Vårdbemanning i Norge

Så du är globetrotter
nu kör vi!

 

Det är vi som är teamet som arbetar med bemanning i Norge. Vad roligt att du går i tankarna kring att hjälpa till även hos våra grannar. Vi arbetar inom alla specialiteter och har uppdrag från norr till söder och är en upphandlad aktör inom HINAS avtalet.

Välkommen till familjen!

  • Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

anta utmaningen

jobba i norge

Att arbeta via oss i Norge innebär en trygg partner där vi ser till att du har allt du behöver för att bidra med din kunskap. Oroa dig inte för allt det praktiska kring resa, boende eller försäkringar – det ordnar vi! Kontakta oss nedan och bidra till en jämlik vård över hela Norden!

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan bemanning av läkare och sjuksköterskor i Norge och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Utan dig, inget liv!

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Har sedan innan arbetat som bemanningsansvarig för läkare i Norge och har nu fått möjligheten att startat upp bemanning av fysio-och arbetsterapeuter tillsammans med teamet jag numera tillhör – SSK Kommun och Primärvård. Beskrivs som väldigt glad och har alltid lätt till skratt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder, och vill vara nyckelpersonen för dig som vill testa på att arbeta som konsult – allt för att säkerställa att vårdgivare får bra förutsättningar till att bidra till en mer jämlik vård.

 

Winta Abraham

Bemanningsansvarig Fysio- och arbetsterapeuter

Jurist från Cypern som sadlat om till administratör. Har en passion för struktur och organisering, vilket kommer väl till pass inom min yrkesroll. Uppskattar den sociala miljön samt variationen i arbetsuppgifterna på Bonliva. Fördriver gärna tid med en god bok, delikat mat och fina ord.

Aysun Yücel

Administratör Läkare