Spring för psykisk hälsa med Bonliva

Publicerad
25/8/2021
Skriven av
Jonathan Brandt

Bonliva är även i år stolt sponsor till Mental Health Run – ett lopp på 5 km som går av stapeln i fysisk form den 2 oktober i Stockholm. Loppet är ett fantastiskt initiativ som, precis likt Bonliva, främjar arbetet för att alla ska ha rätt till god mental hälsa. I år går allt överskott till Fonden för Psykisk Hälsa.

Vill du som konsult med Bonliva vara med och bidra till förebyggandet av psykisk sjukdom? För att fler ska ha möjlighet att delta, och på så sätt bidra ännu mer till årets förmånstagare, bjuder Bonliva på halva startavgiften till de 30 första konsulter som anmäler sig (ord. pris 295 kr resp 200 kr). Det går att delta i loppet på plats den 2 oktober, eller virtuellt 2–10 oktober. Läs mer om de olika uppläggen på mentalhealthrun.se.

För att få tillgång till koden, som ger dig 50% rabatt på startavgiften, behöver du:

  • Vara konsult hos Bonliva
  • Göra en föranmälan till oss

Glöm ej att också anmäla dig, med din rabattkod, till själva loppet Mental Health Run på deras hemsida. Sista anmälningsdag är 17 september. Psykisk hälsa är en rättighet för alla – vi hoppas därför att du vill vara med oss och bidra till detta!

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!