Bemanningsföretag fysioterapeut

TEAM
FYSIOTERAPEUT

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som fysioterapeut inom bemanning? Välkommen till Bonliva och Team Fysioterapeut! Som fysioterapeut på bemanningsföretag kan du få uppdrag exempelvis sjukhus, vårdcentraler, säbo, korttidsboenden samt inom hemsjukvården – olika typer av vård- och omsorgsverksamheter som vi samarbetar med. Vi hjälper även fysioterapeuter som är bosatta i Norge att hitta uppdrag i Sverige. Välkommen till ditt bemanningsföretag för fysioterapeut!

BEMANNING FYSIOTERAPEUT

Bonliva är ett bemanningsföretag för dig som fysioterapeut – en engagerad och hängiven uppdragsgivare. Att jobba med bemanning som fysioterapeut ska vara enkelt och okomplicerat. Vårt mål är att matcha dig med ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Kontakta oss direkt för att hitta ditt nästa uppdrag, våra kontaktuppgifter hittar du här nedanför.

WE CONNECT CARE.

 

Konsult

Bonliva symbol

Vårdgivare

DITT UPPDRAG ÄR VÅRT UPPDRAG

När du jobbar som fysioterapeut hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata vårdgivare samt erbjuder både deltidsuppdrag och heltidsuppdrag. Vårt mål är att matcha dig med ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Välkommen att jobba inom bemanning som fysioterapeut! Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

En stor anledning till att valde att börja jobba på Bonliva var företagskulturen och bolagets goda rykte. Jag har arbetat med bemanning och rekrytering inom skola och barnomsorg de senaste fem åren och jag hade hört väldigt gott om Bonliva redan  innan jag började jobba här. Det känns otroligt inspirerande och roligt att komma till en arbetsplats som Bonliva.

Privat så gillar jag  att umgås med vänner och att vara aktiv, tidigare så har hockey varit en stor del av mitt liv och idag spelar jag gärna padel så ofta som jag kan.

 

 

Daniel Racklin

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER / LÄRARE

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges vårdgivare, socialtjänst och skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef / Rekryteringsansvarig

Natali Lestaric

BEMANNINGSKOORDINATOR TEAM OMSORG