Läkarbemanning medicin

TEAM MEDICIN

Vi är teamet som arbetar nischat inom internmedicin och barn- och ungdomsmedicin inklusive dess subspecialiteter samt gynekologi och obstetrik. Våra långvariga relationer, både med uppdragsgivare och konsulter skapar trygghet och kontinuitet.

Som konsult får du ett flexibelt liv där du själv styr över din tid samtidigt som du får chansen att utvecklas yrkesmässigt och på det personliga planet. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Fyll gärna i intresseanmälan eller hör av dig direkt till någon av oss i teamet!

VI BEMANNAR MED ARBETSKRAFT INOM:

Internmedicin, Barnmedicin, Kardiologi, Neurologi, Lungmedicin, Medicinsk rehab, Reumatologi, Gastroenterologi, Hematologi, Endokrinologi, Infektion, Onkologi, Patologi, Geriatrik, Gynekologi/Obstretik, Allergologi, Ortopedi, Anestesi och Dermatologi.          

Arbetsmiljö

Bonliva symbol

Patientsäkerhet

FÖLJ MED PÅ
VÅRT UPPDRAG

Hos oss får våra uppdragsgivare bemanningslösningar som håller högsta kvalitet, vilket ger övriga anställda en bättre arbetsmiljö och sjukhusen får en högre 
patientsäkerhet. Våra vårdkonsulter är alltid kvalitetssäkrade och vi jobbar hårt för att hålla vår nollvision gällande Lex Maria-anmälningar. Kom och var med oss på resan mot en mer jämlik sjukvård, det är vi alla värda!

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Uppvuxen så långt söder man kan komma i vårt avlånga land men har inte anammat den skånska dialekten. Utbildad vid Uppsala Universitet i företagsekonomi och efter en sväng i Startup-världen hamnade jag på Bonliva. Det som gjorde att jag fastnade för denna bransch är möjligheten att bygga långsiktiga relationer och den passion mina kollegor visar för det arbete vi gör. Utmana mig gärna på valfri racketsport.

Edward Lindeberg

Operativ Chef Läkare Psykiatri & Medicin

Ser mig själv som en utvecklare och entreprenör inom svensk sjukvård. Jag drivs av att varje dag göra skillnad för patienter genom att se till att våra bemanningslösningar sker med kvalitet och hög kontinuitet. Ni fantastiska konsulter som vigt erat liv åt att hjälpa andra, ni är mina sanna hjältar då ni var dag hjälper oss att uppnå vår vision om en mer jämlik sjukvård. Jag har sedan 17 års ålder arbetat i vård- och omsorgsyrket och är i grunden undersköterska samt medicinsk sekreterare.

Sofie Seger

HR-och Bemanningsspecialist Läkare Medicin

Wilhelm Edermark

HR- och bemanningsansvarig DOC Medicin

Har precis flyttat hem till Skälby efter tre års studier av Human Resource i Jönköping. I programmet ingick en praktikperiod på 5 veckor som genomfördes på Bonliva, här fick jag direkt kastas in i hetluften och fastnade direkt för företagets sociala och fartfyllda kultur! Jag fortsatte under sommaren på Bonliva så när studierna väl avslutades föll det naturligt att påbörja mitt arbetsliv här och hjälpa sjukvården runtom i Sverige. På fritiden är jag väldigt aktiv där alla former av sport intresserar mig både fysiskt och genom att kolla på TV. Om det inte handlar om sport så umgås jag gärna med familj och vänner där god mat är centralt.

William Lennartsson

Bemanningskoordinator läkare psykiatri & medicin

Född och uppvuxen i Göteborg tills dess att jag under hösten 2021 flyttade till Stockholm. Har hunnit göra mycket olika saker i livet; allt ifrån att flippa burgare på McDonalds till att sälja bilar.

Jag kom till Stockholm utan några knytpunkter men tack vare en rekommendation att söka till Bonliva kan jag nu kalla denna staden mitt hem. Den härliga arbetsmiljön och de trevliga kollegorna lockade in mig. Känslan av att tillsammans med de duktiga läkarna jag har lärt känna, kunna göra skillnad – det är vad som fått mig att stanna.

Ludvig Nygren

HR-och bemanningsansvarig doc medicin

Född i Dalarna, uppvuxen i Gävle och nu har jag hittat till Stockholm efter några års studier i Uppsala där jag tog min examen i Freds- och Utvecklingsstudier. De senaste åren har jag varit överallt och ingenstans i Sverige och i världen för att göra bland annat praktik, utlandsstudier och jobba.

Därför känns det helt rätt att jag nu landat hos Bonliva-familjen som tog emot mig med öppna armar. Här får jag göra det jag gör helst och även bäst, att möta folk från olika kulturer och i helt unika livssituationer, bygga relationer med dem och samtidigt bidra till en jämlik vård. Perfekt.

Yasmine Kinnunen

HR-och bemanningsansvarig läkare medicin