Sjuksköterskebemanning

Team Psykiatri

Om du vill vara en del av vår sjuksköterskebemanning inom psykiatrin är det vi som är ditt team. Vi arbetar enbart mot psykiatriska vårdenheter vilket gör att vi har en bra inblick i den dagliga verksamheten och förstår vilka utmaningar våra vårdkonsulter ställs inför. Vi kommer publicera ett urval av lediga jobb här så följ oss gärna, eller kontakta oss direkt för ett vårduppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned så hittar du oss direkt!

Vi bemannar med:

Specialsjuksköterskor inom psykiatri, Skötare

Arbetet

Bonliva symbol

Fritiden

långsiktighet
& utveckling

 

Våra ledord är kontinuitet och kompetens. Många av våra vårdkonsulter har arbetat många år på samma ställe och ses som ordinarie personal. Andra byter gärna då och då för kompetensutveckling eller för att det passar i livet.

Vad du än letar efter så gör vi vårt yttersta för att möta dina behov. Kontinuitet och kompetens ökar patientsäkerheten.

Utan dig, inget liv.

Det är vi som är teamet längs vägen.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Lämnade mitt älskade Skåne för studier inom ekonomi i Uppsala och har därefter hittat min självklara plats i Team Psykiatri. Jag beskrivs som en person med en härlig personlighet och hög stämma. Hjärtat ligger i handbollen och min kärlek till sport gjorde också att jag 2008 slog Nevadas delstatsrekord i längsta field goal i amerikansk fotboll. Det ni!

Jonathan Brandt

Bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Kommer med en kandidat inom personal- och arbetslivsfrågor i bagaget och med fördjupade studier i psykologi så klassar jag mig som en riktig människokännare. Mitt driv ligger i att hitta den perfekta bemanningslösningen och jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. Favoritstunden ligger i att få avnjuta en god pastarätt vid havet tillsammans med min hund Mac.

Josefine Eriksson

Bemanningsansvarig SSK Psykiatri

Med en HR-examen och ett par års erfarenhet som butikschef var det dags för mig att bege mig vidare mot nya äventyr. Efter en träff med Bonliva och visionen om en jämlik vård visste jag att jag hade hittat hem. Första dagen i våra nya lokaler i början av 2016 var även första dagen för min resa här på Bonliva och jag har inte ångrat mig en enda dag sedan dess. Det absolut bästa med mitt arbete är att jag varje dag får chansen att förbättra arbetssituationen för våra vårdhjältar där ute!

Lara Mashan

Bemanningsansvarig SSK Psykiatri

En lagom nördig kille från västkustens sommarstad Halmstad. I grunden utbildad inom IT med en sväng ingenjörsanda efter studier på Chalmers. Har tidigare jobbat inom distribution och även försäkringsbranschen. Hamnade i huvudstaden tack vare sambon som höll hårt i sina rötter. Jobbar med administration inom Bonliva som passar hans pedantiska sinne väl och det gör även planering av resor och boenden då han är väl berest i världen. Har även ett enormt bilintresse och självklart grym på go-kart!

Tomi Boros

Administratör SSK Psykiatri

Anna Tennander

Bemanningsassistent SSK Psykiatri

Kommer från de sydvästra delarna av Skåne och har spenderat 4 år i Uppsala för ekonomistudier. Valet föll efter studierna naturligt på Stockholm där jag sedan start på Bonliva nu bor och stormtrivs. Om jag inte återfinns vid min arbetsplats är jag antagligen utomhus, på golfbanan, eller hemma i soffan tittandes på en bra serie med en stor tallrik hemmalagad mat. Glöm för all del inte att smör är bättre än olja när du steker köttbullar.

Ludwig Tornheden

Bemanningsansvarig SSK Psykiatri