Förmåner hos Bonliva

På Bonliva arbetar vi för balansen mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling. Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet. Vi vill att du som konsult ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och vi finns med hela vägen så att du kan vara nära dem och det du älskar.

Du är vår hjälte som dagligen arbetar för bättre liv genom att förbättra vård, omsorg och skola. Det är mycket som händer runt dig när du är ute på uppdrag och för att visa vår uppskattning erbjuder vi dig som konsult förmåner i form av rabatter och attraktiva erbjudanden inom allt från upplevelser till återhämtning.

Vi vill alltid att du ska känna dig speciell – för det är du.

Nanny by Tellus

Nanny by Tellus är barnpassning i Stockholm och Göteborg som erbjuder flera olika lösningar för att pussla ihop just din vardag. Få 10% på samtliga tjänster.

Golfhäftet

Du får tillgång till Europas största golfcommunity med banor i absoluta världsklass. Spara 100:- vid köp av Golfhäftet inkl. PLUS. 

PT - online med Daniel Kabati

PT-online med Daniel är för den som vill komma igång eller ta sin träning till nästa nivå och få bättre resultat. Välj bland olika upplägg med kost och träningsprogram.

Hotell Mossbylund

Boka boendepaket med spa på vackra Hotell Mossbylund med 15% rabatt. Här kan du både träna, koppla av i spat och unna dig en god middag.

Söråkers Herrgård

Boka boende på Söråkers Herrgård strax utanför Sundsvall med 20 % rabatt. Du erbjuds både spabad och aktiviteter att utforska i närområdet.

Ystad Saltsjöbad

Boka spapaketen på Ystad Saltsjöbad med 15 % rabatt. Du får tre rätters middag, övernattning, frukost och tillgång till Spa.

Studybuddy

Studybuddy är ett av Sveriges största läxhjälpsföretag som hjälper till med läxhjälp i alla ämnen från lågstadiet till gymnasiet. Erbjudandet gäller 10 % rabatt både online och i hemmet.

My Academy

Med en studiecoach får ditt barn eller ungdom inte bara hjälp med ämneskunskaper, utan även studiemotivation och studieglädje. Erbjudandet gäller första månaden gratis för läxhjälp online.

Villa Insikt

Boka ett dubbelrum på Villainsikt för 20 % rabatt. På Villa insikt får du en rofylld vistelse med möjlighet till återhämtning. 

Allakando

Nå dina studiemål med en personlig utvald studiecoach från Allakando – störst i Sverige på läxhjälp. Med Bonliva får nya familjer 10 % rabatt på läxhjälp.

Hey Kiddo

Hey Kiddo hjälper med bl.a. hämtning och lämning från skola. Få 3 timmar gratis barnpassning vid första tillfället!

Best Western

Boka din övernattning på Best Western och få 15 % rabatt. Erbjudandet gäller i hela Sverige så unna dig lite vardagslyx på din lediga dag.

Sky Fitness Tromsø

Perfekt erbjudande för dig på uppdrag i Tromsø! Som anställd hos Bonliva tränar du för 289 norska kr per månad utan bindningstid.

myNanny

Lös livspusslet med en personligt utvald, erfaren och trygg barnvakt från myNanny! Få upp till 25 % rabatt som Bonliva-anställd.

Hello Clean

Hello Clean är en professionell och prisvärd städfirma med säte i Stockholm. Få 50 % rabatt på hemstädning första månaden.

First Hotels

Boka hotellnätter med 17 % rabatt på First Hotels. Ta en långhelg till Norge eller Danmark! First Hotels finns även i våra vackra grannländer.

Vinden - Smart förvaring

Låt Vinden ta hand om dina saker, några lådor eller ett helt bohag. Som anställd hos Bonliva erbjuds du 250 kr rabatt på förvaring.

Elite Hotels

Boka din övernattning för privat bruk på Elite Hotels och få 25 % rabatt på din bokning på helger och lov, lyxa till det på din lediga dag.

Yogobe

Yogobe är Nordens ledande digitala tjänst för mental, fysisk och själslig hälsa. Du tränar online med Yogobe helt gratis i 30 dagar!

Personlig service hos SEB

Få hjälp med en helhetslösning för din privatekonomi. Att köpa bostad hör till ett av livets stora beslut. Vägen är sällan spikrak och därför finns SEB där för att hjälpa dig hela vägen.

Beredskapslåda från Bered

Som anställd hos Bonliva får du 15 % på listat pris på Beredskapslådan från Bered. Perfekt för sommarstugan eller när du är iväg på uppdrag.

Atlasklinikken

Atlasklinikken är ett hälsocenter som erbjuder bland annat kiropraktik och massage. Få 100 kr rabatt vid ditt första besök som konsult hos Bonliva.

SJ Renhold

SJ Renhold erbjuder bland annat hemstädning, flyttstädning, och fönstertvätt.  Som anställd hos bonliva får du 30% på hemstädning den första månaden och 15% på flyttstädning.

Geilo

Geilo är en fjällby mellan Bergen och Oslo som erbjuder aktiviteter både under vintern och sommaren. Du som Bonliva anställd får 10% rabatt vid bokning av utvalda boenden.

Deklarationsvägledning

Tillsammans med bokföringstjänsten Wint har vi tagit fram en deklarationsvägledning för inkomståret 2022 för dig som Bonliva-anställd.

SATS

Träna 1 år med 18 % rabatt på alla SATS-anläggningar i Sverige. 250 gym, 120 olika gruppträningsklasser & mängder av Online-klasser.

WINT

Wint är en helhetstjänst som automatiserar all bokföring och ekonomiadministration så att du som företagare kan lägga din tid på saker du brinner för istället för.

Lifestylegruppen - Bonnier News

Välj ditt favoritmagasin och få 40 % rabatt. Bonnier News erbjuder hela 25 magasin att få hem i brevlådan eller läsa digitalt.

BOKIO

För dig som Bonlivakonsult erbjuder Bokio 1 månad gratis tillgång till alla funktioner och därefter 20% rabatt när du köper en årsplan.

Fitness24Seven

Få 1049 kr rabatt på ditt årsabonnemang. Du får tillgång till alla F24S gym, i alla länder, dygnet runt och alla gruppträningspass.

Nordic Wellness

Träna 1 år med 20 % rabatt på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar. Provträna gratis i en vecka!

Bruce

Få 50% rabatt på din första månad på Bruce Fitness. Allt från gym, crossfit, klättring, padeltennis, dans – och mer!

BookBeat

Med BookBeat i mobilen eller surfplattan får du tilgång till fler än 700 000 böcker. Nu kan du som är anställd hos Bonliva prova BookBeat gratis i 45 dagar. 

Crossfit Maiden i Oskarshamn

Uppdrag i Oskarshamn? Du konsult hos Bonliva erbjuds att lösa medlemskap månadsvis för 699 kr, ord. pris 799 kr. Testa en gratis prova-på vecka!

Mathem.se

Få 300 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 1000 kr på mathem.se. Få din leverans hemkörd till dörren - så enkelt!

Språktidningen & Modern psykologi

Få 5 nr av Språktidningen eller Modern Psykologi för 149 kr i prova-på erbjudande.