LÄKARBEMANNING INOM PRIMÄRVÅRD

TEAM PRIMÄRVÅRD

Vi i team primärvård är specialister på läkarbemanning inom primärvård. Vårt uppdrag är att skapa en bättre och hållbar lösning för våra konsulter och vårdgivare. Via Bonliva kan du jobba som läkare inom primärvård på konsultbasis och du har även möjligheten att jobba som stafettläkare. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Legitimerade läkare, allmänläkare/distriktsläkare, läkare inom företagshälsovård, akutläkare med bred bakjourskompetens, skolläkare

Jämlik vård

Bonliva symbol

Förbättringsglädje

VI TAR ANSVAR
HELA VÄGEN

Vår ambition är att ni ska arbeta tryggt med oss under uppdragen och vi tar hänsyn till de små detaljerna och finns alltid där för er. Vi tror på att en glad konsult är en bra konsult, vilket är en viktig del i vårt mål för en jämlik vård.

Utan dig, inget liv.

Vill du ha tillgång till de senaste tillgängliga uppdragen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan och få nya uppdragsförslag varje vecka.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Född på den skånska landsbygden och har en stor kärlek till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Hamnade på en catwalk i Milano som sedan höll mig kvar ett par månader och där jag tidigt började bygga relationer med personer från olika kulturer och länder. Det var under denna perioden som jag förstod vikten av relationer och bemöta en människa, det kan jag bygga vidare på idag och samtidigt påverka något så viktigt som vården.

Filip Nihlén

Operativ Chef Läkare Primärvård

Utbildad MSK och USK och har tillbringat större delen yrkeslivet inom handikappomsorgen och Socialförvaltningen söder om Stockholm. Arbetat som boendestödjare samt enhetschef på en av de mer livliga gruppbostäderna i kommunen med mycket hot och våld. Kort sagt har jag alltid arbetat med människor och relationsbyggande i olika former. Att byta och arbeta för Bonliva, känns nu i efterhand som en given väg för mig och jag får använda mycket av de erfarenheter jag har samlat på mig och skapa relationer, allt i en härlig, stimulerande blandning. Jag har fyra vuxna barn, stor hårig hund och en mycket fin make. Jag tränar en hel del och njuter av och med familjen på fritiden.

Susanne Aspberg

HR- och bemanningsspecialist Läkare Primärvård & Anestesi

Är i grund och botten utbildad retorikkonsult, men har även läst en del psykologi. Försöker röra på mig rätt mycket och spelar både fotboll och innebandy på lägre nivå. När pulsen är lägre umgås jag helst med vänner och tar mig ut på stan. På Bonliva har vi ett driv som jag aldrig har upplevt tidigare och med vår vision om att skapa en jämlik vård kan jag varje dag känna att vi gör skillnad. Det tillsammans med härliga kollegor gör att jag trivs väldigt bra.

Simon Lagerström

HR- OCH BEMANNINGSSPECIALIST Läkare Primärvård

Uppvuxen i Stockholm men älskar att uppleva nya kulturer. Utöver min passion för italiensk mat har jag ett starkt intresse för film, böcker och konst. Spenderade de senaste 5 åren i New York där jag även fullbordade min utbildning inom företagsekonomi innan jag påbörjade mitt nya äventyr hos Bonliva. Min drivkraft i livet är att göra världen till en bättre plats med de förutsättningarna jag har.

Kian Hermansson

HR- och bemanningsansvarig LÄKARE PRIMÄRVÅRD

Efter några år på vift var det dags att vända hem till Stockholm igen. Med en berikad akademisk utbildning men även personlig utveckling kändes Bonliva som det självklara valet för mig. Att få bidra till en mer jämlik vård och jobba med något som gör skillnad känns viktigt för mig.

När jag inte arbetar hittar ni mig med stor sannolikhet på en av Stockholms alla glassbarer!

Ellinor Westesdotter

HR-och bemanningsansvarig Doc Primärvård

Tob Hoffmann

HR-och bemanningsansvarig LÄKARE PRIMÄRVÅRD