Läkarbemanning Psykiatri

Team Psykiatri

Vi är ett team samspelta personer som arbetar dedikerat med läkarbemanning av specialister inom psykiatri och psykologi. Vi arbetar nischat mot psykiatriska vårdgivare över hela landet vilket gör att vi får en mycket god inblick i deras dagliga rutiner och behov. Vi kommer publicera utvalda lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Psykiater, Barn- och ungdomspsykiater, Rättspsykiater

  • Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Född och uppvuxen i Göteborg och är helt klart företagets skaldjursexpert. Har innan anställning hos Bonliva jobbat i bankväsendet och sportbranschen. Har ett stort intresse för ishockey, golf, vänner och solresor. Har spelat golf i Sveriges alla landskap och vet hur det är att resa landet runt och skapa resultat. Jag har alltid gillat att jobba med människor och när man får jobba för ett företag med en tydlig vision från grundarna att skapa en mer jämlik vård känns det bra att gå till jobbet varje dag.

Marcus Ohlsson

Områdesansvarig Läkare Psykiatri

Uppvuxen i norra delarna av Stockholm och är en person som alltid gillat utmaningar, vilket efter gymnasiet tog mig till de nordligaste delarna av Norge. Där lärde jag mig uppskatta 40 minusgrader och blev bekant med norrskenet. Efter att ha drivit ett café, vikt kläder på H&M och serverat på stadshotellet, bar det av mot ekonomistudier i Uppsala. Med en ekonomikandidat i bagaget och en termin i Köpenhamn föll det naturligt att återvända till hemstaden. Frågeställningarna kring psykisk ohälsa har alltid intresserat mig, och då jag brinner för att bygga och förvalta relationer föll det naturligt att arbeta med bemanning inom psykiatri. Skidor, resa och träffa nya människor ligger mig varm om hjärtat.

Emma Johannesson

Områdesansvarig Läkare Psykiatri

Född och uppvuxen i Gävle men bott och arbetat i Stockholm sedan 2000. Utbildad sjuksköterska och har tillbringat större delen av yrkeslivet inom akutsjukvården men har tjänstgjort inom läkarbemanning och konsultbranschen sedan 2008. Har en ny tjänst hos Bonliva där jag tillsammans med kollegor inom samtlig läkarbemanning ska arbeta för ett hållbart och långsiktigt bemanningsarbete hos våra vårdgivare framåt. Jag personligen har också extra mycket erfarenhet av just bemanning inom psykiatrin. På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar och reser så ofta jag kan – många städer i Östeuropa hör till mina favoritresmål!

Johnny Kreft

Bemanningsansvarig Läkare Psykiatri samt Försäljningsansvarig

Född och uppvuxen i centrala Stockholm men bytte för några år sedan hemmastaden för studier i underbara Uppsala och är nu i sällskap av en kandidatexamen i ekonomi tillbakaflyttad. Med en härlig blandning av tidigare erfarenheter som personlig assistent, inom mäklarbranschen och som säljare är det grymt att ha hamnat på Bonliva. Att få vara en del av, och dela företagets värderingar och vision om att bidra till en jämlik vård gör arbetet väldigt betydelsefullt och jag hoppas dagligen kunna göra skillnad i människors liv. Att lyfta skrot, plinka på gitarren och matlagningsförsök är favoritsysslorna på fritiden.

Axel Holmgren

Bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Ambitiös person som drivit eget inom detaljhandeln. Strukturerad och glad norrlänning som trivs med administrativa uppgifter. Jag beskrivs ofta som prestigelös och har nära till skratt. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen och att umgås med vänner och familj. Ett nyfunnet intresse är att baka!

Rebecca Åkerlund

Administratör LÄKARE Psykiatri

Född och uppvuxen i Stockholm och har studerat Key Account Management på IHM Business School. Efter många år i golfbranschen vill jag nu bidra till en bättre vård. Jag brinner för service och att skapa en bättre tillvaro för alla runt omkring mig. Hittar man mig inte på kontoret så hittar man mig på golfbanan!

Tobias Granlund

Bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Fredrik Jansson

Administratör Läkare Psykiatri

Patient

Bonliva symbol

Konsult

Läkarbemanning Psykiatri

Jämlik vård – Över hela landet

Vi leds av vår vision och strävar efter att varje dag skapa en mer jämlik vård över hela landet. Det gör vi tillsammans genom att erbjuda uppdrag på olika typer av arbetsplatser med både korttids- och långtidsuppdrag. Konsultens, vårdgivarens och patientens intresse är alltid vårt fokus och genomsyrar arbetet vi i Team-Psykiatri gör.

Utan dig, inget liv.