fbpx

 

Förmåner hos Bonliva

På Bonliva arbetar vi för balansen mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling. Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet. Vi vill att du som konsult ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och vi finns med hela vägen så att du kan vara nära dem och det du älskar.

Du är vår hjälte som dagligen arbetar för bättre liv genom att förbättra vård, omsorg och skola. Det är mycket som händer runt dig när du är ute på uppdrag och för att visa vår uppskattning erbjuder vi dig som konsult förmåner i form av rabatter och attraktiva erbjudanden inom allt från upplevelser till återhämtning.

Vi vill alltid att du ska känna dig speciell – för det är du.

Golfhäftet

Du får tillgång till Europas största golfcommunity med banor i absoluta världsklass. Spara 100:- vid köp av Golfhäftet inkl. PLUS. 

Hotell Mossbylund

Boka boendepaket med spa på vackra Hotell Mossbylund med 15% rabatt. Erbjudandet gäller måndag-torsdag (utcheckning fredag)

Söråkers herrgård

Boka boende på Söråkers herrgård strax utanför Sundsvall med 20% rabatt. Erbjudandet gäller under helger fredag till söndag.

Ystad saltsjöbad

Boka spapaketen Sandshell eller Sandshell By Night på Ystad Saltsjöbad med 25% rabatt. Paket innehåller 3 rätters middag, övernattning, frukost och tillgång till Spa. 

Villa insikt

Boka ett dubbelrum på Villainsikt för 20% rabatt. På Villa insikt får du en rofylld vistelse med möjlighet till återhämtning. 

Allakando

Nå dina studiemål med en personlig utvald studiecoach från Allakando - störst i Sverige på läxhjälp. Med Bonliva får nya familjer 10% rabatt på läxhjälp.

Best Western

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.bestwestern.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB.

Sky Fitness Tromsø

Erbjudandet gäller på alla Sky Fitness center i Tromsø och erbjuder dig som är anställd för Bonliva att träna för 289 kr per månad utan bindningstid.

myNanny

Lös livspusslet med en personligt utvald, erfaren och trygg barnvakt från myNanny! Vi finns i hela Sverige och med Bonliva kan du få upp till 25% rabatt på alla upplägg.

Vinden - Smart förvaring

Låt Vinden ta hand om dina saker, några lådor eller ett helt bohag. Vi hämtar, förvarar och lämnar det du behöver. Som medlem på Bonliva erbjuds du en fri transport (värde 99 kr)

Elite Hotels

Boka din övernattning för privatbruk på Elite Hotels och få 25% rabatt på din bokning på helger och lov, lyxa till det på din lediga dag.

Yogobe

Träna online med Yogobe helt gratis i 30 dagar (värde 189 SEK). Yogobe är Nordens ledande digitala tjänst för mental och fysisk hälsa. Prova yoga, stresshantering och mycket mer.

Personlig service hos SEB

Få hjälp med en helhetslösning för din privatekonomi. Att köpa bostad hör till ett av livets stora beslut. Vägen är sällan spikrak och därför finns SEB där för att hjälpa dig hela vägen.

Beredskapslåda från Bered

Som konsult på Bonliva får du 15 % på listat pris på Beredskapslådan från Bered. Perfekt för sommarstugan eller när du är iväg på uppdrag.

ACTIC - Norge

För dig som gillar att träna och är ute på uppdrag i Norge har vi ett perfekt erbjudande. Som konsult hos oss på Bonliva får du 20 % rabatt på din medlemskap på alla ACTIC i Norge.

Runacademy

Få 25% rabatt på Runacademys onlineträningen. Här får du tillgång till en träningsbank med allt från olika intervallpass till styrkepass och yoga. 

Deklarationsvägledning

Tillsammans med bokföringstjänsten Wint har vi tagit fram en deklarationsvägledning för inkomståret 2021 för dig som Bonliva-anställd.

SATS

Träna ett år med 18% rabatt på alla SATS-anläggningar i Sverige. Här hittar du 250 gym, 120 olika gruppträningsklasser inomhus och utomhus och mängder av Online-klasser.

WINT

Wint är en helhetstjänst som automatiserar all bokföring och ekonomiadministration så att du som företagare kan lägga sin tid på saker du brinner för istället för.

Lifestylegruppen - Bonnier News

Välj ditt favoritmagasin och få 40% rabatt. Bonnier News erbjuder hela 25 magasin att få hem i brevlådan eller läsa digitalt.

BOKIO

Bokio erbjuder vägledning och hjälp med dokument till Bolagsverket, revisorsintyg och ett eget företagskonto. Allt du behöver för att komma igång som egenföretagare.

Fitness24Seven

Träna ett år och du får 20% på ditt årsabonnemang. Medlemskapet ger dig tillgång till alla F24S gym, i alla länder, dygnet runt och inkluderar alla gruppträningspass.

Nordic Wellness

Träna ett år med 20% rabatt på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar, förutom Exclusive där 15% rabatt gäller. Du kan också provträna gratis i en vecka.

Bruce Fitness

Träna med Bruce Fitness-app till 10% rabatt på din månadsavgift när du binder dig i 12 månader. Allt från gym, crossfit, klättring, padeltennis, dans… och mycket mer!

PCR Covid test

På vår mottagning på Torsplan i centrala Stockholm hjälps du av erfaren vårdpersonal, som gör ett så kallat PCR Covid-test och du får svar inom 28-38 timmar.

Östlandet CrossFit i Oskarshamn

Just nu får du som anställd för Bonliva erbjudandet att lösa medlemskap månadsvis för 699kr. Ord pris 799kr. Dom erbjuder också en gratis prova-på vecka.

Personlig kostplan

Kost och Hälsa med Jessica Andersson erbjuder dig en personlig kostplan som löper över tre månader. Ditt erbjudande som anställd för Bonliva är 1500kr

Mathem.se

Få 300 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 1000 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Erbjudandet bokas online på www.mathem.se.

Språktidningen & Modern Psykologi

Få 5 nummer av Språktidningen eller Modern Psykologi för 149 kr i prova-på erbjudande med Bonliva Benefits.