Bonliva utses till Sveriges mest attraktiva bemanningsföretag för sjuksköterskor

Publicerad
1/10/2024
Skriven av

I den senaste undersökningen frĂ„n employer-branding företaget Universum, har Bonliva utsetts till en av de mest attraktiva arbetsgivarna för vĂ„rd- och omsorgspersonal i Sverige. År 2024 hamnar Bonliva frĂ€mst bland bemanningsföretagen och sjua bland alla arbetsgivare nĂ€r unga sjuksköterskor rankar de mest attraktiva arbetsgivarna i vĂ„rden. För första gĂ„ngen hamnar Bonliva dessutom pĂ„ topp 50 bland Sveriges yngre socionomer.

För socionomer har Bonliva för första gÄngen klÀttrat in pÄ topp 50-listan, med en imponerande 47e plats. Bland sjuksköterskor har Bonliva hamnat pÄ sjunde plats, vilket visar att vi fortsÀtter vara en favorit som arbetsgivare och vilket stÀrker vÄr position som Sveriges ledande bemanningsföretag inom vÄrd och omsorg.  

‍

- Att socialsekreterarna ser oss som en av de frÀmsta arbetsgivarna i Sverige gör oss bÄde glada och stolta. Detta bekrÀftar vÄrt engagemang för att förbÀttra förutsÀttningarna för personal inom socialtjÀnsten, och det motiverar oss att fortsÀtta utveckla arbetsmiljön och stödet för vÄra socionomkonsulter. Vi ser detta som ett viktigt steg pÄ vÀgen till att bidra till en mer jÀmlik omsorg i Sverige samt att bli en attraktiv arbetsgivare för framtiden, sÀger Ossian Eklund, Operativ Chef för socionombemanning.

‍

För 2024 har följande faktorer rankat högst för vad som gör en arbetsgivare attraktiv:

‍

  • Hög framtida inkomst
  • SĂ€ker anstĂ€llning
  • Flexibla arbetsvillkor
  • Balans mellan arbete och fritid
  • Chefer som stöttar min utveckling
    ‍‍

- Det kÀnns vÀldigt Àrofyllt och sÄklart jÀtteroligt att Bonliva hamnat pÄ en sjunde plats. Det Àr med stor glÀdje vi tillsammans med vÄra konsulter varje dag bidrar till att förbÀttra vÄrd och omsorg för sjuksköterskor och patienter. Om man vill vara med pÄ resan till att bli Sveriges bÀsta arbetsgivare inom vÄrd och omsorg sÄ bör man vÀlja Bonliva som arbetsgivare. Vi arbetar dagligen med att utveckla nya projekt för att kunna erbjuda vÄra sjuksköterskor spÀnnande uppdrag. För att vara den bÀsta arbetsgivaren Àr det viktigt för oss att göra sjuksköterskeyrket Ànnu mer attraktivt samt hÄllbart, och dÀrmed bidra till en mer jÀmlik vÄrd, sÀger Nathalie Lundgren, Operativ Chef för sjuksköterskor inom kommun och primÀrvÄrd samt specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvÄrd.
‍

Genom att vÀlja Bonliva som bemanningsföretag fÄr du som konsult ett brett urval av uppdrag, konkurrenskraftig lön och vÀrdefull yrkeserfarenhet.  Genom att jobba som konsult fÄr man möjligheten att arbeta pÄ olika arbetsplatser och inom olika omrÄden, bÄde i Sverige och Norge, vilket bidrar till kompetensutvecklingen. Man blir bredare i sin roll och genom flexibiliteten med konsultuppdrag fÄr man mer frihet samt möjlighet att upptÀcka nya stÀder och arbetsplatser.

 

Vill du ocksÄ ha mer flexibilitet och bidra till en jÀmlik vÄrd och omsorg? LÀs mer om hur du blir konsult för en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare, eller gör en intresseanmÀlan sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer.  

‍

Mer information om undersökningarna:

‍Undersökningen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare genomförs av employer branding-företaget Universum.

I undersökningen bedöms arbetsgivare utifrÄn bland annat ledarskap, lön, respekt för medarbetare samt karriÀrmöjligheter.  

‍

Se hela listan för sjuksköterskor 2024.

Se hela listan för socionomer 2024.  

‍

Bli en hjÀlte du med!

Vi Àr bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervÀrden för alla som varje dag arbetar inom vÄr vÄrd, omsorg och skola. Ni Àr vÄr tids hjÀltar och vÄr drivkraft ligger i att förbÀttra nordisk vÄrd, omsorg och skola tillsammans. Vill du ocksÄ kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du ocksĂ„ intresserad av att jobba som bemanningslĂ€kare? Vad kul!

Vi Àr bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervÀrden för alla som varje dag arbetar inom vÄr vÄrd, omsorg och skola. Ni Àr vÄr tids hjÀltar och vÄr drivkraft ligger i att förbÀttra nordisk vÄrd, omsorg och skola tillsammans. Vill du ocksÄ kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att lÀsa mer eller gör en intresseanmÀlan direkt i formulÀret nedan.

Prenumerera pÄ Bonlivas nyhetsbrev

FÄ tillgÄng till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje mÄnad!