommun

Är född och uppvuxen i norra Stockholm och har tidigare erfarenhet inom barnomsorgen och projektarbete med inriktning mot Afrika. Är en glad och positiv person som har ett stort intresse av att jobba med människor. Att arbeta som bemanningsassistent och få ge människor bra service och trygghet är anledningen till att jag vill arbeta på Bonliva.

Caroline Hassel

Administratör SSK Kommun/Primärvård

Uppvuxen i Stockholms innerstad och började efter gymnasiet började att arbeta med mediaförsäljning, som sedan övergick till uppdrag inom rekrytering och eget bolag där vi designade brandsäkerhetsprodukter. Som bemanningskonsult på Bonliva trivs jag oerhört bra. Arbetet passar mig utmärkt, eftersom jag får chans att bygga långsiktiga och givande relationer med såväl sjuksköterskor som sjukhus. Jag gillar att resa, umgås med familj och vänner. Bor med sambo och sju (!) små hundar.

Lucas Dahl (ledig)

Bemanningsansvarig SSK Kommun