Läkarbemanning

Team Radiologi

Det är vi som arbetar med bemanning av radiologer, mammografiläkare samt neuroradiologer. Vi kan erbjuda dig uppdrag efter dina önskemål och intressen och brinner för ökad patientsäkerhet med hjälp av trygga bemanningslösningar. Vill du vara med och förbättra svensk sjukvård? Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

VI BEMANNAR MED:

Radiologer inom subspecialiteterna allmänradiologi, MR, neuroradiologi, CT, UL och interventioner samt bröstradiologer inom mammografi

Patientsäkerhet

Bonliva symbol

Arbetsmiljö

Förbättring
& UTVECKLING

Om du skulle vilja sitta vid Slussen, utföra interventioner eller arbeta mot en framtida säkrare brösthälsa i Sverige då har vi definitivt uppdraget för dig. Varmt välkommen in med din intresseanmälan!

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser som tilltalas av de bemanningsutmaningar som ögonvården står inför. Även numera ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar som vill vara med och bidra till vårt dagliga arbete på Bonliva.

Ossian Eklund

Områdesansvarig Läkare Oftalmologi/Radiologi samt Rekryteringsansvarig Bonliva

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

Bemanningsansvarig Läkare Radiologi/Kirurgi

Anton Hovstadius

Bemanningsansvarig Läkare Radiologi