fbpx

bemanning Psykiatri

Team Psykiatri

Vi är ett team samspelta personer som arbetar dedikerat med bemanning av specialister inom psykiatri och psykologi. Vi arbetar nischat mot psykiatriska vårdgivare över hela landet, vilket gör att vi får en mycket god inblick i deras dagliga rutiner och behov.

Vi kommer publicera utvalda lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Psykiater, Barn- och ungdomspsykiater, Rättspsykiater, Äldrepsykiater.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

 

Född och uppvuxen i Gävle men bott och arbetat i Stockholm sedan 2000. Utbildad sjuksköterska och har tillbringat större delen av yrkeslivet inom akutsjukvården men har tjänstgjort inom läkarbemanning och konsultbranschen sedan 2008. Har en ny tjänst hos Bonliva där jag tillsammans med kollegor inom samtlig läkarbemanning ska arbeta för ett hållbart och långsiktigt bemanningsarbete hos våra vårdgivare framåt. Jag personligen har också extra mycket erfarenhet av just bemanning inom psykiatrin. På fritiden umgås jag gärna med vänner, tränar och reser så ofta jag kan – många städer i Östeuropa hör till mina favoritresmål!

Johnny Kreft

Bemanningsansvarig Läkare Psykiatri / Försäljningsansvarig

Född och uppvuxen i centrala Stockholm men bytte för några år sedan hemmastaden för studier i underbara Uppsala och är nu i sällskap av en kandidatexamen i ekonomi tillbakaflyttad. Med en härlig blandning av tidigare erfarenheter som personlig assistent, inom mäklarbranschen och som säljare är det grymt att ha hamnat på Bonliva. Att få vara en del av, och dela företagets värderingar och vision om att bidra till en jämlik vård gör arbetet väldigt betydelsefullt och jag hoppas dagligen kunna göra skillnad i människors liv. Att lyfta skrot, plinka på gitarren och matlagningsförsök är favoritsysslorna på fritiden.

Axel Holmgren

HR- och bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Född och uppvuxen i Stockholm och har studerat Key Account Management på IHM Business School. Efter många år i golfbranschen vill jag nu bidra till en bättre vård. Jag brinner för service och att skapa en bättre tillvaro för alla runt omkring mig. Hittar man mig inte på kontoret så hittar man mig på golfbanan!

Tobias Granlund

HR- och bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Född och uppvuxen i Halmstad med ett stort intresse för fotboll, vänner, resor och god mat. Efter flera års arbete på ett klinisk kemiskt laboratorium för veterinärmedicin samt en personalvetarexamen från Uppsala Universitet, gick flytten till Stockholm och Bonliva. Jag brinner för att skapa en bättre och mer jämlik vård oavsett om det gäller människor eller djur.

Fredrik Jansson

EKONOMI- & LÖNEASSISTENT

Uppvuxen så långt söder man kan komma i vårt avlånga land men har inte anammat den skånska dialekten. Utbildad vid Uppsala Universitet i företagsekonomi och efter en sväng i Startup-världen hamnade jag på Bonliva. Det som gjorde att jag fastnade för denna bransch är möjligheten att bygga långsiktiga relationer och den passion mina kollegor visar för det arbete vi gör. Utmana mig gärna på valfri racketsport.

Edward Lindeberg

HR- och bemanningsansvarig Läkare Psykiatri

Uppväxt i Dalarna där jag alltid har arbetat med människor, senast administrativt på en advokatbyrå innan jag tog steget att flytta till Stockholm för att testa något nytt. Jag drogs till Bonliva för att jag har ett stort intresse av att hjälpa människor och vill gärna bidra till en bättre och tryggare vård. En passion i livet är att resa och besöka olika ställen runt om i världen.

Caroline Andersson

Föräldraledig

Jag är en glad och nyfiken tjej som är uppväxt norr om Stockholm och har under en stor del av mitt liv tillbringat min tid åt fotboll och innebandy.
Har en personalvetarexamen från Stockholms Universitet och brinner för att hjälpa andra människor. Jag fastnade för Bonliva för att jag tillsammans med mina kollegor får möjligheten att bidra till en mer jämlik vård.

Hanna Åkermark

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT LÄKARE PSYKIATRI

Patient

Bonliva symbol

Konsult

Läkarbemanning Psykiatri

Jämlik vård – Över hela landet

Vi leds av vår vision och strävar efter att varje dag skapa en mer jämlik vård över hela landet. Det gör vi tillsammans genom att erbjuda uppdrag på olika typer av arbetsplatser med både korttids- och långtidsuppdrag. Konsultens, vårdgivarens och patientens intresse är alltid vårt fokus och genomsyrar arbetet vi i Team-Psykiatri gör.

Utan dig, inget liv.