fbpx

 

Förmåner hos Bonliva

På Bonliva arbetar vi för balansen mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling. Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet. Vi vill att du som konsult ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och vi finns med hela vägen så att du kan vara nära dem och det du älskar.

Du är vår hjälte som dagligen arbetar för bättre liv genom att förbättra vård, omsorg och skola. Det är mycket som händer runt dig när du är ute på uppdrag och för att visa vår uppskattning erbjuder vi dig som konsult förmåner i form av rabatter och attraktiva erbjudanden inom allt från upplevelser till återhämtning.

Vi vill alltid att du ska känna dig speciell – för det är du.

Sunlight hotel Nyköping

Få 15% rabatt på SPA weekday-erbjudandet där det ingår övernattning, trerätters middag, spaentré och en valbar 25 minuters behandling.

Golfhäftet

Du får tillgång till Europas största golfcommunity med banor i absoluta världsklass. Spara 100:- vid köp av Golfhäftet inkl. PLUS. 

Hotell Mossbylund

Boka boendepaket med spa på vackra Hotell Mossbylund med 15% rabatt. Erbjudandet gäller måndag-torsdag (utcheckning fredag)

Söråkers herrgård

Boka boende på Söråkers herrgård strax utanför Sundsvall med 20% rabatt. Erbjudandet gäller under helger fredag till söndag.

Ystad saltsjöbad

Boka spapaketen Sandshell eller Sandshell By Night på Ystad Saltsjöbad med 25% rabatt. Paket innehåller 3 rätters middag, övernattning, frukost och tillgång till Spa. 

Villa insikt

Boka ett dubbelrum på Villainsikt för 20% rabatt. På Villa insikt får du en rofylld vistelse med möjlighet till återhämtning. 

Allakando

Nå dina studiemål med en personlig utvald studiecoach från Allakando - störst i Sverige på läxhjälp. Med Bonliva får nya familjer 10% rabatt på läxhjälp.

Best Western

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.bestwestern.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB.

Sky Fitness Tromsø

Erbjudandet gäller på alla Sky Fitness center i Tromsø och erbjuder dig som är anställd för Bonliva att träna för 289 kr per månad utan bindningstid.

myNanny

Lös livspusslet med en personligt utvald, erfaren och trygg barnvakt från myNanny! Vi finns i hela Sverige och med Bonliva kan du få upp till 25% rabatt på alla upplägg.

First Hotels

Boka hotellnätter för privat bruk och få 12% rabatt på First Hotels, så unna dig lite lyx på din lediga dag. Erbjudandet gäller i hela Sverige.

Vinden - Smart förvaring

Låt Vinden ta hand om dina saker, några lådor eller ett helt bohag. Vi hämtar, förvarar och lämnar det du behöver. Som medlem på Bonliva erbjuds du en fri transport (värde 99 kr)

Nordic Choice Hotels

Boka din hotellövernattning för privat bruk på Nordic Choice Hotels och få 10% rabatt på din bokning, erbjudandet gäller i hela Sverige.

Elite Hotels

Boka din övernattning för privatbruk på Elite Hotels och få 25% rabatt på din bokning på helger och lov, lyxa till det på din lediga dag.

Yogobe

Träna online med Yogobe helt gratis i 30 dagar (värde 189 SEK). Yogobe är Nordens ledande digitala tjänst för mental och fysisk hälsa. Prova yoga, stresshantering och mycket mer.

Beredskapslåda från Bered

Beredskapslådan från  Bered  innehåller allt du och din familj kan behöva för att klara av en längre kris så som ett långvarigt elavbrott, naturkatastrofer eller andra händelser som vänder vardagen upp och ner. Perfekt för lägenheten, sommarstugan, husbilen eller i bilen när du är iväg på uppdrag med Bonliva. Som konsult på Bonliva får du... Läs mer »

Runacademy

Få 25% rabatt på Runacademys onlineträningen. Här får du tillgång till en träningsbank med allt från olika intervallpass till styrkepass och yoga. 

Deklarationsvägledning

Tillsammans med bokföringstjänsten Wint har vi tagit fram en deklarationsvägledning för inkomståret 2020 för dig som Bonliva-anställd.

Stök Sundsvall

Ont om tid? Stök i Sundsvall hjälper dig med livspusslet och erbjuder alla Bonlivakonsulter i Sundsvallsområdet hemstäd och flyttstäd med 15% rabatt.

SATS

Träna ett år med 14% rabatt på alla SATS-anläggningar i Sverige. Här hittar du 250 gym, 120 olika gruppträningsklasser inomhus och utomhus och mängder av Online-klasser.

WINT

Wint är en helhetstjänst som automatiserar all bokföring och ekonomiadministration så att du som företagare kan lägga sin tid på saker du brinner för istället för.

Lifestylegruppen - Bonnier News

Välj ditt favoritmagasin och få 40% rabatt. Bonnier News erbjuder hela 25 magasin att få hem i brevlådan eller läsa digitalt.

BOKIO

Bokio erbjuder vägledning och hjälp med dokument till Bolagsverket, revisorsintyg och ett eget företagskonto. Allt du behöver för att komma igång som egenföretagare.

Fitness24Seven

Träna ett år och du får 20% på ditt årsabonnemang. Medlemskapet ger dig tillgång till alla F24S gym, i alla länder, dygnet runt och inkluderar alla gruppträningspass.

Nordic Wellness

Träna ett år med 20% rabatt på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar, förutom Exclusive där 15% rabatt gäller. Du kan också provträna gratis i en vecka.

Puls & Träning

Få 10% rabatt när du tecknar årskort på Puls & Träning. Erbjudandet gäller när du tecknar årskortet 'Ordinarie' och du kan välja bland 80 gym i hela Sverige. Kom igång redan idag!

Bruce Fitness

Träna med Bruce Fitness-app till 10% rabatt på din månadsavgift när du binder dig i 12 månader. Allt från gym, crossfit, klättring, padeltennis, dans… och mycket mer!

Linas Matkasse

Som konsult hos Bonliva får du ett extra bra erbjudande hos våra vänner på Linas Matkasse, just nu får du 200 kr rabatt på dina fem första matkassar - totalt hela 1000 kr rabatt!

PCR Covid test

På vår mottagning på Torsplan i centrala Stockholm hjälps du av erfaren vårdpersonal, som gör ett så kallat PCR Covid-test och du får svar inom 28-38 timmar.

Havrevreten Glamping

Krydda till din semester i sommar och upplev naturen utan att ge avkall på bekvämligheter. Boka övernattning på Havrevreten Glamping med 15% rabatt på din bokning.

Storytel

Prova Storytel fritt i 30 dagar och koppla av på din lediga dag med ett stort utbud av ljudböcker och stories. Du har över 200 000 ljud- och e-böcker att välja mellan.

Mat.se

Som ny kund hos mat.se får 200 kr vid köp för minst 750 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Du får även 50 kr rabatt vid beställning 2 och 3.

Mathem.se

Få 300 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 1000 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Erbjudandet bokas online på www.mathem.se.

Språktidningen & Modern Psykologi

Få 5 nummer av Språktidningen eller Modern Psykologi för 149 kr i prova-på erbjudande med Bonliva Benefits.