LÄKARBEMANNING INOM RADIOLOGI

TEAM RADIOLOGI

Det är vi som arbetar med bemanning av radiologer, mammografiläkare samt neuroradiologer. Vi kan erbjuda dig uppdrag efter dina önskemål och intressen och brinner för ökad patientsäkerhet med hjälp av trygga bemannings- och rekryteringslösningar. Vill du vara med och förbättra svensk sjukvård? Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Radiologer inom subspecialiteterna allmänradiologi, MR, neuroradiologi, CT, UL och interventioner samt bröstradiologer inom mammografi

Patientsäkerhet

Bonliva symbol

Arbetsmiljö

FÖRBÄTTRING
& UTVECKLING

Brinner du för att stärka upp där det som mest behövs samt vill utvecklas inom din yrkeskategori i kombination med spännande uppdrag – skräddarsytt efter dina drivkrafter, erfarenhet och drömmar? Varmt välkommen in med din intresseanmälan!

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

OPERATIV CHEF Team Läkare Radiologi/Kirurgi/Ortopedi/Anestesi

Uppvuxen i Karlstad, men flyttade till Stockholm efter studenten 2019 för att plugga. Läser nu min sista termin på personalvetarprogrammet på Stockholms Universitet.

Som person är jag utåtriktad och social, tycker om att umgås och skratta med människor. Gillar att träna, läsa, och att dricka vin med kompisar. Min bästa serie är the office och jag älskar Melodifestivalen!

En kompis rekommenderade mig att söka mig till Bonliva, och jag trivs jättebra! Känns roligt och viktigt att få vara med och bidra till en mer jämlik vård.

Ida Thorildsson

HR- OCH BEMANNINGSKOORDINATOR Radiologi/Kirurgi/Ortopedi

Dennis Leal

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE RADIOLOGI/OFTALMOLOGI