fbpx

Sjuksköterskebemanning

SÅ DU ÄR SJUKSKÖTERSKA
DU BEHÖVS!

Vi är bemanningsföretaget för dig som sjuksköterska – vi har bred erfarenhet av sjuksköterskebemanning och förstår din yrkeskår. Utan er sjuksköterskor stannar vården upp, och ni är ovärderliga för helheten med ert engagemang, erfarenhet och kunskap.

Hör gärna av dig till en av våra nischade bemanningsansvariga om du är nyfiken på att arbeta som bemanningssjuksköterska och diskutera något av våra lediga jobb. Tillsammans ser vi över vad som skulle passa dig bäst utifrån din egna livshorisont och kalender. Vi finns bara ett knapptryck bort.

WE CONNECT CARE.

 

FOKUSERA PÅ DET

DU ÄR BÄST PÅ

Vi är specialiserade på sjuksköterskebemanning och hjälper dig med allt som händer runt dig under ditt vårduppdrag.

Som bemanningssjuksköterska hos oss på Bonliva får du ett team som tar hand om dig hela vägen. Vi sköter det praktiska kring ditt uppdrag, ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv, samt att du sover på den skönaste kudden om du sover borta på annan ort. Vilket gör det lättare för dig att fokusera på arbetet inom din betydelsefulla del som bemanningssjuksköterska, och att du ska må bra längs vägen.

Du är hjältematerial.  Så här funkar vårdbemanning

Vi har dedikerade team inom alla våra områden inom sjuksköterskebemanning

Välj ditt område nedan för att se ditt team:

Oftalmologi

Medicin

Kommun & Primärvård

Radiologi

Psykiatri

TRÄFFA ELIN

”Jag styr helt själv hur och när jag vill jobba som hyrsjuksköterska, på så sätt anpassar jag jobbet efter livet och inte tvärtom som många andra.”

– Elin Johansson, bemanningssjuksköterska

 

Läs hela intervjun med Elin