Milstolpe för Bonliva-koncernen – nu lanseras Bonliva Care som vårdgivare

Publicerad
2/12/2021
Skriven av
Bonliva

Efter 10 år som ett av Sveriges ledande bolag inom vårdbemanning lanserar Bonliva nu Bonliva Care. Under hösten har de första mottagningarna i Stockholm och Falun slagit upp dörrarna till patienter som behöver neuropsykiatriska utredningar med frågeställningar såsom ADHD, ADD, autism och intellektuell funktionsnedsättning.

Neuropsykiatriska utredningar med mottagningar i Stockholm och Falun

Genom regionavtal har Bonliva Care idag möjlighet att ta emot barn, ungdomar och vuxna från hela Sverige via remisser från regionerna – en viktig milstolpe i Bonlivas vision om en mer jämlik och tillgänglig sjukvård.

– Vi är övertygade att en mer jämlik och tillgänglig sjukvård leder till förbättrad livskvalitet och ökat välmående. Att nu som vårdgivare genom Bonliva Care kunna hjälpa ännu fler patienter är en stor och efterlängtad milstolpe för oss. Visionen för Bonlivakoncernen är att ingen ska behöva vänta för länge innan rätt vårdinsatser sätts in, oavsett var i landet patienten bor, och därför har lanseringen av Bonliva Care varit ett särskilt viktigt delmål för oss, säger Ted Bergman, VD på Bonliva AB och Bonliva Care.

Läs mer om Bonliva Care och hur du eller ditt barn kan genomgå en utredning inom ADHD, autism eller intellektuell funktionsnedsättning genom att klicka här.

Är du också intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterska? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret.

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!