Gynekolog lön

Publicerad
11/9/2024
Skriven av
Bonliva

Vad tjänar en gynekolog?

En gynekolog tjänar i snitt omkring 86 500 kronor per månad. För den som är redo att pröva nya vägar och arbeta som konsult via ett bemanningsföretag, finns potential att höja lönen ytterligare.  Dessutom kan du få större flexibilitet i ditt arbete och möjligheten att själv styra över dina uppdrag.

Lönebestämmande faktorer

Din lön som gynekolog är baseras på flera dynamiska faktorer. Kollektivavtal ger en stabil grund, men det är din egen resa som formar det slutliga utfallet. Regionerna tillämpar en individanpassad lönesättning där din utbildningsbakgrund, erfarenheter, specialistkunskaper och eventuella ledarskapsroller spelar encentral roll.

Eftersom marknadens efterfrågan varierar geografiskt, har vi skräddarsydda avtal beroende på region och vårdgivare. Där behovet är som störst, är även lönen högre – och vi ser till att det direkt återspeglas i din ersättning.

Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling för att säkerställa att du ständigt ökar ditt värde på arbetsmarknaden. De faktorer som styr hur mycket du tjänar som gynekolog är därför:

  • Ledarskapsansvar
  • Specialistkompetens
  • Utbildningsnivå
  • Erfarenhet
  • Geografisk placering

Oavsett var du befinner dig i karriären, ser vi till att din ersättning reflekterar det värde du tillför.

Lagstadgad rätt till sjuklön

När du jobbar som konsult har du samma rätt till sjuklön som om du vore fast anställd. För att vara berättigad till den är det viktigt att anmäla din sjukdom omedelbart – dröjsmål kan leda till att du går miste om ersättning för den perioden.

När du börjar hos Bonliva får du en fullständig genomgång av vad som gäller vid sjukdom, så du är förberedd. Skulle du ha några frågor eller behöver stöd, finns din kontaktperson alltid redo att hjälpa till och klargöra allt du behöver veta.

Upptäck fördelarna som konsult

Att konsulta som gynekolog handlar för de flesta om mer än bara möjligheten till en högre lön –det handlar om att skapa en karriär som passar dig och dina livsmål. Som konsult har du själv makten över din arbetsdag med flexibilitet och frihet på dina villkor.

Genom konsultlivet får du tillgång till:

  • Högre lön
  • Friheten att forma din arbetsdag som du vill
  • Möjlighet att utforska olika uppdrag och miljöer
  • Löpande kompetensutveckling för att hålla dig i framkant
  • Ökat inflytande över din karriär och arbetsliv

Lediga uppdrag

Bonliva öppnar dörren till ständigt nya möjligheter för dig som vill ha ett jobb som gynekolog. Om du är nyfiken på att hitta ditt nästa drömuppdrag, är vi här för att göra det möjligt. Låt oss hjälpa dig att styra din karriär i den riktning du önskar – vi är bara ett samtal bort.

Se lediga uppdrag

 

Lönestatistiken är hämtad från följande källor:

  • Vårdförbundet
  • SKR
  • Saco
  • SCB
  • Ratsit

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!