fbpx

SjuksköterskebemanninG INOM MEDICIN

Team Medicin

I oss har du ett team som vägleder och stöttar dig inför, under och efter ditt uppdrag. Vi försöker alltid att kombinera dina och arbetsplatsens behov för att kunna leverera trygg sjuksköterskebemanning med hög kontinuitet och kvalitet. Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor inom medicin, kirurgi, akutsjukvård och ortopedi där avdelningar såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion ingår. Specialistutbildade sjuksköterskor inom anestesi, IVA, operation, barn/neonatal, barnmorskor samt undersköterskor

Kontinuitet

Bonliva symbol

Kvalitet

Ett personligt team

Vi är specialiserade på bemanning för sjukhusens medicin-, kirurgi- och ortopedavdelningar. Dessutom matchar vi specialistutbildade sjuksköterskor med avdelningar för anestesi, operation, IVA, barn och ambulans.

Vårt jobb är att stötta dig och erbjuder en personlig bemanningsansvarig för att du alltid ska veta vem du kan kontakta med dina frågor. Vi har långa uppdrag där vi strävar efter att uppnå hög kontinuitet – vilket gynnar både patienter och arbetsgrupp, men även kortare uppdrag när det behövs.

Med ledord som service, kontinuitet och kvalitet strävar vi efter att hitta det uppdrag som passar just dig bäst, oavsett var i livet du befinner dig.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer från en ekonomikandidat i Uppsala och hann innan jag fann mig till rätta på Bonliva arbeta både som glassbilschaufför och frisör. Min passion ligger i att få arbeta med olika typer av människor och att få vara med och förbättra liv där jag kan. Har spelat trummor i många år vilket tyvärr inte är allt för uppskattat i bostadsrättsföreningen i Stockholm så nu förgylls vardagen av gitarrspelande och hunden Duff.

John Elias

Upphandlingsansvarig

Kommer från Sundsvall men letade mig ner till Uppsala och Personalvetarprogrammet en sväng innan jag började arbeta på Bonliva. Jag tycker om att arbeta med bemanning då arbetet är väldigt varierande från dag till dag. Jag har dagligen kontakt med sjuksköterskor och kunder och målet är att skapa långsiktiga relationer och samarbeten för att göra alla inblandade nöjda. Tycker om musik och så fort tillfälle ges går jag gärna på konserter. Tycker också om att umgås med familj och vänner.

Isabel Sund

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Uppvuxen i Stockholm men älskar friluftslivet och träning och är en väldigt aktiv person som har ett extra öga för elefanter. Att se mig åka skidor, löpa eller åka vattenskidor i skärgården är inte en ovanlighet. Har en bakgrund inom personalvetenskap och tycker utöver elefanter även mycket om hundar. Det bästa med Bonliva är att vi får mycket eget ansvar och fria tyglar i vårt dagliga arbete.

Siri Ludwigs

HR- och bemanningssupport SSK Medicin

Född och uppvuxen i Stockholms norra delar med ett stort intresse för människor. Med en bakgrund inom serviceyrket och barnomsorg drogs jag till Bonliva för att tillsammans med mina kollegor vara med på en resa mot mer jämlik vård. Att få bygga upp långvariga och trygga relationer med människor ligger mig varmt om hjärtat. Mina största passioner i livet är att resa, äta god mat på kuppen och helst med de jag tycker mycket om! 

Sofie Lindeberg

Föräldraledig

Personalvetare från Stockholm som under studietiden bodde i Uppsala under några år. Älskar att resa och hann med äventyr i USA, Indien och Nepal under nästan ett års tid efter gymnasiet. Även om det är fantastiskt att få uppleva nya platser och miljöer känns det underbart att vara hemma i Stockholm och få arbeta som HR- och Bemanningsansvarig på Bonliva. För mig är det en perfekt möjlighet att arbeta med inspirerande kollegor och sjuksköterskor – där jag även får chansen att bidra till en mer jämlik vård!

Louise Enwall

HR- och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA/BARN

Född och uppvuxen i Luleå, bosatt i Stockholm sedan tio år tillbaka. Har sedan flytten från norr hunnit med att ta examen både som copywriter och personalvetare, testat på livet som konsult, gått från fotbollsproffsdrömmar via korpenbasket till klättring. Nu har hon landat hos oss på Bonliva, med siktet inställt på att hitta drömuppdrag åt sjuksköterskor.

Sandra Malmgren

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Snart färdigutbildad personalvetare från Stockholm med tidigare erfarenhet av rekrytering inom IT. Min nyfikenhet och mitt intresse för människor tillsammans med det fantastiska engagemanget som finns på företaget fick mig att fastna för Bonliva. Jag ser fram emot att lära mig mer om branschen och få möjlighet att hjälpa till där det behövs som mest. På fritiden ägnar jag mig åt matlagning och springer långt!

Michaela Liljedahl

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född och uppvuxen norr om Stockholm flyttade jag till USA och tog en bachelor i Business Management samtidigt som jag reste runt med skollaget och tävlade i golf. Efter en satsning som professionell golfare samt ett par år inom sälj och marknadsföring hittade jag till Bonliva. Jag är mycket social, målmedveten och tävlingsinriktad så det känns som en perfekt match med Bonliva och dess vision om att skapa en jämlik vård. Samtidigt får jag möjligheten att bidra till en bättre vård, värdesätta sjukvårdspersonal, träffa nya människor och skapa långa relationer.
Utanför jobbet hittar ni mig sannolikt med ett padelracket alternativt golfklubba i handen eller ute och fiskar. Efteråt sitter jag gärna runt ett stort bord omgiven av min familj och vänner med mycket god mat och dryck.

Fredrik Hansson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född och uppvuxen i Sveriges ”lilla Paris”, Vänersborg. Har sedan liten haft ett stort träningsintresse och kan nu mera även titulera mig som Iron(wo)man. Jag har studerat ekonomi, teknik och design på Södertörns Högskola, Konstfack och KTH. Innan dess har jag jobbat mycket med försäljning och nu senast kommer jag från en tjänst som platschef på Nordic Wellness. Både träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat och därför känns det extra kul att dagligen få vara med och skapa en mer jämställd vård och bättre arbetsförhållanden för våra hjältar ute i vården!

Kajsa Carlsson

HR- och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA/BARN

Som nykläckt företagsekonom från Uppsala med ett stort intresse för miljö och hälsa känner jag att jag har hamnat rätt på Bonliva. Att jag dessutom är utbildad sjukgymnast har gett mig ovärderliga insikter och förhoppningsvis en stor förståelse för vårdbranschen.
Min kreativa ådra gör sig påmind genom mitt stora intresse för det visuella uttrycket i olika former. Lägg på lite marknadsföring och du har mig i ett nötskal.

Michell Manblom

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT SSK MEDICIN

Jag är en nyfiken och noggrann tjej som är född och uppvuxen i Stockholm.
Studerar idag sociologi på Stockholms Universitet och arbetar deltid på Bonliva.
Jag brinner för människor och ordning och reda. Så att arbeta på Bonliva ger mig ett perfekt komplement till skolan samtidigt som jag får gör något som känns meningsfullt. När jag är ledig gillar jag att träna, hänga med vänner eller äta en mysig middag.

Hanna Söderqvist

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT SSK MEDICIN

Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

Nicole Linder

Operativ Chef SSK Radiologi / SSK Medicin