Bonlivas VD Ted om rosa oktober

Publicerad
4/10/2021
Skriven av
Bonliva

Tillsammans för bättre liv!

Vi är stolt sponsor till Bröstcancerförbundet 2021

För oss på Bonliva är det väldigt viktigt att vara drivande i kampen mot bröstcancer och är otroligt glada att vi har möjligheten att vara med som sponsor för ett så viktigt ämne. Vi som bolag bidrar dessutom varje dag med kunnig personal inom flera olika arbetsområden som berör just cancerdrabbade och anhöriga.

Cirka 30% av all cancer som drabbar kvinnor är bröstcancer och vi alla känner någon som är eller varit drabbad eller är närstående till någon med diagnos. Idag vet vi att 8 av 10 överlever sin bröstcancer och självklart vill vi bidra till såväl framsteg inom forskningen, men också till att alla drabbade ska ha rätt till samma information.

– Det vi vill lyfta extra mycket i år är rätten till jämlik vård. I en undersökning från Bröstcancerförbundet framkom det att informationen som ges till drabbade ser olika ut beroende på var i landet du bor. Vi vill prata om hur viktigt det är att oavsett vilket sjukhus du besöker eller i vilken ort du bor i, så ska alla få samma information om samtliga metoder vad gäller mastektomi. Det är viktigt att samma information ska ges till alla patienter som ställs inför beskedet att ta bort det cancerdrabbade bröstet och att alla i hela Sverige ska känna samma trygghet och få samma möjlighet att ta ett välgrundat beslut om bröstet ska rekonstrueras.

Under vår kampanj Rosa Oktober kommer vi ha utmaningar för både våra konsulter och interna medarbetare för att skapa engagemang som i slutändan gör så att Bonliva skänker pengar till Bröstcancerförbundet. Det kommer också finnas möjlighet att swisha eller skänka pengar utifrån ens egna förutsättningar till Bonlivas insamling.

Tillsammans kan vi se till att främja arbetet för varje patients rätt till samma information och vård, och tillsammans kan vi bidra till att forskningen går framåt.

Ted Bergman, vd Bonliva AB

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!