fbpx

Årets uppdragsbild 2020 - skicka in ditt bidrag

Har du ett fint, häftigt, inspirerande eller kanske roligt foto på lager från ditt uppdrag med Bonliva år 2020? Skicka då in den till oss och var med och tävla om priset ”Årets uppdragsbild 2020”.

2020 har minst sagt varit ett omtumlande år. Vi vill tacka dig, du sjuksköterska, socionom, läkare, psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut, medicinska sekreterare, undersköterska eller lärare som har offrat tid och energi för vårt samhälle, under ett år där sjukvården och omsorgen belastats otroligt hårt.

När året nu närmar sig mot sitt slut kan vi börja minnas och reflektera över vad vi varit med om. Vad har du varit med om? Skicka in din bästa bild från ditt uppdrag och var med och tävla om priset ”Årets uppdragsbild 2020”.

De 130 medarbetarna på Bonlivakontoret kommer under januari att rösta fram en vinnande bild som presenteras i nästa nyhetsbrev. Vinnaren kammar dessutom hem en funktionell ryggsäck från Lundhags (värde 1100 kr).
Deadline för inskickade foton är 15 januari 2021.

Missa inte chansen, skicka in ditt bidrag här!

 


Är du intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterskabemanningsläkare eller med bemanning inom omsorg & skola?

Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.