Läkarbemanning

Team Kirurgi

Hej och välkommen till teamet som arbetar med bemanning inom kirurgi och urologi. Flera vårdgivare är i behov av din kunskap, så tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att stärka upp inom din nisch.  Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Urologer inom operation och mottagning, Kirurger inom subspecialiteterna kärlkirurgi, övre gastrokirurgi, plastikkirurgi samt akutkirurgi

  • Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

Nära dig

Bonliva symbol

Längre bort

Bidra där det
Behövs som mest

Vi arbetar nischat mot verksamheter och kan erbjuda dig just de uppdragen som passar dig – du kanske vill se mer av Sverige, utvidga din kompetensbas, eller bara få känna att du kommer in och bidrar precis där det behövs.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser som tilltalas av de bemanningsutmaningar som ögonvården står inför. Även numera ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar som vill vara med och bidra till vårt dagliga arbete på Bonliva.

Ossian Eklund

Områdesansvarig Läkare Oftalmologi/Radiologi samt Rekryteringsansvarig Bonliva

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

Bemanningsansvarig Läkare Radiologi/Kirurgi

Jurist från Cypern som sadlat om till administratör. Har en passion för struktur och organisering, vilket kommer väl till pass inom min yrkesroll. Uppskattar den sociala miljön samt variationen i arbetsuppgifterna på Bonliva. Fördriver gärna tid med en god bok, delikat mat och fina ord.

Aysun Yücel

Administratör Läkare