fbpx

SJUKSKÖTERSKEBEMANNING INOM PSYKIATRI

TEAM PSYKIATRI

Om du vill jobba som psykiatrisjuksköterska och vara en del av vår sjuksköterskebemanning är det vi som är ditt team. Vi är ett bemanningsföretag för dig som sjuksköterska inom psykiatri. Vårt team arbetar enbart mot psykiatriska vårdenheter, vilket gör att vi har en bra inblick i den dagliga verksamheten och förstår vilka utmaningar våra psykiatrisjuksköterskor ställs inför.

VILL DU ARBETA SOM SJUKSKÖTERSKA INOM PSYKIATRI?

Kontakta oss direkt för att hitta ett vårduppdrag som sjuksköterska inom psykiatri, som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

Vi bemannar med:

Specialistsjuksköterskor inom psykiatri samt legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet av psykiatrisk vård.

Arbetet

Bonliva symbol

Fritiden

LÅNGSIKTIGHET
& UTVECKLING

 

Våra ledord är kontinuitet och kompetens. Många av våra vårdkonsulter har arbetat många år på samma ställe och ses som ordinarie personal. Andra byter gärna då och då för kompetensutveckling eller för att det passar i livet.

Vad du än letar efter så gör vi vårt yttersta för att möta dina behov. Kontinuitet och kompetens ökar patientsäkerheten.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer med en kandidat inom personal- och arbetslivsfrågor i bagaget och med fördjupade studier i psykologi så klassar jag mig som en riktig människokännare. Mitt driv ligger i att hitta den perfekta bemanningslösningen och jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Favoritstunden ligger i att få avnjuta en god pastarätt vid havet tillsammans med min hund Mac.

Josefine Eriksson

HR- och bemanningsspecialist SSK Psykiatri

Kommer från de sydvästra delarna av Skåne och har spenderat 4 år i Uppsala för ekonomistudier. Valet föll efter studierna naturligt på Stockholm där jag sedan start på Bonliva nu bor och stormtrivs. Om jag inte återfinns vid min arbetsplats är jag antagligen utomhus, på golfbanan, eller hemma i soffan tittandes på en bra serie med en stor tallrik hemmalagad mat. Glöm för all del inte att smör är bättre än olja när du steker köttbullar.

Ludwig Tornheden

HR- och bemanningsspecialist SSK Psykiatri

Började min resa på Bonliva som administratör men har successivt blivit som en kapten på Bonliva-skeppet där ni numera hittar mig i vår reception. Min roll är att styra och ställa på kontoret så vi alltid har rätt förutsättningar att vara den bästa arbetsplatsen. Med en kortvarig men bred erfarenhet inom serviceyrket så kan jag inte låta bli att vilja ha näsan i blöt inom bemanningen också. Att stötta sjuksköterskebemanningen inom Team Psykiatri är en viktig del utav mitt arbete och är något jag känner ger mig chansen att vara med i arbetet om en mer jämlik vård och omsorg tillsammans.

Gabriella Sadjak

Konsultansvarig SSK Psykiatri

Med en HR-examen och ett par års erfarenhet som butikschef var det dags för mig att bege mig vidare mot nya äventyr. Efter en träff med Bonliva och visionen om en jämlik vård visste jag att jag hade hittat hem. Första dagen i våra nya lokaler i början av 2016 var även första dagen för min resa här på Bonliva och jag har inte ångrat mig en enda dag sedan dess. Det absolut bästa med mitt arbete är att jag varje dag får chansen att förbättra arbetssituationen för våra vårdhjältar där ute!

Lara Mashan

HR- och bemanningsspecialist SSK Psykiatri & Rekryterare

Född och uppvuxen i Stockholm. Sökte mig till Bonliva efter studier i bland annat sociologi och en kandidat i statistik. Arbetsglädjen ligger i mötet mellan människor och jag drivs av hitta lösningar på problem, stora som små. Att få vara en del av SSK Psykiatri gör mig stolt över att kunna bidra till en mer jämlik vård inom ett så viktigt område. På fritiden hittar ni mig med näsan i en bok, bland vänner eller på vandringsstigen.

Anna Tennander

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK PSYKIATRI

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Operativ Chef SSK Kommun/Primärvård, Psykiatri, Undersköterskor, Fysio-& arbetsterapeut, Medicinska sekreterare

Född och uppvuxen i Stockholm med en bakgrund inom flera olika områden, främst personalansvar och resultat. Drivs av att arbeta med människor som ett team i alla led, och har alltid brunnit extra för arbetsmiljö och konfliktlösning. Kommer senast från en tjänst som HR- assistent, och har även ett stort intresse för hälsa & kost och skaffade mig därför en licens som kostrådgivare. Att arbeta på Bonliva gör mig stolt där jag gärna bidrar med det jag kan för en mer jämlik vård.

Sofia Kadah

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT

Född och uppväxt i Stockholm som brinner för allt som har med människor att göra. Spelat fotboll i 17 år men slutade för att jag ville bege mig ut och se mer av världen. På fritiden lägger jag mycket tid på min familj, vänner och tackar inte nej till fotboll och tapas!
Bonliva är ett självklart val och blir varm i hjärtat av att kunna hjälpa till och bidra till en mer jämlik vård.

Åsa Englund

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT