fbpx

Att vara undersköterska inom bemanning

Undersköterska inom bemanning

Att jobba som undersköterska kräver mycket. Omtänksamhet, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Patrick, som arbetar för Bonliva som undersköterska, vet att som konsult är dessa egenskaper extra viktiga för att lyckas inom bemanning. Vi tog tillfället i akt och ställde fem snabba frågor om hur han upplever jobbet och livet som bemanningsundersköterska.

VAD VÄRDESÄTTER DU MEST MED ARBETET SOM UNDERSKÖTERSKA?
Arbetet som undersköterska är brett och min kompetens funkar inom många olika områden inom vård och omsorg. Man kan arbeta med allt möjligt och det finns många nya saker för mig att prova på. Det känns fint att ha ett så varierande yrke.

VAD SKULLE DU  SÄGA TILL NÅGON SOM INTE VARIT KONSULT TIDIGARE?
Det första jag tänker på är såklart, nu får du mer fritid! Ta kontroll över ditt eget liv och arbeta när du kan och vill. Att jobba som undersköterska inom bemanning innebär arbete på dina villkor.

Fördelen med att komma in som konsult är att man gör en punktinsats. Det är mycket uppskattat att man kommer med bred kunskap och positiv anda.

HUR UPPLEVER DU BONLIVA SOM ARBETSGIVARE?
Ordning och reda från A till Ö. Min kontaktperson har koll och vet vad jag efterfrågar i min roll som bemanningsundersköterska.

HAR DU NÅGOT TIPS FÖR WORK/LIFE-BALANCE?
Skapa harmoni och försök värdesätta ditt eget liv genom att kunna planera din framtid. Det är viktigt för mig.

SIST MEN INTE MINST – VEM INSPIRERAR DIG EXTRA MYCKET I LIVET?
Elon Musk, VD för Tesla Motors – En äkta ”doer” som lyckats med saker få trodde var möjligt.

_______________________________________________________________________________________________________

ÄR DU NYFIKEN PÅ VAD DET INNEBÄR ATT ARBETA SOM UNDERSKÖTERSKA VIA BONLIVA?
BESÖK GÄRNA VÅR TEAMSIDA  för undersköterskor. Där kan du kan göra en intresseanmälan om du vill veta mer kring vad det skulle innebära för dig utifrån dina erfarenheter, drömmar, kalender och drivkrafter.