fbpx

BEMANNING INOM PSYKOLOGI

SÅ DU ÄR PSYKOLOG

DU BEHÖVS!

Vill du jobba som psykolog på konsultbasis? Vi är specialiserade på psykologbemanning och hjälper dig gärna längs vägen. Genom att matcha våra vårdkonsulter med uppdrag som matchar både livsstil och kompetens bidrar vi tillsammans till ett bättre liv. Vi förser skola, barn- och ungdomspsykiatrin, vuxenpsykiatrin, habilitering, primärvården, LVM samt LVU-hem över hela landet med erfarna psykologer och psykoterapeuter.

JOBBA SOM PSYKOLOG FÖR ETT HÅLLBART LIV

Vi samarbetar med kommun, region och privata aktörer där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Detta för att kunna garantera att varje patient och klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation.

Jobba som psykolog på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt, vi finns bara ett knapptryck bort.

BLI PSYKOLOGKONSULT

VI BEMANNAR INOM:

Skola, primärvård, behandlingshem, barn- och ungdomspsykiatri samt vuxenpsykiatri.

Långsiktighet

Bonliva symbol

Utveckling

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Är du intresserad av att jobba som psykolog? Då har du hamnat helt rätt. Vi kan psykologbemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi ser till att de praktiska bitarna faller på plats och besvarar samtliga frågor som du funderar över. Fokusera på att hitta balansen mellan arbetsliv och privatliv och lägg över allt som har med avtal och eventuell resa och boende till oss!

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning

JOBBA SOM PSYKOLOG

BLI KONSULT

Att jobba som psykologkonsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns att finna i hela landet och utgörs av både primärvården, behandlingshem och skolor samt av barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin. Oavsett vilken specialisering du har kan du jobba som psykologkonsult hos oss – vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg!

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer från de norra delarna av huvudstaden och efter gymnasiet, åtta månaders campande, seglande och surfande i Oceanien slängde jag mig rakt ut i arbetslivet och blev så småningom butikschef för en klädesbutik. Mina många år som ansvarig för butiken gav mig mycket erfarenhet och utvecklade mitt ledarskap. Att idag få hjälpa vården känns väldigt betydelsefullt. Nu när jag vet hur situationen ser ut, hoppas jag att min insats blir en del av Bonlivas goda gärning. Om du inte finner mig hemma framför en tallrik med god mat, (är jag den enda som älskar mat?), hoppas jag vara på ett flygplan till sydligare breddgrader tillsammans med mina vänner.

Josephine Höök

Operativ Chef Psykolog, Bonliva Care

Efter mina i 3 år inom LSS:en i Norge, beslutade jag mig för att komma hem igen. Jag halkade rakt in i detaljhandelsbranschen och arbetade som både säljare och butikschef, vilket var väldigt roligt! Där hade jag förmånen att träffa vänner för livet som idag arbetar på Bonliva, och det var så som jag kom i kontakt med Bonliva och med vårdbemanning.
Nu, några år senare, kan jag säga att jag har haft äran att arbeta med läkare, fysio- och arbetsterapeuter och nu tillsammans med psykologer. Jag ser fram emot det som kommer att bli en mycket spännande och lärorik resa tillsammans med både teamet och psykologerna!

Winta Abraham

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG PSYKOLOG

Göteborgare som direkt efter studenten flyttade ner till Lund för studier inom Service Management. Lund bjöd på en otroligt rolig tid och jag tog bland annat ett sabbatsår för att arbeta heltid på studentnation. Efter examen i Lund packade jag ihop studentlägenheten och flyttade till Stockholm för ett besök i tech-branschen. Där arbetade jag främst med ett nystartat projekt där fokus var att erövra den amerikanska marknaden. När jag sedan fick höra om en öppning på Bonliva väntade jag inte en sekund med att lämna in min ansökan. Det känns fantastiskt att ha möjligheten att göra skillnad, och samtidigt ha väldigt kul på kuppen.

Utanför jobbet umgås jag gärna med vänner & familj, äter god mat och besöker nya platser. Ni kan även hitta mig i en squashhall eller med mitt nystartade korpenlag i innebandy!

Jonas Lotzman

HR- och bemanningsansvarig Psykolog