JOBBA SOM SJUKSKÖTERSKA I NORGE?

DÅ HAR DU HAMNAT

HELT RÄTT!

 

Bonliva är ett bemanningsföretag för dig som vill jobba som sjuksköterska i Norge. Vi skräddarsyr ett uppdrag för dig utifrån dina önskemål och förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av alla typer av vårduppdrag och erbjuder såväl heltid- som deltidstjänster för dig som söker nya uppdrag.

JOBBA I NORGE SOM SJUKSKÖTERSKA

Vad spännande att du är intresserad av att hjälpa till genom att jobba i Norge som sjuksköterska! Bonliva jobbar inom alla specialiteter och utför uppdrag över hela landet. Vi erbjuder bemanning av sjuksköterskor såväl som läkare i Norge och är en upphandlad aktör i alla regioner och på alla sjukhus.

Er du norsk sykepleier? Besøk i stedet vår norske nettside!

WE CONNECT CARE.

ANTA UTMANINGEN

SJUKSKÖTERSKA I NORGE

Att jobba som sjuksköterska via Bonliva innebär att du får en trygg partner som ser till att du har det som krävs för att göra ett bra jobb och bidra med din kunskap. Du behöver inte vara orolig för det praktiska såsom resa, boende eller försäkringar – det sköter vi!

Bonliva är ett ledande bemanningsföretag för sjuksköterskor i Norge och kan skräddarsy uppdrag som passar alla erfarenhetsnivåer. Varje vecka har vi nya uppdrag oavsett om du vill jobba på heltid eller deltid och skräddarsyr ditt uppdrag efter dina önskemål.

Läs mer om hur det är att ha ett VÅRDJOBB I NORGE.

Vi besvarar gärna på alla dina frågor och funderingar kring att jobba i Norge som sjuksköterska. Klicka på knappen nedan för att boka telefontid med en av våra ansvariga.

JAG VILL VETA MER

VI FINNS HÄR UNDER

HELA DITT UPPDRAG

Vi har lång erfarenhet av bemanning av sjuksköterskor, och vet att många frågor kan uppstå när man ska jobba som vårdkonsult. 

Väljer du att jobba som sjuksköterska i Norge via oss kommer du att få tillgång till ett helt eget team som hjälper dig före, under och efter ditt uppdrag. Vi tar hand om de praktiska delarna och finns här för att besvara dina frågor och ser till att du får sova på den skönaste kudden om du jobbar utanför ditt hem. På så sätt kan du lättare fokusera på att hitta balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Kontakta oss om du vill vara med och bidra till en jämlik vård över hela Norden.

Utan dig, inget liv!

VAD KRÄVS FÖR ATT JOBBA SOM

SJUSKÖTERSKA I NORGE?

På Bonliva hjälper vi dig med allt det praktiska – det vill säga även de praktiska bitarna runt norsk sjuksköterskelegitimation, norskt skattekort och personnummer.

NORSK SJUKSKÖTERSKELEGITIMATION

För att få jobba i Norge som sjuksköterska krävs att du har norsk sjuksköterskelegitimation, så kallad ”autorisasjon”. Ansökningsprocessen sker hos Helsedirektoratet, men som sjuksköterska i Norge hos bemanningsföretag hjälper vi dig med ansökan.

NORSKT SKATTEKORT OCH PERSONNUMMER

Det norska skattekortet är ett elektroniskt dokument med information som berättar för din arbetsgivare hur mycket du ska betala i skatt. I samband med skattekortet erhåller du också ett norskt personnummer som gör det möjligt för dig att öppna ett bankkonto hos en bank i Norge. Boka en tid hos ett norskt skattekontor och kom ihåg att ta med dig pass och arbetsintyg.

Det kostar ingenting att ansöka om norskt skattekort och personnummer.

MÅNGA FÖRDELAR

Att jobba som sjuksköterska i Norge har många fördelar. Din lön är högre, skatten är lägre och a-kassan är inbyggd i det sociala försäkringsskyddet. Du får inte bara ett miljöombyte, utan även fördelar i arbetslivet.

BÄTTRE LÖN SOM SJUKSKÖTERSKA I NORGE

En sjuksköterskas lön i Norge (som fastanställd och legitimerad) ligger i genomsnitt på 39 500 NOK (innan skatt) och en fastanställd specialistsjuksköterskas lön omkring 45 000 NOK (innan skatt). Lönen som inhyrd är däremot ännu högre och varierar beroende på uppdragsort och erfarenhet. Är du intresserad av vad en hyrsjuksköterska lön eller specialistsjuksköterska lön i Sverige ligger på, kan du läsa mer om det på respektive länk.

STÖRRE FRIHET SOM

BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA I NORGE

Som bemanningssjuksköterska i Norge multipliceras dessa fördelar – du får en bättre sjuksköterskelön, men framför allt en helt annan flexibilitet och frihet kring ditt arbete. Vill du jobba sju dagar för att sedan vara ledig i sju dagar? Vi gör allt för att möta dina önskemål och för att din tid som bemanningssjuksköterska i Norge ska bli så minnesvärd och rolig som möjligt. Jobba under flexibla och fria villkor för att få tid till att besöka platserna som du alltid har velat uppleva och njuta av din tid i Norge.

ANMÄL INTRESSE

JOBBA I NORGE: SJUKSKÖTERSKA

HÄR ÄR TEAMET SOM HJÄLPER DIG.

Vi hoppas att vi får chansen att lära känna dig!

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långsiktiga relationer.

Mikaela Siberg

FÖRÄLDRALEDIG

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag läste till personalvetare. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor, vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som Hr- och bemanningsansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsspecialist Norge

Ny-pensionerad proffsgolfare från Stockholm, som efter år på resande fot hittat hit till Bonliva. Älskar djur, natur och utmaningar, är duktig med min träning och i köket. Inom Bonliva känner jag att kan få utlopp för mitt driv samt möjligheten att etablera nya och att vårda långsiktiga relationer på daglig basis, vilket är allra viktigast för mig.

Svante Larsson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

Gustaf Brandelius

Verksamhetsutvecklare & operativ chef Norge

Född och uppvuxen norr om Stockholm flyttade jag till USA och tog en bachelor i Business Management samtidigt som jag reste runt med skollaget och tävlade i golf. Efter en satsning som professionell golfare samt ett par år inom sälj och marknadsföring hittade jag till Bonliva. Jag är mycket social, målmedveten och tävlingsinriktad så det känns som en perfekt match med Bonliva och dess vision om att skapa en jämlik vård. Samtidigt får jag möjligheten att bidra till en bättre vård, värdesätta sjukvårdspersonal, träffa nya människor och skapa långa relationer.
Utanför jobbet hittar ni mig sannolikt med ett padelracket alternativt golfklubba i handen eller ute och fiskar. Efteråt sitter jag gärna runt ett stort bord omgiven av min familj och vänner med mycket god mat och dryck.

Fredrik Hansson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Ursprungligen från Stockholm och efter sju år i södra Kalifornien så återvände jag till Sverige 2020 med en utbildning inom Business och Entreprenörskap, samt fem års erfarenhet av arbete inom student housing. Väl i Sverige så fortsatte resan inom den svenska fastighetsbranschen fram till december 2022 när jag valde att ta klivet till Bonliva. Att få bidra till en mer jämlik vård känns väldigt inspirerande!

När jag inte är på kontoret så spenderas en hel del tid på att snickra hus samt att springa runt i sanden och jaga en beachvolleyboll. Är en person som sällan säger nej och som aldrig tycker att det går att sporta för mycket.

Adam Ranebo

HR-och bemanningsansvarig norge

André Svartling

HR- & BEMANNINGSANSVARIG NORGE

Aktiv tjej från Nacka. Ägnar fritiden åt att träna och tävla i dressyr med hästarna River och Nasse. Upptäcker gärna nya miljöer på resor med kompisar och familj. Blev introducerad till Bonliva av en vän och stortrivs sedan första dagen med arbetsuppgifterna och härliga kollegor.

Anna Åqvist

Bemanningskoordinator Norge