fbpx

SJUKSKÖTERSKEBEMANNING INOM RADIOLOGI

TEAM RADIOLOGI

Vi är team Radiologi och är experter på sjuksköterskebemanning för röntgensjuksköterskor med olika specialiteter. Vi arbetar för goda relationer, långa uppdrag och god kontinuitet för våra konsulter och vårdgivare vi arbetar tillsammans med. Du hittar ett urval av våra lediga jobb här, kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Röntgensjuksköterskor inom slätröntgen, CT, MR, PCI, angio, mammografi samt ultraljud

Arbetsliv

Bonliva symbol

Fritid

VI BRYR OSS OM

VARJE KONSULT

Uppdragen ni finner hos oss är både inom privat sektor och på landsting – med stor variation både geografiskt och uppläggsmässigt. 
Vi är flexibla och jobbar för att våra konsulter skall känna sig så trygga och nöjda som möjligt med oss, och visa att vi verkligen bryr oss om varje enskild konsult. Ditt arbete är en stor del av din vardag, och därför är det viktigt för oss att ditt arbete går väl ihop med din fritid och just dina önskemål.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården. Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander

HR- & Bemanningsansvarig / Operativ Chef SSK radiologi

Jag är en påhittig småbarnsmamma, född i Finland och uppväxt i Örebro. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag valt att arbeta med människor i alla möjliga åldrar och miljöer. Allt från ungdomsledare inom hästsport, äldrevård till försäljning. Jag försöker alltid se personerna i min omgivning, småprata med någon i kassakön eller bara säga hej till någon som ser ensam ut. Intresset att jobba med människor har alltid varit stort, så jag är stolt över att få vara med och bidra till att fler har möjlighet att få sin röntgenundersökning i tid. På fritiden lägger jag mycket tid på min familj, hästar och matlagning. Kom gärna till Gävle kontoret och hälsa på, där hittar ni mig

Kati Ruonakangas

HR- och bemanningsansvarig ssk radiologi

Född och uppvuxen i Stockholms norra delar med ett stort intresse för människor. Med en bakgrund inom serviceyrket och barnomsorg drogs jag till Bonliva för att tillsammans med mina kollegor vara med på en resa mot mer jämlik vård. Att få bygga upp långvariga och trygga relationer med människor ligger mig varmt om hjärtat. Mina största passioner i livet är att resa, äta god mat på kuppen och helst med de jag tycker mycket om! 

Sofie Lindeberg

FÖRÄLDRALEDIG

Häst- och träningstokig beteendevetare med rötter från Alingsås. Har en mångårig bakgrund i Försvarsmakten och räds inte nya utmaningar. Gillar högt tempo och utveckling. Älskar att läsa och ses förhållandevis ofta läsandes en bok när jag promenerar från pendeln. Brinner för människor och gillar att ha många bollar i luften.

Pernilla Aldrin Björkman

Föräldraledig