Bemanningsföretag sjuksköterska MEDICIN

TEAM MEDICIN

När du väljer att jobba som bemanningssjuksköterska inom medicin med oss får du ett team som både stöttar och vägleder dig inför, under och efter ditt uppdrag. Vi lägger alltid stor vikt vid att försöka kombinera dina behov med arbetsplatsens – det tillåter oss att säkerställa en trygg leverans av sjuksköterskebemanning som håller hög kvalitet och jämn kontinuitet. När du jobbar för ett bemanningsföretag som sjuksköterska inom medicin, blir det naturligt för dig att hitta en bra balans mellan privatliv och arbetsliv.

VILL DU JOBBA MED SJUKSKÖTERSKEBEMANNING INOM MEDICIN?

Ta en titt på ett urval av våra lediga jobb som sjuksköterska, eller kontakta oss direkt för att bli matchade med ett vårduppdrag som vi helt och hållet anpassar utefter dina önskemål och drivkrafter. Scrolla nedåt för att hitta oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor inom medicin, kirurgi, akutsjukvård och ortopedi där avdelningar såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion ingår. Specialistutbildade sjuksköterskor inom anestesi, IVA, operation, barn/neonatal, barnmorskor samt undersköterskor

Kontinuitet

Bonliva symbol

Kvalitet

ETT PERSONLIGT TEAM

Vi är specialiserade på bemanning för sjukhusens medicin-, kirurgi- och ortopedavdelningar. Dessutom matchar vi specialistutbildade sjuksköterskor med avdelningar för anestesi, operation, IVA, barn och ambulans.

Vårt jobb är att stötta dig och erbjuder en personlig bemanningsansvarig för att du alltid ska veta vem du kan kontakta med dina frågor. Vi har långa uppdrag där vi strävar efter att uppnå hög kontinuitet – vilket gynnar både patienter och arbetsgrupp, men även kortare uppdrag när det behövs.

Med ledord som service, kontinuitet och kvalitet strävar vi efter att hitta det uppdrag som passar just dig bäst, oavsett var i livet du befinner dig.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Född och uppvuxen i Eskilstuna med en basketboll alltid nära till hands. Efter flera år som arbetsledare på ett postföretag valde jag att flytta till Värmlands pärla Karlstad för att utbilda mig till personalvetare. Efter tre år blev det Värmländska lugnet alltför påtagligt, och en flytt till Stockholm blev ett faktum snarare än en dröm. I Stockholm blev jag förälskad i Bonliva från första ögonkastet och kärleken blev genast besvarad. Att jobba på Bonliva är en kärlekssaga där jag får skratta tillsammans med mina kollegor varje dag, samt jobba med någonting som verkligen betyder någonting – att förbättra sjukvården. Som HR- och Bemanningsansvarig är mitt mål att fortsätta bemanna Sveriges sjukhus med ett leende på läpparna och detta gör jag helst inte helt olikt världens alla kärleksklyschor: ”Lycklig i alla mina dar”.

Tobias Hagman

OPERATIV CHEF SSK MEDICIN

Fyrspråkig göteborgare med ursprung från Chile som hunnit bo i både Tyskland, Spanien och Norge innan det tillslut blev Stockholm. Efter många år i restaurangbranschen blev det en kandidatexamen från programmet Entreprenörskap, innovation och marknad med huvudämnet psykologi. Efter en utbildning med fokus på innovation och entreprenörsanda, ett år inom bemanningservice och ett stort intresse för människor blev Bonliva ett solklart nästa steg. Stämningen som råder här, det otroligt varma och öppna välkomnandet samt det genuina intresset för jämlik vård är något utöver det vanliga. Är ursprungligen hästtjej, spenderade ungdomen i stallet och trivs fortfarande som bäst på hästryggen men numera är latinodans den stora passionen. Många timmar spenderas på både bachata-, salsa- och kizombagolven samt på träningar, shower och dansfestivaler runt om i världen.

Sandra Skoglund

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

Nicole Linder

Operativ Chef SSK AN/OP/IVA & BARN

Född och uppvuxen i Sveriges ”lilla Paris”, Vänersborg. Har sedan liten haft ett stort träningsintresse och kan nu mera även titulera mig som Iron(wo)man. Jag har studerat ekonomi, teknik och design på Södertörns Högskola, Konstfack och KTH. Innan dess har jag jobbat mycket med försäljning och nu senast kommer jag från en tjänst som platschef på Nordic Wellness. Både träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat och därför känns det extra kul att dagligen få vara med och skapa en mer jämställd vård och bättre arbetsförhållanden för våra hjältar ute i vården!

Kajsa Baardsen

HR- och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA/BARN

Började min resa på Bonliva som administratör men har successivt blivit som en kapten på Bonliva-skeppet där ni numera hittar mig i vår reception. Min roll är att styra och ställa på kontoret så vi alltid har rätt förutsättningar att vara den bästa arbetsplatsen. Med en kortvarig men bred erfarenhet inom serviceyrket så kan jag inte låta bli att vilja ha näsan i blöt inom bemanningen också. Att stötta sjuksköterskebemanningen inom Team ANOPIVA/barn är en viktig del utav mitt arbete och är något jag känner ger mig chansen att vara med i arbetet om en mer jämlik vård och omsorg tillsammans.

Gabriella Sadjak

HR- och BEMANNINGSSPECIALIST SSK ANOPIVA/BARN

Jag är en entusiastisk tjej som är född och uppvuxen i norra Stockholm. Jag har stor passion för hälsa i alla dess former och är utbildad hälsopedagog med en kandidatexamen i idrottsvetenskap och folkhälsa. På min fritid hittar man mig antingen på handbollsplanen, gymmet eller framför spisen där jag älskar att stå och laga mat. Bonliva är verkligen den perfekta platsen för mig som älskar att få hjälpa människor och få bidra till förbättring.

Louise Gränström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Bor idag i Skälby, Järfälla som ligger på Norra sidan där har jag fastnat då jag även är uppvuxen där. Fritiden spenderar jag med familjen och vännerna, försöker även klämma in lite träningspass däremellan. När Bonliva gav mig chansen att jobba som HR- & Bemanningsansvarig var jag direkt intresserad men efter jag hört om deras mission visste jag att detta var något jag var tvungen att bidra till

Yahya Tuncer

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Bor i Åkersberga som ligger norr om Stockholm där jag är född och uppvuxen. Trivs väldigt bra i Roslagskommunen och har därför blivit kvar där. Ledig tid spenderar jag gärna med familjen och vännerna. Planen är att snart köpa mig en liten hund som jag kan tvinga med mig på långpromenaderna också!

När jag nu fick chansen att jobba inom HR & bemanning på Bonliva så kunde jag bara inte tacka nej, något jag alltid brunnit lite extra för från tiden inom Retail. Redan första gången på kontoret kände jag att detta skulle bli riktigt bra. Jag ser verkligen fram emot tiden med Bonliva-familjen!

Lisa Gahm

HR- och bemanningsansvarig SSK Medicin

Uppvuxen i Stockholms innerstad och började efter gymnasiet började att arbeta med mediaförsäljning, som sedan övergick till uppdrag inom rekrytering och eget bolag där vi designade brandsäkerhetsprodukter. Som konsultansvarig på Bonliva trivs jag oerhört bra. Arbetet passar mig utmärkt, eftersom jag får chans att bygga långsiktiga och givande relationer med såväl sjuksköterskor som sjukhus. Jag gillar att resa, umgås med familj och vänner.

Lucas Dahl

Konsultansvarig SSK

En Rospigg i grund och botten, men har på senare år flyttat söder om Stockholm till Hagsätra med min dotter. Har bakgrund som både amerikansk fotbollsspelare och tränare men i dagsläget så får pirret i fingrarna stillas med att gediget följa NFL-säsongen. I min unga arbetskarriär så har det mesta av den spenderas inom byggbranschen, mer specifikt som proffssäljare inom plattsättning och som projektör inom solceller. Jag valde att börja jobba på Bonliva eftersom det kändes som ett företag i nutiden och framtiden med ett imponerande driv att hjälpa avlasta vården, helt enkelt en resa jag kände att jag ville vara med på.

Andreas Edland

HR-och bemanningsansvarig ssk medicin

Född och uppvuxen i Stockholm, tillbaka nu efter att ha pluggat Business Management och Psykologi i Skottland i 4 år. Tidigare har jag jobbat en del inom bar och restaurang, bland annat som aktivitetsledare för både 3-kamper och interaktiv Virtual Reality. Tanken både innan och under studierna har dock varit att jobba med HR vilket jag nu fått chansen att göra. Jag blev tagen av bemötandet under rekryteringsprocessen och av Bonlivas tydliga vision om mer jämlik vård som jag med stolthet kan ställa mig bakom. Jag är även glad att ha hittat en arbetsplats med så trevliga och stöttande kollegor, och för den sociala och fartfyllda kulturen vi har här på Bonliva.

William Lim

HR-och bemanningsansvarig ssk medicin

Född och uppvuxen i Stockholm, där jag nu även bor efter att ha varit ute på vift ett tag. Jag är en social och positiv kille som älskar allt som har med sport att göra, både att själv utöva samt att kolla på. Tidigare har jag arbetat med försäljning såväl som ekonomi.

Att få arbeta på Bonliva är otroligt utvecklande och att konstant bli bemött av positivitet är något jag frodas av. Samt det faktum att jag får tillsammans med Bonliva arbeta för att göra vården mer rättvis i Sverige är ytterligare ett stort plus för mig.

Douglas Skoog

HR-och bemanningsansvarig SSK ANOPIVA/BARN

Jag har flyttat runt en hel del i mitt liv, 25 gånger för att vara exakt, och utöver Sverige har jag bott i Singapore och Scotland!

På fritiden gillar jag att spela spel, läsa, rita och har alltid någon form av Indie-pop musik på i bakgrunden. Mitt största intresse är människor.

Jag pluggade teater på gymnasiet och jobbade som barista i 6 år efter det. Jag trivdes otroligt bra med att göra kaffe och jobba med människor men efter 6 år kan man i stort sett göra kaffe i sömnen. Jag började leta mig till nästa äventyr och ville hamna på en arbetsplats som visade mer uppskattning för sina medarbetare, samt något som var utmanande och skulle utveckla mig som person. Av en slump träffade jag på en som jobbar på Bonliva och som föreslog att jag borde söka en tjänst här. Jag förstod mig knappast på rollen men är så glad att jag tog chansen, det var det bästa beslutet jag gjort på ett tag.

Det känns otroligt att få vara med om en så stöttande arbetsmiljö med världens bästa kollegor som visar en uppskattning för även de minsta milstolparna. Det är riktigt mäktigt att få vara en del av ett företag som strävar efter en mer jämlik vård.

Sarina Lundquist

Koordinator

Är född och uppvuxen i Göteborg, men har nu tagit mitt pick och pack och flyttat till huvudstaden. Med tidigare aspirationer inom ridsporten som på senare år bytt form till en hobby efter jag valt att i stället lägga ett större fokus på min arbetskarriär. Så jag bytte en typ av hästkrafter mot en annan och startade min karriär inom bilbranschen, och har jobbat med det i många år. Jag har även under åren hunnit med att skaffa en utbildning inom E-commerce.

Efter att jag funnit Bonliva så kände jag att det var helt rätt plats för mig att utvecklas både mig som individ och arbetsmässigt. Jag kände att det Bonliva vill göra för en mer gemensam vård var en resa jag vill följa med på. Så nu är jag här och gör min del i att förbättra vården en dag i taget.

Emma Persson

HR-och bemanningsansvarig ssk medicin

Jag är född och uppvuxen i Skåne. Efter att ha jobbat extra inom restaurang- och säljbranschen i 4 år under studierna, samt biträdande chef ett halvår efter studenten – kände jag att jag var redo att gå vidare. Jag packade ihop mitt liv och flyttade till Stockholm.

Jag hamnade på just Bonliva av en slump, jag sökte massor av olika jobb i Stockholm, men Bonliva var det som jag fastnade för direkt. Det kändes helt rätt och jag är mer än nöjd med mitt val. Bonliva är en otrolig arbetsplats på många sätt och vis. Det finaste är vetskapen att man gör allt för att hjälpa vården att bli bättre. Arbetsmiljön på kontoret driver en framåt varje dag tillsammans med alla underbara kollegor som strävar efter samma sak.

Bonliva är en arbetsgivare med väldigt mycket utvecklingsmöjligheter både arbets- och personlighetsmässigt vilket är en väldigt fin egenskap med arbetsplatsen. Jag är så glad över att få vara en del av Bonliva-familjen som sprider en sån positiv energi dagligen. Att lägga sig lycklig på kvällen och längta till jobb är något jag verkligen beundrar.

Wilma Olsson

BEMANNINGSKOORDINATOR SSK MEDICIN

Celine Strokirk

HR- & BEMANNINGSANSVARIG SSK ANOPIVA

Izabelle Ribbenstrand

HR- & BEMANNINGSANSVARIG SSK MEDICIN

Efter ett år utomlands och tre års studier på HR-programmet på Linköpings universitet, har jag nu åter flyttat tillbaka till min hemstad Stockholm. Mina vägar har i sin tur lyckligtvis nu även lett till Bonliva! Tidigare har jag arbetat inom butiksverksamhet samt med rekrytering inom Kriminalvården. På fritiden tar jag gärna en löptur eller går ut och brunchar med mina kompisar. Nu ser jag mycket fram emot att utvecklas inom Bonliva samt ta del av Bonlivas familjära arbetsmiljö och arbete mot en mer jämlik vård!

Lovisa Åkesson

Bemanningskoordinator SSK ANOPIVA

Destiny Englund

HR- & BEMANNINGSANSVARIG SSK ANOPIVA