Bemanningsföretag Röntgensjuksköterska

TEAM RADIOLOGI

Vi är team Radiologi och är experter på sjuksköterskebemanning för röntgensjuksköterskor med olika specialiteter. Vi arbetar för goda relationer, långa uppdrag och god kontinuitet för våra konsulter och vårdgivare vi arbetar tillsammans med. Du hittar ett urval av våra lediga jobb här, kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Röntgensjuksköterskor inom slätröntgen, CT, MR, PCI, angio, mammografi samt ultraljud

Arbetsliv

Bonliva symbol

Fritid

VI BRYR OSS OM

VARJE KONSULT

Uppdragen ni finner hos oss är både inom privat sektor och på landsting – med stor variation både geografiskt och uppläggsmässigt. 
Vi är flexibla och jobbar för att våra konsulter skall känna sig så trygga och nöjda som möjligt med oss, och visa att vi verkligen bryr oss om varje enskild konsult. Ditt arbete är en stor del av din vardag, och därför är det viktigt för oss att ditt arbete går väl ihop med din fritid och just dina önskemål.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården. Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander

HR- & Bemanningsansvarig / Operativ Chef SSK radiologi

Jag är en påhittig småbarnsmamma, född i Finland och uppväxt i Örebro. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag valt att arbeta med människor i alla möjliga åldrar och miljöer. Allt från ungdomsledare inom hästsport, äldrevård till försäljning. Jag försöker alltid se personerna i min omgivning, småprata med någon i kassakön eller bara säga hej till någon som ser ensam ut. Intresset att jobba med människor har alltid varit stort, så jag är stolt över att få vara med och bidra till att fler har möjlighet att få sin röntgenundersökning i tid. På fritiden lägger jag mycket tid på min familj, hästar och matlagning. Kom gärna till Gävle kontoret och hälsa på, där hittar ni mig

Kati Ruonakangas

HR- och bemanningsansvarig ssk radiologi

Här har ni mig, en glad person med mycket energi. Född i Söderköping men uppväxt i Gävle. Har en bakrund inom vården och servicebranschen, jag älskar att arbeta med människor och att ge service där det behövs. Därav passar det här jobbet mig som handen i handsken. Att få vara en del av att förbättra vården med insatser där det behövs känns sjukt givande och jag är tacksam som fått chansen att vara en del av det. Det känns helt otroligt att få arbeta mot att ge alla människor rätt till en mer jämlik vård. Ni hittar mig på Gävle kontoret där jag och mina fantastiska kollegor inom röntgen arbetar, tillsammans kämpar vi för att skapa bra relationer till kunder och konsulter för att se till att minska belastningen inom vården. På fritiden umgås jag med familj och vänner, jag uppskattar att vara ute i naturen och att röra på mig.

 

Natalie Särnstedt

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK RADIOLOGI