Sjuksköterskebemanning

Team Kommun/Primärvård

Vi i Team Kommun & Primärvård arbetar med ett stort antal vårdgivare spridda över hela landet. Det ger oss goda möjligheter att kunna erbjuda dig som sjuksköterska arbete både nära där du bor, men även längre bort för dig som är mer äventyrslysten! Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor samt distriktssköterskor med erfarenhet av hemsjukvård, särskilt boende, avancerad hemsjukvård samt primärvård. Specialistkompetens från barnsjuksköterskor, skolsköterskor samt diabetessköterskor efterfrågas även. 

Landsbygd

Bonliva symbol

Storstad

Vårdkonsult

på Heltid

eller deltid

Vi förser vårdgivare landet runt med trygga bemanningslösningar och återkommande sjuksköterskor. Vi matchar rätt behov med rätt sköterska, oavsett om det handlar om diabeteskompetens en dag i veckan eller ett heltidsbehov.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Operativ Chef SSK SSK Kommun & Primärvård/USK/Fysio-& arbetsterapeut

Född och uppvuxen i Arboga. Har en kandidatexamen i internationell ekonomi och magisterexamen i marknadsföring. Har tidigare arbetat som säljare, banktjänsteman och har nu hittat rätt i sin roll som bemanningsansvarig på Bonliva. Känns bra att få göra någonting meningsfullt, att få hjälpa vårdpersonal med utveckling i sin karriär och att få arbeta med det de verkligen vill göra. Älskar att titta på serier, resa och att lära mig spela gitarr

Sari Nabolsi

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård/Fysio- & Arbetsterapeuter

Har sedan innan arbetat som bemanningsansvarig för läkare i Norge och har nu fått möjligheten att startat upp bemanning av fysio-och arbetsterapeuter tillsammans med teamet jag numera tillhör – SSK Kommun och Primärvård. Beskrivs som väldigt glad och har alltid lätt till skratt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder, och vill vara nyckelpersonen för dig som vill testa på att arbeta som konsult – allt för att säkerställa att vårdgivare får bra förutsättningar till att bidra till en mer jämlik vård.

 

Winta Abraham

HR- och bemanningsansvarig Fysio- & arbetsterapeut

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun- & Primärvård

Är född och uppvuxen i norra Stockholm och har tidigare erfarenhet inom barnomsorgen och projektarbete med inriktning mot Afrika. Är en glad och positiv person som har ett stort intresse av att jobba med människor. Att arbeta som bemanningsassistent och få ge människor bra service och trygghet är anledningen till att jag vill arbeta på Bonliva.

Caroline Hassel

HR- och bemanningssupport Kommun/Primärvård / Fysio- & Arbetsterapeuter

Som liten var hon säker på en sak – att som vuxen få arbeta med människor. Efter ett par års arbete inom service, barnomsorg och stödboenden för ungdomar växte längtan efter att få arbeta med människor i ett större perspektiv. Vilken bättre plats att göra det än här på Bonliva? Drivkraften kommer från viljan av att försöka hjälpa människor få tillgång till bra sjukvård, vart i landet de än befinner sig och samtidigt få möjlighet att stötta vårdpersonalen. Uppvuxen bland människor från olika kulturer och bakgrund samt med flera års boende utomlands i ryggraden finns en stor förståelse för alla typer av människor.

Nvin Smith

Konsultansvarig Fysio- & arbetsterapeuter

Uppvuxen i de södra delarna av Stockholm med ett brinnande intresse för människor och jämlikhet. Spenderade nyligen sex månader i Norge för skidåkning och nya relationer. Älskar sport och är återkommande besökare på Hammarby-matcher. Kommer senast från en bemanningsroll i Södertälje Kommun men för att fortsätta hjälpa människor inom vården var Bonliva det självklara valet.

Adam Ydebrink

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Beteendevetare i grunden som har varit bosatt i Tokyo men har nu landat ett stenkast från där han växte upp i Stockholm. Har arbetat med socionomer samt med barn och ungdomar med speciella behov. På fritiden är det sport som gäller men det finns även intresse för språk, konst och musik. Jag brinner för att skapa goda relationer och ser fram emot att samarbeta med härliga och kompetenta människor under Bonlivas flagg.

Simon Herrman

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård