fbpx

Sjuksköterskebemanning

SÅ DU ÄR SJUKSKÖTERSKA
DU BEHÖVS!

Vi är bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska – vi har bred erfarenhet av sjuksköterskebemanning och förstår din yrkeskår. Utan er sjuksköterskor stannar vården upp, och ni är ovärderliga för helheten med ert engagemang, erfarenhet och kunskap.

VAD ÄR BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

En bemanningssjuksköterska jobbar på konsultbasis. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill arbeta – på heltid som konsult eller extra vid sidan av ditt fasta jobb. Söker du variation i arbetslivet är livet som bemanningssjuksköterska på Bonliva det rätta valet för dig.

JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

Hör gärna av dig till en av våra nischade bemanningsansvariga om du är nyfiken på att jobba som hyrsjuksköterska / bemanningssjuksköterska och diskutera något av våra lediga jobb. När du väljer att jobba på vårt bemanningsföretag för sjuksköterskor har du möjlighet att välja när och hur mycket du vill jobba. Tillsammans ser vi över vad som skulle passa dig bäst utifrån din egna livshorisont och kalender. Vi finns bara ett knapptryck bort.

WE CONNECT CARE.

 

FOKUSERA PÅ DET

DU ÄR BÄST PÅ

Vi är specialiserade på sjuksköterskebemanning och hjälper dig med allt som händer runt dig under ditt vårduppdrag som sjuksköterska på bemanning via Bonliva.

HUR ÄR DET ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

Som bemanningssjuksjuterska hos Bonliva får du välja mellan att arbeta som underleverantör eller löntagare. Du får alltid en fast kontaktperson som finns där för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Vi sköter på det praktiska, såsom resor, boende, utbetalningar, avtal, försäkringar osv. så att du kan fokusera på det du är bäst på. Kontakta oss gärna för mer information.

Du är hjältematerial.  Så här funkar livet som vårdkonsult

 

Vi har dedikerade team inom alla våra områden inom sjuksköterskebemanning

Välj ditt område nedan för att se ditt team:

Oftalmologi

Medicin

Kommun & Primärvård

Radiologi

Psykiatri

TRÄFFA ELIN

”Jag styr helt själv hur och när jag vill jobba som hyrsjuksköterska, på så sätt anpassar jag jobbet efter livet och inte tvärtom som många andra.”

– Elin Johansson, bemanningssjuksköterska

 

Läs hela intervjun med Elin