fbpx

SjuksköterskebemanninG INOM RADIOLOGI

Team Radiologi

Vi är team Radiologi och är experter på sjuksköterskebemanning för röntgensjuksköterskor med olika specialiteter. Vi arbetar för goda relationer, långa uppdrag och god kontinuitet för våra konsulter och vårdgivare vi arbetar tillsammans med. Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Röntgensjuksköterskor inom slätröntgen, CT, MR, PCI, angio, mammografi samt ultraljud

Arbetsliv

Bonliva symbol

Fritid

Vi bryr oss om

varje konsult

Uppdragen ni finner hos oss är både inom privat sektor och på landsting – med stor variation både geografiskt och uppläggsmässigt. 
Vi är flexibla och jobbar för att våra konsulter skall känna sig så trygga och nöjda som möjligt med oss, och visa att vi verkligen bryr oss om varje enskild konsult. Ditt arbete är en stor del av din vardag, och därför är det viktigt för oss att ditt arbete går väl ihop med din fritid och just dina önskemål.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

Nicole Linder

Operativ Chef SSK RADIOLOGI, SSK MEDICIN, SSK AN/OP/IVA & BARN

Glad och energisk stockholmare som älskar att resa, träna och träffa nya människor. Utbildad personal- och beteendevetare vid Stockholms Universitet med en termin i Florida. Alltid haft lätt att prata med människor, skapa kontakter och knyta nya relationer. Arbetar även som gruppträningsinstruktör på SATS där jag älskar att vara med och bidra till hälsosammare liv. Intresset för människor, hälsa och engagemang är anledningen till varför jag fastnade på Bonliva, där vi varje dag är med och bidrar till en mer jämlik vård.

Rebecka Feldhof

HR- och bemanningsansvarig SSK Radiologi

Jag är en entusiastisk tjej som är född och uppvuxen i norra Stockholm. Jag har stor passion för hälsa i alla dess former och är utbildad hälsopedagog med en kandidatexamen i idrottsvetenskap och folkhälsa. På min fritid hittar man mig antingen på handbollsplanen, gymmet eller framför spisen där jag älskar att stå och laga mat. Bonliva är verkligen den perfekta platsen för mig som älskar att få hjälpa människor och få bidra till förbättring.

Louise Gränström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK RADIOLOGI

Född och uppvuxen i Stockholms norra delar med ett stort intresse för människor. Med en bakgrund inom serviceyrket och barnomsorg drogs jag till Bonliva för att tillsammans med mina kollegor vara med på en resa mot mer jämlik vård. Att få bygga upp långvariga och trygga relationer med människor ligger mig varmt om hjärtat. Mina största passioner i livet är att resa, äta god mat på kuppen och helst med de jag tycker mycket om! 

Sofie Lindeberg

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT SSK RADIOLOGI & SSK MEDICIN

Häst- och träningstokig beteendevetare med rötter från Alingsås. Har en mångårig bakgrund i Försvarsmakten och räds inte nya utmaningar. Gillar högt tempo och utveckling. Älskar att läsa och ses förhållandevis ofta läsandes en bok när jag promenerar från pendeln. Brinner för människor och gillar att ha många bollar i luften.

Pernilla Aldrin Björkman

Föräldraledig