sjuksköterska psykiaTRI

JOBBA SOM PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA

Om du vill jobba som sjuksköterska inom psykiatri och vara en del av vår sjuksköterskebemanning är det vi som är ditt team. Vårt team arbetar enbart mot psykiatriska vårdenheter, vilket gör att vi har en bra inblick i den dagliga verksamheten och förstår vilka utmaningar våra psykiatrisjuksköterskor ställs inför. Att jobba inom bemanning som sjuksköterska inom psykiatrin låter dig ta kontrollen över balansen mellan arbetsliv och fritid.

VILL DU ARBETA SOM SJUKSKÖTERSKA INOM PSYKIATRI?

Kontakta oss direkt för att hitta ett vårduppdrag som psykiatrisjuksköterska, som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

Vi bemannar med:

Specialistsjuksköterskor inom psykiatri samt legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet av psykiatrisk vård. I vårt psykiatriteam ingår även psykiater med olika inriktning.

Arbetet

Bonliva symbol

Fritiden

LÅNGSIKTIGHET
& UTVECKLING

 

Våra ledord är kontinuitet och kompetens. Många av våra vårdkonsulter har arbetat många år på samma ställe och ses som ordinarie personal. Andra byter gärna då och då för kompetensutveckling eller för att det passar med var de befinner sig i livet just då.

Vad du än letar efter så gör vi vårt yttersta för att möta dina behov. Kontinuitet och kompetens ökar patientsäkerheten – det gör oss till en trygg partner i egenskap av bemanningsföretag för en psykiatrisjuksköterska.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer med en kandidat inom personal- och arbetslivsfrågor i bagaget och med fördjupade studier i psykologi så klassar jag mig som en riktig människokännare. Mitt driv ligger i att hitta den perfekta bemanningslösningen och jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Favoritstunden ligger i att få avnjuta en god pastarätt vid havet tillsammans med min hund Mac.

Josefine Eriksson

Operativ Chef SSK Psykiatri

Kommer från de sydvästra delarna av Skåne och har spenderat 4 år i Uppsala för ekonomistudier. Valet föll efter studierna naturligt på Stockholm där jag sedan start på Bonliva nu bor och stormtrivs. Om jag inte återfinns vid min arbetsplats är jag antagligen utomhus, på golfbanan, eller hemma i soffan tittandes på en bra serie med en stor tallrik hemmalagad mat. Glöm för all del inte att smör är bättre än olja när du steker köttbullar.

Ludwig Tornheden

HR- och bemanningsspecialist SSK Psykiatri

Med en HR-examen och ett par års erfarenhet som butikschef var det dags för mig att bege mig vidare mot nya äventyr. Efter en träff med Bonliva och visionen om en jämlik vård visste jag att jag hade hittat hem. Första dagen i våra nya lokaler i början av 2016 var även första dagen för min resa här på Bonliva och jag har inte ångrat mig en enda dag sedan dess. Det absolut bästa med mitt arbete är att jag varje dag får chansen att förbättra arbetssituationen för våra vårdhjältar där ute!

Lara Mashan

Hr- och bemanningsspecialist SSK Psykiatri

Amanda Näslund

HR- och bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Född och uppvuxen i Jönköping och bor sedan hösten 2022 i Gävle. Jag har studerat HR med inrikting företagsekonomi på Jönköping universitet och gjorde under mina studier min praktik på Bonliva. Detta ledde sedan till först sommarjobb och nu jobbar jag på Bonliva efter mina studier.

Anna Hellström

Bemanningskoordinator SSK Psykiatri