Bemanningsföretag Distriktssköterska

TEAM KOMMUN/PRIMÄRVÅRD

Vi i Team Kommun & Primärvård arbetar med ett stort antal vårdgivare spridda över hela landet. Det ger oss goda möjligheter att kunna erbjuda dig som sjuksköterska och undersköterska arbete både nära där du bor, men även längre bort för dig som är mer äventyrslysten! Du hittar ett urval av lediga jobb här men kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter, kalender och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt eller fyll i intresseanmälan här så hör vi gärna av oss till dig!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor samt distriktssköterskor med erfarenhet av hemsjukvård, särskilt boende, avancerad hemsjukvård samt primärvård. Inom primärvården efterfrågas även specialistkompetens från barnsjuksköterskor, barnmorskor och diabetessköterskor. Teamet bemannar även skolsköterskor inom elevhälsan.

Landsbygd

Bonliva symbol

Storstad

VÅRDKONSULT

PÅ HELTID

ELLER DELTID

Vi förser vårdgivare landet runt med trygga bemanningslösningar och återkommande sjuksköterskor. Vi matchar rätt behov med rätt sköterska, oavsett om det handlar om diabeteskompetens en dag i veckan eller ett heltidsbehov.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

OPERATIV CHEF SSK Kommun- & Primärvård

Född och uppvuxen i Nybro, mitt i det småländska glasriket. Sedan mitt yrkesverksamma liv började har jag arbetat för individ och familjeförvaltningen i min hemkommun med persongrupper som tillämpats av LSS och SoL.

Sedan 2018 bor jag numer i Stockholm och är en del av den fantastiska Bonlivafamiljen.

Jag brinner för kontakten med människor och vården i sin helhet. Detta gör Bonliva till den optimala arbetsgivaren där jag kan få besörja verksamheter med kompetent personal inom omsorg och sjukvård där det behövs som mest!

Niklas Åberg

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Född och uppvuxen i Solna där jag spenderade stora delar av min uppväxt. Våren 2018 avslutade jag gymnasiet och därmed även mina år framför skolbänken. Bonliva blev den nya platsen där dagarna skulle spenderas, och som jag njuter! Stora utvecklingsmöjligheter och fantastiska kollegor i kombination med att kunna bidra till en bättre vård för så många som möjligt gör arbetsveckorna till något utöver det vanliga. På fritiden är innebandy ett stort intresse.

Villiam Vikström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Kalmarit som flyttat till Stockholm efter beteende- och personalvetarexamen. Jag har tidigare arbetslivserfarenhet från bland annat omsorg, service och rekrytering men stormtrivs nu i mitt arbete som HR- och bemanningsansvarig för kommun och primärvård. Att vara en del av Bonliva-familjen är fantastiskt, dels för att jag varje dag får arbeta tillsammans med alla kollegor som delar det genuina intresset att bidra till en mer jämlik vård, men också för att jag får möjlighet att skapa långsiktiga relationer med mina konsulter och tillsammans med dem arbeta för att bidra till en starkare vård och omsorg.

Elin Wernersson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Född och uppvuxen i Stockholm med stort intresse för fotboll och mat. Redan innan min student våren 2018 hade jag prövat på många olika yrken men kände att något saknades. Jag blev på senare tid mer intresserad av företagsekonomi. En bra arbetsmiljö med kund i fokus, jämställdhet kollegorna emellan samt bra utvecklingsmöjligheter, gjorde Bonliva till ett självklart val för mig.

Jacob Hägg

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Liam Myrman

HR-och bemanningsansvarig SSK KOMMUN- & PRIMÄRVÅRD

Emma Ljunglöf

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN- & PRIMÄRVÅRD