Vårdbemanning i Norge

Så du är globetrotter
nu kör vi!

 

Det är vi som är teamet som arbetar med bemanning i Norge. Vad roligt att du går i tankarna kring att hjälpa till även hos våra grannar. Vi arbetar inom alla specialiteter och har uppdrag från norr till söder och är en upphandlad aktör inom HINAS avtalet.

WE CONNECT CARE.

 

anta utmaningen

jobba i norge

Att arbeta via oss i Norge innebär en trygg partner där vi ser till att du har allt du behöver för att bidra med din kunskap. Oroa dig inte för allt det praktiska kring resa, boende eller försäkringar – det ordnar vi! Kontakta oss nedan och bidra till en jämlik vård över hela Norden!

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan bemanning av läkare och sjuksköterskor i Norge och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Utan dig, inget liv!

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långssiktiga relationer. Nu ser jag fram emot att skapa fantastiska relationer med Bonlivas konsulter och kunder.

Mikaela Siberg

HR- och bemanningsansvarig Norge

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag nu läser personalvetarprogrammet parallellt med mitt arbete på Bonliva. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor,  vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som konsultansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Att ha många bollar i luften och att vara spindeln i nätet är något som jag alltid har gillat. Varje dag innebär nya utmaningar men framförallt nya möjligheter. Jag flyttade från hemstaden Eskilstuna till Stockholm strax efter gymnasiet för att få nya erfarenheter och har blivit kvar i huvudstaden sedan dess. Jag värdesätter tid med min familj och mina vänner. Har tidigare arbetat administrativt på en advokatbyrå och ser fram emot spännande tider på Bonliva.

Amanda Ström

HR- och bemanningssupport Norge

Född och uppvuxen i USA men med svenska föräldrar är dock Stockholm hemorten sedan 2008.  Utbildad i internationell ekonomi samt sociologi och med en karriär inom rese- och utbildningsbranschen i bagaget. Har alltid älskat att jobba med människor och brinner för att få hjälpa andra, därför var Bonliva det självklara valet. På fritiden älskar hon att åka skidor, samla på gamla kokböcker och vara ute med Jack Russeln ”Boogie”.

Camilla Rännefors

HR- och bemanningsansvarig Norge