LÄKARBEMANNING INOM OFTALMOLOGI

TEAM OFTALMOLOGI

Vi är teamet ansvariga för rekrytering och bemanning inom oftalmologi. Under flera års tid har vi etablerat ett omfattande nätverk av högkompetenta ögonläkare, ögonsjuksköterskor och ortoptister som gör ovärderliga insatser för ögonkliniker runt om i landet. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Ögonläkare inom kataraktkirurgi, medicinsk retina, glaukom, barnoftalmologi, neurooftalmologi, okuloplastik samt allmän mottagning, Ögonsköterskor för mottagningsarbete och operationsassistans, Ortoptister för skelnings- och barnverksamhet

Spetskompetens

Bonliva symbol

Samarbeten

SPECIALISTER MED
FOKUS PÅ ÖGON

Att vi arbetar så nischat inom just vårdbemanning för ögonsjukdomar har lett till att vi idag, utöver våra breda uppdragsupplägg, har vårdgivares förtroende att bemanna mer subspecialiserade uppdrag som distansgranskning inom medicinsk retina och skelningskirurgiuppdrag.

Dessutom har vi erfarenhet av bemanning av olika samarbetande yrkesgrupper, till exempel barnoftalmologer tillsammans med ortoptister, eller kataraktkirurger tillsammans med ögonsjuksköterskor för operationsassistans. Oavsett om du är vårdgivare eller vårdkonsult är Bonliva det självklara valet.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

OPERATIV CHEF Team Läkare Radiologi/Kirurgi/Ortopedi/Anestesi

Född i metropolen London som snabbt byttes ut mot Sverige och uppväxt i Stockholm. Enda sedan barnsben har lagsport genomsyrat mitt liv där hjärtat slår lite extra för fotboll och basket. På senare år har utövandet dessvärre blivit ersatt av passionerat tittande och följande av favoritlagen. Vägen till Bonliva har innehållit dels en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala Universitet och flera år inom finansbranschen. Att bli bemanningsansvarig på Bonliva blev en självklarhet, då jag fick uppleva den passion och det driv som finns för att varje dag förbättra vården en bemanning i taget

Petter Hallström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG oftalmologi

Mitt namn är Dennis Leal och är född och uppväxt i Södertälje, 28 år gammal med 3 kids varav ett par tvillingar som är snart 2 år.

Mina huvudintressen är framförallt människans hälsa både psykiskt och fysiskt, och är en tävlingsmänniska rakt igenom. Gammal landslagsman i både amerikansk fotboll och friidrott (kortsprint), brukar även kalla mig Sveriges snabbaste bemanningsansvarig.

När mina prematurfödda tvillingar föddes fick jag bo med dem på sjukhuset i 150 dagar. Den här långa perioden inom vården fick mig att se klart och tydligt hur vissa avdelningar är väldigt underbemannade, och det är extremt hög press på vården i Sverige. Därför ville jag bli en bidragande del till vården och bestämde mig för att komma tillbaka till vårdbemanning.

Rätt person vid rätt plats, vid rätt tid.

Dennis Leal

HR-OCH BEMANNINGSANSVARIG LÄKARE RADIOLOGI/OFTALMOLOGI