fbpx

BEMANNING INOM PSYKOLOGI

Så du är psykolog
Du behövs!

Vill du jobba som psykolog? Vi är specialiserade på psykologbemanning. Genom att matcha våra vårdkonsulter med uppdrag som matchar både livsstil och kompetens bidrar vi tillsammans till ett bättre liv. Följ oss gärna här om du vill, för kontinuerliga aktiviteter och nyheter samt ett urval av lediga jobb – för dig som psykolog. Vi finns bara ett knapptryck bort.

VI BEMANNAR INOM:

Skola, primärvård, behandlingshem, barn- och ungdomspsykiatri samt vuxenpsykiatri.

Långsiktighet

Bonliva symbol

Utveckling

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Är du intresserad av att jobba som psykolog? Då har du hamnat helt rätt. Vi kan psykologbemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer från de norra delarna av huvudstaden och efter gymnasiet, åtta månaders campande, seglande och surfande i Oceanien slängde jag mig rakt ut i arbetslivet och blev så småningom butikschef för en klädesbutik. Mina många år som ansvarig för butiken gav mig mycket erfarenhet och utvecklade mitt ledarskap. Att idag få hjälpa vården känns väldigt betydelsefullt. Nu när jag vet hur situationen ser ut, hoppas jag att min insats blir en del av Bonlivas goda gärning. Om du inte finner mig hemma framför en tallrik med god mat, (är jag den enda som älskar mat?), hoppas jag vara på ett flygplan till sydligare breddgrader tillsammans med mina vänner.

Josephine Höök

Operativ Chef Psykolog & Socionom

Glad personalvetare från Göteborg med erfarenhet av service, bemanning och rekrytering. Som HR-och Bemanningsansvarig på Bonliva uppskattar jag möjligheten att få möta så många inspirerande människor i mitt dagliga arbete. Jag är även glad för att vara med och bidra till ett hälsosammare och friskare Norden.

Mikaela Görrel

HR- och Bemanningsansvarig Psykologer

Norrortstjej med kärlek för djur & natur. Mångårig erfarenhet inom administration och en utbildning inom eventprojektledning i ryggen. Brinner för ordning och reda, därav är tjänsten bemanningssupport på Bonliva som klippt och skuren för mig. Att jag dessutom dagligen är med och bidrar till en mer jämlik vård är som grädde på det välvispade moset. När jag inte jobbar ordnar jag gärna extravaganta middagar för mina nära och kära.

Beatrice Hedrén

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG PSYKOLOG

Winta Abraham

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG PSYKOLOG

Har en bakgrund inom sälj och har alltid haft ett stort intresse för att jobba med människor. Att få vara med och bidra till en mer jämlik vård är fantastiskt. Vid sidan av min tjänst på Bonliva utbildar jag mig till HR-specialist.

Jag är omtänksam, glad och har alltid nära till skratt. Är väldigt tävlingsinriktad.

Det bästa jag vet är att resa och att upptäcka nya platser. Jag umgås ofta med familj och vänner, tränar och äter gärna god mat. 

Angelica Panday

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT PSYKOLOG / SOCIONOM