fbpx

Bemanningsföretag Distriktssköterska

TEAM KOMMUN/PRIMÄRVÅRD

Vi i Team Kommun & Primärvård arbetar med ett stort antal vårdgivare spridda över hela landet. Det ger oss goda möjligheter att kunna erbjuda dig som sjuksköterska och undersköterska arbete både nära där du bor, men även längre bort för dig som är mer äventyrslysten! Du hittar ett urval av lediga jobb här men kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter, kalender och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt eller fyll i intresseanmälan här så hör vi gärna av oss till dig!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade sjuksköterskor samt distriktssköterskor med erfarenhet av hemsjukvård, särskilt boende, avancerad hemsjukvård samt primärvård. Inom primärvården efterfrågas även specialistkompetens från barnsjuksköterskor, barnmorskor och diabetessköterskor. Teamet bemannar även skolsköterskor inom elevhälsan.

Landsbygd

Bonliva symbol

Storstad

VÅRDKONSULT

PÅ HELTID

ELLER DELTID

Vi förser vårdgivare landet runt med trygga bemanningslösningar och återkommande sjuksköterskor. Vi matchar rätt behov med rätt sköterska, oavsett om det handlar om diabeteskompetens en dag i veckan eller ett heltidsbehov.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUT och SSK Kommun- & Primärvård

Född och uppvuxen i Nybro, mitt i det småländska glasriket. Sedan mitt yrkesverksamma liv började har jag arbetat för individ och familjeförvaltningen i min hemkommun med persongrupper som tillämpats av LSS och SoL.

Sedan 2018 bor jag numer i Stockholm och är en del av den fantastiska Bonlivafamiljen.

Jag brinner för kontakten med människor och vården i sin helhet. Detta gör Bonliva till den optimala arbetsgivaren där jag kan få besörja verksamheter med kompetent personal inom omsorg och sjukvård där det behövs som mest!

Niklas Åberg

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN/PRIMÄRVÅRD

Född och uppvuxen i Solna där jag spenderade stora delar av min uppväxt. Våren 2018 avslutade jag gymnasiet och därmed även mina år framför skolbänken. Bonliva blev den nya platsen där dagarna skulle spenderas, och som jag njuter! Stora utvecklingsmöjligheter och fantastiska kollegor i kombination med att kunna bidra till en bättre vård för så många som möjligt gör arbetsveckorna till något utöver det vanliga. På fritiden är innebandy ett stort intresse.

Villiam Vikström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

De senaste tre åren har jag utbildat mig till beteendevetare och jobbat som personlig assistent, och det känns så roligt att nu få omsätta all den teoretiska kunskapen i praktiken. Förutom att arbeta och umgås med människor tycker jag väldigt mycket om popcorn, ställa frågor och resa. Jag är även expert på frukosten och skulle kunna äta det till dagens alla måltider!

Anledningen till varför jag sökte till Bonliva? Jag ville få möjligheten att i mitt dagliga arbetet få bidra till bättre vård och omsorg. Detta då det känns så otroligt viktigt och rätt i tiden. Det känns så fint att vara en del av Bonliva- familjen och kunna arbeta för att kunna erbjuda våra medmänniskor ett bättre liv. Jag ser så mycket framemot att vara en del av denna resa och utveckling!

Sofia Othelius

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Född och uppvuxen i Stockholm. Glad kille med mycket energi, gillar träning, att unna mig trevliga restaurangbesök & museum är aldrig fel. Har tidigare arbetat med juice och fastigheter, men det var något som saknades. Förändring.

Förändring är något jag alltid velat bidra till, förändringen till att göra något bättre. Bonliva hjälper mig till att skapa en bättre värld inom vården. Vad är bättre än förändringen att kunna hjälpa till där det behövs som mest? Har hittat mitt andra hem!

David Hesser

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE PRIMÄRVÅRD

Född och uppvuxen i Stockholm, men har hunnit flyttat runt en del under mina 26 år. Förutom att flytta runt har jag också hunnit med att studera på Stockholm business School och en sväng på sjuksköterskeprogrammet. Mitt intresse för att driva andra personer framåt och följa deras utveckling kommer från mina år som fotbollstränare. Jag föredrar att arbeta som ett team och sätter alltid laget före jaget.

Strävan efter att skapa en mer jämlik vård och omsorg fick mig att söka till Bonliva-familjen. Efter att ha jobbat många år inom äldreomsorgen och haft vårdpersonal som kollegor, finns det ingen annan yrkeskategori jag har mer respekt och förståelse för. Att få vara med och bidra till en mer jämlik vård, och samtidigt förbättra vårdpersonalens förutsättningar, gör att jag går till jobbet varje dag med ett stort leende på läpparna. På fritiden hittar ni mig på söderstadion eller omgiven av vänner på något hak på söder.

Linn Karlsson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Kalmarit som flyttat till Stockholm efter beteende- och personalvetarexamen. Jag har tidigare arbetslivserfarenhet från bland annat omsorg, service och rekrytering men stormtrivs nu i mitt arbete som HR- och bemanningsansvarig för kommun och primärvård. Att vara en del av Bonliva-familjen är fantastiskt, dels för att jag varje dag får arbeta tillsammans med alla kollegor som delar det genuina intresset att bidra till en mer jämlik vård, men också för att jag får möjlighet att skapa långsiktiga relationer med mina konsulter och tillsammans med dem arbeta för att bidra till en starkare vård och omsorg.

Elin Wernersson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG SSK KOMMUN & PRIMÄRVÅRD

Född och uppvuxen i Stockholm med stort intresse för fotboll och mat. Redan innan min student våren 2018 hade jag prövat på många olika yrken men kände att något saknades. Jag blev på senare tid mer intresserad av företagsekonomi. En bra arbetsmiljö med kund i fokus, jämställdhet kollegorna emellan samt bra utvecklingsmöjligheter, gjorde Bonliva till ett självklart val för mig.

Jacob Hägg

HR- och bemanningsansvarig SSK Kommun & Primärvård

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Operativ Chef SSK Kommun/Primärvård, Undersköterskor, Fysio-& arbetsterapeut, Medicinska sekreterare

En naturälskare som är född och uppvuxen i staden mellan bergen, nämligen Sundsvall. Jag drivs av långvariga relationer där kundnöjdheten är mitt främsta fokus. Med en bred erfarenhet av personalansvar tar jag mig an uppgifterna med ett brinnande intresse. För mig är det viktigt att få vara med och göra skillnad, därför är Bonliva det självklara valet för mig!

Aaja Daoud

FÖRÄLDRALEDIG