Bemanning sjuksköterska / bemanningsföretag sjuksköterska

ARBETA SOM SJUKSKÖTERSKA
INOM BEMANNING!

Arbeta inom bemanning som sjuksköterska via Bonliva. Vi är ett rikstäckande bemanningsföretag för dig som sjuksköterska – vi har bred erfarenhet av sjuksköterskebemanning och har förståelse för din yrkeskår. Utan er sjuksköterskor stannar vården upp, och ni är ovärderliga för helheten med ert engagemang, erfarenhet och kunskap.

VAD ÄR BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

En bemanningssjuksköterska jobbar på konsultbasis. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill arbeta – på heltid som konsult eller extra vid sidan av ditt fasta jobb. Söker du variation i arbetslivet är livet som bemanning-sjuksköterska på Bonliva det rätta valet för dig.

JOBBA SOM SJUKSKÖTERSKA (BEMANNING)?

Är du nyfiken på att jobba som bemanning-sjuksköterska eller hyrsjuksköterska? Då ser vi gärna att du hör av dig till en av våra nischade bemanningsansvariga för att diskutera något av våra lediga jobb. Vi skräddarsyr ett uppdrag för dig inom Bonlivas sjuksköterskebemanning.

BEMANNINGSFÖRETAG SJUKSKÖTERSKA

Att jobba som sjuksköterska inom bemanningsföretag innebär att du väljer själv när, var och hur mycket du vill jobba. Med tanke på att vi är ett ledande bemanningsföretag för sjuksköterskor kan vi erbjuda mängder av uppdrag, oavsett om du vill jobba på heltid eller deltid, här i Sverige eller som sjuksköterska i Norge. Tillsammans ser vi över vad som passar dig bäst utifrån din livshorisont och kalender. Vi finns bara ett knapptryck bort.

WE CONNECT CARE.

 

FOKUSERA PÅ DET

DU ÄR BÄST PÅ

Få bemanningsuppdrag som sjuksköterska via oss och fokusera på det du är bäst på. Vi är specialiserade på sjuksköterskebemanning och hjälper dig med allt som händer runt dig under ditt vårduppdrag som sjuksköterska på bemanning via Bonliva. 

HUR ÄR DET ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

När du väljer att arbeta som bemanningssjuksköterska via Bonliva får du välja mellan att arbeta som underleverantör eller löntagare. Du får alltid en fast kontaktperson som finns där för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Vi sköter det praktiska, såsom resor, boende, utbetalningar, avtal, försäkringar osv., så att du kan fokusera på det du är bäst på. Kontakta oss gärna för mer information.

LÖN OCH VILLKOR SOM BEMANNING-SJUKSKÖTERSKA

Din lön som bemanning-sjuksköterska hos Bonliva är alltid marknadsmässig och konkurrenskraftig. Lönen är individuell och påverkas bland annat av faktorer som arbetsplats, arbetsuppgifter och arbetsbelastning. Du har även rätt till sjuklön enligt lag. Som bemanningssköterska väljer du själv om du vill jobba som anställd eller via eget bolag. Här kan du läsa mer om en hyrsjuksköterskas lön hos Bonliva.

Du är hjältematerial.  Så här funkar livet som vårdkonsult

 

Vi har dedikerade team inom alla våra områden inom sjuksköterskebemanning

Välj ditt område nedan för att se ditt team:

Oftalmologi

Medicin

Kommun & Primärvård

Radiologi

Psykiatri

TRÄFFA ELIN

”Jag styr helt själv hur och när jag vill jobba som hyrsjuksköterska, på så sätt anpassar jag jobbet efter livet och inte tvärtom som många andra.”

– Elin Johansson, bemanningssjuksköterska

 

Läs hela intervjun med Elin