Upplev Norge som konsultläkare med Bonliva! Vi erbjuder uppdrag på alla sjukhus i hela landet

Publicerad
11/7/2024
Skriven av
Bonliva

Är du läkare och intresserad av nya professionella utmaningar och äventyr? Bonliva erbjuder unika möjligheter för specialistläkare att arbeta på konsultbasis över hela Norge. Oavsett din specialisering, kan vi erbjuda dig skräddarsydda konsultuppdrag inom ditt område.

Vi täcker alla sjukhus över hela Norge

Med Bonliva som bemanningsbolag får du arbetsmöjligheter på alla sjukhus i Norge. Oavsett om du föredrar att arbeta i större städer som Oslo och Bergen eller i lugnare, natursköna områden, har vi uppdrag som passar just dina önskemål och expertis.

Din kompetens som specialistläkare i fokus

Vi förstår vikten av din specialisering. Bonliva har konsultuppdrag inom samtliga specialistläkarområden, vilket ger dig möjligheten att fokusera på det du är bäst på. Oavsett om du är kirurg, internmedicinare eller barnläkare, har vi uppdrag som matchar din skicklighet och dina karriärambitioner.

Varför ska du välja Bonliva som ditt bemanningsbolag?

I samband med den nya nationella upphandlingen för specialistläkare, som blev klar i slutet av juni 2024, har Bonliva återigen fått tilldelning vilket bekräftar kvaliteten på våra tjänster. Detta innebär att vi med fortsatt förtroende kan erbjuda konsultuppdrag inom samtliga specialistläkarområden vid alla sjukhus i Norge.  

Förutom att vi är Nordens ledande bemanningsföretag inom vård och omsorg så finns det många skäl till varför du ska välja Bonliva för läkaruppdrag i Norge.

  • En personlig kontaktperson som stöttar dig: När du tar ett uppdrag genom Bonliva, får du en dedikerad kontaktperson som är där för att stötta och hjälpa dig genom hela processen. Din kontaktperson arbetar för att säkerställa att dina behov och önskemål alltid står i centrum, från första kontakten till uppdragets slut.
  • Flexibilitet och skräddarsydda uppdrag: Vi förstår att flexibilitet är nyckeln till en balanserad livsstil. Därför erbjuder Bonliva skräddarsydda konsultuppdrag med flexibla scheman som låter dig styra över din tid och arbetsbelastning. Oavsett om du söker kortare eller längre uppdrag, anpassar vi oss efter dina behov.
  • Förmånligt löneupplägg: Att arbeta i Norge som konsultläkare är inte bara berikande för din arbetserfarenhet, utan är också bättre lönemässigt. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt löneupplägg som reflekterar ditt hårda arbete och expertis. Här kan du läsa mer om hur lönen för hyrläkare i Norge ser ut.

Att arbeta som konsultläkare i Norge med Bonliva är mer än bara ett jobb – det är en chans att växa professionellt samtidigt som du upplever den otroliga naturen och kulturen som Norge har att erbjuda. Kontakta oss idag för att utforska dina möjligheter.

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!