Läkarbemanning medicin

Team Medicin

Vi är teamet som arbetar nischat inom internmedicin och barn- och ungdomsmedicin inklusive dess subspecialiteter samt gynekologi och obstetrik. Våra långvariga relationer, både med uppdragsgivare och konsulter skapar trygghet och kontinuitet. Som konsult får du ett flexibelt liv där du själv styr över din tid samtidigt som du får chansen 
att utvecklas yrkesmässigt och på det personliga planet. Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Fyll gärna i intresseanmälan eller hör av dig direkt till någon av oss i teamet!

VI BEMANNAR MED ARBETSKRAFT INOM:

Internmedicin, Barnmedicin, Kardiologi, Neurologi, Lungmedicin, Medicinsk rehab, Reumatologi, Gastroenterologi, Hematologi, Endokrinologi, Infektion, Onkologi, Patologi, Geriatrik, Gynekologi/Obstretik, Allergologi, Ortopedi, Anestesi och Dermatologi.          

Arbetsmiljö

Bonliva symbol

Patientsäkerhet

Följ med på
Vårt uppdrag

Hos oss får våra uppdragsgivare bemanningslösningar som håller högsta kvalitet, vilket ger övriga anställda en bättre arbetsmiljö och sjukhusen får en högre 
patientsäkerhet. Våra vårdkonsulter är alltid kvalitetssäkrade och vi jobbar hårt för att hålla vår nollvision gällande Lex Maria-anmälningar. Kom och var med oss på resan mot en mer jämlik sjukvård, det är vi alla värda!

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Ser mig själv som en utvecklare och entreprenör inom svensk sjukvård. Jag drivs av att varje dag göra skillnad för patienter genom att se till att våra bemanningslösningar sker med kvalitet och hög kontinuitet. Ni fantastiska konsulter som vigt erat liv åt att hjälpa andra, ni är mina sanna hjältar då ni var dag hjälper oss att uppnå vår vision om en mer jämlik sjukvård. Jag har sedan 17 års ålder arbetat i vård- och omsorgsyrket och är i grunden undersköterska samt medicinsk sekreterare.

Sofie Seger

HR-och Bemanningsspecialist Läkare Medicin

En person som förmodligen gjort det mesta i yrkesväg – allt från att ha huserat i fastighetsbranschen till marknadsföring och PR – men en röd tråd igenom alla mina jobb är att jag alltid jobbat relationsbyggande. Att tillsammans med er, vårdkonsulter och vårdgivare, få en chans att bidra till ett bättre vårdklimat betyder väldigt mycket för mig. Jag omger mig helst alltid av nära och kära, både fyrbenta och tvåbenta. Uppskattar likväl fartfylld galopp över ängen i sällskap av en fyrbent vän som en lugn mysig middag hemma tillsammans med goda vänner och familj. Och det bästa jag har gjort i livet, det är mina två barn!

 

 

 

Hanna Cantoreggi

HR- och bemanningsansvarig Läkare Medicin & Barnmedicin

Resglad göteborgare med bakgrund i Kanada, Frankrike och Ghana. Tidigare engagerad inom internationella relationer men bytte till vårdområdet för att få arbeta i en sektor som dagligen gör konkret skillnad i människors liv. Älskar att åka skidor och driver på fritiden ett utvecklingsprojekt i Ghana. Skidorna gav mig, som så många andra, min första erfarenhet av både ortopedi och anestesi efter att ett korsband smällt i backen. Ledorden i mitt bemanningsarbete är lyhördhet och långsiktigt förtroende, både gentemot vårdgivare och läkarkonsult. Som bemanningsansvarig måste man leva efter devisen ”två öron, en mun” – lyssna dubbelt så mycket som du pratar för att kunna hitta den bästa möjliga lösningen i varje enskilt fall.

Henrik Rundquist

HR- och bemanningsansvarig Läkare Dermatologi/Ortopedi/Anestesi

Med många år bakom mig inom handel där god service är A och O är problemlösning något jag brinner för. Denna egenskap kommer väl till hands i mitt arbete här på Bonliva. Med företagskurser i bland annat beteendevetenskap har jag utvecklat förmågan att anpassa mig utifrån varje enskilt utgångsläge. Jag är en trogen löpare där nyckeln är att alltid röra sig framåt, vilket jag gör både i träning och personlig utveckling.

Alexandra Ahlin

Ledningsassistent

Uppvuxen söder om Stockholm men passade på att testa vingarna genom tre års ekonomistudier i Gävle med en utlandstermin i Italien. Med mer än halva familjen inom vården vill jag vara med och påverka den till det bättre. Att arbeta på Bonliva där vi har genuina mål att förbättra och förstärka vården gör mig stolt. På min lediga tid åker jag gärna skidor, reser och umgås med familj och vänner.

Erika Lundström

HR- och bemanningssupport Läkare Medicin/Allians

Jag är en träningsglad Beteendevetare som för tillfället är mitt uppe i att göra En Svensk Klassiker. Det bästa med att arbeta på Bonliva är att man får göra skillnad för andra.

Jenny Cedborger

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT LÄKARE MEDICIN