BEMANNING PSYKIATRI LÄKARE

TEAM PSYKIATRI

Vi är ett team samspelta personer som arbetar dedikerat med bemanning av specialister inom psykiatri och psykologi. Vi arbetar nischat mot psykiatriska vårdgivare över hela landet, vilket gör att vi får en mycket god inblick i deras dagliga rutiner och behov.

Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Psykiater, Barn- och ungdomspsykiater, Rättspsykiater, Äldrepsykiater.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Uppvuxen så långt söder man kan komma i vårt avlånga land men har inte anammat den skånska dialekten. Utbildad vid Uppsala Universitet i företagsekonomi och efter en sväng i Startup-världen hamnade jag på Bonliva. Det som gjorde att jag fastnade för denna bransch är möjligheten att bygga långsiktiga relationer och den passion mina kollegor visar för det arbete vi gör. Utmana mig gärna på valfri racketsport.

Edward Lindeberg

Operativ Chef Läkare Psykiatri & Medicin

Född och uppvuxen i Gävle men bott och arbetat i Stockholm sedan 2000. Utbildad sjuksköterska och har tillbringat större delen av yrkeslivet inom akutsjukvården men har tjänstgjort inom läkarbemanning och konsultbranschen sedan 2008. Har nu en tjänst hos Bonliva där jag tillsammans med kollegor inom samtlig läkarbemanning arbetar för ett hållbart och långsiktigt bemanningsarbete hos våra vårdgivare framåt. Jag personligen har också extra mycket erfarenhet av just bemanning inom psykiatrin. På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar och reser så ofta jag kan – många städer i Östeuropa hör till mina favoritresmål!

Johnny Kreft

Verksamhetsutvecklare

Född och uppvuxen i centrala Stockholm men bytte för några år sedan hemmastaden för studier i underbara Uppsala och är nu i sällskap av en kandidatexamen i ekonomi tillbakaflyttad. Med en härlig blandning av tidigare erfarenheter som personlig assistent, inom mäklarbranschen och som säljare är det grymt att ha hamnat på Bonliva. Att få vara en del av, och dela företagets värderingar och vision om att bidra till en jämlik vård gör arbetet väldigt betydelsefullt och jag hoppas dagligen kunna göra skillnad i människors liv. Att lyfta skrot, plinka på gitarren och matlagningsförsök är favoritsysslorna på fritiden.

Axel Holmgren

HR- och bemanningsspecialist Läkare Psykiatri

Född och uppvuxen i Stockholm och har studerat Key Account Management på IHM Business School. Efter många år i golfbranschen vill jag nu bidra till en bättre vård. Jag brinner för service och att skapa en bättre tillvaro för alla runt omkring mig. Hittar man mig inte på kontoret så hittar man mig på golfbanan!

Tobias Granlund

HR- och bemanningsspecialist Läkare Psykiatri

Har precis flyttat hem till Skälby efter tre års studier av Human Resource i Jönköping. I programmet ingick en praktikperiod på 5 veckor som genomfördes på Bonliva, här fick jag direkt kastas in i hetluften och fastnade direkt för företagets sociala och fartfyllda kultur! Jag fortsatte under sommaren på Bonliva så när studierna väl avslutades föll det naturligt att påbörja mitt arbetsliv här och hjälpa sjukvården runtom i Sverige. På fritiden är jag väldigt aktiv där alla former av sport intresserar mig både fysiskt och genom att kolla på TV. Om det inte handlar om sport så umgås jag gärna med familj och vänner där god mat är centralt.

William Lennartsson

Bemanningskoordinator läkare psykiatri & medicin

Född i Dalarna, uppvuxen i Gävle och nu har jag hittat till Stockholm efter några års studier i Uppsala där jag tog min examen i Freds- och Utvecklingsstudier. De senaste åren har jag varit överallt och ingenstans i Sverige och i världen för att göra bland annat praktik, utlandsstudier och jobba.

Därför känns det helt rätt att jag nu landat hos Bonliva-familjen som tog emot mig med öppna armar. Här får jag göra det jag gör helst och även bäst, att möta folk från olika kulturer och i helt unika livssituationer, bygga relationer med dem och samtidigt bidra till en jämlik vård. Perfekt.

Yasmine Kinnunen

HR-och bemanningsansvarig läkare medicin

Uppvuxen i Upplands Väsby och kommer ifrån bilbranschen sen tidigare, där har jag varit i 4 år både som säljare och försäljningschef. Jag kände att jag ville prova något helt nytt och blev rekommenderad av flera bekanta som arbetar på Bonliva att söka hit – och på den vägen är det! På fritiden försöker jag hålla mig i trim så gott det går och spenderar väldigt mycket tid med min sambo och mina vänner.

Johannes Jansson

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE PSYKIATRI

Patient

Bonliva symbol

Konsult

Läkarbemanning Psykiatri

JÄMLIK VÅRD – ÖVER HELA LANDET

Vi leds av vår vision och strävar efter att varje dag skapa en mer jämlik vård över hela landet. Det gör vi tillsammans genom att erbjuda uppdrag på olika typer av arbetsplatser med både korttids- och långtidsuppdrag. Konsultens, vårdgivarens och patientens intresse är alltid vårt fokus och genomsyrar arbetet vi i Team-Psykiatri gör.

Utan dig, inget liv.