Psykologkonsult / Bemanning psykolog

JOBBA SOM PSYKOLOG

INOM BEMANNING

Jobba som psykologkonsult inom bemanning via Bonliva. Vi är specialister på bemanning för psykologer och hjälper dig gärna längs vägen med att hitta nya uppdrag

Genom att matcha våra vårdkonsulter med uppdrag som matchar både livsstil och kompetens bidrar vi tillsammans till ett bättre liv. Vi är ett rikstäckande bemanningsföretag för dig som psykolog och vi förser skola, barn- och ungdomspsykiatrin, vuxenpsykiatrin, habiliteringen, primärvården, LVM- samt LVU-hem över hela landet med erfarna psykologer.

BEMANNINGPSYKOLOG FÖR ETT HÅLLBART LIV

Vi samarbetar med kommun, region och privata aktörer där vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna. Detta för att kunna garantera att varje patient och klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Som en av Sveriges ledande aktörer inom bemanning av psykologer tar vi på oss det stora ansvaret att se till varje enskild patients bästa. För oss är det en självklarhet för att kunna leda vård och omsorg in på en mer jämlik väg.

Via Bonliva får du chansen att jobba som psykolog på konsultbasis och bli matchad med uppdrag som passar dig och din ambition. Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt, vi finns bara ett knapptryck bort.

BLI PSYKOLOGKONSULT

VI BEMANNAR INOM:

Skola, primärvård, behandlingshem, barn- och ungdomspsykiatri samt vuxenpsykiatri.

Långsiktighet

Bonliva symbol

Utveckling

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Är du intresserad av att jobba som psykolog? Då har du hamnat helt rätt. Vi kan psykologbemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi ser till att de praktiska bitarna faller på plats och besvarar samtliga frågor som du funderar över. Fokusera på att hitta balansen mellan arbetsliv och privatliv och lägg över allt som har med avtal och eventuell resa och boende till oss!

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning

BLI KONSULT

HOS BONLIVA

Att jobba som konsult genom oss på Bonliva innebär att du får en trygg anställning med goda villkor och som ger dig flexibla arbetslösningar. Du får ett engagerat team som stöttar dig i dina uppdrag och som hjälper till med allt det praktiska – från resa och boende till avtal.

Våra uppdragsgivare finns i hela landet och utgörs av både primärvården, behandlingshem och skolor samt av barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin. Oavsett vilken specialisering du har kan du arbeta som psykolog hos oss – vi matchar dig med ett uppdrag som passar dig!

Följ med oss på resan mot en jämlik vård och omsorg!

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Så du vill jobba som psykologkonsult? Välkommen att ansluta dig till teamet. Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Efter mina i 3 år inom LSS:en i Norge, beslutade jag mig för att komma hem igen. Jag halkade rakt in i detaljhandelsbranschen och arbetade som både säljare och butikschef, vilket var väldigt roligt! Där hade jag förmånen att träffa vänner för livet som idag arbetar på Bonliva, och det var så som jag kom i kontakt med Bonliva och med vårdbemanning.
Nu, några år senare, kan jag säga att jag har haft äran att arbeta med läkare, fysio- och arbetsterapeuter och nu tillsammans med psykologer. Jag ser fram emot det som kommer att bli en mycket spännande och lärorik resa tillsammans med både teamet och psykologerna!

Winta Abraham

Operativ Chef, Team Psykolog

Född och uppvuxen i en liten fiskeby nere i Skåne. Flyttade till Stockholm 2014 och trivs som fisken i vattnet! Är just nu inne på mitt sista år som ekonomistudent och jobbar 50 % här på Bonliva. På fritiden tycker jag det är väldigt trevligt att springa, dricka goda drinkar och umgås med vänner.

Nelly Jansson

HR-och bemanningsansvarig psykolog

Natali Lestaric

BEMANNINGSKOORDINATOR TEAM OMSORG

Gilava Kiabi Elmqvist

HR- & BEMANNINGSANSVARIG TEAM PSYKOLOG

Maria Dovärn

FÖRÄLDRALEDIG