fbpx

Läkarbemanning medicin

TEAM MEDICIN

Vi är teamet som arbetar nischat inom internmedicin och barn- och ungdomsmedicin inklusive dess subspecialiteter samt gynekologi och obstetrik. Våra långvariga relationer, både med uppdragsgivare och konsulter skapar trygghet och kontinuitet.

Som konsult får du ett flexibelt liv där du själv styr över din tid samtidigt som du får chansen att utvecklas yrkesmässigt och på det personliga planet. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Fyll gärna i intresseanmälan eller hör av dig direkt till någon av oss i teamet!

VI BEMANNAR MED ARBETSKRAFT INOM:

Internmedicin, Barnmedicin, Kardiologi, Neurologi, Lungmedicin, Medicinsk rehab, Reumatologi, Gastroenterologi, Hematologi, Endokrinologi, Infektion, Onkologi, Patologi, Geriatrik, Gynekologi/Obstretik, Allergologi, Ortopedi, Anestesi och Dermatologi.          

Arbetsmiljö

Bonliva symbol

Patientsäkerhet

FÖLJ MED PÅ
VÅRT UPPDRAG

Hos oss får våra uppdragsgivare bemanningslösningar som håller högsta kvalitet, vilket ger övriga anställda en bättre arbetsmiljö och sjukhusen får en högre 
patientsäkerhet. Våra vårdkonsulter är alltid kvalitetssäkrade och vi jobbar hårt för att hålla vår nollvision gällande Lex Maria-anmälningar. Kom och var med oss på resan mot en mer jämlik sjukvård, det är vi alla värda!

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Ser mig själv som en utvecklare och entreprenör inom svensk sjukvård. Jag drivs av att varje dag göra skillnad för patienter genom att se till att våra bemanningslösningar sker med kvalitet och hög kontinuitet. Ni fantastiska konsulter som vigt erat liv åt att hjälpa andra, ni är mina sanna hjältar då ni var dag hjälper oss att uppnå vår vision om en mer jämlik sjukvård. Jag har sedan 17 års ålder arbetat i vård- och omsorgsyrket och är i grunden undersköterska samt medicinsk sekreterare.

Sofie Seger

HR-och Bemanningsspecialist Läkare Medicin

Född och uppvuxen i Göteborg och är helt klart företagets skaldjursexpert. Har innan anställning hos Bonliva jobbat i bankväsendet och sportbranschen. Har ett stort intresse för ishockey, golf, vänner och solresor. Har spelat golf i Sveriges alla landskap och vet hur det är att resa landet runt och skapa resultat. Jag har alltid gillat att jobba med människor och när man får jobba för ett företag med en tydlig vision från grundarna att skapa en mer jämlik vård känns det bra att gå till jobbet varje dag.

Marcus Ohlsson

Verksamhetsutvecklare

Uppvuxen så långt söder man kan komma i vårt avlånga land men har inte anammat den skånska dialekten. Utbildad vid Uppsala Universitet i företagsekonomi och efter en sväng i Startup-världen hamnade jag på Bonliva. Det som gjorde att jag fastnade för denna bransch är möjligheten att bygga långsiktiga relationer och den passion mina kollegor visar för det arbete vi gör. Utmana mig gärna på valfri racketsport.

Edward Lindeberg

Operativ Chef Läkare Psykiatri & Medicin