Sjuksköterskebemanning

Team Radiologi

Vi är team Radiologi och är experter på sjuksköterskebemanning för röntgensjuksköterskor med olika specialiteter. Vi arbetar för goda relationer, långa uppdrag och god kontinuitet för våra konsulter och vårdgivare vi arbetar tillsammans med. Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

VI BEMANNAR MED:

Röntgensjuksköterskor inom slätröntgen, CT, MR, PCI, angio, mammografi samt ultraljud

  • Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

Arbetsliv

Bonliva symbol

Fritid

Vi bryr oss om

varje konsult

Uppdragen ni finner hos oss är både inom privat sektor och på landsting – med stor variation både geografiskt och uppläggsmässigt. 
Vi är flexibla och jobbar för att våra konsulter skall känna sig så trygga och nöjda som möjligt med oss, och visa att vi verkligen bryr oss om varje enskild konsult. Ditt arbete är en stor del av din vardag, och därför är det viktigt för oss att ditt arbete går väl ihop med din fritid och just dina önskemål.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården.  Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander (föräldraledig)

Områdesansvarig SSK Radiologi

Född norr om Stockholm men uppvuxen i den centrala delen. Efter några års erfarenhet som personlig assistent och bemanningsansvarig inom äldreomsorgen så kände jag att det var dags för nya utmaningar. Bonliva är en seriös aktör inom bemanningsbranschen och har ett enormt driv och engagemang, där vi alla delar visionen om en mer jämlik vård. Att få vara med och påverka något så viktigt som vården har alltid legat mig varmt om hjärtat, med möjlighet att bygga trygga relationer med människans välmående i fokus. Familj, vänner och musik ligger högst upp på min lista under min fritid.

Nicole Linder

Bemanningsansvarig SSK Radiologi

Marie-France Dawson

Administratör SSK Radiologi