fbpx

Milstolpe för Bonliva-koncernen – nu lanseras Bonliva Care som vårdgivare

Medarbetare på Bonliva Care

Neuropsykiatriska utredningar med mottagningar i Stockholm och Falun

Efter 10 år som ett av Sveriges ledande bolag inom vårdbemanning lanserar Bonliva nu Bonliva Care. Under hösten har de första mottagningarna i Stockholm och Falun slagit upp dörrarna till patienter som behöver neuropsykiatriska utredningar med frågeställningar såsom ADHD, ADD, autism och intellektuell funktionsnedsättning. 

Genom regionavtal har Bonliva Care idag möjlighet att ta emot barn, ungdomar och vuxna från hela Sverige via remisser från regionerna – en viktig milstolpe i Bonlivas vision om en mer jämlik och tillgänglig sjukvård. 

– Vi är övertygade att en mer jämlik och tillgänglig sjukvård leder till förbättrad livskvalitet och ökat välmående. Att nu som vårdgivare genom Bonliva Care kunna hjälpa ännu fler patienter är en stor och efterlängtad milstolpe för oss. Visionen för Bonlivakoncernen är att ingen ska behöva vänta för länge innan rätt vårdinsatser sätts in, oavsett var i landet patienten bor, och därför har lanseringen av Bonliva Care varit ett särskilt viktigt delmål för oss, säger Ted Bergman, VD på Bonliva AB och Bonliva Care.

Läs mer om Bonliva Care och hur du eller ditt barn kan genomgå en utredning inom ADHD, Autism eller intellektuell funktionsnedsättning genom att klicka här.