fbpx

LÄKARBEMANNING INOM KIRURGI

TEAM KIRURGI

Hej och välkommen till teamet som arbetar med bemanning inom kirurgi och urologi. Flera vårdgivare är i behov av din kunskap, så tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att stärka upp inom din nisch. Kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Urologer inom operation och mottagning, Kirurger inom subspecialiteterna kärlkirurgi, övre gastrokirurgi, plastikkirurgi, kataraktkirurgi, samt akutkirurgi

Nära dig

Bonliva symbol

Längre bort

BIDRA DÄR DET
BEHÖVS SOM MEST

Vi arbetar nischat mot verksamheter och kan erbjuda dig just de uppdragen som passar dig – du kanske vill se mer av Sverige, utvidga din kompetensbas, eller bara få känna att du kommer in och bidrar precis där det behövs.

Utan dig, inget liv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

HR- och bemanningsansvarig Läkare Radiologi/Kirurgi/Ortopedi

Född i metropolen London som snabbt byttes ut mot Sverige och uppväxt i Stockholm. Enda sedan barnsben har lagsport genomsyrat mitt liv där hjärtat slår lite extra för fotboll och basket. På senare år har utövandet dessvärre blivit ersatt av passionerat tittande och följande av favoritlagen. Vägen till Bonliva har innehållit dels en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala Universitet och flera år inom finansbranschen. Att bli bemanningsansvarig på Bonliva blev en självklarhet, då jag fick uppleva den passion och det driv som finns för att varje dag förbättra vården en bemanning i taget

Petter Hallström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG oftalmologi

Uppvuxen söder om Stockholm men passade på att testa vingarna genom tre års ekonomistudier i Gävle med en utlandstermin i Italien. Med mer än halva familjen inom vården vill jag vara med och påverka den till det bättre. Att arbeta på Bonliva där vi har genuina mål att förbättra och förstärka vården gör mig stolt. På min lediga tid åker jag gärna skidor, reser och umgås med familj och vänner.

Erika Hamsten

HR- och bemanningssupport & rekryterare