BEMANNINGSFÖRETAG UNDERSKÖTERSKA / BEMANNING UNDERSKÖTERSKA

STYR ÖVER DIN ARBETSSITUATION

Börja jobba som bemanning-undersköterska hos oss och bli en del av vårt team där vi tillsammans strävar mot att göra skillnad inom vård och omsorg – för dig som undersköterska, för teamet på arbetsplatsen och för alla patienter. Bonliva är ett riktigt bra val av bemanningsföretag för dig som undersköterska. Tillsammans är vi en kraft att räkna med.

Vi söker fler drivna bemanning-undersköterskor som vill stärka upp där det som mest behövs utan att behöva göra avkall på behov och drivkrafter.

Är du den konsult vi söker?Fyll gärna i intresseanmälan nedan så berättar vi mer.

 

VI BEMANNAR MED:

Undersköterskor och skötare

NYFIKEN PÅ EN KARRIÄR SOM UNDERSKÖTERSKA OCH KONSULT?


Att arbeta som undersköterska-konsult betyder inte att du behöver säga upp dig eller flytta från annan ort. Låt oss berätta vilka möjligheter som finns om du är nyfiken att testa på livet som bemanningsundersköterska.

Hos oss får du ett helt team som tar hand om dig längs vägen. Vi sköter det praktiska kring ditt uppdrag, ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv samt att du sover på den skönaste kudden om du skulle vilja prova på ett uppdrag där du behöver sova borta.

VISSTE DU ATT?

Vi är också ett bemanningsföretag inom vård i Norge. Just nu erbjuder vi uppdrag för hyrläkare i Norge och möjligheten att kunna jobba som sjuksköterska i Norge.

ARBETE ANPASSAT EFTER DINA DRIVKRAFTER OCH ÖNSKEMÅL

Vårt driv är att matcha dig med ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Exempelvis erbjuder vi uppdrag inom olika typer av vård- och omsorgsverksamheter, bland annat sjukhus, primärvården, HSV, LSS, SÄBO och äldreboenden. Samtidigt som vi samarbetar med landsting, kommuner, statliga verksamheter och privata vårdgivare.

Som undersköterska inom bemanning på Bonliva erbjuds du:

  • Skräddarsydda jobbuppdrag utifrån din kompetens, livssituation och tillgänglighet
  • Möjligheten till ett givande och utvecklande jobb, på hel eller deltid
  • Tillgängliga kontaktpersoner som lyssnar in behov och önskemål

 

LÄS MER OM LIVET SOM VÅRDKONSULT

KONTINUITET

Bonliva symbol

KVALITET

5 SNABBA MED UNDERSKÖTERSKAN PATRICK

 

VAD VÄRDESÄTTER DU MEST MED ARBETET SOM UNDERSKÖTERSKA?
Arbetet som undersköterska är brett. Man kan arbeta med allt möjligt och det finns många olika områden.

VAD SKULLE DU SÄGA TILL NÅGON SOM INTE VARIT KONSULT TIDIGARE?
Det första jag tänker på är såklart, mera fritid! Ta kontroll över ditt eget liv och kunna arbeta när du kan och vill. Arbete på dina villkor.

Fördelen med att komma in som konsult är att man gör en punktinsats. Det är mycket uppskattat att man kommer med bred kunskap och positiv anda.

HUR UPPLEVER DU BONLIVA SOM ARBETSGIVARE?
Ordning och reda från A till Ö.

HAR DU NÅGOT TIPS FÖR WORK/LIFE-BALANCE?
Skapa harmoni och försök värdesätta ditt eget liv genom att kunna planera din framtid.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

VI SVARAR GÄRNA PÅ DINA FRÅGOR.

Ursprungligen från Umeå i norr men valde att flytta till Stockholm. Intresset för psykologi, juridik och ekonomi fick mig att utbilda mig till personalvetare och jag har sedan dess arbetat i olika HR-roller inom både privat och offentlig sektor. Vetskapen om att jag får möjligheten till att förstärka vården och bidra till ökad patientsäkerhet fick mig att välja Bonliva!

Anders Markgren

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG UNDERSKÖTERSKOR & Medicinska sekreterare

Jag har alltid velat jobba inom vården och därför utbildade mig till undersköterska i gymnasiet. Efter år av vård behövde jag en paus och hoppade in på diverse säljyrken. Mina år inom vård och sälj har tagit mig till Bonliva, där jag får utnyttja alla mina färdigheter och samtidigt behålla känslan av att jag gör en skillnad där samhället behöver det som mest. Jag är otroligt tacksam för möjligheten.

Deaven de Freene

HR- & BEMANNINGSANSVARIG UNDERSKÖTERSKOR

Saga Schéle

HR-och bemanningsansvarig Team Omsorg

Natali Lestaric

BEMANNINGSKOORDINATOR TEAM OMSORG

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges vårdgivare, socialtjänst och skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef / Rekryteringsansvarig