fbpx

Månadens konsult november: "Jag älskar helt enkelt att jobba med människor"

Månadens konsult är ett pris som delas ut till en konsult från Bonliva som gjort en särskilt god insats inom vård, omsorg eller skola. Utmärkelsen för november 2019 tilldelas psykiatrisjuksköterskan Camilla Edh.

 

Det fullkomligt osar omvårdnad och omtänksamhet om Camillas personlighet. Hennes välvilja och glada humor sprider inte bara glädje hos oss på Bonliva utan även på alla de avdelningar där hon bidrar med sin kompetens. Camilla kombinerar i dagsläget sin fasta tjänst med arbetet som bemanningssjuksköterska, samtidigt som hon också agerar stödfamilj till flertalet barn. I samband med utmärkelsen månadens konsult för november 2019 passade vi på att ställa några frågor till Camilla kring hennes yrkesval.

Vad fick dig att välja vårdyrket?

”Jag älskar helt enkelt att arbeta med människor. Vården har alltid varit en del av mitt liv, då min pappa satt i rullstol. Jag började först jobba inom psykiatrin som skötare och det var då jag bestämde mig för att jag ville bli sjuksköterska”.

Jag kan ta med mig mina tidigare kunskaper till nya verksamheter och jag kommer hem med nya erfarenheter som jag kan dela med mig av på min ordinarie arbetsplats.

Vad tycker du är det bästa med att vara psykiatrisjuksköterska?

”Att man kan göra skillnad för någon. Oavsett vilken ohälsa patienten har kan man göra skillnad genom sin roll och man träffar de som verkligen behöver någon”.

Hur är det att arbeta för Bonliva som bemanningssjuksköterska?

”Jag är väldigt nöjd med Bonliva som uppdragsgivare. Det har funkat redan från första dagen och aldrig krånglat sedan dess. Jag är väldigt positiv till att det fungerar så bra fast att det mesta sker på distans över telefon och e-post. Både boende och uppdrag har varit över förväntan och jag stormtrivs i mitt arbete som bemanningssjuksköterska. Arbetsplatserna har varit trevliga och jag har verkligen fått ett fint bemötande både på verksamheterna och av er på Bonliva.

Att arbeta som bemanningssjuksköterska är för mig ett väldigt bra komplement till min fasta tjänst. Jag kan ta med mig mina tidigare kunskaper till nya verksamheter och jag kommer hem med nya erfarenheter som jag kan dela med mig av på min ordinarie arbetsplats. Genom att arbeta på andra psykiatriska verksamheter undviker jag att bli hemmablind; jag upplever att det är nyttigt att se hur andra arbetsplatser arbetar. På det sättet upprätthåller jag kunskapshjärnan”.

 


Är du också intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterska, bemanningsläkare eller med bemanning inom omsorg & skola? Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.