Läkarbemanning

Team Primärvård

Vi i team primärvård är specialister på läkarbemanning inom primärvården. Vårt uppdrag är att skapa en bättre och hållbar lösning för våra konsulter och vårdgivare. Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade läkare, allmänläkare/distriktsläkare, läkare inom företagshälsovård, akutläkare med bred bakjourskompetens, skolläkare

Jämlik vård

Bonliva symbol

Förbättringsglädje

Vi tar ansvar
hela vägen 

Vår ambition är att ni ska arbeta tryggt med oss under uppdragen och vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för er. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Utbildad MSK och USK och har tillbringat större delen yrkeslivet inom handikappomsorgen och Socialförvaltningen söder om Stockholm. Arbetat som boendestödjare samt enhetschef på en av de mer livliga gruppbostäderna i kommunen med mycket hot och våld. Kort sagt har jag alltid arbetat med människor och relationsbyggande i olika former. Att byta och arbeta för Bonliva, känns nu i efterhand som en given väg för mig och jag får använda mycket av de erfarenheter jag har samlat på mig och skapa relationer, allt i en härlig, stimulerande blandning. Jag har fyra vuxna barn, stor hårig hund och en mycket fin make. Jag tränar en hel del och njuter av och med familjen på fritiden.

Susanne Aspberg

HR- och bemanningsspecialist Läkare Primärvård & Anestesi

Född på den skånska landsbygden och har en stor kärlek till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Hamnade på en catwalk i Milano som sedan höll mig kvar ett par månader och där jag tidigt började bygga relationer med personer från olika kulturer och länder. Det var under denna perioden som jag förstod vikten av relationer och bemöta en människa, det kan jag bygga vidare på idag och samtidigt påverka något så viktigt som vården.

Filip Nihlén

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård/Rekrytering

Utbildad distriktssköterska och jobbat som verksamhetschef inom primärvården och under 6 år även ansvarat för inköp av konsultläkare/ssk till Västerbottens läns landsting. Detta innan jag började min anställning hos Bonliva. Anledningen till att jag jobbar på Bonliva är företagets signum –  kvalitet och att företaget vill vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen. Det är en spännande bransch att jobba inom med många kontaktytor och händelserika arbetsdagar. Jag har många intressen men ett stort sådant är motorsport. Ni hittar mig på vårt lokalkontor i Örnsköldsvik

Ewa Bylin

Upphandlingsansvarig

Är i grund och botten utbildad retorikkonsult, men har även läst en del psykologi. Försöker röra på mig rätt mycket och spelar både fotboll och innebandy på lägre nivå. När pulsen är lägre umgås jag helst med vänner och tar mig ut på stan. På Bonliva har vi ett driv som jag aldrig har upplevt tidigare och med vår vision om att skapa en jämlik vård kan jag varje dag känna att vi gör skillnad. Det tillsammans med härliga kollegor gör att jag trivs väldigt bra.

Simon Lagerström

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Född på Södermalm i hjärtat av Stockholm men uppvuxen i dom östra delarna. Bytte pojkrummet hos föräldrarna till Australiens östkust där jag spenderade tre år för studier. Har tidigare erfarenhet av försäljning inom företagshälsovården, och det som lockade med Bonliva var möjligheten att få påverka till en mer jämlik vård. Stort intresse för all form av idrott och hittar du mig inte på gymmet så sitter jag antagligen klistrad framför någon fotbollsmatch.

Casper Hedin

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Född och uppvuxen här i vår vackra huvudstad. Har genom åren jobbat med mode, främst i butik, men även hos en större distributör med ansvar för flera olika varumärken. Hamnade till slut här som administratör genom mina studier på Internationella Handelsskolan i Stockholm. Jag fastnade för Bonliva, av många anledningar, men kanske främst den ambition och energi som företaget har. På fritiden tar jag och min sambo gärna långa promenader med vår lilla hund Alma.

Charlotte Brännström (föräldraledig)

Föräldrarledig

Snart färdigutbildad personalvetare från Stockholm med tidigare erfarenhet av rekrytering inom IT. Min nyfikenhet och mitt intresse för människor tillsammans med det fantastiska engagemanget som finns på företaget fick mig att fastna för Bonliva. Jag ser fram emot att lära mig mer om branschen och få möjlighet att hjälpa till där det behövs som mest. På fritiden ägnar jag mig åt matlagning och springer långt!

Michaela Liljedahl

Konsultansvarig Läkare Primärvård

Victoria är född och uppvuxen i Stockholm, och har alltid haft ett stort intresse för djur och natur. Hon har testat sina vingar inom diverse branscher, men har nu funnit sitt hem hos Bonliva. Att vara med och bidra till en bättre vård och ge vården ett bättre rykte är något som driver Victoria framåt. Att umgås med vänner och familj, se världen och njuta av livets goda är några av de sakerna som ger henne det lilla extra i livet.

Victoria Breitz

HR- och bemanningssupport Läkare Primärvård