Månadens konsult i oktober: Daniela, en sjuksköterska som lyser upp vården

Publicerad
14/10/2024
Skriven av
Bonliva

Varje månad hyllar vi en av våra konsulter för deras fina arbete inom vård och omsorg. I oktober är det Daniela som tar emot utmärkelsen Månadens konsult hos Bonliva. Med fyra års erfarenhet, har Daniela visat en otrolig förmåga att anpassa sig och bidra överallt där det behövs mest.

Daniela drivkraft som sjuksköterska

Daniela började arbeta som sjuksköterska mitt under pandemin, en tid då varje dag innebar nya utmaningar. "Att göra nytta för världen har alltid varit min drivkraft," säger hon. Daniela valde inte bara sjuksköterskeyrket som en karriär; för henne var det en möjlighet att göra en verklig skillnad när samhället behövde det som mest.


För Daniela är det bästa med yrket möjligheten att påverka och hjälpa människor i deras mest sårbara stunder. Hon uppskattar den breda aspekten av vårdarbetet, från medicinsk assistans till psykologiskt stöd. "Det är i dessa stunder som jag känner att mitt arbete verkligen gör skillnad," förklarar hon.

" Att göra nytta för världen har alltid varit min drivkraft"

Från fasta anställningar till konsultsjuksköterska

Daniela övergick till att bli konsult för att möta nya utmaningar och bredda sin erfarenhet genom att arbeta i olika vårdmiljöer. Hon värdesätter särskilt den flexibilitet som konsultlivet erbjuder, vilket gör det möjligt för henne att påverka sin egen arbetssituation samt balansera arbete och fritid. "Flexibiliteten att skapa mitt eget schema och möjligheten att stötta olika verksamheter har inte bara breddat mina kunskaper utan även berikat min professionella erfarenhet," delar hon.

Stödet från sin konsultchef Niklas har underlättat övergången till att arbeta som konsult.

"Jag är oerhört tacksam för denna utmärkelse och för de möjligheter jag fått genom Bonliva. Ett speciellt tack till Niklas, som alltid sett till att jag hamnat på uppdrag som passar mig perfekt," avslutar Daniela.

 

Vill du också uppleva en dynamisk karriär som konsult inom vård och omsorg?
Besök vår sida för lediga uppdrag och utforska hur du kan göra en skillnad tillsammans med oss på Bonliva. Vi ser fram emot att välkomna fler vård- och omsorgshjältar i vårt team.

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!