fbpx

Bemanningsföretag sjuksköterska MEDICIN

TEAM MEDICIN

När du väljer att jobba som bemanningssjuksköterska inom medicin med oss får du ett team som både stöttar och vägleder dig inför, under och efter ditt uppdrag. Vi lägger alltid stor vikt vid att försöka kombinera dina behov med arbetsplatsens – det tillåter oss att säkerställa en trygg leverans av sjuksköterskebemanning som håller hög kvalitet och jämn kontinuitet. När du jobbar för ett bemanningsföretag som sjuksköterska inom medicin, blir det naturligt för dig att hitta en bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

VILL DU JOBBA MED SJUKSKÖTERSKEBEMANNING INOM MEDICIN?

Ta en titt på ett urval av våra lediga jobb som sjuksköterska, eller kontakta oss direkt för att bli matchade med ett vårduppdrag som vi helt och hållet anpassar utefter dina önskemål och drivkrafter. Scrolla nedåt för att hitta oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor inom medicin, kirurgi, akutsjukvård och ortopedi där avdelningar såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion ingår. Specialistutbildade sjuksköterskor inom anestesi, IVA, operation, barn/neonatal, barnmorskor samt undersköterskor

Kontinuitet

Bonliva symbol

Kvalitet

ETT PERSONLIGT TEAM

Vi är specialiserade på bemanning för sjukhusens medicin-, kirurgi- och ortopedavdelningar. Dessutom matchar vi specialistutbildade sjuksköterskor med avdelningar för anestesi, operation, IVA, barn och ambulans.

Vårt jobb är att stötta dig och erbjuder en personlig bemanningsansvarig för att du alltid ska veta vem du kan kontakta med dina frågor. Vi har långa uppdrag där vi strävar efter att uppnå hög kontinuitet – vilket gynnar både patienter och arbetsgrupp, men även kortare uppdrag när det behövs.

Med ledord som service, kontinuitet och kvalitet strävar vi efter att hitta det uppdrag som passar just dig bäst, oavsett var i livet du befinner dig.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Född och uppvuxen i Luleå, bosatt i Stockholm sedan tio år tillbaka. Har sedan flytten från norr hunnit med att ta examen både som copywriter och personalvetare, testat på livet som konsult, gått från fotbollsproffsdrömmar via korpenbasket till klättring. Nu har jag landat här på på Bonliva, med siktet inställt på att hitta drömuppdrag åt sjuksköterskor.

Sandra Malmgren

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Efter att ha testat på att arbeta inom vården, diverse serviceyrken med stort fokus på matlagning och även en sväng inom IT-rekrytering blev det självklara valet Bonliva efter avslutade studier till personalvetare. Här får jag både möjlighet att utvecklas, bygga starka relationer och samtidigt arbeta mot en mer jämlik vård. På fritiden hittar ni mig bland vänner med god mat och dryck.

Michaela Liljedahl

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född och uppvuxen norr om Stockholm flyttade jag till USA och tog en bachelor i Business Management samtidigt som jag reste runt med skollaget och tävlade i golf. Efter en satsning som professionell golfare samt ett par år inom sälj och marknadsföring hittade jag till Bonliva. Jag är mycket social, målmedveten och tävlingsinriktad så det känns som en perfekt match med Bonliva och dess vision om att skapa en jämlik vård. Samtidigt får jag möjligheten att bidra till en bättre vård, värdesätta sjukvårdspersonal, träffa nya människor och skapa långa relationer.
Utanför jobbet hittar ni mig sannolikt med ett padelracket alternativt golfklubba i handen eller ute och fiskar. Efteråt sitter jag gärna runt ett stort bord omgiven av min familj och vänner med mycket god mat och dryck.

Fredrik Hansson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född och uppvuxen i Sveriges ”lilla Paris”, Vänersborg. Har sedan liten haft ett stort träningsintresse och kan nu mera även titulera mig som Iron(wo)man. Jag har studerat ekonomi, teknik och design på Södertörns Högskola, Konstfack och KTH. Innan dess har jag jobbat mycket med försäljning och nu senast kommer jag från en tjänst som platschef på Nordic Wellness. Både träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat och därför känns det extra kul att dagligen få vara med och skapa en mer jämställd vård och bättre arbetsförhållanden för våra hjältar ute i vården!

Kajsa Baardsen

HR- och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA/BARN

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men älskar att resa och upptäcka nya platser.
Jag har alltid vetat att jag vill arbeta med människor så därför valde jag att ta en kandidatexamen i sociologi. Jag har tidigare erfarenhet inom barnomsorg och rekrytering, så därför känns Bonliva som den perfekta arbetsplatsen för mig. Här får jag arbeta nära människor men också göra något som känns väldigt meningsfullt, att skapa en mer jämlik vård.

Hanna Söderqvist

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Fyrspråkig göteborgare med ursprung från Chile som hunnit bo i både Tyskland, Spanien och Norge innan det tillslut blev Stockholm. Efter många år i restaurangbranschen blev det en kandidatexamen från programmet Entreprenörskap, innovation och marknad med huvudämnet psykologi. Efter en utbildning med fokus på innovation och entreprenörsanda, ett år inom bemanningservice och ett stort intresse för människor blev Bonliva ett solklart nästa steg. Stämningen som råder här, det otroligt varma och öppna välkomnandet samt det genuina intresset för jämlik vård är något utöver det vanliga. Är ursprungligen hästtjej, spenderade ungdomen i stallet och trivs fortfarande som bäst på hästryggen men numera är latinodans den stora passionen. Många timmar spenderas på både bachata-, salsa- och kizombagolven samt på träningar, shower och dansfestivaler runt om i världen.

Sandra Skoglund

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

Nicole Linder

Operativ Chef SSK MEDICIN, SSK AN/OP/IVA & BARN

Född och uppvuxen i Eskilstuna med en basketboll alltid nära till hands. Efter flera år som arbetsledare på ett postföretag valde jag att flytta till Värmlands pärla Karlstad för att utbilda mig till personalvetare. Efter tre år blev det Värmländska lugnet alltför påtagligt, och en flytt till Stockholm blev ett faktum snarare än en dröm. I Stockholm blev jag förälskad i Bonliva från första ögonkastet och kärleken blev genast besvarad. Att jobba på Bonliva är en kärlekssaga där jag får skratta tillsammans med mina kollegor varje dag, samt jobba med någonting som verkligen betyder någonting – att förbättra sjukvården. Som HR- och Bemanningsansvarig är mitt mål att fortsätta bemanna Sveriges sjukhus med ett leende på läpparna och detta gör jag helst inte helt olikt världens alla kärleksklyschor: ”Lycklig i alla mina dar”.

Tobias Hagman

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Jag är en positiv och ambitiös tjej som är född och uppvuxen norr om Stockholm. Med ett genuint intresse för att resa samt träffa nya människor valde jag att studera hospitality management på en utav Schweiz toppskolor. Detta gav mig även den fantastiska möjligheten att ytterligare utöka min internationella erfarenhet i London och Dubai där jag träffade människor från alla olika delar av världen. För övrigt brinner jag för träning, musik och mode, samt umgås med familj och vänner. Bonliva är en optimal arbetsplats för mig som har en passion för att skapa relationer och hjälpa andra, där vi på vägen bidrar till en mer jämlik vård och ett friskare norden!

Julia Gjärdman

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Glad och energisk stockholmare som älskar att resa, träna och träffa nya människor. Utbildad personal- och beteendevetare vid Stockholms Universitet med en termin i Florida. Alltid haft lätt att prata med människor, skapa kontakter och knyta nya relationer. Arbetar även som gruppträningsinstruktör på SATS där jag älskar att vara med och bidra till hälsosammare liv. Intresset för människor, hälsa och engagemang är anledningen till varför jag fastnade på Bonliva, där vi varje dag är med och bidrar till en mer jämlik vård.

Rebecka Feldhof

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Jag är en entusiastisk tjej som är född och uppvuxen i norra Stockholm. Jag har stor passion för hälsa i alla dess former och är utbildad hälsopedagog med en kandidatexamen i idrottsvetenskap och folkhälsa. På min fritid hittar man mig antingen på handbollsplanen, gymmet eller framför spisen där jag älskar att stå och laga mat. Bonliva är verkligen den perfekta platsen för mig som älskar att få hjälpa människor och få bidra till förbättring.

Louise Gränström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född och uppvuxen i Norrköping, efter ett år på resande fot hamnade jag i Kalmar för studier inom Human Resources. Trots att ha bott i staden som utsetts till årets sommarstad de senaste åren så lockade pulsen i Stockholm mer. Till min glädje bor många av mina vänner här så min fritid fylls av middagar, träning och en hel del fotboll, där hjärtat självklart slår för IFK Norrköping. Jag är glad att få blivit en del av Bonliva-familjen och tillsammans resten av företaget bidra till att främja jämlik vård och bygga långsiktiga relationer.

Ebba Persson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Började min resa på Bonliva som administratör men har successivt blivit som en kapten på Bonliva-skeppet där ni numera hittar mig i vår reception. Min roll är att styra och ställa på kontoret så vi alltid har rätt förutsättningar att vara den bästa arbetsplatsen. Med en kortvarig men bred erfarenhet inom serviceyrket så kan jag inte låta bli att vilja ha näsan i blöt inom bemanningen också. Att stötta sjuksköterskebemanningen inom Team ANOPIVA/barn är en viktig del utav mitt arbete och är något jag känner ger mig chansen att vara med i arbetet om en mer jämlik vård och omsorg tillsammans.

Gabriella Sadjak

HR- och BEMANNINGSANSVARIG SSK ANOPIVA/BARN

Denna norrlänning hittade till Stockholm augusti 2018 och brukar bli beskriven som en positiv glädjespridare. Med en personalvetarexamen i bagaget har jag tidigare bland annat arbetat som personalansvarig på en marknadsföringsbyrå. Idag arbetar jag på Bonliva för att jag vill vara med och göra skillnad samt kunna arbeta med det jag tycker är roligast: att bygga relationer och få vara med och påverka på en arbetsplats med min kreativitet där det händer!

Maja Fjellgren

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN