fbpx

LÄKARBEMANNING INOM PRIMÄRVÅRD

TEAM PRIMÄRVÅRD

Vi i team primärvård är specialister på läkarbemanning inom primärvård. Vårt uppdrag är att skapa en bättre och hållbar lösning för våra konsulter och vårdgivare. Via Bonliva kan du jobba som läkare inom primärvård på konsultbasis och du har även möjligheten att jobba som stafettläkare. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade läkare, allmänläkare/distriktsläkare, läkare inom företagshälsovård, akutläkare med bred bakjourskompetens, skolläkare

Jämlik vård

Bonliva symbol

Förbättringsglädje

VI TAR ANSVAR
HELA VÄGEN

Vår ambition är att ni ska arbeta tryggt med oss under uppdragen och vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för er. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Utbildad MSK och USK och har tillbringat större delen yrkeslivet inom handikappomsorgen och Socialförvaltningen söder om Stockholm. Arbetat som boendestödjare samt enhetschef på en av de mer livliga gruppbostäderna i kommunen med mycket hot och våld. Kort sagt har jag alltid arbetat med människor och relationsbyggande i olika former. Att byta och arbeta för Bonliva, känns nu i efterhand som en given väg för mig och jag får använda mycket av de erfarenheter jag har samlat på mig och skapa relationer, allt i en härlig, stimulerande blandning. Jag har fyra vuxna barn, stor hårig hund och en mycket fin make. Jag tränar en hel del och njuter av och med familjen på fritiden.

Susanne Aspberg

HR- och bemanningsspecialist Läkare Primärvård & Anestesi

Född på den skånska landsbygden och har en stor kärlek till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Hamnade på en catwalk i Milano som sedan höll mig kvar ett par månader och där jag tidigt började bygga relationer med personer från olika kulturer och länder. Det var under denna perioden som jag förstod vikten av relationer och bemöta en människa, det kan jag bygga vidare på idag och samtidigt påverka något så viktigt som vården.

Filip Nihlén

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård & Rekryterare

Är i grund och botten utbildad retorikkonsult, men har även läst en del psykologi. Försöker röra på mig rätt mycket och spelar både fotboll och innebandy på lägre nivå. När pulsen är lägre umgås jag helst med vänner och tar mig ut på stan. På Bonliva har vi ett driv som jag aldrig har upplevt tidigare och med vår vision om att skapa en jämlik vård kan jag varje dag känna att vi gör skillnad. Det tillsammans med härliga kollegor gör att jag trivs väldigt bra.

Simon Lagerström

HR- och bemanningsansvarig Läkare Primärvård

Född och uppvuxen i Stockholm, och har alltid haft ett stort intresse för djur och natur. Jag har testat mina vingar inom diverse branscher, men har nu funnit mitt hem hos Bonliva. Att vara med och bidra till en bättre vård och ge vården ett bättre rykte är något som driver mig framåt. Att umgås med vänner och familj, se världen och njuta av livets goda är några av de sakerna som ger mig det lilla extra i livet.

Victoria Breitz

HR- och bemanningssupport Läkare Primärvård

Född och uppvuxen i Stockholm med en enorm nyfikenhet för det okända ledde mig till studier i USA och Australien. Med en kandidatexamen inom företagsekonomi och marknadsföring var nu visionen att hjälpa andra att inspirera och uppfylla deras drömmar. Mitt driv och engagemang för att ta andra och mig själv framåt har funnits så länge jag kan minnas men faktorer som en bred bakgrund inom sport, team spirit, livsglädje och min allmänna personlighet har säkert haft en del med det att göra. Efter många år inom service, försäljning, bemanning och rekrytering hamnade jag på Bonliva. En stark företagskultur och en strävan efter att skapa en mer jämlik vård och omsorg och därmed ett bättre liv för människor i vårt land var det som lockade mig hit. Att testa på och uppleva nya saker har alltid varit en väldigt viktig del utav mitt liv. Att resa, sporta, umgås med människor och bygga relationer samt anta mig nya utmaningar i livet är därför ingredienser till ett liv som jag alltid kommer att älska.

Wilhelm Edermark

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE PRIMÄRVÅRD