BEMANNINGSFÖRETAG BARNMORSKA / BARNMORSKA BEMANNING

VAR MED DÄR

LIVET BÖRJAR!

 

Vi är ett bemanningsföretag för dig som barnmorska. Bemanning är ett flexibelt och bekvämt alternativ för dig som vill hjälpa till där livet börjar, uppleva magiska ögonblick och som har ett hjärta av renaste guld. Vi har lång erfarenhet av bemanning av barnmorskor och vet vad du värdesätter på din arbetsplats, oavsett i vilket segment du är verksam.

VAD INNEBÄR BEMANNING SOM BARNMORSKA?

Bemanning innebär flexibilitet. Att jobba som barnmorska på bemanningsföretag ger dig friheter, men också rättigheter. Styr över din arbetssituation och jobba på uppdrag inom förlossning och BB, antenatal- och mödravård samt hos gynekolog- och ungdomsmottagningar.

Bemanning som barnmorska innebär att du jobbar på konsultbasis och passar således dig som tycker om variation i arbetet. Kanske vill du testa att bo i en ny stad eller utbyta kunskaper med barnmorskor på andra arbetsplatser. Har du en fast anställning som du vill variera med konsultuppdrag? Att bli bemanningsbarnmorska är helt rätt för dig!

JOBBA SOM BARNMORSKA PÅ BEMANNINGSFÖRETAG

I Bonliva hittar du en arbetsgivare som engagerar sig i dig som person och i dig som barnmorska. Bemanning kräver personligt engagemang och vi ser alltid till att möta dina önskemål. Du väljer själv vilken typ av uppdrag du vill anta och om du vill ta uppdrag som är på heltid eller på deltid.

Anta ett skräddarsytt uppdrag och jobba med det du brinner för – på dina villkor. Ta kontroll över din arbetssituation och kontakta oss i dag för att diskutera hur vi kan vi kan bli ett team som bemanningsföretag & barnmorska.

WE CONNECT CARE.

GÖR DET

DU GÖR BÄST

Som barnmorska är du engagerad i dina patienter och har en stor förmåga att visa sympati och empati. Du bryr dig om andra och sätter människan i centrum. Det är därför du jobbar som barnmorska. Det är också därför du ska fokusera på det som du gör bäst och låta specialister inom barnmorskebemanning hjälpa dig med allt det som händer runt omkring.

VAD KAN VI ERBJUDA?

När du som barnmorska väljer Bonliva som bemanningsföretag för dina jobbuppdrag väljer du själv om du vill jobba som löntagare eller som underleverantör. Du får en fast kontaktperson och givetvis hjälp med allt det praktiska; resor, utbetalningar, boende, försäkringar, avtal osv.

MER ÄN BEMANNING AV BARNMORSKOR

På Bonliva är vi specialiserade på vårdbemanning och är verksamma inom både sjuksköterskebemanning och läkarbemanning. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra uppdrag, vad det innebär att jobba som barnmorska på ett bemanningsföretag eller om vad vi kan erbjuda dig som söker en arbetssituation som präglas av frihet och flexibilitet.