Bemanning arbetsterapeuter

TEAM
ARBETSTERAPEUT

Vill du jobba som arbetsterapeut på konsultbasis? Då har du hamnat helt rätt. Vi är specialiserade på bemanning av arbetsterapeuter och samarbetar med regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi förser exempelvis sjukhus, vårdcentraler, säbo, kortidsboenden och hemsjukvården med erfarna arbetsterapeuter.

Kontakta oss direkt för att hitta ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned för våra kontaktuppgifter, vi finns bara ett knapptryck bort! Vi i teamet välkomnar även dig som bor i Norge att jobba hos oss i Sverige.

WE CONNECT CARE.

 

Konsult

Bonliva symbol

Vårdgivare

PÅ DINA VILLKOR

Vi arbetar för att hitta rätt balans för dig – vi har både deltidsuppdrag och heltidsuppdrag. Vårt mål är att matcha dig med ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges vårdgivare, socialtjänst och skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef / Rekryteringsansvarig

En stor anledning till att valde att börja jobba på Bonliva var företagskulturen och bolagets goda rykte. Jag har arbetat med bemanning och rekrytering inom skola och barnomsorg de senaste fem åren och jag hade hört väldigt gott om Bonliva redan  innan jag började jobba här. Det känns otroligt inspirerande och roligt att komma till en arbetsplats som Bonliva.

Privat så gillar jag  att umgås med vänner och att vara aktiv, tidigare så har hockey varit en stor del av mitt liv och idag spelar jag gärna padel så ofta som jag kan.

 

 

Daniel Racklin

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER / LÄRARE

Natali Lestaric

BEMANNINGSKOORDINATOR TEAM OMSORG

Josefine Hedström

HR- & BEMANNINGSANSVARIG FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER