Bonliva vaccinerar mot Covid-19 i Oskarshamn, Göteborg, Växjö och Borgholm

Publicerad
16/5/2021
Skriven av
Bonliva

Sveriges vaccinering är i full gång och fas 4 har startat på flera ställen i landet. Bonliva arbetar varje dag för en bättre vård och har fått äran och förtroendet att utföra fas 4 vaccinering i Oskarshamn, Göteborg, Växjö och Borgholm.

Satsningen görs i samarbete med vårdgivaren iDoc och har påbörjats i tre av de fyra städerna; Oskarshamn, Växjö och Borgholm. Inom två veckor planeras Bonliva och iDocs vaccinering även vara igång i Göteborg. Projektledare Marcus Ohlsson från Bonliva är stolt över möjligheten att kunna skapa skillnad inom vården.

– Att ge tillgång till vaccin för alla Sveriges medborgare är en avgörande nyckel för att besegra denna pandemi. Under året har vi på nära håll sett hur vårdhjältar runt om i landet kämpat under extrem belastning för att säkerställa en god och jämlik vård - därför är det extra viktigt för Bonliva att vara med och bidra till att vaccineringen rullas ut över landet så snabbt som möjligt, säger Marcus Ohlsson.

Bild från Vaccineringen i Oskarshamn

Ute i Oskarshamn, Göteborg, Växjö och Borgholm befinner sig i dagsläget 40 stycken av Bonlivas sjuksköterske- och undersköterskekonsulter för att vaccinera delar av Sveriges befolkning.

– Vi är stolta över att ha fått förtroendet att vara en del av denna historiska vårdinsats, och kommer arbeta målmedvetet för att så snabbt som möjligt ge så många som möjligt chansen att vaccinera sig. Bonliva har fantastiska vårdhjältar ute på fältet som gör allt för att ge patienterna det bästa bemötandet. De är otroligt kompetenta." avslutar Marcus.

Bli en hjälte du med!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Bli konsult hos Bonliva!

Är du också intresserad av att jobba som bemanningsläkare? Vad kul!

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!