fbpx

Bemanning och rekrytering – sjuksköterskor/undersköterskor

Team Kommun/Primärvård

Vi i Team Kommun & Primärvård arbetar med ett stort antal vårdgivare spridda över hela landet. Det ger oss goda möjligheter att kunna erbjuda dig som sjuksköterska och undersköterska arbete både nära där du bor, men även längre bort för dig som är mer äventyrslysten! Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter, kalender och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt eller fyll i intresseanmälan här så hör vi gärna av oss till dig!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor samt distriktssköterskor med erfarenhet av hemsjukvård, särskilt boende, avancerad hemsjukvård samt primärvård. Inom primärvården efterfrågas även specialistkompetens från barnsjuksköterskor, barnmorskor och diabetessköterskor. Teamet bemannar även skolsköterskor inom elevhälsan.

Landsbygd

Bonliva symbol

Storstad

Vårdkonsult

på Heltid

eller deltid

Vi förser vårdgivare landet runt med trygga bemanningslösningar och återkommande sjuksköterskor. Vi matchar rätt behov med rätt sköterska, oavsett om det handlar om diabeteskompetens en dag i veckan eller ett heltidsbehov.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUT och SSK Kommun- & Primärvård

Född och uppvuxen i Stockholm med ett stort intresse för hälsa och människor. Genom restaurangbranschen fick jag upp ögonen för personal och började därför studera personal- och arbetslivsprogrammet med inriktning psykologi i Gävle. Att dagligen få känna att jag bidrar till en jämlik sjukvård är anledningen till att jag arbetar på Bonliva. 

Caroline Lundin

HR- och Bemanningssupport Kommun/Primärvård/Fysio- & arbetsterapeuter/Undersköterskor/Medicinska sekreterare

Född och uppvuxen i Nybro, mitt i det småländska glasriket. Sedan mitt yrkesverksamma liv började har jag arbetat för individ och familjeförvaltningen i min hemkommun med persongrupper som tillämpats av LSS och SoL.

Sedan 2018 bor jag numer i Stockholm och är en del av den fantastiska Bonlivafamiljen.

Jag brinner för kontakten med människor och vården i sin helhet. Detta gör Bonliva till den optimala arbetsgivaren där jag kan få besörja verksamheter med kompetent personal inom omsorg och sjukvård där det behövs som mest!

Niklas Åberg

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN/PRIMÄRVÅRD

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Operativ Chef SSK Kommun/Primärvård, Psykiatri, Undersköterskor, Fysio-& arbetsterapeut, Medicinska sekreterare

Född och uppvuxen i Solna där jag spenderade stora delar av min uppväxt. Våren 2018 avslutade jag gymnasiet och därmed även mina år framför skolbänken. Bonliva blev den nya platsen där dagarna skulle spenderas, och som jag njuter! Stora utvecklingsmöjligheter och fantastiska kollegor i kombination med att kunna bidra till en bättre vård för så många som möjligt gör arbetsveckorna till något utöver det vanliga. På fritiden är innebandy ett stort intresse.

Villiam Vikström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

En naturälskare som är född och uppvuxen i staden mellan bergen, nämligen Sundsvall. Jag drivs av långvariga relationer där kundnöjdheten är mitt främsta fokus. Med en bred erfarenhet av personalansvar tar jag mig an uppgifterna med ett brinnande intresse. För mig är det viktigt att få vara med och göra skillnad, därför är Bonliva det självklara valet för mig!

Aaja Daoud

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Född och uppvuxen i Stockholmsområdet, men med ett sedan barnsben brinnande intresse av att få se jordens alla hörn. Med en bakgrund och utbildning inom både medicin och personalvetenskap ger Bonliva mig det bästa av två världar, samt en förhoppning om att kunna göra skillnad för andra. Fritiden tillbringas oftast och helst på resande fot.

Helena Clarin

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT KOMMUN/PRIMÄRVÅRD/FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER

Sofia Othelius

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

David Hesser

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Uppvuxen söder om Stockholm med tidigare erfarenhet av både pension och turism branschen.
Jag skulle beskriva mig själv som en glad, energisk tjej som valde att följa med på Bonlivas resa för att bidra till ett bättre samhälle samt för att ge tillbaka till våra underbara vårdhjältar med en mer jämlik vård.
Mina stora intressen består av poesi, djur samt sport.

Luisa Perea

TJÄNSTLEDIG

Utbildad Sport Manager som är född och uppvuxen i södra Stockholm. I princip hela min släkt arbetar inom vården, vilket har lett till en vision om att förbättra arbetsvillkoren för vårdpersonal. Sport är ett av mina stora intressen och jag tillbringar många kvällar som fotbollstränare. Semestrarna spenderas självklart under ytan då jag är certifierad divemaster.

Oskar Elfström

TJÄNSTLEDIG