fbpx

Bemanning fysio- och arbetsterapeuter

TEAM FYSIO- OCH ARBETSTERAPEUTER 

Fysio- och arbetsterapeuter är ett av våra nya områden. Vi bemannar framför allt med fysio- och arbetsterapeuter inom kommun och primärvård, men kan även erbjuda uppdrag inom andra områden. Vi ser stor potential eftersom många verksamheter har behov av dessa yrkeskategorier och vi är redo för dig bara ett knapptryck bort. Vi i teamet välkomnar även dig som bor i Norge att jobba hos oss i Sverige!

WE CONNECT CARE.

 

Konsult

Bonliva symbol

Vårdgivare

på dina villkor

Vi arbetar för att hitta rätt balans för dig – vi har både deltidsuppdrag och heltidsuppdrag utefter dina preferenser. Våra samarbeten är till största del med kommuner och vårdcentraler, men vi har även möjligheter att skräddarsy uppdrag efter dina önskemål. Är du vårdgivare som har ett specifikt behov hjälper vi dig att hitta en bästa lösningen för er verksamhet.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Har sedan innan arbetat som bemanningsansvarig för läkare i Norge och har nu fått möjligheten att startat upp bemanning av fysio-och arbetsterapeuter tillsammans med teamet jag numera tillhör – SSK Kommun och Primärvård. Beskrivs som väldigt glad och har alltid lätt till skratt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder, och vill vara nyckelpersonen för dig som vill testa på att arbeta som konsult – allt för att säkerställa att vårdgivare får bra förutsättningar till att bidra till en mer jämlik vård.

 

Winta Abraham

HR- och bemanningsansvarig Fysio- & arbetsterapeut

Född och uppvuxen i Sveriges sommarstad, Kalmar, men har sedan 2015 bott i huvudstaden som nästan är lika fin som Kalmar på sommaren. Jag älskar att möta nya människor och tidigare har jag arbetat med service, försäljning och rekrytering. Det som lockade med just Bonliva var medarbetarnas otroliga driv och engagemang samt att få vara med och bidra till en jämlik vård genom att hjälpa till där det behövs som mest.

Nathalie Lundgren

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUT och SSK Kommun- & Primärvård

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Operativ Chef SSK Kommun/Primärvård, Psykiatri, Undersköterskor, Fysio-& arbetsterapeut, Medicinska sekreterare

Född och uppvuxen i Stockholmsområdet, men med ett sedan barnsben brinnande intresse av att få se jordens alla hörn. Med en bakgrund och utbildning inom både medicin och personalvetenskap ger Bonliva mig det bästa av två världar, samt en förhoppning om att kunna göra skillnad för andra. Fritiden tillbringas oftast och helst på resande fot.

Helena Clarin

HR- OCH BEMANNINGSSUPPORT KOMMUN/PRIMÄRVÅRD/FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER

Född och uppvuxen i Stockholm med ett stort intresse för hälsa och människor. Genom restaurangbranschen fick jag upp ögonen för personal och började därför studera personal- och arbetslivsprogrammet med inriktning psykologi i Gävle. Att dagligen få känna att jag bidrar till en jämlik sjukvård är anledningen till att jag arbetar på Bonliva. 

Caroline Lundin

HR- och Bemanningssupport Kommun/Primärvård/Fysio- & arbetsterapeuter/Undersköterskor/Medicinska sekreterare