Psykologbemanning

Så du är psykolog
Du behövs!

Vi är specialiserade på bemanning för psykologer. Genom att matcha våra vårdkonsulter med uppdrag som matchar både livsstil och kompetens bidrar vi tillsammans till ett bättre liv. Följ oss gärna här om du vill, för kontinuerliga aktiviteter och nyheter samt ett urval av lediga jobb – för dig som psykolog. Vi finns bara ett knapptryck bort.

VI BEMANNAR MED:

Psykologer inom skola, primärvård, hälsocenter, SiS, barn- och ungdomspsykiatri samt vuxenpsykiatri. Vi erbjuder även utredningsuppdrag inom neuroutredning till olika verksamheter.

  • Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

Långsiktighet

Bonliva symbol

Utveckling

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Vi kan psykologbemanning och vet att det är många frågor man behöver svar på som vårdkonsult.

Hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv.

Är du hjältematerial?  Så här funkar vårdbemanning

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Kommer från de norra delarna av huvudstaden och efter gymnasiet, åtta månaders campande, seglande och surfande i Oceanien slängde jag mig rakt ut i arbetslivet och blev så småningom butikschef för en klädesbutik. Mina många år som ansvarig för butiken gav mig mycket erfarenhet och utvecklade mitt ledarskap. Att idag få hjälpa vården känns väldigt betydelsefullt. Nu när jag vet hur situationen ser ut, hoppas jag att min insats blir en del av Bonlivas goda gärning. Om du inte finner mig hemma framför en tallrik med god mat, (är jag den enda som älskar mat?), hoppas jag vara på ett flygplan till sydligare breddgrader tillsammans med mina vänner.

Josephine Höök

Bemanningsansvarig Psykologer

Har bytt västkusten mot östkusten och stormtrivs numera i huvudstaden. Efter tre års ekonomistudier på Handelshögskolan i Göteborg lockade nya äventyr och utmaningar. Med stor del av familjen i vårdyrket var Bonliva en självklarhet. Jag vill kunna bidra till att förbättra vården genom administrativ effektivisering och kvalitet. Eftersom jag arbetar med kollegor som brinner lika mycket för bättre liv som jag gör inspireras och peppas jag dagligen. Att umgås med vänner och familj, upptäcka nya platser och låta smaklökarna beatboxa är något som får mig hög på livet!

Amanda Gatzinsky Thorell

Marknadskoordinator