fbpx

Läkarbemanning medicin

TEAM MEDICIN

Vi är teamet som arbetar nischat inom internmedicin och barn- och ungdomsmedicin inklusive dess subspecialiteter samt gynekologi och obstetrik. Våra långvariga relationer, både med uppdragsgivare och konsulter skapar trygghet och kontinuitet.

Som konsult får du ett flexibelt liv där du själv styr över din tid samtidigt som du får chansen att utvecklas yrkesmässigt och på det personliga planet. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Fyll gärna i intresseanmälan eller hör av dig direkt till någon av oss i teamet!

VI BEMANNAR MED ARBETSKRAFT INOM:

Internmedicin, Barnmedicin, Kardiologi, Neurologi, Lungmedicin, Medicinsk rehab, Reumatologi, Gastroenterologi, Hematologi, Endokrinologi, Infektion, Onkologi, Patologi, Geriatrik, Gynekologi/Obstretik, Allergologi, Ortopedi, Anestesi och Dermatologi.          

Arbetsmiljö

Bonliva symbol

Patientsäkerhet

FÖLJ MED PÅ
VÅRT UPPDRAG

Hos oss får våra uppdragsgivare bemanningslösningar som håller högsta kvalitet, vilket ger övriga anställda en bättre arbetsmiljö och sjukhusen får en högre 
patientsäkerhet. Våra vårdkonsulter är alltid kvalitetssäkrade och vi jobbar hårt för att hålla vår nollvision gällande Lex Maria-anmälningar. Kom och var med oss på resan mot en mer jämlik sjukvård, det är vi alla värda!

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Ser mig själv som en utvecklare och entreprenör inom svensk sjukvård. Jag drivs av att varje dag göra skillnad för patienter genom att se till att våra bemanningslösningar sker med kvalitet och hög kontinuitet. Ni fantastiska konsulter som vigt erat liv åt att hjälpa andra, ni är mina sanna hjältar då ni var dag hjälper oss att uppnå vår vision om en mer jämlik sjukvård. Jag har sedan 17 års ålder arbetat i vård- och omsorgsyrket och är i grunden undersköterska samt medicinsk sekreterare.

Sofie Seger

HR-och Bemanningsspecialist Läkare Medicin

En person som förmodligen gjort det mesta i yrkesväg – allt från att ha huserat i fastighetsbranschen till marknadsföring och PR – men en röd tråd igenom alla mina jobb är att jag alltid jobbat relationsbyggande. Att tillsammans med er, vårdkonsulter och vårdgivare, få en chans att bidra till ett bättre vårdklimat betyder väldigt mycket för mig. Jag omger mig helst alltid av nära och kära, både fyrbenta och tvåbenta. Uppskattar likväl fartfylld galopp över ängen i sällskap av en fyrbent vän som en lugn mysig middag hemma tillsammans med goda vänner och familj. Och det bästa jag har gjort i livet, det är mina två barn!

 

 

 

Hanna Cantoreggi

HR- och bemanningsansvarig Läkare OB-GYN & Barn

En 25-årig värmlänning med rötter inom nationalekonomi. Efter år av studier, egenföretagande och arbete utomlands så hamnade jag här på Bonliva och älskar det! Jag har alltid motiverats av att hitta sätt att förenkla och förbättra människors liv, och det var det som gjorde mig så intresserad av att arbeta för detta företag. Här har jag fått möjligheten att påverka både socialarbetares och socialkontors arbetsförhållanden till det bättre, vilket i sig känns fantastiskt! Det som dock känns absolut bäst är att jag också fått möjligheten att bidra till att alla utsatta människor i dagens samhälle får tillgång till det kompetenta stöd som de förtjänar, och det är det som är det viktigaste av allt! Om du känner samma drivkraft mot en jämlik vård och omsorg för alla, tveka inte att höra av dig till mig så ser vi om vi kan hjälpas åt. Tillsammans bygger vi en hållbar framtid!

Sigge Christoffersson

HR- och bemanningsspecialist läkare Medicin

Mitt intresse av att jobba med människor har alltid varit stort där jag brinner för att se andra växa. Jag valde därför att utbilda mig till personalvetare och efter tre års studier i Örebro är jag precis tillbakaflyttad till min hemstad Stockholm. Med ett klappande hjärta för vård och omsorg kombinerat med den mänskliga kontakten är blev Bonliva den perfekta vägen för mig att gå. På fritiden är musiken mitt främsta intresse där det helst spelas på hög volym under långa springturer i skogen.

Maja Lundqvist

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG läkare MEDICIN & Dermatologi

Född och uppvuxen i Göteborg och är helt klart företagets skaldjursexpert. Har innan anställning hos Bonliva jobbat i bankväsendet och sportbranschen. Har ett stort intresse för ishockey, golf, vänner och solresor. Har spelat golf i Sveriges alla landskap och vet hur det är att resa landet runt och skapa resultat. Jag har alltid gillat att jobba med människor och när man får jobba för ett företag med en tydlig vision från grundarna att skapa en mer jämlik vård känns det bra att gå till jobbet varje dag.

Marcus Ohlsson

Operativ Chef Läkare