fbpx

Funderar du på att starta företag?

Ta steget och starta eget – Bokio hjälper dig!

Du vet väl att du som konsult hos oss kan välja att arbeta via eget bolag? Det innebär bland annat att du, istället för att få pengarna utbetalda till ditt lönekonto, fakturerar oss för dina arbetade timmar. Att vara egenföretagare kan innebära flera fördelar för dig och genom vårt nya samarbete med Bokio är det enklare än någonsin.

Starta aktiebolag med Bokio

Tillsammans med bokföringstjänsten Bokio gör vi det nu möjligt för dig som Bonlivakonsult att snabbt och enkelt komma igång med ditt eget aktiebolag! Bokio erbjuder vägledning och hjälp med dokument till Bolagsverket, revisorsintyg och dessutom ett eget företagskonto. Allt du behöver för att enkelt komma igång som egenföretagare.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG

 

Arbetar du redan via eget bolag?

Bokio gör det enkelt att driva företag. Med hjälp av smarta bokföringsmallar gör du din bokföring på egen hand, helt gratis! Bokio är en helhetstjänst med både fakturering, lönehantering, eget företagskonto och bokslut under ett och samma tak. Slipp dyra avgifter och få full koll på din ekonomi. Dessutom erbjuds du förmånliga rabatter på exempelvis försäkringar. Byt enkelt till Bokio och kom igång på nolltid! Se videon nedan för mer information om tjänsten för dig som redan är företagare.

 

 

40% rabatt till dig som Bonlivakonsult!

Bokio kommer alltid vara gratis. Men för dig som vill använda Bokio och hellre låter en redovisningskonsult göra jobbet har du som Bonliva en förmånlig rabatt.

Just nu får du som konsult hos Bonliva 40% rabatt på dina tre första månader när du tecknar tjänsten Accountor Partner. Vår sammarbetsbyrå Accountor kan utöver partnertjänsten även hjälpa till med utdelningsberäkning, skatterådgivning och andra tjänster för att underlätta för dig som företagare. Välj en redovisningskonsult som kan Bokio och ta samtidigt del av funktioner som gör ditt företagande både enkelt och roligt!

Med Accountor Partner får du fastpris från 1049 kr/mån. Skapa ditt gratiskonto, logga in och ange BONLIVA i fritextfältet för att ta del av erbjudandet.

För mer information om Bokio och samarbetet med Bonliva klicka här.

 


Som konsult hos Bonliva har du tillgång till mängder av förmåner i form av rabatter och attraktiva erbjudanden inom allt från upplevelser till återhämtning.

Är du intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterska, bemanningsläkare eller med bemanning inom omsorg & skola? Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.