fbpx

Förmåner som konsult med Bonliva

Förmåner på Bonliva

På Bonliva arbetar vi för balansen mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling. Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet. Vi vill att du som konsult ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och vi finns med hela vägen så att du kan vara nära dem och det du älskar.

Du är vår hjälte som dagligen arbetar för bättre liv genom att förbättra vård, omsorg och skola. Det är mycket som händer runt dig när du är ute på uppdrag och för att visa vår uppskattning erbjuder vi dig som konsult förmåner i del av rabatter och attraktiva erbjudanden inom hälsa och välmående.

Vi vill alltid att du ska känna dig speciell – för det är du.

 


VÅRA AKTUELLA FÖRMÅNER PÅ BONLIVA FÖR DIG SOM KONSULT

Fitness24Seven – 20% på årsabonnemang

Träna ett år för endast 2295 kr. Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, legitimera dig, styrk din anställning och betala hela beloppet på plats. Medlemskapet ger dig tillgång till alla F24S gym, i alla länder, dygnet runt och inkluderar alla gruppträningspass.

 

Nordic Wellness – 20% på årsabonnemang

Träna ett år med 20% rabatt på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar utom Exclusive (15% gäller här). Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, legitimera dig, styrk din anställning och upprätta autogiro. Bonliva-konsulter kan dessutom provträna gratis i en vecka.

 

SATS – 14% på årsabonnemang

Träna ett år med 14% rabatt på alla SATS-anläggningar i Sverige. Erbjudandet gäller alla anställda konsulter på Bonliva. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, legitimera dig och styrk din anställning.

 

 

PULS & TRÄNING – 10% på årsabonnemang

Välj bland 80 gym i hela Sverige och få 10% rabatt när du tecknar ett årskort på Puls & Träning. Erbjudandet gäller alla anställda konsulter på Bonliva. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Erbjudandet gäller vid tecknande av årskortet ’Ordinarie’.

 

Bruce Fitness – 10% på årsabonnemang

Träna med Bruce Fitness-app till 10% rabatt på din månadsavgift när du binder dig i 12 månader. Medlemskapet ger dig tillgång till fler än 350 olika träningsstudios i Stockholm & Göteborg – allt från gym, crossfit, klättring, padeltennis, dans… och mycket mer! Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB och du kan ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se

 

Stöten i Sälen – 30% på utvalt boende

Boka ditt boende på Stötens skidanläggning i Sälen under populära familjeveckor till kraftigt rabatterat pris. Erbjudandet gäller v 50-51, v 2-6 och v 10-14 för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Stöten reserverar sig för eventuell slutförsäljning och detta erbjudande kan ej kombineras i samband med andra erbjudanden.

 
Mat.se – 200 kr i nykundsrabatt

Du som blir ny kund hos mat.se får 200 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 700 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Nya kunder får även 50 kr rabatt vid beställning 2 och 3. Få även 10% rabatt vid beställning för minst 700 kr under perioden 6/4/2020-11/4/2020, rabatten kan endast användas vid ett tillfälle. Erbjudandet bokas online på www.mat.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Mathem.se – 300 kr i nykundsrabatt

Få 300 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 1000 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Erbjudandet bokas online på www.mathem.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Best Western Hotel – 15% rabatt på din bokning

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.bestwestern.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 
 

First Hotels – 12% rabatt på din bokning

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.firsthotels.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 
 

Nordic Choice Hotels – 10% rabatt på din bokning

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.nordicchoicehotels.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Elite Hotels – 25% rabatt på din bokning på helger och lov

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.elite.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 
 

Storytel – Prova fritt i 30 dagar

Prova Storytel fritt i 30 dagar och koppla av på din lediga dag med ett stort utbud av ljudböcker och stories. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

För mer information kring ett visst Bonliva Benefits-erbjudande eller frågor kring förmåner på Bonliva, hör av dig direkt till din kontaktperson. Alla rabatter ovan är giltiga t.o.m. 31/12/2020 och gäller enbart anställda och underleverantörer på Bonliva AB. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.